2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay gaz sorunları ne zaman bitecek ki? Yazık miniklere kıyamıyorum hiç ama annelere daha çok kıyamıyorum...

Canım Beren 10 ağustosta doğdu dediklerinden iki elini kavuşturup ağzına sokmayı yapıyor ama çıngırak tutturuyorum elinde duruyor ve düşürüyor yani bilinçli bir tutup sallama olayı yok dönme hareketi de yok henüz

Cingirak tutma yok dönme yarım olarak oluyor her zaman değil ya sağa ya sola yarım dönüyor iki eli kavuşturup ağza sokma var

Bizde cingirak sallama var... elleri kavusturup agza sokamiyoruz... tek tek herseyi agza goturuyoruz... donme emarasi hic yok... ama ayaklarla guc alip ittiriyor kendini... azcik zaman lazim sanirim... term dogsaydi 8 agustosta dogacakti bu tur seyleri term e gore takip etmek gerekiyor. 4 aylik olduk ama duzeltilmis 2.5-3 ayligiz henuz

Merhaba anneler hepinizin bebeislerine bol.saglik sihhat diliyorum birseu sorucam sizlere sezeryan olunca dogum usg ye gore mi.oluyor yoksa son adet tarihine gore mi sat a gore 36 usg ye gore 38 haftalik hamileyim
Hamilelik haftası olarak sat alınıyor ve ilk bebek sezeryansa 38. Hafta dolduktan sonra sezeryan yapılabiliyor.

27/07 doğumluyuz
Cıngırak tutma var ama bizimki biraz büyük:) yüzüne vurur diye beraber sallıyoruz yenisini alcam insallah haftasonu
İki eli agza sokma var,ama genelde tek...
Dönme yarım yamalak oluyor,ayaklardan güç alıp yukarı ittirme var
(Bu arada bizimde aslında 10 agustos gibi dogum olcaktık ama sezeryanla erken aldılar,38+4 te)

Çıngırak tutmuyor ancak parmak kavrıyor bu aralar. Bir de parmağını uzanmak istediği şeye doğru uzatıyor ama her zaman bilinçli olarak değil. Ellerini birleştirip ağzına sokuyor inatla ama daha dönmüyor. Hatta koltukta sırtını koltuğa dayayıp yan yatırıyorum o zaman bile öne dönmüyor.

Ay gaz sorunları ne zaman bitecek ki? Yazık miniklere kıyamıyorum hiç ama annelere daha çok kıyamıyorum...
Ya aslında bitmiş gibiydi de ben bir halt ettim ve kuru fasulye yedim, çocuğum gün yüzü görmedi o günden beri. Ben çekerim ama o sıkıntı yaşamasın ya, ben onun eğlenmeye çalışmasını minik şımarıklığını çekeyim gazını hastalığını değil, hiç kıyamıyorum öyle kıvranınca.

Cnm çıngırağı epeydir tutuyordu ama bilinçli sallayıp ilgilenmeye yeni başladı. Ellerini ortada birleştirip ağzına götürmeye de yeni başladı. (Hepsi son bir iki gün). Dönme olayı hiç yok nerdeyse ama biz genelde anakucağında tuttuk,, ben de bugün onu düşünüyordum neden geç kaldı diye de sanırım bu yüzden oldu..

Geçti canım çok şükür.
Burun ve geniz akıntısı bitti
20 gün sürdü ama süründürdü.
Çocuğun alışkanlıkları ve uykusu baya değişti.
Bir daha da uğramaz umarım
Bizim de uyku fena kaymıştı, bugün azcık toparladı sanki.. bir de hiç gülmemişti bir hafta boyunca.. bir iki gündür ufak ufak gülüyordu,, ama bugün bol bol güldü tekrar :) demek ne kadar sıkıntı çektiyse... gerçekten uğramasınlar bir daha mümkünse

Hanımlar rota bir sıkıntı yaratmadı Duru'da. Yani ateş vs olmadı. Zaten olmaz diye biliyordum.. yalnız uyurken birşeye üzülmüş gibi kısa kısa ağlıyor. Oldu mu böyle birşey sizde?

Bizde bugun aynıydık sanada geçmiş olsun çünki ne kadar yoruldugunu anlayabiliyorum
Çok üzücü ve ben hala sebebini bulamadım

Hanımlar rota bir sıkıntı yaratmadı Duru'da. Yani ateş vs olmadı. Zaten olmaz diye biliyordum.. yalnız uyurken birşeye üzülmüş gibi kısa kısa ağlıyor. Oldu mu böyle birşey sizde?
Biz daha rotayı vurdurmdık ama k vitamini hepatit ve 2.ay aşılarından sonra hep oldu. Galiba aşı sendromu deniyor ve özellikle uyurken aşı yapılınca oluyormuş. Geçmiş olsun

kizlar bikac gundur cok takip edemiyorum dogru duzgun okuyamadim mesajlari da. bebisi hasta olan arkadaslara gecmis olsun insallah kisa surede atlatir ve bi daha hasta olmazlar.
Şunu mu uygulasan dün blw turkiyede paylaşmışlardı akşam da onayladılar kullanılabilir diye
ay bizimkinin kaka zaten mukuslu bide balgamlari gorursem bayilirim heralde.
Kaydettim canım deneyeyim
denedin mi muti?
Kizimin kafasi hep konak midir nedir ondan oldu ya simdi benim canim skldi artik 2 qune bi yikarim cocuqu yagladim kafasini taradim quzelce cikti qibi ama moralim bozuldu
hergun de yikasan tekrarlayabiliyor. ben de ugrasiyorum temizlemeye yok bitmiyor bitmiyor. mustelanin konak onleyici sampuani var. iceriginde normal sampuandan farkli ne var bilmiyorum ama bi arastir istersen.
3-4 gundur ayni durumdayiz. memede aglama uzun zamandir var. aglamaya baslayinca kaldiriyorum gaz cikariyor. rahatlamistir devam edeyim diye yatirdigim anda tekrar basliyor aglamaya. sebebini hala cozemedim. emmek isteyipte ememiyor cocuk ya da gercekten doyuyor bi sure sonra sut gelsin istemiyor ona bagiriyor. yok anlayamiyorum ya.
baris 7 agustosta dogdu. poposunu havaya kaldiriyor, altini degistirirken ozellikle. 2 gundur donme sinyalleri vermeye basladi ama daha donmuyor. iki elini agzina goturup emiyor. hatta durduramiyoruz cingirak sallama yok ama her zaman olmasa da yakinina koydugum oyuncaga elini uzatiyor (yatarken). anakucagindayken de tepesinde sallanan oyuncakla konusuyor kalkip kosacak gibi bi hali var heyecandan ve sanirim kolunu kaldirip uzanamadigi icin hayal kirikligina ugruyor o da sinir ediyor cocugu :)) benim gozlemlediklerim bunlar.

Maasallah Baris a sen anlatirken gozumde canlandi :)

Evt cnm biraz antreman yaptirmak gerekiyor sanirim donme konusunda onun disindaki hadiseler sanirim akişında ilerliyor

Cnm dönme konusunda calistirmamiz lazim galiba bebisleri

Kızlar toplu olarak maasallah topigimizin bebişlerine genel kanı olarak donmeleri icin sanirim tesvik gerekiyor ben yarindan tezi yok biraz antreman yaptirmaya baslayayim diye dusunuyorum. Oyun halisi iyi bir antreman aracı olabilir sanirim işe yarar birsey bulursam paylaşacagim

Aynen yan çeviriyoruz biz hafif, sevdiği bi oyuncağı dönünce görebileceği bi noktaya koyuyoruz heveslensin diye. Bu akşam kendini tamamen yan çevirdi sonra sırt üstü düştü

Yok canım denemedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…