Dönsün inşallah bir an önce.. dokuz buçukta tekrar uyudu,, bakalım ne kadar uyuyacak bugün gün içinde.. umutluyum şu an için... bundan sonra yatılı kadın da yok evde, gece için bol miktarda süt sağmam gerekicek ki ben Ayşe'yle ilgilenirken baba da Duru'yu uyutabilsin
Kıyamam tabii ki gücendirecek bişey yapmıyoruz. Rüya görüyor kuzular. Hatta teyzem 'Rüyasında annesinin memesini kestiklerini görünce ağlarlarmış' der. Alem kadındır. Niye güldüklerini de söyledi ama onu söylemeyeyim şimdi
Benim oglan altının açılmasina bayılıyor açıyorum bezini çeviriyorum yüzüstü 3 4 dk takılıyor oyle tabi iseme olasılığı da yok değil hatta bugün işedi allahtan altına alt değiştirme örtüsü sermistim
Saol cnm... Kesinlikle öyle, uyanıklık süresi arttıkça uyuması zorlaşıyor.. gündüz uyumamışsa gece de doğrudüzgün uyumuyor bugün epey toparladı,, kısa bir çılgınlık süresi hariç iyi gidiyoruz.. hatta neredeyse iyi geldi evde başkasının olmaması sanki...
Ay çok özendim yemek yaptım kadınlaaar :))) fırında makarna bilem yaptım mantarlı peynirli afilli mafilli kaç saat sürdüğünden bahsetmek istemiyorum,, yemek konusunda aşırı aşırı hijyen takıntım olduğundan sebzeli köftenin sebzelerini kaçar kez yıkadığımdan da olsun, kk'dan biraz daha feyz alırsam on sene sonra börek yapabilme ihtimalim bile var bence :))
Çıktı cnm.. keşke geçen ay çıksaydı diğerini ikna etmişken. Tekrar ikna etmek epey pahalıya patladı bana üstelik bir de çocukların hastalığı.. üstelik bir hafta erken çıktı ve aptal gibi kesmedim maaşından. Ve sabah bir bakarsın mutfağın kalebodurunda ceviz kadar bir kırık!! Kavanoz düşürmüştü ben Duru'yu emzirirken.. bari söyle değil mi kırıldığını?? Epey çınlattım kulaklarını bugün.. ya kırığı da geçtim, insan orayı bir süpürür.. iyiki Ayşe'nin ayağına falan batmadı.. delirticek bu kadınlar beni.. gerçekten katıksız safım bu konularda ((
Ahh o gazlarr bitti derken tekrar hortluyorlar malesef. Umarım durulursunuz hastalıklarda geçer. Gaz bibyere kadar da bu hiçbir sey yokken uyku saatleri ağlamaları beni benden alıyor. Resmen bağırıtor ve ben bile zor sakinlestiriyorum
Ay çok özendim yemek yaptım kadınlaaar :))) fırında makarna bilem yaptım mantarlı peynirli afilli mafilli kaç saat sürdüğünden bahsetmek istemiyorum,, yemek konusunda aşırı aşırı hijyen takıntım olduğundan sebzeli köftenin sebzelerini kaçar kez yıkadığımdan da olsun, kk'dan biraz daha feyz alırsam on sene sonra börek yapabilme ihtimalim bile var bence :))