Canim aklına gelen şeyi anladım ama bu tek başına bir şey ifade etmez korkma. Çünkü bildiğim kadarıyla daha yaşı küçük. Bir kaç şey daha gözlemle mesela ceketinin düğmelerini doğru ilikleyebilir mi, ayakkabı bağcığı baglayabiliyor mu, karşıdan top attığınızda tutabilir mi yani bu koordinasyonları sağlayabiliyor mu? Bahsettigim şeyleri mükemmel yapmasi gerekmiyor sadece yaşıtları kadar yapabiliyor mu ona bakmak lazım. Ters yazma dikkat etmek gereken önemli bir konu doğru ama hem yaş faktörü var hem de yanlış öğrenme, dikkat çekmek isteme, sağlaklik-solaklik durumları da olabilir. Bi de harfleri de mi ters yazıyor yani nasıl anlatırım bilmiyorum ama mesela s harfini ters mi yazıyor yoksa sadece sorun sağdan başlaması mi?Kızlar Ayşe harfleri tersten yazıyor. Yani doğru yazıyor ama sağdan başlayıp yazıyor. Hatta kelimeleri de ters yazıyor. Arapça gibi yani! Buranın konusu değil gerçi ama bir fikri olanınız vardır belki? Pedagogu arasam getirin diyecek ki bu ara üstüne gitmek istemiyorum fazla. Daha önce de farketmiştim ama rahatsız olmamıştım. Annem söyleyince daha çok dikkat ettim ve baktım bütün bildiği harfleri öyle yazıyor. Sonra kendince kelime yazmak istedi ve onu da tersten yazdı. Birkaç kez daha yazmasını istedim ve her defasında öyle yaptı((
Zamanı gelince hepsi her şeyi yapacaklar inşallah teşekkür ederiz ablası:)Mothercare'i ben de aynı sebeple birkaç kez yazmıştım buraya cnm. Gerçekten candır :))) iki yıkamada küçülmez (hatta en yakın arkadaşım bebekle beraber büyüdüğünü iddia eder hep), başta pahalı gelir ama tekini hesaplayınca waikikiyle aynı çıkar, solmaz, sökülmez vs. internet sitesini de takip etmekte fayda var. Ayrıca her ayın 15'inde indirime giriyor belli ürünler. Bir de kartını kullanmak lazım, epey puan veriyorlar. Şu an Duru giyiyor Ayşe'ninkileri ve çok rahat iki çocuk daha büyür hepsiyle :)
Senin bebiş çılgın çıktı demek bu arada. Bravo ona valla. Azimli demek ki epey :) benim tembel yan dönmeye bile eriniyor hala))maşallah koyayım bolca şuraya
Bir yerde bu yaş çocuklarının ters yazmalarının normal olduğunu okumuştum. Hemen aklına kötü şeyler getirme disleksi filan gibi. Bakayım böyle nasıl oluyor filan diye deniyorlarmış. :)Kızlar Ayşe harfleri tersten yazıyor. Yani doğru yazıyor ama sağdan başlayıp yazıyor. Hatta kelimeleri de ters yazıyor. Arapça gibi yani! Buranın konusu değil gerçi ama bir fikri olanınız vardır belki? Pedagogu arasam getirin diyecek ki bu ara üstüne gitmek istemiyorum fazla. Daha önce de farketmiştim ama rahatsız olmamıştım. Annem söyleyince daha çok dikkat ettim ve baktım bütün bildiği harfleri öyle yazıyor. Sonra kendince kelime yazmak istedi ve onu da tersten yazdı. Birkaç kez daha yazmasını istedim ve her defasında öyle yaptı((
kendi cocuk doktorumu aradim. hala doktorluk yapiyor hatta hasta kartin hala duruyormusBen de bugn sordum doktora mukusu diş belirtileri öncesinde olablir dedi.
duzenli guzel uyuyo. erken yatarsa gec kalkar muhabbeti de bizde calismiyor ayricaGenelde hep uyku uykuyu çeker, gündüz uyuyan bebe gece de uyur diyorlar. Gece uykusu nasıl peki?
bildigimiz bok gibi kokmuyor yaniİşte pek tarif edilebilir bişey değil :) bozuk yumurta mı desem, foseptik mi desem.. bilemedim :)
Hımmm gece uykusu ile alakalı değildir bence ya gece uyusun o zaman hiç elleme :)kendi cocuk doktorumu aradim. hala doktorluk yapiyor hatta hasta kartin hala duruyormusneyse konumuz bu degil :) kilo kaybi, ates, keyifsizlik falan yoksa cok kurcalama dedi adam :) 1 aydir devam ediyorsa bisey olsa simdiye kadar cikardi dedi.
duzenli guzel uyuyo. erken yatarsa gec kalkar muhabbeti de bizde calismiyor ayricagaz yuzunden hep
bildigimiz bok gibi kokmuyor yani
Bende anlamıyorum buguN kucağımda yan yatırıp yârim saat uyudu yandan sızdırmış ;( ben çocugu buyuzden yatırmıyorumÇok tutmuyorum ama slepyy sürekli sızdırıyor bizde anlamadım günde 3 kere üst değişdik
Denmez mi yaabebesi mukuslu kaka yapan analar. doktorlarin ilk sordugu kotu koku var mi sorusunun cevabini ariyorum bi yardim ediverin. emerken kaka yaptiginda poff ne koktu be diyor musunuz
Kızlar biliyorum daha önce konuşuldu ama bebek giyimi konusunu bir daha konuşsak mı? Her gelen bir şey söylüyor sinir oluyorum.(Ozellikle kayinvalidem)Gün içinde,uyurken ya da dışarı çıkarken sizler nasıl giydiriyorsunuz ?
Tabi canim hemde cok kotu biseymisBen mastit oldugum zaman dr bebek emdikten sonra 20-30cc cıksa bile sağ hemen,boşalt memeyi demişti
Gerci bende artık yapmıyrum ama yapmak lazım,Allah korusun zor yanii
Ama bende enfeksiyon oldugu icin genel cerraha gitmiştim o memeden verme,sag dök demişti
Bi turlu beceremiyorum ben bu canta pozisyonunu yacanta/futbol topu pozisyonunda emzir
Ucu yara oldu canim okadar zorki saqmakta emzirmekte napacaqimi sasirdimcanim allah korusun daha kotu olmasin,naz emmese de bol bol sag bundan sonra.
Saqol canim insaAllahGeçmiş olsun
Benim bebe emerken birden açılmıştı. Emzirmeye devam et. Sağımdan daha kuvvetli çekiyor bebeler. Inşallah açılır.
Konudan bağımsız olarak ben eve her gelene elini yıka diyorumÇok doğru bak.kendimizi temiz tutuyoruz yada tutmaya çalışıyoruz ama eve gelen herkese gir elini yıka diyemiyoruz.
Kesinlikle yapılması gereken bi aşı.
Devlet zorunlu tutmadığı için bi acaba düştü içime
Ama araştırınca daha iyi anladım.çok sağol
Çok sıkıcıydıÇok özendim şu an sana. Onu bile özledim iki haftadır ya. Çokça gez :)))))
Eve geldik bi uyumuşum bi uyumuşumBazen kokuyor ama üşüdüğünü düşündüğüm zamanlarda sadece, mukus da çok ender oluyor artık.
Ben de hiç sevmem avm gezmeyi, avme'ye girer girmez yoruluyorum sanki.
Ben diyorum valla, bebeği kucağına almadan önce anne kv kardes dinleniyorum onun dışında da pek kimseye vermedim zaten
ay ellemiyorum zaten bacimHımmm gece uykusu ile alakalı değildir bence ya gece uyusun o zaman hiç elleme :)
Denmez mi yaa
Geçen gün abimin kucağında yaptı da adamcağız zpr attı kucağıma asrını
olsun, ona bile özendimÇok sıkıcıydıkartal yuvasına uğrayıp çıktık
Aynen cnm :) B.k ötesi kokuyor :)))kendi cocuk doktorumu aradim. hala doktorluk yapiyor hatta hasta kartin hala duruyormusneyse konumuz bu degil :) kilo kaybi, ates, keyifsizlik falan yoksa cok kurcalama dedi adam :) 1 aydir devam ediyorsa bisey olsa simdiye kadar cikardi dedi.
duzenli guzel uyuyo. erken yatarsa gec kalkar muhabbeti de bizde calismiyor ayricagaz yuzunden hep
bildigimiz bok gibi kokmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?