2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dün bebeğim 6 saat emmedi ben de uyumuşum tabi kalkınca her yerim süt olmustu neyse emzirdim yattım bugün bütün gün sağ göğsümde ağrı vardı ònemsemedim ama az önce emzirirken çok ağrıdı ve cok sert şimdi sagiyorum ama aynı gibi. Bu tıkanıklık mi oluyor?

Sanirim tikanmis canim yada sut birikmistir bnimde agrim cok ewde sagdim sut gelmedi suan hastanrye gidiyorum

Sanirim tikanmis canim yada sut birikmistir bnimde agrim cok ewde sagdim sut gelmedi suan hastanrye gidiyorum
Benim 40 cc civarı geldi yeni de emzirdim hala sert ve acayip ağrı var ne kötü şeymiş ya olmadı ben de hastaneye giderim. Geçmiş olsun bu arada cnm senin de mi uzun süre emzirmeyince oluyor?

Biz de kayserideyiz aşıları hep sağlık ocağında yaptırıyorum ben. Özelde yapılıyor mu bir fikrim yok. Özelde doktor tavsiyesi istersen Memorial de Soner Bey i önerebilirim

Selam pampers kullanan kimdi eşim e bebek te indirimli bulup almış ama

Benim eşimde yanlışlıkla almış bu sefer.
Mecbur kullanıcaz.şimdilik bi sıkıntısı yok.
İlk kakasında belinden sızdırmış.ama daha sonrakilerde öyle bi sorun olmadı.
Ben belki güzel bağlıyamadım ondan olabilir.şimdilik memnunum ben.

Kızlar rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?
Sağlık ocağındaki ebe siz bilirsiniz ben bişey diyemem dedi.
Sizin tavsiyeniz nedir dedim.
Ben olsam yaptırırdım dedi ama yinede siz bilirsiniz dedi.

Bu aşının yan etkilerimi var?
Daha araştıramadım ne olduğunu.

Doğduğu kiloyu boyu çıkartsaydı ölçüde daha güzel olurdu, şenlenirdiniz
Maşallah İpekçik ne güzel kocaman olmuş. 1 haftada 200 gr mı almış Allah nazardan saklasın kuzucuğu
O bela bizde de var, emziğine düşman oldu en verimli çağında
Elleri bütün gün ağzında salyalar her yerde. Önlük de taktırmıyor hanim kız diye askılı zıbınını önlük niyetine kullanıyorum. Askılı kısmı yakasından içeri göğsüne kadar koyuyorum çıtçıtlı kısmı pijamasinin içine sokuyorum başka türlü baş edemiyorum salyalarla.

Amin canım Allah bozmasın. Bu arada sen ne güzel tarifler paylaşiyorsun ya hep paylaşsana
Ay siz isteyin paylaşırım tabi seviyorum yeni tarifler denemeyi ve yemek yapmayı o yüzden menüm de hızla gelişiyor, gerçi artık eskisi kadar yapamıyorum ama eskiler de güzel

Bu karma asi oluyor değil mi
2. Ayda 3 aşı var, biri verem biri 5li karma diğeri de zatürre aşısı.

Selam pampers kullanan kimdi eşim e bebek te indirimli bulup almış ama
Ben kullanıyorum ve memnunum. Hepsiburada'da daha ekonomik bu arada e-bebek'ten, 120 fiyatına 204lü aldık bugün.

Yaptırmadım henüz ama yaptıracağım, rota virüsü ciddi ishal problemine neden oluyor, aşı hafifletiyor virüsün etkisini. Bildigim kadariyla yan etkisi yok ve doktorlar öneriyor. Ağızdan verilen bir aşı.

Çok teşekkür ederim desteğinizden dolayı canım :) her şey güzel olucak inşallah. Allah bebeklerimizi korusun.

Kızlar şuan misafirlikteyiz. Ege'nin uyku düzeni tamamen şaşmış durumda :) Nerdeyse bütün gece uyumadı. İnşallah yarın düzelir. Evden dışarı çıkınca çocuğun bütün huyu alışkanlıkları değişiyor :)

Kizlar hastanede saqdirdim qelmedi sut napacam ben kizarik tas qibi duruyo ole

Uyku tulumu kullanan hanımlar size bir sey sormak istiyorum tulumun üzerine bir sey örtüyor musunuz? Bebeğin usuyup usumedigini nasıl anlarız?

Çok geçmiş olsun canım minik Ege'ye
Umarım Daha da hızla atlatır. Daha önce hiç duymamıştım ve sabah olsun da gözlemleyeyim diye sabırsızlandım şuan.
Allah sağlık versin hepimizin bebelerine

Kizlar hastanede saqdirdim qelmedi sut napacam ben kizarik tas qibi duruyo ole
Geçmiş olsun. Bu durum kronik bir hal aldı sanırım. Bir nedeni varmıymış yoksa bünyesel bişeymiymiş acaba. Bende lansinoh kullanıyorum memnunum ama çekim gücü daha iyi olabilirdi, acaba sen daha güçlü bir makine mi kullansan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…