2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dün kurufasulye yeme gafletinde bulundum geceyı sabah ettik resmen.

Yalnız tatil süperdi
Damla bi uyudu bi emdi maşallah. Bir tek gece uykusuna geçerken biraz zorlandık. Otelden atacaklar diye korktukOnun dışında bol oksijenden midir nedir çok uyumluydu kuzum.
Karadenize bayılıyorum, sonbaharda ayrı bir güzeldi.
Mencuna şelalesine ciktik. Sling iyiki var yani Yoksa o dağı bebekle kucagimizda hayatta tırmanamazdık. Babasina bağladık öyle tırmandık şelaleye. Damla biraz büyük olsa aslında orada baya kalırdık ama usuturuz diye korktuk. Biraz manzarayı izleyip inişe geçtik.
Ben hamilelikten sonra baya yaşlanmışım tırmanırken değil de inişte dizim ağırdı. Hamilelikte fazla kilolardan oldu sanırım. Eskiden olsa keçi gibi her yere çıkardım. Belliki o günler geride kaldı benim için.
Onun dışında hatila vadisine, kafkasor yaylasına, zilkaleye ciktik. Bol bol balık yedik, dibine vurduk desem yeridir.
Bebek küçük diye herkesin tepkisi ile karşılaştık ama kuzum sağ olsun hiç sorun çıkarmadı.
Yabancılar el kadar bebeyle dünyayı geziyorlar yahu. Böyle küçüklükten alıştırmak lazım. Biraz büyüsün kampa filan da götürürüz dedik biz bunu.

Bizde Erzurum’a gittik ctesi annemler gelmişti onlarla donduk ama bizimkiler Sivas’ttan geldi ama onlar bile üşüdü nasıl bi soğuktu bide erken daha sıcak diye düşündük hiç öyle olmadı :) Palandöken’de karlandık biraz bol oksijen süperdi oğlum geçen hafta Alanya’da denize girdi bu hafta kar gördü dengesi şaşmaz inşallah :) bebek olmadan önce 7 aylık bebekle tatile çıkanlara hayret ederdim ne cesaret almış gelmişler diye büyük konuşmuşum demek ki :) gayette geziliyor bebek arabada dışarda uyuyorsa tatil için bi mazeret Yok bence :)

Çok çok gecmis olsun cnm,en büyük sınavın bu olur insallah
Cok sükür ki,düzeliyor diyorsun ve tedavisi olan bir durum...
İnsallah cok kısa sürede toparlar ve eskisinden daha iyi olur
Bu arada farkedemedigin icin kendini suclama hiç,nerden bilebilir nasıl kondurabilirsin ki böyle biseyi.
Seni aramızda daha sık görme dilegiyle...

Ooo harika siz de bizim buralara gelmişsiniz hafta sonu:)
Ben basta evden çıkmaya korkuyordum ya bırak tatili ama gerçekten olmayacak iş değilmiş. Yanı tabiki çocuğun düzenini bozmamak önemli, her şeyi ona gire ayarladık filan.

Evt cnm mermer pahalli bir malzeme :) ama mermer yer dosemesi inan fiskiye gibi egrisel cizgileri cok olan bir urune oranla daha ucuz. Isciligi cok olur egrisel seylerin...

Tabi onun merkezinde yapılıyor planlar mecbur ama tatilde evdekinden daha mutlu sanki sevdi gezmeyi uyumasa da etrafı inceliyor farklı mekan görmeyi sevdi sanırım
İlkinde karar vermek zor şimdi tecrübe ettiniz rahatça gezersiniz artk :)

Evet minicik olsalar da gezmeyi seviyorlar bu pitirciklar. :)
Bundan sonra bakalım yaparız yine planlar.

Neden öyle coştu ki acaba cnm?
Iki qundur ewde misafirlerim var mevlut okunacak diye temizlik vs bisiler yaptilar cam falan acildi havalarda kotu malum surekli ne cok qiydiriyon diye cikardilar cocuqun ustunu bende kendimden suohe ettim hakkaten cokmu qiydiriyorum diye falan ondan sonra oldu ne olduysa usutti bence

Evt cnm mermer pahalli bir malzeme :) ama mermer yer dosemesi inan fiskiye gibi egrisel cizgileri cok olan bir urune oranla daha ucuz. Isciligi cok olur egrisel seylerin...
Ondan demek ki, resmen servet istemişlerdi o zaman. Anıtlar da öyle olmaz böyle olmaz, orayı deldirtmem burayı doldurtmam diye çomak sokunca kalsın bari dedim :))))

Bence bu kıyafet konusunda tamamen annenin içgüdülerine güvenilmeli ya hissediyoruz biz bir şekilde, sürekli temas halindeyiz çünkü çocukla.. ama yok, herkes bayılıyor lafla müdaheleye işte.. en kolayı o çünkü...

Aynen oyle herkes herseyi cok biliyo malesef.. ! Gecen sefer ilaci duzenli kullanmadim bu sefer duzenli kullanacam insaAllah bi faydasi olur ne uyku kaldi ne bisey zombi qibiyim

1
Ya sen mencuna ya nasıl çıktın nasıl ben koca insan tek başına öyle zorlandım ondan sonra astım çıktı bende maşallah helal olsun :)

Biz bugün sağlık ocağına gittik 3. Ay kontrılleri için. Ebe kendini doktor zannediyor
Rotayı yaptırdık geçen hafta dedim neden yaptı 4 hafta geçmemiş kim yaptı dedi. Doktoru söyledim arkadaşının kocasıymış, çok biliyormuş o! Dedi
Stajyer kız vardı yanında, kilosunu ölçtü 5,600! Nasıl olur dedim daha geçen hafta 5800'dü? Bizim terazimiz 2 haftada rotasyona gider hata olması imkansız dedi ebe. Bu değere göre çok çok az kilo almış diye gözünü gözüme dikti.
Eşim müdahale etti hemen, tekrar tartıya koydu 6000 çıktı ve ben rahat bi nefes aldım tabi Hata olduğu belli zaten ama kilo vermek ne demek?? Bi de terazisini savunuyor bana senin stajyerin kilo ve boy ölçmeyi bilmiyor daha. Boyunu ölçtü 54 cm dedi stajyer. Yav dedim yok öyle değil, geçen ay ebe hanım 61 ölçtü daha. Dur dedi ebe ben ölçeyim ve tabiki hatalı ölçmüş, 64 cm olmuş ipek. Maşallah kuzuma.

Maşallah Ipek kıza

MasaAllah Ipeğ'e

Yine tikandi benim meme neden bole oluyo anlamiyorum ya emziriyorum saqiyorum yinede yumusamiyo

Canım tortikolis olsaydı özellikle bir yöne meyilli olması gerekirdi. Emir ya sağa ya da sola döndüğü için muhtemelen tortikolis değildir. Ayrı bir durum olabilir mi ondan tam emin değilim yalnız. Doktoruna bir sor istersen. Bu tarz sorunları erken fark etmek büyük avantaj, sorun varsa da önlemini alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…