Ama benimkiler çok zararsız cnm :) seviyorum ben yani :)) başta zorlu bir sınavdan geçtik tabi,, burada yazamıyorum kim olduğum çok bariz olduğu için de... neticede seviyorum yani :)))) bir de özellikle kayınvalidemin yaşı çok, Allah bilir tabi, belki benden çok yaşayacak ama yine de biraz doysun istiyorum torunlarınaAmanın çağırdıgımı hayal ettim de bi an bi de ısrarla ayy kabus kabus
Çok pis gaza geldim şekerim :) tabi bu konuda birkaç kez daha gaza gelmişliğim var ama neyse :)))avize hastasi bebelerin sayisi artiyor
ahaha bizim evde de vazgecilmezimiz o. ismi de yesilcok yaraticiyiz
vaay
yaa cok gecmis olsun. duzelmeyecek bisey degilmis cok sukur ki. allah kimseyi evladi ile sinamasin
Bir sonraki yazım 'ilaçlardan neden vazgeçtim!?' konulu olacakBağımlı yapmış çocuğu resmen, yazık günah ya. Bunların elinden çocuğu alacaksın ya, topluma zararlı insanlar yetiştiriyorlar. Hep söylerim anne babalık sınava tabi tutulmalı, herkes anne baba olmamalı!
Lansinoh kullanıyorum ben, çiftli olandan. Memnunum ama çiftli olarak hiç kullanmadım, tekli kullanımda gayet başarılı.
Ay bizim kız da aynı ya, geçen gece burun tıkanıklığı yüzünden uyandı gece gece çekmeye çalıştım ama ağladı durdu. Ben de babasını çağırdım, o karşısında oynadı marakas show yaptı şarkı söyledi ben damlattım çektim. Tek başıma yapamıyorum, mecburen uyumasını bekliyorum, o yüzden gündüz uykuları da helak oluyor.
Yalnız gerçekten benim de bir içim buruldu, ne bela hastalığın varmış öyle. Çok geçmiş olsun kronik hastalığın da inşallah geçiverir bir an önce kronikleşmekten vazgeçer öyle bir şey mümkünse
öyleymiş cnm,, çok geçmiş olsunCanım selam :) nasılsın? Duru ve Ayşe de iyidir inşallah. Ege'nin ufak bir rahatsızlığı var, günümün neredeyse tamamı egzersizler ve duruş pozisyonu takipleriyle geçiyor. Yavaş yavaş durumda bir ilerleme oluyor gibi. Bu süre içinde 4-5 farklı doktorun farklı yorumlarıyla canımız da çok sıkıldı, ailece ufak sıkıntılarımız oldu :/ Ege egzersizlere çok sert tepkiler verdi, ona çok üzüldüm falan. Ama daha iyiyim şimdi çok şükür :)
Mamajoo kullanıyorum ben, memnunum.GünaydınlarAranızda mamajoo ve lansinoh marka göğüs pompası kullanan var mı? Memnun musunuz?
Aranızda kı büyük Problem ne acaba m.ettim...yapmayan Yapmaz ya benim kv eğer oğlunun canı bişey istiyosa hemen yapar bize gelince resmen keyfi ne zaman gelirse o zaman yapar..Benimkiler eşime sorarlar gelelim mi diye beni aramazlar çünkü mümkün olduğu kadar az konuşuruz geldiklerinde de sadece bebekle ve eşimle ilgilenirler 1 gece kalırlar ertsi gun sabah erkenden kahvalti yapmadan giderler. Gecen sefer gidecekleri sabah kv eşime kahvaltı yapcan mi hazirlayayim sana dedi eşim de evde yapmaz zaten yok yapmicam dedi o da hazırlamadi. İnsan hazırlamaz mi ben Bebekliyim emziriyorum ama yok nerde. Gerçi onun hazırladığı şeyi yer miydim o da var
Ya şimdi emzik konusunda bişey diyemem ben de 5 yasina kadar emmisim Ama ben çok çok fazla inadım o yüzden bana laf geciremiyolardi kı hala öyle :)) benim dişlerde sorun yok çok şükür hiç olmadı daAllah korusun.hayır bilmeyebilirsin öğrenmemiş olabilirsin.ama uyarıyorum yinede kafasının dikine gidiyor.
Çocuk bu sene anaokuluna başlıcaktı.ama hala emzik kullanıyor.dişleri yamuk çıkmış.
Bana geldiğinde aldım emziğini çocuğun.güzelce anlattım çocuğa.
Çocuk laf dinlicek gibi ama anne babasının kolayına geliyor.ağzına tık memeyi oh sussun.
Zararlarını anlattım bi gün.ay babası kıyamıyo veriyo diyo.aklı başına gelince bırakırmış.
Aklıma geldi yine sinirlendim :)
İnş büyük konuşmuyorumdur.ben 1 yaşına geldiğinde emziği unutturmak istiyorum.inş istediğim gibi olur.
lansinoh çift kullanıyorum memnunum gayetGünaydınlarAranızda mamajoo ve lansinoh marka göğüs pompası kullanan var mı? Memnun musunuz?
Aramızda çok büyük bir problem olmadı aslında. Biz baya farklıyız aile yapısı olarak bu benim icin sorun olmazdi ama onlar koyde yaşıyorlar ve evlendigimizde neredeyse tüm haftasonlarımızı ve yıllık izinlerimizi onların yanında köyde geçirmemizi beklediler çünkü diğer çocukları öyle yapıyor tabi ben 1 gece zor geciriyordum çünkü çok sıkılıyordum bi gülen yüz yok gidecek bi yer yok arkadaşım yok falan. Çok gitmedik ve baya bozuldular. Bi de aşırı benciller. Kızlarının çocuklarının babannelerini oğullarının çocuklarının da ananelerini sevmelerini gitmelerini istemezler çocukları onlara karşı doldururlar. Ama Allah büyük biz annemle aynı mahallede yaşıyoruz ve neredeyse her gün görüyor bebeğim ananesini. Benim çocuğuma asla yapamicaklar bunuAranızda kı büyük Problem ne acaba m.ettim...yapmayan Yapmaz ya benim kv eğer oğlunun canı bişey istiyosa hemen yapar bize gelince resmen keyfi ne zaman gelirse o zaman yapar..
Açıkça konuş cnm... bugünlerde bana nasıl davrandığın çok önemli çünkü bunu hayatım boyunca hiç unutmayacağım de. Evliliğimizin ilerleyen zamanlardaki şekli hep bu zamanki haline göre devam edicek de... emin ol bunda değilse bile ikincide çok faydasını görürsün bu konuşmanın :) erkeklerin "ciddi bir kısmı" baba olduğunu malesef ilk kez kucaklarına aldıklarında biraz anlayabiliyorlar. Tamamen hissetmeleri ise bebek "baba" dediğinde anca... o yüzden de özellikle ilk bebekte doğuma kadar olan zamanı bocalama içinde geçiriyorlar. Lohusalık dönemindeyse bebek neredeyse bütünüyle anneye bağlı halde,, babanın bilinçaltında ciddi bi dışarıda kalmışlık hissi oluşuyor... tabi biz de bazılarının farkında bile olmadığımız bir sürü içsel değişim yaşıyor ve bunu da onlara yansıtıyoruz bu iki süreçte de.. aslında tamamen tek taraflı da değil yani... nihayetinde hepsi geçici,,, mühim olan kalıcı hasarlar bırakmadan bitip gitmesini sağlayabilmek yani.. üzme kendini.. konuşmaya çalış,, işe yaramazsa da görmezden gel, bebeğine odaklan cnm...
Annem de öyle diyor walla
"Ne zaman emzirsen bu çocuğa birşey oluyor tövbe tövbe" diyor
Ay nolacak gazı tuzu bitmez bebelerin :)
Bağımlı yapmış çocuğu resmen, yazık günah ya. Bunların elinden çocuğu alacaksın ya, topluma zararlı insanlar yetiştiriyorlar. Hep söylerim anne babalık sınava tabi tutulmalı, herkes anne baba olmamalı!
Lansinoh kullanıyorum ben, çiftli olandan. Memnunum ama çiftli olarak hiç kullanmadım, tekli kullanımda gayet başarılı.
Ay bizim kız da aynı ya, geçen gece burun tıkanıklığı yüzünden uyandı gece gece çekmeye çalıştım ama ağladı durdu. Ben de babasını çağırdım, o karşısında oynadı marakas show yaptı şarkı söyledi ben damlattım çektim. Tek başıma yapamıyorum, mecburen uyumasını bekliyorum, o yüzden gündüz uykuları da helak oluyor.
Yalnız gerçekten benim de bir içim buruldu, ne bela hastalığın varmış öyle. Çok geçmiş olsun kronik hastalığın da inşallah geçiverir bir an önce kronikleşmekten vazgeçer öyle bir şey mümkünse
Günaydın ben lansinoh ciftli kullanıyorum.hem zaman açısından hemde goguslerdeki süt oranını kıyaslamak açısından daha iyi bence
Mamajoo kullanıyorum ben, memnunum.
Teşekkür ederim kızlarlansinoh çift kullanıyorum memnunum gayet
Zararsizsa sıkıntı yokAma benimkiler çok zararsız cnm :) seviyorum ben yani :)) başta zorlu bir sınavdan geçtik tabi,, burada yazamıyorum kim olduğum çok bariz olduğu için de... neticede seviyorum yani :)))) bir de özellikle kayınvalidemin yaşı çok, Allah bilir tabi, belki benden çok yaşayacak ama yine de biraz doysun istiyorum torunlarına
Yok sağolsun benimki çok anlayışlıdir Allah bozmasın.Aranız iyidir belki bilmiyorum ama kv çağırıyorum deyince Tüylerim diken diken oluyor yapmayın etmeyin arkadaşım çağırmayın
Tavuklu kabak sandal, sadece ben kabakları kizartmak yerine haşlıyorum. Aslında zor değil el oyalıyor sadece farklı kaplar kullanıldığı için.Sandal derken :))) Allahımm,, bu işler beni aşıyor ufaktan ufaktan :))))
Evet insan onca hastalıkla bir de düzenli olarak muhatap olunca illallah ediyordur haklısınBir sonraki yazım 'ilaçlardan neden vazgeçtim!?' konulu olacakBu sorunun cevabı hakkında, önceki mesajım baz alınırsa, biraz fikir oluşmuştur diye tahmin ediyorum
Çok teşekkür ederim greçın, kronik alerjik faranjit, her yıl yaşadığım hastalık. Ama bu sefer kolay atlattım gibi, bugün 3. Gün ve öksürüğüm başladı bile, normalde 1 hafta nezle gibi seyreder gözlerim bile akardı. Sonra akıntı durur içe akmaya başlar genzimi iyice tahriş edip boğaz enfeksiyonu ardından öksürüğe çevirir 1 ay da öksürük çekerdimyazarken acıdım kendime her yıl ilkbahar ve sonbaharda yaşarım. İlkbaharda hamileydim çok zor geçmişti. Şimdi anayım motivasyonum çok iyi, anneler hasta olmaz
Rica ederim helal olsun yeter ki kuzular iyi olsun. İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsiniz.
Arkadaşının da kafası baya güzelmiş...
Aynen bi de sadece rahatlatan ilaçlar tedavisi yok yani. Kendime yediremiyorum ilaç alarak rahatlamayı. Dayanıksız gibiYok sağolsun benimki çok anlayışlıdir Allah bozmasın.
Tavuklu kabak sandal, sadece ben kabakları kizartmak yerine haşlıyorum. Aslında zor değil el oyalıyor sadece farklı kaplar kullanıldığı için.
Evet insan onca hastalıkla bir de düzenli olarak muhatap olunca illallah ediyordur haklısın
Bir şey soracağım hamileyken vitamin ve balık yağı içmiş miydin? Demiri depoların dolu olduğu için bıraktığını biliyorum da Decavit'i merak ettim.
İyi iyi aman maşallah diyelim :)Bende normalde ilaç almadan iyileşemeyen biriyim.ama bu hastalığı iyi atlattım yataklara düşmeden,ilaç kullanmadan.
Annelerin hasta olma lüksü yok zaten :)
Çok şaşkınım şu anAllah korusun.hayır bilmeyebilirsin öğrenmemiş olabilirsin.ama uyarıyorum yinede kafasının dikine gidiyor.
Çocuk bu sene anaokuluna başlıcaktı.ama hala emzik kullanıyor.dişleri yamuk çıkmış.
Bana geldiğinde aldım emziğini çocuğun.güzelce anlattım çocuğa.
Çocuk laf dinlicek gibi ama anne babasının kolayına geliyor.ağzına tık memeyi oh sussun.
Zararlarını anlattım bi gün.ay babası kıyamıyo veriyo diyo.aklı başına gelince bırakırmış.
Aklıma geldi yine sinirlendim :)
İnş büyük konuşmuyorumdur.ben 1 yaşına geldiğinde emziği unutturmak istiyorum.inş istediğim gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?