- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Aventin kelebek silikon göğüs ucu var ondan al kullan bence, çünkü göğüs ucun yaraysa çok acı çekersin. Ben öyle yapmıştım.Ucu yara oldu canim okadar zorki saqmakta emzirmekte napacaqimi sasirdim
benimkide emmiyor 1 haftadir canim...sütlerim çeşme gibi akıyor resmen..geveleyip bırakıyor...disi olmamasina ragmen öyle isiriyor ki...dişi çıkınca neler yapacak...Moralim çok bozuk bizimki yine basladi emmeme durumlarına çok zorlanıyorum yalnız miyim var mı benim gibi olan
Bende haftanın 2-3 gunu var o durum yalnız değilsin cnm,2 gün iyiyse 3.gun emmiyor anlamadım niyeMoralim çok bozuk bizimki yine basladi emmeme durumlarına çok zorlanıyorum yalnız miyim var mı benim gibi olan
canim benimde düğüm düğüm olmuştu emzirirken elimle masaj yaptim agriyan yerlere ve neredeyse 10 dk. bir emzirdim ...yara oldu..sutumle sildim surekli birde kalkan kullandim gecti şükür...cok gecmis olsun...Saqol canim insaAllah
canim benim ilk kizimda rota yaptirmadik ..herkes bişey dedi kafamiz karisti...yaptirmayalim dedik.. bu lafin üzerinden 1 hafta geçti ki ..kizim rota virüsü kapti cok zor atlatti...bildigin çocuğu mu eritti...bir haftada 1 bucuk kilo verdi...Kızlar rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?
Sağlık ocağındaki ebe siz bilirsiniz ben bişey diyemem dedi.
Sizin tavsiyeniz nedir dedim.
Ben olsam yaptırırdım dedi ama yinede siz bilirsiniz dedi.
Bu aşının yan etkilerimi var?
Daha araştıramadım ne olduğunu.
canim merhaba...HIRSIZI yaklasik 1 aydir girmemissin dun aklima geldi pedagog a gidecektiniz ne oldu?
Kaka günde 1 ya da 2 kere Cis de eskisi gibi değil ama yapıyor bebeğin ne kadarlikti canimbenimkide emmiyor 1 haftadir canim...sütlerim çeşme gibi akıyor resmen..geveleyip bırakıyor...disi olmamasina ragmen öyle isiriyor ki...dişi çıkınca neler yapacak...
kaka yapiyorsa ...çiş sayisida iyiyse ..demekki 1 dakikada bile bayagi sut çekiyor demektir...
Bebeğin ne kadarlikti canım?Bende haftanın 2-3 gunu var o durum yalnız değilsin cnm,2 gün iyiyse 3.gun emmiyor anlamadım niye
Cuma günü 3 aylık olduk.seninki?Kaka günde 1 ya da 2 kere Cis de eskisi gibi değil ama yapıyor bebeğin ne kadarlikti canim
Bebeğin ne kadarlikti canım?
3 ay 9 günlük olduk canım aynı donemdelerCuma günü 3 aylık olduk.seninki?
2 ayini 1 hafta gecti canim...benim kizda günde cisli bezini 3 defa degistiriyorum bayagi dolu oluyor bez... kakasinida 4 günde bir yapiyor ama ne yapıyor 4 günlük kaka çıkarıyor...Kaka günde 1 ya da 2 kere Cis de eskisi gibi değil ama yapıyor bebeğin ne kadarlikti canim
Bebeğin ne kadarlikti canım?
Ben tabi ki :) iki gündür coştu yine gerçi annemlere geldik ondan da olabilir ama ağlıyor emmiyor emzikle sakinleştirip veriyorum memeyi az emip yine ağlıyor sonsuz döngüye girdik yine bugün yordu bayağı gezmeye gitmiştik hiç bişey anlamadım bide bol gazı vardı bugün çık çık bitmediMoralim çok bozuk bizimki yine basladi emmeme durumlarına çok zorlanıyorum yalnız miyim var mı benim gibi olan
3 ay civarı meme reddi oluyor diyorlar zaten ben iki hafta önceki sanmıştım ama bu daha fena bişey farklı bişey yedim de tadını mı sevmedi diyorum öyle ağlıyor3 ay 9 günlük olduk canım aynı donemdeler
Bizde kusmada var. Dr'a dediğimde kusma ve mukuslu kakayı, bana sadece kan görürsen gel dedi. Kusmada fışkırır gibi olmadığı için önemli değil dedi. Bana süt ürünlerini önlem amaçlı kes demişti. Bende mümkün olduğunca kestim. Şu an mukuslu kaka baya azaldı ama 3 aylık kontrolde yine sorarım.Dr koku ile ilgili bir şey söylemedi. Internetten okuduğum kadarıyla biliyorum.
bagirsaklarda bir problem olduguna
yani iste ben de bunu merak ediyorum. kaka zaten gul kokan bisey degil kotu kokudan kasit ne :))
zaten bu bebeklerin 3 ayda bir sendromu oluyor...oda bitmiyor her yaş sendromlari devam ediyor...3 ay civarı meme reddi oluyor diyorlar zaten ben iki hafta önceki sanmıştım ama bu daha fena bişey farklı bişey yedim de tadını mı sevmedi diyorum öyle ağlıyor
ne kadar suredir diyet yapiyorsun peki?Bizde kusmada var. Dr'a dediğimde kusma ve mukuslu kakayı, bana sadece kan görürsen gel dedi. Kusmada fışkırır gibi olmadığı için önemli değil dedi. Bana süt ürünlerini önlem amaçlı kes demişti. Bende mümkün olduğunca kestim. Şu an mukuslu kaka baya azaldı ama 3 aylık kontrolde yine sorarım.
Kader arkadaşı olduk resmen :) evet bu başka mız mız sürekli emmiyor durmuyor da bu farklı umarım daha kötü olmaz bu durumu da bi an once atlatiriz yaşayan arkadaşlarımla görüştüm hep 3.5 ay civarı başlamış kiminin 1.5 ay kiminin 2 3 hafta kiminin 3 ay sürmüş umarım bizler bu süreci en kisa zamanda atlatiriz olmadı bi emzirme danismanindan yardım isteyecegim bir arkadaşım öyle yapmış bu arada ten teması denedim bizim ki sevmeyi durmadı ben mi yanlış yaptım acaba :))3 ay civarı meme reddi oluyor diyorlar zaten ben iki hafta önceki sanmıştım ama bu daha fena bişey farklı bişey yedim de tadını mı sevmedi diyorum öyle ağlıyor
Ben uzun kollu çıtçıtlı body, çorap, kulotlu çorap ve ayaksiz alt giydiriyorum. Uykudan kalkınca da ya yelek ya penye üst giydiriyorum. Gece de aynısını giydirip penye kundak ve penye battaniye örtüyorum. Birkaç gündür hava serin diye uzun kollu çıtçıtlı body, çorap, kulotlu çorap ve uyku tulumu giydiriyorum gece gündüz.Kızlar biliyorum daha önce konuşuldu ama bebek giyimi konusunu bir daha konuşsak mı? Her gelen bir şey söylüyor sinir oluyorum.(Ozellikle kayinvalidem)Gün içinde,uyurken ya da dışarı çıkarken sizler nasıl giydiriyorsunuz ?
Koltuğun uç kısmına doğru dik otur, varsa emzirme yastığını orta kısmı beline gelecek şekilde koy, bebeği ayakları sırtına doğru olacak sekilde yatır ve bir elinle poposunu destekle diğer elinle başını destekle, biraz zor doğru ama işe yarıyor. Emzirme yastığı yoksa da yüksek bir minderi ya da kırlenti kullanabilirsin.Bi turlu beceremiyorum ben bu canta pozisyonunu ya
Ay gündüz uykusu ne güzel şey ya, nasıl da özledim nasıl da özledimEve geldik bi uyumuşum bi uyumuşumçok yorucu avm. Tüm enerjimi çekiyor
Dediğin tersten yazma disleksi belirtisidir. Ama Ayşe daha çok küçük neden harfleri yazdırıyorsunuz. Bu yaşta tersten yazması çok normal. Ama harf yazdırmaya devam edersen öğrenmesi gereken yaşta yanlış öğrenilmişi düzeltmek zor olır. Benim nacizane tavsiyem okula hazırlık için en fazla çizgi çalışması yapman.Kızlar Ayşe harfleri tersten yazıyor. Yani doğru yazıyor ama sağdan başlayıp yazıyor. Hatta kelimeleri de ters yazıyor. Arapça gibi yani! Buranın konusu değil gerçi ama bir fikri olanınız vardır belki? Pedagogu arasam getirin diyecek ki bu ara üstüne gitmek istemiyorum fazla. Daha önce de farketmiştim ama rahatsız olmamıştım. Annem söyleyince daha çok dikkat ettim ve baktım bütün bildiği harfleri öyle yazıyor. Sonra kendince kelime yazmak istedi ve onu da tersten yazdı. Birkaç kez daha yazmasını istedim ve her defasında öyle yaptı((
9 ekimde kontrolümüz vardı. O günden beri yapıyorum. Neredeyse 1 ay olmuş. Peynir,süt,yoğurt hiç yemiyorum. Sütlü tatlılarıda yemiyorum. Ama mesela kek yiyorum. Sendemi yapıyorsun?ne kadar suredir diyet yapiyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?