2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar yardım! Ablam erkek arkadaşını tanistirmaya getirecek yemeğe gelin dedim ben de.. Haftasonu olacağı için bebişe babası bakar yaparım diye düşündüm. Ama çocuk biraz ne derler "sosyetik" çorba etli bi ana yemek ve pilav yaparım ama yanına şöyle basit güzel meze ya da salata tarzı bişeyler yapmak istiyorum fikri olan var mı ?? Mesela Gretchen Grundler ve Mutella ?? :) :)

Tamam cnm,cok sagol.b"irazdan gidecegim.
Bizimki böyle olmus,tırnaklarını kesecektim bugün öyle farkettim dün yoktu.bugün olmus.burda kırmızılıgı cok belli olmamış

Eklentiler

• IMG_6368.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 76
ben de iyiyim. ya evet barisi oyalamakla geciyor koca gun. uyursa(gunduz toplam 1 saat ) o arada evin islerini yapmaya calisiyorum uyaniksa emiyor (emerken pek rahat durmadigindan telefonla ugrasamiyorum artik) alti degisiyor ya da oynatiyorum. suan kucagimda uyudugu icin yazabiliyorum mesela sagolsun hamilelik oncesi kiloma 2 kg kaldi sayesinde
ben olsam bir de zeytinyagli yapardim. barbunya mesela. meze olarak da havuc tarator oneriyorum :) ya da kirmizi biber kozleyip (firinda yapiyorum ben cok köz olmuyor ama is gorur ) sarimsakli yogurtla servis edebilirsin. bi de bol yesil salata :)

Fikirler için teşekkürler, barbunyaya alerjim var geceyi hastanede geçirebilirim yaparsam ama başka bir zeytinyağlı olabilir. Ben hiç bişey közleyemiyorum ya nasıl yapıyorsun fırında? Bi de bi gün önceden olur mu? Havucu da yapayım gerçekten :)

Ben de tarator diyecektim ama tavuklu
E ezgi80
Gretchen Grundler daha çok yardımcı olur sanırım ben hamurişi kısmıyla ilgiliyim daha çok salata kesmiyor bizi:)

olur tabiki neden olmasin. firinda kabuklari tamamen yanmayacak sekilde (yer yer siyahlik oluyor :)) pisiriyorum. sonra kabuklari soyup tohumlarini cikarip dogruyorum biberleri. posetleyip atiyorum buzluga. sen de bu sekilde hazirla kaldir dolabin normal tarafina yogurdunu sofraya koymadan karistirirsin. hmm barbunya yerine mantar yapabilirsin. o da yakisir et ve pilavla.

bebesi mukuslu kaka yapan analar. doktorlarin ilk sordugu kotu koku var mi sorusunun cevabini ariyorum bi yardim ediverin. emerken kaka yaptiginda poff ne koktu be diyor musunuz
Bnmki de zmaan zMan kokutuyor,üşütmüş olabilir diyolar ama doktora sorcam bi de.sana dr ne dedi koku konusunda

bebesi mukuslu kaka yapan analar. doktorlarin ilk sordugu kotu koku var mi sorusunun cevabini ariyorum bi yardim ediverin. emerken kaka yaptiginda poff ne koktu be diyor musunuz
Bizdede mukuslu kaka var. Kötü değil ama asitli gibi değişik bir koku var.Koku neye dalaletmiş?

Cnm biraz erken ama yapmış olabilir. Halüsinasyon gördüğünü sanmıyorum :) yalnız eğer kendi dönebiliyorsa zaten engel olmana gerek yok. Bu durumda boğulmayacaktır da zaten. Tabi ya yastıksız ya da delikli bebek yastığıyla yatırman gerek. Ona dikkat et. Bir de delikli (örme gibi) battaniye kullan ki onu da yüzüne dolamasın dönerken :)

Evet ama ikisi aynı değil. Kakada hastalığa delalet bir koku olduğunda böyle arada derede kalmıyorsun. Ayşe'den biliyorum :)) bariz şekilde farklı ve kötü kokuyor :))

Selam pampers kullanan kimdi eşim e bebek te indirimli bulup almış ama
Biz premium care kullanıyoruz cnm. Çok farkı yok heralde, Ayşe'de ikisini de kullanıyordum ben çünkü. Diğer bezler pişiriyodu alıştığı için ama pampers da pişirmiyordu. Ebebekte premium care de indirimdeydi dün, biz de oradan aldık. Islak mendil de 24'lü alıyoruz UniBaby yenidoğan; o da epey ucuza geliyor. Eskiden haftada bir giderdik ebebeğe ama gidince lüzumlu lüzumsuz herşey alınıyordu, artık internetten alıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…