Ay gaz sorunları ne zaman bitecek ki? Yazık miniklere kıyamıyorum hiç ama annelere daha çok kıyamıyorum...Ben kiremit rengi giymiştim.
Gaz olduğunu düşünüyorum çünkü gazdan öksürüyor elimin altında karnında gezen gazı hissedebiliyorum ama çıkartmama izin vermiyor pek. Ben de kucağımda gezerken karnini ovup çıkartmaya çalışıyorum.
Amin, inşallah döner bir an önce.
Bilmiyorum ki artık atak takip edemez oldum. Her suçu da atağa atıyoruz zaten
Canım Beren 10 ağustosta doğdu dediklerinden iki elini kavuşturup ağzına sokmayı yapıyor ama çıngırak tutturuyorum elinde duruyor ve düşürüyor yani bilinçli bir tutup sallama olayı yok dönme hareketi de yok henüzKızlar birsey soracagim bebisleri temmuz sonu agustos ayi başında doganlar cevaplarsa makbul olur (agustosun ilk yarisina kadar) bebislerde cingirak tutup sallama ve dönme hareketi basladi mi bir de iki elini ortada kavusturup ağza sokma.
Evet canım doğrudur. Bundan dolayı Ben instagram üzerinden dahi.cocuklar.akademsinin ilk zeka kartlarından aldım. Y yoph9aydan başlamıyor mı Can'ım onlar daha erkeni de var mı
Cingirak tutma yok dönme yarım olarak oluyor her zaman değil ya sağa ya sola yarım dönüyor iki eli kavuşturup ağza sokma var
Bizde cingirak sallama var... elleri kavusturup agza sokamiyoruz... tek tek herseyi agza goturuyoruz... donme emarasi hic yok... ama ayaklarla guc alip ittiriyor kendini... azcik zaman lazim sanirim... term dogsaydi 8 agustosta dogacakti bu tur seyleri term e gore takip etmek gerekiyor. 4 aylik olduk ama duzeltilmis 2.5-3 ayligiz henuz29 temmuz doğumlu ipek, elleri birleştirip ağzına sokuyor dönmeye çalışıyor, ayaklarıyla yerdeb güç alıp popoyu kaldırıyor. Bi kaç gündür önlüğünü tutup ağzına götürmeye başladı canım
Hamilelik haftası olarak sat alınıyor ve ilk bebek sezeryansa 38. Hafta dolduktan sonra sezeryan yapılabiliyor.Merhaba anneler hepinizin bebeislerine bol.saglik sihhat diliyorum birseu sorucam sizlere sezeryan olunca dogum usg ye gore mi.oluyor yoksa son adet tarihine gore mi sat a gore 36 usg ye gore 38 haftalik hamileyim
Inşallah ya bakalım şimdilik arabada yine kriz anları geciriyoruzarabada uyuturduk ama şimdi ters tepiyor
Kızlar birsey soracagim bebisleri temmuz sonu agustos ayi başında doganlar cevaplarsa makbul olur (agustosun ilk yarisina kadar) bebislerde cingirak tutup sallama ve dönme hareketi basladi mi bir de iki elini ortada kavusturup ağza sokma.
Çıngırak tutmuyor ancak parmak kavrıyor bu aralar. Bir de parmağını uzanmak istediği şeye doğru uzatıyor ama her zaman bilinçli olarak değil. Ellerini birleştirip ağzına sokuyor inatla ama daha dönmüyor. Hatta koltukta sırtını koltuğa dayayıp yan yatırıyorum o zaman bile öne dönmüyor.Kızlar birsey soracagim bebisleri temmuz sonu agustos ayi başında doganlar cevaplarsa makbul olur (agustosun ilk yarisina kadar) bebislerde cingirak tutup sallama ve dönme hareketi basladi mi bir de iki elini ortada kavusturup ağza sokma.
Ya aslında bitmiş gibiydi de ben bir halt ettim ve kuru fasulye yedim, çocuğum gün yüzü görmedi o günden beri. Ben çekerim ama o sıkıntı yaşamasın ya, ben onun eğlenmeye çalışmasını minik şımarıklığını çekeyim gazını hastalığını değil, hiç kıyamıyorum öyle kıvranınca.Ay gaz sorunları ne zaman bitecek ki? Yazık miniklere kıyamıyorum hiç ama annelere daha çok kıyamıyorum...
Cnm çıngırağı epeydir tutuyordu ama bilinçli sallayıp ilgilenmeye yeni başladı. Ellerini ortada birleştirip ağzına götürmeye de yeni başladı. (Hepsi son bir iki gün). Dönme olayı hiç yok nerdeyse ama biz genelde anakucağında tuttuk,, ben de bugün onu düşünüyordum neden geç kaldı diye de sanırım bu yüzden oldu..Kızlar birsey soracagim bebisleri temmuz sonu agustos ayi başında doganlar cevaplarsa makbul olur (agustosun ilk yarisina kadar) bebislerde cingirak tutup sallama ve dönme hareketi basladi mi bir de iki elini ortada kavusturup ağza sokma.
Bizim de uyku fena kaymıştı, bugün azcık toparladı sanki.. bir de hiç gülmemişti bir hafta boyunca.. bir iki gündür ufak ufak gülüyordu,, ama bugün bol bol güldü tekrar :) demek ne kadar sıkıntı çektiyse... gerçekten uğramasınlar bir daha mümkünseGeçti canım çok şükür.
Burun ve geniz akıntısı bitti
20 gün sürdü ama süründürdü.
Çocuğun alışkanlıkları ve uykusu baya değişti.
Bir daha da uğramaz umarım
Bizde bugun aynıydık sanada geçmiş olsun çünki ne kadar yoruldugunu anlayabiliyorumDefne bugün kudurdu, ağlıyor emmiyor, emince ağlıyor, zorla uyuyor 5 dakikada uyanıyor. Bir de gazı var çocuğumun, öksürüyor geğiriyor ya da tıkanıyor gazdan çıkarınca bir an susup sonra ağlamaya başlıyor. Kucaktan inmiyor bir de kollarım koptu
Bir de reflü ilacını normalde lıkır lıkır içiyordu bugün 10 dakikada 1 ml şeyi içmedi. Ağlayıp öğürdü, kusmasın diye verdiğim ilaç kusturacaktı az kalsın veledi. Akşam olsun artık.
Biz daha rotayı vurdurmdık ama k vitamini hepatit ve 2.ay aşılarından sonra hep oldu. Galiba aşı sendromu deniyor ve özellikle uyurken aşı yapılınca oluyormuş. Geçmiş olsunHanımlar rota bir sıkıntı yaratmadı Duru'da. Yani ateş vs olmadı. Zaten olmaz diye biliyordum.. yalnız uyurken birşeye üzülmüş gibi kısa kısa ağlıyor. Oldu mu böyle birşey sizde?
ay bizimkinin kaka zaten mukuslu bide balgamlari gorursem bayilirim heralde.Şunu mu uygulasan dün blw turkiyede paylaşmışlardı akşam da onayladılar kullanılabilir diye
denedin mi muti?Kaydettim canım deneyeyim
hergun de yikasan tekrarlayabiliyor. ben de ugrasiyorum temizlemeye yok bitmiyor bitmiyor. mustelanin konak onleyici sampuani var. iceriginde normal sampuandan farkli ne var bilmiyorum ama bi arastir istersen.Kizimin kafasi hep konak midir nedir ondan oldu yasimdi benim canim skldi artik 2 qune bi yikarim cocuqu yagladim kafasini taradim quzelce cikti qibi ama moralim bozuldu
3-4 gundur ayni durumdayiz. memede aglama uzun zamandir var. aglamaya baslayinca kaldiriyorum gaz cikariyor. rahatlamistir devam edeyim diye yatirdigim anda tekrar basliyor aglamaya. sebebini hala cozemedim. emmek isteyipte ememiyor cocukDefne bugün kudurdu, ağlıyor emmiyor, emince ağlıyor, zorla uyuyor 5 dakikada uyanıyor. Bir de gazı var çocuğumun, öksürüyor geğiriyor ya da tıkanıyor gazdan çıkarınca bir an susup sonra ağlamaya başlıyor. Kucaktan inmiyor bir de kollarım koptu
Bir de reflü ilacını normalde lıkır lıkır içiyordu bugün 10 dakikada 1 ml şeyi içmedi. Ağlayıp öğürdü, kusmasın diye verdiğim ilaç kusturacaktı az kalsın veledi. Akşam olsun artık.
baris 7 agustosta dogdu. poposunu havaya kaldiriyor, altini degistirirken ozellikle. 2 gundur donme sinyalleri vermeye basladi ama daha donmuyor. iki elini agzina goturup emiyor. hatta durduramiyoruzKızlar birsey soracagim bebisleri temmuz sonu agustos ayi başında doganlar cevaplarsa makbul olur (agustosun ilk yarisina kadar) bebislerde cingirak tutup sallama ve dönme hareketi basladi mi bir de iki elini ortada kavusturup ağza sokma.
Maasallah Baris a sen anlatirken gozumde canlandi :)kizlar bikac gundur cok takip edemiyorum dogru duzgun okuyamadim mesajlari da. bebisi hasta olan arkadaslara gecmis olsun insallah kisa surede atlatir ve bi daha hasta olmazlar.
ay bizimkinin kaka zaten mukuslu bide balgamlari gorursem bayilirim heralde.
denedin mi muti?
hergun de yikasan tekrarlayabiliyor. ben de ugrasiyorum temizlemeye yok bitmiyor bitmiyor. mustelanin konak onleyici sampuani var. iceriginde normal sampuandan farkli ne var bilmiyorum ama bi arastir istersen.
3-4 gundur ayni durumdayiz. memede aglama uzun zamandir var. aglamaya baslayinca kaldiriyorum gaz cikariyor. rahatlamistir devam edeyim diye yatirdigim anda tekrar basliyor aglamaya. sebebini hala cozemedim. emmek isteyipte ememiyor cocukya da gercekten doyuyor bi sure sonra sut gelsin istemiyor ona bagiriyor. yok anlayamiyorum ya.
baris 7 agustosta dogdu. poposunu havaya kaldiriyor, altini degistirirken ozellikle. 2 gundur donme sinyalleri vermeye basladi ama daha donmuyor. iki elini agzina goturup emiyor. hatta durduramiyoruzcingirak sallama yok ama her zaman olmasa da yakinina koydugum oyuncaga elini uzatiyor (yatarken). anakucagindayken de tepesinde sallanan oyuncakla konusuyor kalkip kosacak gibi bi hali var heyecandan ve sanirim kolunu kaldirip uzanamadigi icin hayal kirikligina ugruyor o da sinir ediyor cocugu :)) benim gozlemlediklerim bunlar.
Evt cnm biraz antreman yaptirmak gerekiyor sanirim donme konusunda onun disindaki hadiseler sanirim akişında ilerliyorCnm çıngırağı epeydir tutuyordu ama bilinçli sallayıp ilgilenmeye yeni başladı. Ellerini ortada birleştirip ağzına götürmeye de yeni başladı. (Hepsi son bir iki gün). Dönme olayı hiç yok nerdeyse ama biz genelde anakucağında tuttuk,, ben de bugün onu düşünüyordum neden geç kaldı diye de sanırım bu yüzden oldu..
Cnm dönme konusunda calistirmamiz lazim galiba bebisleriÇıngırak tutmuyor ancak parmak kavrıyor bu aralar. Bir de parmağını uzanmak istediği şeye doğru uzatıyor ama her zaman bilinçli olarak değil. Ellerini birleştirip ağzına sokuyor inatla ama daha dönmüyor. Hatta koltukta sırtını koltuğa dayayıp yan yatırıyorum o zaman bile öne dönmüyor.
Ya aslında bitmiş gibiydi de ben bir halt ettim ve kuru fasulye yedim, çocuğum gün yüzü görmedi o günden beri. Ben çekerim ama o sıkıntı yaşamasın ya, ben onun eğlenmeye çalışmasını minik şımarıklığını çekeyim gazını hastalığını değil, hiç kıyamıyorum öyle kıvranınca.
Aynen yan çeviriyoruz biz hafif, sevdiği bi oyuncağı dönünce görebileceği bi noktaya koyuyoruz heveslensin diye. Bu akşam kendini tamamen yan çevirdi sonra sırt üstü düştüKızlar toplu olarak maasallah topigimizin bebişlerine genel kanı olarak donmeleri icin sanirim tesvik gerekiyor ben yarindan tezi yok biraz antreman yaptirmaya baslayayim diye dusunuyorum. Oyun halisi iyi bir antreman aracı olabilir sanirim işe yarar birsey bulursam paylaşacagim
Yok canım denemedim henüz.kizlar bikac gundur cok takip edemiyorum dogru duzgun okuyamadim mesajlari da. bebisi hasta olan arkadaslara gecmis olsun insallah kisa surede atlatir ve bi daha hasta olmazlar.
ay bizimkinin kaka zaten mukuslu bide balgamlari gorursem bayilirim heralde.
denedin mi muti?
hergun de yikasan tekrarlayabiliyor. ben de ugrasiyorum temizlemeye yok bitmiyor bitmiyor. mustelanin konak onleyici sampuani var. iceriginde normal sampuandan farkli ne var bilmiyorum ama bi arastir istersen.
3-4 gundur ayni durumdayiz. memede aglama uzun zamandir var. aglamaya baslayinca kaldiriyorum gaz cikariyor. rahatlamistir devam edeyim diye yatirdigim anda tekrar basliyor aglamaya. sebebini hala cozemedim. emmek isteyipte ememiyor cocukya da gercekten doyuyor bi sure sonra sut gelsin istemiyor ona bagiriyor. yok anlayamiyorum ya.
baris 7 agustosta dogdu. poposunu havaya kaldiriyor, altini degistirirken ozellikle. 2 gundur donme sinyalleri vermeye basladi ama daha donmuyor. iki elini agzina goturup emiyor. hatta durduramiyoruzcingirak sallama yok ama her zaman olmasa da yakinina koydugum oyuncaga elini uzatiyor (yatarken). anakucagindayken de tepesinde sallanan oyuncakla konusuyor kalkip kosacak gibi bi hali var heyecandan ve sanirim kolunu kaldirip uzanamadigi icin hayal kirikligina ugruyor o da sinir ediyor cocugu :)) benim gozlemlediklerim bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?