2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kenarında vardı ya aslında ama... Onları itiyor artık. Ya heralde ben ters yatırdım filan gece çünkü dönemiyor daha.
Günaydın herkese,kendini çevirecek kadar güçlendiyse kafasını çevirecek kadarda güçlüdür,boğulmaz yani. Sen yine dikkat et tabi de bence sevineceğin bir adım olmuş. Bizimkinde daha dönme emareleri yok.

Allah akıl fikir versin.
Akşama kadar çocuk bakımıyla ilgili bir sürü soru geliyor.netten araştırıyorum öğreniyorum.olmadı buraya soruyorum.
Millette elinde telefon facebook istagram peşinde koşuyor.
Azcık çocukları için bişeylere baksalarda öğrenseler bu kadar cahil kalmazlar.

Zamanla gücleniyorlar bu bebisler çözüm üretmek de zor :)
Gerçekten bi de çok hızlı oluyor. Bir sürü kıyafet kaldırdım yine. Herkes minik minik hediye getiriyor. Iki üç kere giydirip kaldırıyorum. :)
Gunaydin:)
Evet orasi da doğru. Kendini kurtarabilir.
Bizimkinin babası çok hırpalayarak seviyor. Yatağın üstünde tutup yuvarliyor filan. Öyle öyle dönmeye çalışmaya başladı zaten.

Mutella cnm ipek'in tırnagı iltihap gibi olmustu ya,bnm kızımın da elinde oldu doktora götürcem bugün.seninki ne vermisti ? Hemen gecmisti dimi?
Bir de dokunuyorum fln acımıyor herhalde hiç tepki vermiyor cunku.

Bebekler sandığımızdan daha güçlü, sanırım acı hisleri pek gelişmemiş. Ben de dokunuyordum acımış gibi tepki vermiyordu. Bi krem vermişti canım düzenli kullanımda 3 günde geçirmişti. Tırnak batan yere, etiyle tırnağı açacak şekilde dışa doğru masaj yaptım, ayakta olduğu için çorabını ters giydirdim bi süre. Sen git doktora ben ilaç ismi vermeyeyim.

bizde de var balokcuktan ziyade kopuk. Mutella balgam yuzunden de oldugunu soylemisti. burnu falan tikali mi?
Uyku tulumu kullanan hanımlar size bir sey sormak istiyorum tulumun üzerine bir sey örtüyor musunuz? Bebeğin usuyup usumedigini nasıl anlarız?
ben ortmuyorum. icine kisakollu zibin + uzun kollu tulum giydiriyorum. oda sicakligi 22-23. ense,sirt ve gogsune bakiyorum ben usuyup usumedigine. burnuna ve yanaklarina da bakiyorum ama o belli olmuyor.

ay daha erken degil mi cidden sizin kiz pek hasari cikti yarim kundak sanki cozum olur ama sirt ustu birak yan birakma oyle de devriliyorlar. 1 kez basima geldi o daha kotu. aslinda hayatta kalma icgudusu ile kaldiriyor basini nefes alamazsa, elleri 2 yanda olsa bile.

bak bu yuvarlama isini pek seviyorlar :) ustelik bagirsaklari ve gaz icin de faydali. ayaklarindan tutup donduruyorum ben de :)

Evet ya söyleyip de kafa bulandırmak istemedim ama ağzına gelen balgamları çıkarmak için köpük köpük tükürüyordu.sonra hastalandı zaten. Salyası var ama o başka bişey onun dişle alakalı olduğunu ben de söyleyebilirim ama köpük daha farklı benim gözlemim bu yönde ama tabi bebekten bebeğe de farklılık gösteriyor olabilir. la rosa

Merhaba kizlar. Bebegim uc aylik ve bes alti gun oldu kakasini yapamiyor. Sadece anne sutu aliyor ne yapmam lazim normal bir durum mu
Bizimde aynı doktorumuz 8-9 güne kadar normal dedi 4. gün mutlaka yapıyor bugün 4. Gün bakalım ne zaman yapıcak

Sırt üstü bıraktığına eminim ama nasıl oldu çözemedim. Evet güdüleri çok kuvvetli banyo yaparken mesela sıkı sıkı küveti filan tutuyor. Canlarının derdindeler ya kiyamam
bak bu yuvarlama isini pek seviyorlar :) ustelik bagirsaklari ve gaz icin de faydali. ayaklarindan tutup donduruyorum ben de :)
Aaa öyle miymis:) bilmeden iyi bir şey yapmış meğer
gunaydin hanimlar nasilsiniz bugun :)
Günaydın biz iyiyiz sen nasılsın? Eskisi kadar aktif değilsin sanki

Iyi deilim canim moralim cok bkzuk ya duruyo hala orda kitle qibi cocuk emiyo yutkunuyo saqiyorum en fazla 25 ml cikiyo hala yumusamadi ama kizarik falan duruyo oylece napacam bilmiyorum doktor eliyle muayene etti enfeksiyona donmemis daha surekli saq emzir dedi

cok gecmis olsun canim .
insallah bir an once gecer.
neden oluyormus peki,bir sey diyor mu doktor?

Ben slepy kullanmadım ya hep sızdırdı bir paket kaldı elimde
Bazen oluyor ama pamperste sızdırıyor çok tutmamak lazım bezi.
benim oğlumda günde 3 4 kere yapıyordu şimdi 3 gün sonra yapmaya başladı ve yeşilimsi ve daha katı acaba normal mi . Bagırsaklarda beklediği için dışkı yeşil olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…