2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet o da olabilir ya patates püresi ya da kremalı patates yaparim çünkü
patatesben
İnternetten bi bakayım o şekilde sunuma.. Teşekkürler fikir için :)

Sonradan acaba ters mi yazdı salcasiz mi demek istedi diye düşündüm ama değilmiş şu kerevizi önceden bi kendimize deneyeyim canım çekti :)

allah askina bu emilen sutler nereye gidiyor da emir uyumuyor. saat 10.30da kalkti. o saatten beri memede ama uyumuyor. boynum koptu. uykudan ölüyorum. simdi biraz da biberonla vereyim dedim. umarim uyur da ben de uyurum.
cc olarak memeden daha mi az iciyor anlamadim cozemedim.

benim de uykum geliyor avm de. bi de alisveris yapmak beni acayipsıkıyor.

Kizlar, sgk dan alacagimiz ödemeler ay ay yapiliyormus. Az önce e devletten baktim. Rapor tarihimden beri aylik olarak bana ödeme yapilmis ama ben almadigim icin geri gitmis ilk iki ödeme. Neyse e devlette "sahis ödemeleri banka hesabi tanimlama" diye bir sayfa var, o kisimdan banka hesabinizi tanimlayarak paranin oraya aktarilmasini saglayabilirsiniz. Ptt`ye gitmek ile ugrasmayin.

Canım hemen tanımladım bile. Bilgi için çok saol gerçekten iyi oldu :)

bilmiyorum ki canim. domatesi de hergun tuketmiyorum ki. su sut diyetini yapmaya basladigimdan beri canim kahvalti bile yapmak istemiyor. bizimkinin gazi var ya da gece uykusunu aldigi icin gunduz uyumuyor. en uzun gunduz uykusu kucagimda olanlar
Genelde hep uyku uykuyu çeker, gündüz uyuyan bebe gece de uyur diyorlar. Gece uykusu nasıl peki?

Ben de çıtçıtlı body ve tek parça tulumları sevdim, hediye gelenler içinden en çok onları kullandım. Ve kesinlikle üzerinde taş olan şeyler alınmamalı bebekler için, o küçük yapışkan taşları hep çıkarttım çıkartamadıklarım da evin her yanına döküldü zaten. Ne kadar güvensiz bir şey, hangi akla hizmet koyulur bebek kıyafetineği anlamadım.

Tasi bırak gereksiz hiç bir ayrıntı olmamalı aslında. Ne kadar sade o kadar iyi.

Geçtiğimiz hafta sonu izmire gittik kaynımlara. Yiğit yol boyunca uyudu ama hayretler içinde kaldım 4 saat boyunca uyanmadı emzirdim yine gözü kapalıydı. eve çıktık orda da uykusu devam etti artık korkudan nefesini falan kontrol ediyordum ama sorun yoktu. Evimize dönerken de arabada yine uyudu derken eve girdik çocukta uyku diye bişey kalmadı. Dünden beri ellerim koptu kucağımdan inmek istemiyor. Ne zaman yatırsam ağlama krizine giriyor. Yol iyi gelmedi bebeğime herhalde. Kollarım ağrımaya başladı bileklerim koptu. Dün bi hareket ettim sol bileğim iptal.. Tendon sıkışması oldu. Gece de her saati gördüm 2,3,4,5,6,7.. artık istemesemde sinir basıyor gergin oluyorum. Eşim sağolsun işten geldiğinde 2 saat uyut bende içerde uyuyum dedim bir iyi geldi ki. Yola gitmeye korkar oldum hafta sonları uşağa gezmeye gideriz diyordum ama böyle giderse evden çıkış yok bize.

Mothercare'i ben de aynı sebeple birkaç kez yazmıştım buraya cnm. Gerçekten candır :))) iki yıkamada küçülmez (hatta en yakın arkadaşım bebekle beraber büyüdüğünü iddia eder hep), başta pahalı gelir ama tekini hesaplayınca waikikiyle aynı çıkar, solmaz, sökülmez vs. internet sitesini de takip etmekte fayda var. Ayrıca her ayın 15'inde indirime giriyor belli ürünler. Bir de kartını kullanmak lazım, epey puan veriyorlar. Şu an Duru giyiyor Ayşe'ninkileri ve çok rahat iki çocuk daha büyür hepsiyle :)
Senin bebiş çılgın çıktı demek bu arada. Bravo ona valla. Azimli demek ki epey :) benim tembel yan dönmeye bile eriniyor hala ))maşallah koyayım bolca şuraya

Çok sosyetikse çorba yapma bence cnm. Salata, ana yemek, patates püresi/graten vs, ara sıcak ve bir de zeytinyağlı yapsan daha iyi olur sanki. Az sosyetikse de patates yerine pilav yaparsın :)

Dr koku ile ilgili bir şey söylemedi. Internetten okuduğum kadarıyla biliyorum.

bagirsaklarda bir problem olduguna

yani iste ben de bunu merak ediyorum. kaka zaten gul kokan bisey degil kotu kokudan kasit ne :))
İşte pek tarif edilebilir bişey değil :) bozuk yumurta mı desem, foseptik mi desem.. bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…