2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amanın çağırdıgımı hayal ettim de bi an bi de ısrarla ayy kabus kabus
Ama benimkiler çok zararsız cnm :) seviyorum ben yani :)) başta zorlu bir sınavdan geçtik tabi,, burada yazamıyorum kim olduğum çok bariz olduğu için de... neticede seviyorum yani :)))) bir de özellikle kayınvalidemin yaşı çok, Allah bilir tabi, belki benden çok yaşayacak ama yine de biraz doysun istiyorum torunlarına

avize hastasi bebelerin sayisi artiyor

ahaha bizim evde de vazgecilmezimiz o. ismi de yesil cok yaraticiyiz

vaay

yaa cok gecmis olsun. duzelmeyecek bisey degilmis cok sukur ki. allah kimseyi evladi ile sinamasin
Çok pis gaza geldim şekerim :) tabi bu konuda birkaç kez daha gaza gelmişliğim var ama neyse :)))

Bir sonraki yazım 'ilaçlardan neden vazgeçtim!?' konulu olacak Bu sorunun cevabı hakkında, önceki mesajım baz alınırsa, biraz fikir oluşmuştur diye tahmin ediyorum

öyleymiş cnm,, çok geçmiş olsun ama atlatmak üzeresiniz anladığım kadarıyla. Bizimkiler de ağır gripler atlattı,, fena hırpalandık iki haftadır. Allah çaresiz dert vermesin, bugünümüzü aratmasın inşallah. Fazla giremesen de ara ara ufak ufak yaz ki merak etmeyelim,, birisi birkaç gün yazmasa farkediyorum ben hemen

Aranızda kı büyük Problem ne acaba m.ettim...yapmayan Yapmaz ya benim kv eğer oğlunun canı bişey istiyosa hemen yapar bize gelince resmen keyfi ne zaman gelirse o zaman yapar..

Ya şimdi emzik konusunda bişey diyemem ben de 5 yasina kadar emmisim Ama ben çok çok fazla inadım o yüzden bana laf geciremiyolardi kı hala öyle :)) benim dişlerde sorun yok çok şükür hiç olmadı da öyle kolaya geliyo diye çocuk ihmal edilmez bakamiyosan eğer zor geliyorsa yapmayacaksin o çocuğu boşu boşuna günahına da girmeyeceksinay bak ben de sinirlendim şimdi :)

la rosa canim gecmis olsun,insallah hemencecik atlatirsiniz.
emiri sirtustu yatirdigimda kafasi ya saga donuyor ya sola. dik sekilde yatmiyor/yatamiyor. daha kucuk oldugu icin diye duunuyordum ama sen yazinca bi sormak istedim. bi yazdigim sekilde mi oluyordu egenin?

Aranızda kı büyük Problem ne acaba m.ettim...yapmayan Yapmaz ya benim kv eğer oğlunun canı bişey istiyosa hemen yapar bize gelince resmen keyfi ne zaman gelirse o zaman yapar..
Aramızda çok büyük bir problem olmadı aslında. Biz baya farklıyız aile yapısı olarak bu benim icin sorun olmazdi ama onlar koyde yaşıyorlar ve evlendigimizde neredeyse tüm haftasonlarımızı ve yıllık izinlerimizi onların yanında köyde geçirmemizi beklediler çünkü diğer çocukları öyle yapıyor tabi ben 1 gece zor geciriyordum çünkü çok sıkılıyordum bi gülen yüz yok gidecek bi yer yok arkadaşım yok falan. Çok gitmedik ve baya bozuldular. Bi de aşırı benciller. Kızlarının çocuklarının babannelerini oğullarının çocuklarının da ananelerini sevmelerini gitmelerini istemezler çocukları onlara karşı doldururlar. Ama Allah büyük biz annemle aynı mahallede yaşıyoruz ve neredeyse her gün görüyor bebeğim ananesini. Benim çocuğuma asla yapamicaklar bunu

Annem de öyle diyor walla
"Ne zaman emzirsen bu çocuğa birşey oluyor tövbe tövbe" diyor
Ay nolacak gazı tuzu bitmez bebelerin :)

Günaydın ben lansinoh ciftli kullanıyorum.hem zaman açısından hemde goguslerdeki süt oranını kıyaslamak açısından daha iyi bence

Mamajoo kullanıyorum ben, memnunum.

lansinoh çift kullanıyorum memnunum gayet
Teşekkür ederim kızlar

Zararsizsa sıkıntı yok şaka bir yana Allah bozmasın cnm cok zor gerçekten çünkü illaki bi araya geliniyor ve kötü olunca çok zorlaşıyor her şey

merhaba kizlar,nasilsiniz,herkes iyidir insallah.
cumartesi sabahı kirsehire gittik kardesime kiz istemeye. sabah 8de ciktik,aksam 7de vardik kiz evine. istedik,söz yaptik,o gece orda kaldik,sabah 11de ciktik,aksam 9du eve girdigimizde. emiri goturmedik ve iyiki goturmedik dedim dondugumuzde. coook yorulduk,emir yollarda mahvolacakti. donerken yagmur yagdi,hava buz gibiydi. yollarda usuyecekti yavrum.
halasina biraktim,babaanne de ust katta zaten. baktilar sagolsunlar. hatta gorumcem agladi dun emiri alirken,alismis:)

gece de 2 defa emiri beslemeye kalktim,yorgunluktan ölüyorum.

Aranız iyidir belki bilmiyorum ama kv çağırıyorum deyince Tüylerim diken diken oluyor yapmayın etmeyin arkadaşım çağırmayın
Yok sağolsun benimki çok anlayışlıdir Allah bozmasın.

Sandal derken :))) Allahımm,, bu işler beni aşıyor ufaktan ufaktan :))))
Tavuklu kabak sandal, sadece ben kabakları kizartmak yerine haşlıyorum. Aslında zor değil el oyalıyor sadece farklı kaplar kullanıldığı için.

Bir sonraki yazım 'ilaçlardan neden vazgeçtim!?' konulu olacak Bu sorunun cevabı hakkında, önceki mesajım baz alınırsa, biraz fikir oluşmuştur diye tahmin ediyorum
Evet insan onca hastalıkla bir de düzenli olarak muhatap olunca illallah ediyordur haklısın
Bir şey soracağım hamileyken vitamin ve balık yağı içmiş miydin? Demiri depoların dolu olduğu için bıraktığını biliyorum da Decavit'i merak ettim.

Bende normalde ilaç almadan iyileşemeyen biriyim.ama bu hastalığı iyi atlattım yataklara düşmeden,ilaç kullanmadan.
Annelerin hasta olma lüksü yok zaten :)

la rosa çok geçmiş olsun durumu erken farketmen ve tedavi olması sevindirici.. Düzelecektir daha küçükler çabuk toparlanacaktir..

Aynen bi de sadece rahatlatan ilaçlar tedavisi yok yani. Kendime yediremiyorum ilaç alarak rahatlamayı. Dayanıksız gibi
Hamileyken decavit kullandım, son aylar unuttum çoğunlukla ama kullandım. Balık yağı hiç kullanmadım canım.

Bi ton alıntı yapmıştım silinmiş hepsi
la rosa geçmiş olsun canım erkenden fark etmen çok iyi olmuş. Inşallah hiç yokmuş gibi tamamen düzelir bir şeyi kalmaz kuşumuzun

Çok şaşkınım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…