2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

cikti mi canim kadin?

melekler gorunuyor diye guluyorlar derler ama seninki daha farkli sanirim

Oyun halısinda evirip cevirme antremanlari olabilir yan tutmak mesela... yan tutarken donmesini saglamak gibi
Benim oglan altının açılmasina bayılıyor açıyorum bezini çeviriyorum yüzüstü 3 4 dk takılıyor oyle tabi iseme olasılığı da yok değil hatta bugün işedi allahtan altına alt değiştirme örtüsü sermistim

Cumartesi günlerini hiç sevmediğimi söylemiş miydim? Yine bücürlerle başbaşa bir gün,, üstelik eşim de geç çıkıcakmış işten... başka gün kalmamış gibi
Aynı durum bende de var bende aldım çocukları anneme geldim .

Sakinlik istiyormuş demek ki kuzum ya biraz böyle takılın bakalım iyi gelecektir ona da

Ay çok özendim yemek yaptım kadınlaaar :))) fırında makarna bilem yaptım mantarlı peynirli afilli mafilli kaç saat sürdüğünden bahsetmek istemiyorum,, yemek konusunda aşırı aşırı hijyen takıntım olduğundan sebzeli köftenin sebzelerini kaçar kez yıkadığımdan da olsun, kk'dan biraz daha feyz alırsam on sene sonra börek yapabilme ihtimalim bile var bence :))

cikti mi canim kadin?
Çıktı cnm.. keşke geçen ay çıksaydı diğerini ikna etmişken. Tekrar ikna etmek epey pahalıya patladı bana üstelik bir de çocukların hastalığı.. üstelik bir hafta erken çıktı ve aptal gibi kesmedim maaşından. Ve sabah bir bakarsın mutfağın kalebodurunda ceviz kadar bir kırık!! Kavanoz düşürmüştü ben Duru'yu emzirirken.. bari söyle değil mi kırıldığını?? Epey çınlattım kulaklarını bugün.. ya kırığı da geçtim, insan orayı bir süpürür.. iyiki Ayşe'nin ayağına falan batmadı.. delirticek bu kadınlar beni.. gerçekten katıksız safım bu konularda ((

İçleniyor hala cnm,, bir de akşama doğru tekrar gaz başladı. Ama o makrolden mi rotadan mı bilmiyorum
Ahh o gazlarr bitti derken tekrar hortluyorlar malesef. Umarım durulursunuz hastalıklarda geçer. Gaz bibyere kadar da bu hiçbir sey yokken uyku saatleri ağlamaları beni benden alıyor. Resmen bağırıtor ve ben bile zor sakinlestiriyorum

ahaha iyi gelisme bence :)))

Heyy masallah,demek neymis istersen yapabiliyormussun.afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…