Ben de bir tek bizde var sanıyordumHahaha
İpek de avizelere takık. Her odada, gittiğimiz her evde, her yerde, ilk baktığı ve incelediği ilk şey avizeler, aydınlatmalarsonra konuşuyor onlarla bi de
Sanirim tikanmis canim yada sut birikmistir bnimde agrim cok ewde sagdim sut gelmedi suan hastanrye gidiyorumDün bebeğim 6 saat emmedi ben de uyumuşum tabi kalkınca her yerim süt olmustuneyse emzirdim yattım bugün bütün gün sağ göğsümde ağrı vardı ònemsemedim ama az önce emzirirken çok ağrıdı ve cok sert şimdi sagiyorum ama aynı gibi. Bu tıkanıklık mi oluyor?
Benim 40 cc civarı geldi yeni de emzirdim hala sert ve acayip ağrı var ne kötü şeymiş ya olmadı ben de hastaneye giderim. Geçmiş olsun bu arada cnm senin de mi uzun süre emzirmeyince oluyor?Sanirim tikanmis canim yada sut birikmistir bnimde agrim cok ewde sagdim sut gelmedi suan hastanrye gidiyorum
Biz de kayserideyiz aşıları hep sağlık ocağında yaptırıyorum ben. Özelde yapılıyor mu bir fikrim yok. Özelde doktor tavsiyesi istersen Memorial de Soner Bey i önerebilirimArkadaşlar merhaba kızım yarın 2 aylik olacak. Biz de kayseriye geldik 2 gün önce. 2 aylik aşısı var burada bir yerde yaptırmak istiyorum. Normalde sağlık ocağında yatırıyorsun az önce emekli ebe hemşire olan babannem aradı özelde yaptır felan filan birşeyler dedi. Anlamadim siz nerelerde yaptirdiniz. Sağlık ocağı mi yoksa özel hastahane mi
Selam pampers kullanan kimdi eşim e bebek te indirimli bulup almış ama
Doğduğu kiloyu boyu çıkartsaydı ölçüde daha güzel olurdu, şenlenirdinizBiz bugün sağlık ocağına gittik 3. Ay kontrılleri için. Ebe kendini doktor zannediyor
Rotayı yaptırdık geçen hafta dedim neden yaptı 4 hafta geçmemiş kim yaptı dedi. Doktoru söyledim arkadaşının kocasıymış, çok biliyormuş o! Dedi
Stajyer kız vardı yanında, kilosunu ölçtü 5,600! Nasıl olur dedim daha geçen hafta 5800'dü? Bizim terazimiz 2 haftada rotasyona gider hata olması imkansız dedi ebe. Bu değere göre çok çok az kilo almış diye gözünü gözüme dikti.
Eşim müdahale etti hemen, tekrar tartıya koydu 6000 çıktı ve ben rahat bi nefes aldım tabiHata olduğu belli zaten ama kilo vermek ne demek?? Bi de terazisini savunuyor bana senin stajyerin kilo ve boy ölçmeyi bilmiyor daha. Boyunu ölçtü 54 cm dedi stajyer. Yav dedim yok öyle değil, geçen ay ebe hanım 61 ölçtü daha. Dur dedi ebe ben ölçeyim ve tabiki hatalı ölçmüş, 64 cm olmuş ipek. Maşallah kuzuma.
O bela bizde de var, emziğine düşman oldu en verimli çağındaKızlar selamlar,
Hepinize desteğinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim :) Bugünkü egzersizlerimizi de az önce bitirdik geldim yine :)
Bizimki bu aralar çok fazla parmaklarını emiyor. Emzik verince diliyle itiyor. Belki emziğini beğenmiyordur diye az önce gittim yeni emzik aldım, ağzından bir fırlatılışı vardı ki görmeniz lazım. :)) Bir de bu aralar ağzında küçük köpükcükler oluşuyor. Nette biraz araştırdım diş çıkarma belirtileri olabilirmiş bunlar. Bu konuda bilgisi olan var mı? Biraz erken değil mi sizce :)
Ay siz isteyin paylaşırım tabiAmin canım Allah bozmasın. Bu arada sen ne güzel tarifler paylaşiyorsun ya hep paylaşsana
2. Ayda 3 aşı var, biri verem biri 5li karma diğeri de zatürre aşısı.Bu karma asi oluyor değil mi
Bizim verem aşımızda özelde yapıldı.Verem aşısı özellerde yok artık canım. Mecburen sağlık ocağında yapılıyor
Ben kullanıyorum ve memnunum. Hepsiburada'da daha ekonomik bu arada e-bebek'ten, 120 fiyatına 204lü aldık bugün.Selam pampers kullanan kimdi eşim e bebek te indirimli bulup almış ama
Yaptırmadım henüz ama yaptıracağım, rota virüsü ciddi ishal problemine neden oluyor, aşı hafifletiyor virüsün etkisini. Bildigim kadariyla yan etkisi yok ve doktorlar öneriyor. Ağızdan verilen bir aşı.Kızlar rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?
Sağlık ocağındaki ebe siz bilirsiniz ben bişey diyemem dedi.
Sizin tavsiyeniz nedir dedim.
Ben olsam yaptırırdım dedi ama yinede siz bilirsiniz dedi.
Bu aşının yan etkilerimi var?
Daha araştıramadım ne olduğunu.
Çok teşekkür ederim desteğinizden dolayı canım :) her şey güzel olucak inşallah. Allah bebeklerimizi korusun.la rosa ancak yazabildim çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce geçer kuzunun boynu insanın hiç aklına bile gelmeyen şeyler olabiliyor ama yazıların çok pozitif :) bebeğini çok güzel iyileştireceğine eminim
Çok geçmiş olsun canım minik Ege'yeSelam kızlar nasılsınız?
Hepiniz iyisinizdir inşallah. Tam foruma geri döndüm dedim yine kayboldum. :/ Bizim ufak bir sağlık sorunumuz oldu. Gittiğimiz rutin bir kontrolde Ege'ye tortikolis teşhisi kondu. 20-25 gündür doktor doktor geziyoruz. Ama ufak da olsa gözle görülür bir iyileşme var çok şükür. Moralim daha yeni yeni düzeliyor. Tortikolis bir kas hastalığı. Ege'nin boynunun sol tarafındaki SCM kası olması gerektiğinden biraz daha kısaymış.Çok sıkı takip gereken bir durum. Sürekli Ege'nin yatış pozisyonunu duruş pozisyonunu takip ediyorum. Günde 5 defa fizik tedavi egzersiz hareketlerimiz var, onları yapıyorum. Bugün ilk kez bir kaç kişi gözle görülür bir iyileşme var dedi bugün uzun süredir olmadığım kadar mutluyum. :)) Bu tortikolis denilen hastalık eğer iyi takip edilirse 4-5 ayda düzeliyor ama takipleri yapılmazsa 1 yaşınının sonunda cerrahi operasyon gerekiyor.
Ege doğduğu zamanlar sürekli sağ tarafına yatıyordu, hep sağ tarafa bakıyordu. Biz düzeltsek bile kendisi sağ tarafa geri dönüyordu. Biz bunun bir sorun olduğunu fark edemedik. Şimdi ilk haftalardaki fotolarına bakıyorum da nasıl fark etmemişiz diyorum.İyileşmesi için sık sık yüzüstü yatırılması gerekiyor. Ege başlangıçta öyle durmakta çok zorlanıyordu, artık 2-3 dakika kadar yüzüstü sol tarafa bakıcak şekilde durabiliyor. Doktor hedefi 5dk koydu. Yavaş yavaş o da olucak inşallah. Fizik tedavi egzersizleri sırasında çok ağlıyordu ilk başlarda. Kaç kez Ege o şekilde dudakları titreyerek ağlarken ben de oturup ağladım. Çok zor bir durum, yaşadığımız bir sınav belki. Yavaş yavaş tünelin sonundaki ışığı görmek beni mutlu ediyor. Artık egzersizlerde o kadar çok ağlamıyor. Bir de son günlerde Ege'nin gülüşleri baya arttı. :) Bir ara bu çocuk bu egzersizler yüzünden benden nefret edicek korkucak diye çok moralim bozuktu, çünkü çok sert tepkiler veriyordu. Ama şu sıralar beni görünce sürekli gülüyor da endişelerim yersizmiş diye baya seviniyorum. Onun dışında hayat yolunda çok şükür. :) Hepinize bir selam vermek istedim :) Umarım sizlerde de her şey yolundadır, foruma yeniden eskisi gibi rahat rahat girebildiğim günler gelir inşallah :)
Öpüyorum sizi çok :)
Geçmiş olsun. Bu durum kronik bir hal aldı sanırım. Bir nedeni varmıymış yoksa bünyesel bişeymiymiş acaba. Bende lansinoh kullanıyorum memnunum ama çekim gücü daha iyi olabilirdi, acaba sen daha güçlü bir makine mi kullansan?Kizlar hastanede saqdirdim qelmedi sut napacam benkizarik tas qibi duruyo ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?