2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Vaay süper gelişme hem de cumartesi günü :) bana da fikir verdin yarın için ben de fırında makarna yapayım bari

İki elini tutup ağzına sokuyor bizimki. Dönmeye başlamadı ama bildiğin doğrulmaya çalışıyor. Ayağa kalkar gibi, düz yerde yatıyorsa doğrulmaya çalışırken yan dönüyor. Çıngırak falan sallamıyor. Eline zorla tutuşturuyorum ama birkaç saniye sonra bırakıyor.

Cnm bende bir şişeye yakın fazla var. Göndereyim mi sana?

Vaay süper gelişme hem de cumartesi günü :) bana da fikir verdin yarın için ben de fırında makarna yapayım bari
Yap cnm :) En kolay şey aslında ama ben mantarı da defalarca yıkıyorum, o yüzden biraz uzuyor tabi :) Valla resmen gaza geldim :))) üstüne eşime afra tafra bile yaptım üste çıkıp,,, sen sebze yemediğin için yemek yapmıyorum, bundan sonra bu evde sebze yenilecek diye :))))

Heyy masallah,demek neymis istersen yapabiliyormussun.afiyet olsun cnm
Saol cnm :) aslında 3-4 saatim boş olursa yapabiliyorum :))) zaten ya hiç yapmıyorum ya da güzel yapıyorum, arası yok :) ama işte pratik değilim çünkü öğrenciyken de sonradan da yalnız yaşadığım müddetçe ya dışarıda ya da ot ve peynirle beslendim

Maşallah hamarat ana
Börek, sebzeli köfteden çok daha kolay aslında ya, kolayca yaparsın

ahaha iyi gelisme bence :)))
Ay eşim de pek sevindi sanırsam. Epeydir yapmamıştım bişey. önce iş sonra hamilelik vs derken epey bir bahanem olduydu... şimdi iki sıpayla yapınca annem bile şaşırdı. Bunun köftelerini de mi sen yaptın diyor :))))) gökten iniceklerdi sanki :)) neyse bir hafta hava yaparım ben bunlara artık :)))))

Ben epey masaj yaptım bugün cnm,, bacakları da sık sık karnına çekip bıraktım. Sustu ve hatta güldü. Şimdi çok rahatladı ama bakalım ne kadar sürecek

Ben elleyince bile yırtılıyor yufkalar ama ya ( alayım varsa kolay bir tarif ? Ama öyle sarmalı marmalı da beceremem ben. Belki tepsi böreği :)))
Parmaklarını iyice açıp avcunla tutarsan daha az yirtiliyor. Ya tarif defterimde kolay bir tepsi böreği vardı ama defterimi bulamıyorum. 1 haftadır onu arıyorum evde yok yok yok. Hatırladığım kadariyla yazayım. Patatesli börek favorim olduğu için öneriyorum hemen. Patatesleri haşla, kabuklarını soy, iyice ez. Soğanı doğra yağda kavur, 1 kaşık salca ve tuz ekleyip biraz daha kavur ve patatesleri ekle. Salça her yerine iyice yayıldıktan sonra kapat, harç hazır.
Yufkalar için de hatırladığım kadariyla şunlardı; 2 ya da 3 yumurta, bir kase yoğurt ve sıvıyağ. Bunları iyice cirp. İlk kat yufkayı tepsiye koy bu karışımı üzerine sür, iki ve 3. Kat yufkaya da aynısını yap. Harcı yay üzerine 4. Yufkayı koyup yine sosla islat. 5. Yufkayı da ser ve islat. Sonra da üzerine susam çörek otu. 180 derecede üzeri kızarana kadar pişir, afiyet olsun. Harcını yaptıktan sonra börek 5 dakikada hazırlanıyor ve cok lezzetli oluyor.

Saol cnm ya,, üşenmemiş yazmışsın valla :)) süpersin :) bunun üstüne zaten yapmam lazım mutlaka :)))

Seramik kirigi cok pis bisey... tekini sokup taktirmak da mumkun olmuyor. Bu tarz birsey isini gorur mu acaba istersen bir foto cekip gonder belki bir fikrim olur

Eklentiler

• Screenshot_20171028-212753.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 92
aynısından bir tane de bende mevcut söylediklerini birebir bende yaşıyorum birkç gündür sadece beni kucağında dolaştırarak uyut diyen huysuz bir oğlum var . salyalar çoğaldıkça sanki daha çok huzursuz bir bebek oluyo gibime geliyo ama tesadüf mü daha anlayamadım

Seramik kirigi cok pis bisey... tekini sokup taktirmak da mumkun olmuyor. Bu tarz birsey isini gorur mu acaba istersen bir foto cekip gonder belki bir fikrim olur
Hiç görmemiştim bunu cnm,, saol :) tam da girişte, çok kötü görünüyor; hepsini söktürmem lazım dediğin gibi ki şu an uğraşmam imkansız

Eklentiler

• IMG_3016.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 101
Bunu ben de yapayım :) hatta delice bir fikir geldi akşam yatmadan hazirlasam benim bebiş sabah ezaninda emmeye kalkıyor o ara pisirsem olur mu? Bi de kaç dakikada pisiyor aşağı yukarı eşimin is yerine göndersem dedim de ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…