Günaydın herkese,kendini çevirecek kadar güçlendiyse kafasını çevirecek kadarda güçlüdür,boğulmaz yani. Sen yine dikkat et tabi de bence sevineceğin bir adım olmuş. Bizimkinde daha dönme emareleri yok.Kenarında vardı ya aslında ama... Onları itiyor artık. Ya heralde ben ters yatırdım filan gece çünkü dönemiyor daha.
la rosa acil şifalar diliyorum neyseki çaresiz bir sıkıntı degilmiş ve erken farkedilmiş bizimde kalça gelişim gereliğimiz var tek taraflı umarım tüm bebişler sağlıkla büyürler
hifanur haşhaş kaynatıp suyunu bebeğe içiren duydum ki tanıdığım birileri yani duyum değil nasıl bir annelik nasıl aklım almıyor
Gerçekten bi de çok hızlı oluyor. Bir sürü kıyafet kaldırdım yine. Herkes minik minik hediye getiriyor. Iki üç kere giydirip kaldırıyorum. :)Zamanla gücleniyorlar bu bebisler çözüm üretmek de zor :)
Gunaydin:)Günaydın herkese,kendini çevirecek kadar güçlendiyse kafasını çevirecek kadarda güçlüdür,boğulmaz yani. Sen yine dikkat et tabi de bence sevineceğin bir adım olmuş. Bizimkinde daha dönme emareleri yok.
Bebekler sandığımızdan daha güçlü, sanırım acı hisleri pek gelişmemiş. Ben de dokunuyordum acımış gibi tepki vermiyordu. Bi krem vermişti canım düzenli kullanımda 3 günde geçirmişti. Tırnak batan yere, etiyle tırnağı açacak şekilde dışa doğru masaj yaptım, ayakta olduğu için çorabını ters giydirdim bi süre. Sen git doktora ben ilaç ismi vermeyeyim.Mutella cnm ipek'in tırnagı iltihap gibi olmustu ya,bnm kızımın da elinde oldu doktora götürcem bugün.seninki ne vermisti ? Hemen gecmisti dimi?
Bir de dokunuyorum fln acımıyor herhalde hiç tepki vermiyor cunku.
Yok cnm üçü ayrı aşılar. Verem, karma ve zatürre.Bu karma asi oluyor değil mi
bizde de var balokcuktan ziyade kopuk.Kızlar selamlar,
Hepinize desteğinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim :) Bugünkü egzersizlerimizi de az önce bitirdik geldim yine :)
Bizimki bu aralar çok fazla parmaklarını emiyor. Emzik verince diliyle itiyor. Belki emziğini beğenmiyordur diye az önce gittim yeni emzik aldım, ağzından bir fırlatılışı vardı ki görmeniz lazım. :)) Bir de bu aralar ağzında küçük köpükcükler oluşuyor. Nette biraz araştırdım diş çıkarma belirtileri olabilirmiş bunlar. Bu konuda bilgisi olan var mı? Biraz erken değil mi sizce :)
ben ortmuyorum. icine kisakollu zibin + uzun kollu tulum giydiriyorum. oda sicakligi 22-23. ense,sirt ve gogsune bakiyorum ben usuyup usumedigine. burnuna ve yanaklarina da bakiyorum ama o belli olmuyor.Uyku tulumu kullanan hanımlar size bir sey sormak istiyorum tulumun üzerine bir sey örtüyor musunuz? Bebeğin usuyup usumedigini nasıl anlarız?
ay daha erken degil mi cidden sizin kiz pek hasari ciktiDamla gece yatarken yüz üstü dönmüşNasıl başardı bilmiyorum ama düz koymuştum yan bile değil. Çok erken değil mi yahu. Bugün yan dönme çalışmaları yapıyordu gündüz ama pek başarılı değildi. Yanı uykulu uykulu karanlıkta yanlış mi gördüm diyeceğim ama kucağıma aldiğimda sırtı göğsüme geliyordu eminim. Nasıl engelleyebilirim bunu ya? Kundak mi yapsam. Halüsinasyon mu gördüm acaba
bak bu yuvarlama isini pek seviyorlar :) ustelik bagirsaklari ve gaz icin de faydali. ayaklarindan tutup donduruyorum ben de :)Gerçekten bi de çok hızlı oluyor. Bir sürü kıyafet kaldırdım yine. Herkes minik minik hediye getiriyor. Iki üç kere giydirip kaldırıyorum. :)
Gunaydin:)
Evet orasi da doğru. Kendini kurtarabilir.
Bizimkinin babası çok hırpalayarak seviyor. Yatağın üstünde tutup yuvarliyor filan. Öyle öyle dönmeye çalışmaya başladı zaten.
Evet ya söyleyip de kafa bulandırmak istemedim ama ağzına gelen balgamları çıkarmak için köpük köpük tükürüyordu.sonra hastalandı zaten. Salyası var ama o başka bişey onun dişle alakalı olduğunu ben de söyleyebilirim ama köpük daha farklı benim gözlemim bu yönde ama tabi bebekten bebeğe de farklılık gösteriyor olabilir.bizde de var balokcuktan ziyade kopuk.Mutella balgam yuzunden de oldugunu soylemisti. burnu falan tikali mi?
ben ortmuyorum. icine kisakollu zibin + uzun kollu tulum giydiriyorum. oda sicakligi 22-23. ense,sirt ve gogsune bakiyorum ben usuyup usumedigine. burnuna ve yanaklarina da bakiyorum ama o belli olmuyor.
ay daha erken degil mi cidden sizin kiz pek hasari ciktiyarim kundak sanki cozum olur ama sirt ustu birak yan birakma oyle de devriliyorlar. 1 kez basima geldi o daha kotu. aslinda hayatta kalma icgudusu ile kaldiriyor basini nefes alamazsa, elleri 2 yanda olsa bile.
Bizimde aynı doktorumuz 8-9 güne kadar normal dedi 4. gün mutlaka yapıyor bugün 4. Gün bakalım ne zaman yapıcakMerhaba kizlar. Bebegim uc aylik ve bes alti gun oldu kakasini yapamiyor. Sadece anne sutu aliyor ne yapmam lazim normal bir durum mu
Sırt üstü bıraktığına eminim ama nasıl oldu çözemedim. Evet güdüleri çok kuvvetli banyo yaparken mesela sıkı sıkı küveti filan tutuyor. Canlarının derdindeler ya kiyamambizde de var balokcuktan ziyade kopuk.Mutella balgam yuzunden de oldugunu soylemisti. burnu falan tikali mi?
ben ortmuyorum. icine kisakollu zibin + uzun kollu tulum giydiriyorum. oda sicakligi 22-23. ense,sirt ve gogsune bakiyorum ben usuyup usumedigine. burnuna ve yanaklarina da bakiyorum ama o belli olmuyor.
ay daha erken degil mi cidden sizin kiz pek hasari ciktiyarim kundak sanki cozum olur ama sirt ustu birak yan birakma oyle de devriliyorlar. 1 kez basima geldi o daha kotu. aslinda hayatta kalma icgudusu ile kaldiriyor basini nefes alamazsa, elleri 2 yanda olsa bile.
Aaa öyle miymis:) bilmeden iyi bir şey yapmış meğerbak bu yuvarlama isini pek seviyorlar :) ustelik bagirsaklari ve gaz icin de faydali. ayaklarindan tutup donduruyorum ben de :)
Günaydın biz iyiyiz sen nasılsın? Eskisi kadar aktif değilsin sankigunaydin hanimlar nasilsiniz bugun :)
Iyi deilim canim moralim cok bkzuk yaEvininhatunu naptin canim?
Iyi deilim canim moralim cok bkzuk yaduruyo hala orda kitle qibi cocuk emiyo yutkunuyo saqiyorum en fazla 25 ml cikiyo hala yumusamadi ama kizarik falan duruyo oylece napacam bilmiyorum doktor eliyle muayene etti enfeksiyona donmemis daha surekli saq emzir dedi
saol canimcok gecmis olsun canim .
insallah bir an once gecer.
neden oluyormus peki,bir sey diyor mu doktor?
Geçmiş olsunsaol canimhicbisey demedi ya bende suc hem sık emzirmiyorum hemde cok sertlesmedikce saqmiyorum hep ondan oldu
Bazen oluyor ama pamperste sızdırıyor çok tutmamak lazım bezi.Ben slepy kullanmadım ya hep sızdırdı bir paket kaldı elimde
benim oğlumda günde 3 4 kere yapıyordu şimdi 3 gün sonra yapmaya başladı ve yeşilimsi ve daha katı acaba normal mi . Bagırsaklarda beklediği için dışkı yeşil olabılır mıBenim soracağim soruyu sen sormussun canım bizim oğlan da aynı 6 gündür yapmıyo kakasını ama acaip gaz çıkarıyo masaj yaptım altinı açık bıraktım ama yok 2.ay aşılarını vurunduktan sonra oldu
saol canimhicbisey demedi ya bende suc hem sık emzirmiyorum hemde cok sertlesmedikce saqmiyorum hep ondan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?