2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar merhaba kızım yarın 2 aylik olacak. Biz de kayseriye geldik 2 gün önce. 2 aylik aşısı var burada bir yerde yaptırmak istiyorum. Normalde sağlık ocağında yatırıyorsun az önce emekli ebe hemşire olan babannem aradı özelde yaptır felan filan birşeyler dedi. Anlamadim siz nerelerde yaptirdiniz. Sağlık ocağı mi yoksa özel hastahane mi

Kızlar selamlar,

Hepinize desteğinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim :) Bugünkü egzersizlerimizi de az önce bitirdik geldim yine :)

Bizimki bu aralar çok fazla parmaklarını emiyor. Emzik verince diliyle itiyor. Belki emziğini beğenmiyordur diye az önce gittim yeni emzik aldım, ağzından bir fırlatılışı vardı ki görmeniz lazım. :)) Bir de bu aralar ağzında küçük köpükcükler oluşuyor. Nette biraz araştırdım diş çıkarma belirtileri olabilirmiş bunlar. Bu konuda bilgisi olan var mı? Biraz erken değil mi sizce :)

Hmm,, bunu da denemek lazım. Benim kocayı sebze bağımlısı yapmam gerek, azimliyim :)

Verem aşısı özellerde yok artık canım. Mecburen sağlık ocağında yapılıyor

Can'ım hepte seni buluyorlar dikkat ediyorsun ya maşallah ipek kıza

Yine tikandi benim meme neden bole oluyo anlamiyorum ya emziriyorum saqiyorum yinede yumusamiyo
aynı yer tıkanmıştı benım üst üste seninde mi aynı yer

Yok canım erken değil. Ben tekrar sordum doktora, 3. Ayda başlar 6. Ayda azalır dedi. İçinde dişler var şu an etinin dedi. Dudağını kaldır bak, o beyazlıklar dişmiş :)

Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah düzelir hemen neyse ki erken farketmişsin
Eli ağza götürme köpük salya bir aydır var bizde de normal yani altta oluşmaya başladı sanırım dişler

Amin canım Allah bozmasın. Bu arada sen ne güzel tarifler paylaşiyorsun ya hep paylaşsana

Benim kızım yarın iki aylik olacak o da köpük yapmaya başladı salyası da akıyor ara ara yano dis olmayabilir. Diş ise çok erken aman Allahım

Yok canım erken değil. Ben tekrar sordum doktora, 3. Ayda başlar 6. Ayda azalır dedi. İçinde dişler var şu an etinin dedi. Dudağını kaldır bak, o beyazlıklar dişmiş :)
Canım Ayşe'ye de Duru'ya da çok geçmiş olsun. Ben de şimdi dudağını kaldırıp baktım da gerçekten beyazlıklar var, oğlum diş çıkarıyor sanırım :) mutlu oldum :))

Can'ım hepte seni buluyorlar dikkat ediyorsun ya maşallah ipek kıza

aynı yer tıkanmıştı benım üst üste seninde mi aynı yer
Yok canik bu seferde diqeri tikandi naptin sen qecti demi ? Yumusamiyo sanki koca bi kitle var qibi

nasil giydiriyosun canim

Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah düzelir hemen neyse ki erken farketmişsin
Eli ağza götürme köpük salya bir aydır var bizde de normal yani altta oluşmaya başladı sanırım dişler
Çok saol canım inşallah. evet dişler çıkıyor sanırım :)

Yok canik bu seferde diqeri tikandi naptin sen qecti demi ? Yumusamiyo sanki koca bi kitle var qibi
canım gectı şükürler olsun aynı yer peş peşe tıkandı , hastaneye gıttı.çm dedıgım gıbı sağma makınasını enfeksıyon açısından kullandırmıyorlarmış ama sağolsun ordakı ebe elınle sağmayı gösterdi masaj yap sonra makınayla devam et dedı işe yaradıl, menemenin ucunu sıktığında süt gelırse tıkanıklık degılmıs süt birikmesıymış , tıkanık olsa süt gelmez dedi ,diğer memeyı emerken orası hala sızlıyor ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…