Ben kullanıyorumSelam pampers kullanan kimdi eşim e bebek te indirimli bulup almış ama
Ben yaptırdım rotayı, yaptırılması gerektiğini düşünüyorum ve bir yan etkisini görmedim ipekte canım.Kızlar rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?
Sağlık ocağındaki ebe siz bilirsiniz ben bişey diyemem dedi.
Sizin tavsiyeniz nedir dedim.
Ben olsam yaptırırdım dedi ama yinede siz bilirsiniz dedi.
Bu aşının yan etkilerimi var?
Daha araştıramadım ne olduğunu.
Valla baya baya acemiymiş stajyer. Kilo nasıl ölçülür bilmiyor. Eşimin söylediğine göre terazi sedyenin bitişiğinde olduğu için ayakları sedye tarafına gelince az çıkıyormuş ben dikkat etmedim iyi ki eşim vardı kafasını sedye tarafına çevirdi ayaklar boşlukta kaldı sorun çözüldüDoğduğu kiloyu boyu çıkartsaydı ölçüde daha güzel olurdu, şenlenirdiniz
Maşallah İpekçik ne güzel kocaman olmuş. 1 haftada 200 gr mı almış Allah nazardan saklasın kuzucuğu
O bela bizde de var, emziğine düşman oldu en verimli çağında
Elleri bütün gün ağzında salyalar her yerde. Önlük de taktırmıyor hanim kız diye askılı zıbınını önlük niyetine kullanıyorum. Askılı kısmı yakasından içeri göğsüne kadar koyuyorum çıtçıtlı kısmı pijamasinin içine sokuyorum başka türlü baş edemiyorum salyalarla.
Ay siz isteyin paylaşırım tabiseviyorum yeni tarifler denemeyi ve yemek yapmayı o yüzden menüm de hızla gelişiyor, gerçi artık eskisi kadar yapamıyorum ama eskiler de güzel
2. Ayda 3 aşı var, biri verem biri 5li karma diğeri de zatürre aşısı.
Hayır örtmüyorum uyku tutumunun amacı o zaten. Çok soğuk gibi gelirse içini kalın giydir. Ben yüzü ve burnu soğuksa üşüdüğünü düşünüyorum ama asıl enseden anlaşılıyormuş üşüdüğü. Ense üşüyene kadar buz gibi olur evladımın burnu :dUyku tulumu kullanan hanımlar size bir sey sormak istiyorum tulumun üzerine bir sey örtüyor musunuz? Bebeğin usuyup usumedigini nasıl anlarız?
Kullanıyorum Can'ım slepyy le dönüşümlüSelam pampers kullanan kimdi eşim e bebek te indirimli bulup almış ama
Rota virüs aşısının yan etkısını görmedim daha bilakis büyük oğlumada yaptırmıştım herkez ishalden hastanede yattığı salgın döneminde biz evde kısa sürede atlatmıştık rabbime şükürler olsun o yüzden hiç düşünmeden küçüğümede yaptırdım.Kızlar rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?
Sağlık ocağındaki ebe siz bilirsiniz ben bişey diyemem dedi.
Sizin tavsiyeniz nedir dedim.
Ben olsam yaptırırdım dedi ama yinede siz bilirsiniz dedi.
Bu aşının yan etkilerimi var?
Daha araştıramadım ne olduğunu.
Can'ım senın ki mastite dönmüş olmasınKizlar hastanede saqdirdim qelmedi sut napacam benkizarik tas qibi duruyo ole
Maşallah Damla'ya hareketli demekkı diyecegım yanlış görmüş olma . Yastıkla desteklesen, yarım kundak çözüm gibi dene Can'ımDamla gece yatarken yüz üstü dönmüşNasıl başardı bilmiyorum ama düz koymuştum yan bile değil. Çok erken değil mi yahu. Bugün yan dönme çalışmaları yapıyordu gündüz ama pek başarılı değildi. Yanı uykulu uykulu karanlıkta yanlış mi gördüm diyeceğim ama kucağıma aldiğimda sırtı göğsüme geliyordu eminim. Nasıl engelleyebilirim bunu ya? Kundak mi yapsam. Halüsinasyon mu gördüm acaba
Ben slepy kullanmadım ya hep sızdırdı bir paket kaldı elimdeKullanıyorum Can'ım slepyy le dönüşümlü
Rota virüs aşısının yan etkısını görmedim daha bilakis büyük oğlumada yaptırmıştım herkez ishalden hastanede yattığı salgın döneminde biz evde kısa sürede atlatmıştık rabbime şükürler olsun o yüzden hiç düşünmeden küçüğümede yaptırdım.
Can'ım senın ki mastite dönmüş olmasınyarın genel cerraha gitmelisin . Hastane pompasının çekimi güçlü çünkü . Bu gece elle sağma işlemi gibi masaj dene elını yakmayacak kadar suylada 10 dk kompleks yap belkı açılır.
Yastık deneyeyim bir de yarim kundak sağ ol canim. Bir de artık reflu yatağından kurtulma zamanı sanırım.Maşallah Damla'ya hareketli demekkı diyecegım yanlış görmüş olma . Yastıkla desteklesen, yarım kundak çözüm gibi dene Can'ım
Yarım saat sıcak kompres yap, ondan sonra çocuğu emzir .Acısına dyanabildiğin kadar elinle sağmaya çalış . Benim de başıma geldi, taş gibi bir kitle oldu ve bir türlü geçemedi, 15gün falan uğraştım ben olmayınca geçen hafta ameliyat oldum ben. Bir an önce çaresine bak canım.Kizlar hastanede saqdirdim qelmedi sut napacam benkizarik tas qibi duruyo ole
10 güne kadar normal diye biliyorumMerhaba kizlar. Bebegim uc aylik ve bes alti gun oldu kakasini yapamiyor. Sadece anne sutu aliyor ne yapmam lazim normal bir durum mu
Benim soracağim soruyu sen sormussun canım bizim oğlan da aynı 6 gündür yapmıyo kakasını ama acaip gaz çıkarıyo masaj yaptım altinı açık bıraktım ama yok 2.ay aşılarını vurunduktan sonra olduMerhaba kizlar. Bebegim uc aylik ve bes alti gun oldu kakasini yapamiyor. Sadece anne sutu aliyor ne yapmam lazim normal bir durum mu
Aa iyiymiş. Bize doktor bulamıyoruz artık, sağlık ocağı ve hastanelere veriyorlar hepsini dedi. Hata biz eczacı tanıdıklardan alıp getirsek olur mu dedik siz de bulamazsınız dedi. Zatürre ve karmanın ikinci dozunu kendi yapacakmış ama.Bizim verem aşımızda özelde yapıldı.
Saol cnm :) iki-üç aya kadar sürecekmiş o dişler tabi ama en azından ondan kaynaklı olduğunu bilmek güzel. Ben reflü falan der diye korkmuştum epey.Canım Ayşe'ye de Duru'ya da çok geçmiş olsun. Ben de şimdi dudağını kaldırıp baktım da gerçekten beyazlıklar var, oğlum diş çıkarıyor sanırım :) mutlu oldum :))
Yan yatırma yastığına sırt üstü yatırabilirsin.. O onu sabitler..Damla gece yatarken yüz üstü dönmüşNasıl başardı bilmiyorum ama düz koymuştum yan bile değil. Çok erken değil mi yahu. Bugün yan dönme çalışmaları yapıyordu gündüz ama pek başarılı değildi. Yanı uykulu uykulu karanlıkta yanlış mi gördüm diyeceğim ama kucağıma aldiğimda sırtı göğsüme geliyordu eminim. Nasıl engelleyebilirim bunu ya? Kundak mi yapsam. Halüsinasyon mu gördüm acaba
Kenarında vardı ya aslında ama... Onları itiyor artık. Ya heralde ben ters yatırdım filan gece çünkü dönemiyor daha.Yan yatırma yastığına sırt üstü yatırabilirsin.. O onu sabitler..
Zamanla gücleniyorlar bu bebisler çözüm üretmek de zor :)Kenarında vardı ya aslında ama... Onları itiyor artık. Ya heralde ben ters yatırdım filan gece çünkü dönemiyor daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?