2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Moralim çok bozuk bizimki yine basladi emmeme durumlarına çok zorlanıyorum yalnız miyim var mı benim gibi olan
benimkide emmiyor 1 haftadir canim...sütlerim çeşme gibi akıyor resmen..geveleyip bırakıyor...disi olmamasina ragmen öyle isiriyor ki...dişi çıkınca neler yapacak...
kaka yapiyorsa ...çiş sayisida iyiyse ..demekki 1 dakikada bile bayagi sut çekiyor demektir...

canim benim ilk kizimda rota yaptirmadik ..herkes bişey dedi kafamiz karisti...yaptirmayalim dedik.. bu lafin üzerinden 1 hafta geçti ki ..kizim rota virüsü kapti cok zor atlatti...bildigin çocuğu mu eritti...bir haftada 1 bucuk kilo verdi...
bu kizimda yaptircam insallah...

HIRSIZI yaklasik 1 aydir girmemissin dun aklima geldi pedagog a gidecektiniz ne oldu?
canim merhaba...
kizim 3 günde internetimi bitiriyor ...kalan 27 gun internetsiz geçiyor...
takip edemiyorum burayi sürekli...
pedagog biraz işe yaradi...kardeşiyle cok zaman gecirmesini söyledi...arada bir kolunu bacagini döndürüyor ama eskisi gibi daha tehlikeli şeyleri yapmiyor...3 ümüz beraber vakit geçirmeye calisiyoruz ama daha cok kardesiyle iletisim kurmaya baslayinca dahada sevecektir sanirim...
kardeşini kucagima bile almama tahammülü yok ...baba evde oldugunda bebegi ona birakip geziyoruz sık sık...
ayseduru nun ve pedagog un dedigi gibi eski rutini kardesi yüzünden degistigi icin ofkeliymis kardeşine...
birde doktor bana üzerine kuma gelse ne yapardin dedi...öyle düşün öyle hisset...kizinin yasadigi da ayni dedi...

Kaka günde 1 ya da 2 kere Cis de eskisi gibi değil ama yapıyor bebeğin ne kadarlikti canim
Bende haftanın 2-3 gunu var o durum yalnız değilsin cnm,2 gün iyiyse 3.gun emmiyor anlamadım niye
Bebeğin ne kadarlikti canım?

Kaka günde 1 ya da 2 kere Cis de eskisi gibi değil ama yapıyor bebeğin ne kadarlikti canim
Bebeğin ne kadarlikti canım?
2 ayini 1 hafta gecti canim...benim kizda günde cisli bezini 3 defa degistiriyorum bayagi dolu oluyor bez... kakasinida 4 günde bir yapiyor ama ne yapıyor 4 günlük kaka çıkarıyor...
leş gibi kokuyor kakasi da gazi da...
huysuzlugu yok ...aglama krizleri yok uykusu iyi..
demekki yetiyor çektiği süt ona diye düşünüyorum...1-2 dk emip birakiyor agzini acmiyor sonra...agzina zorla sokmaya çalışıyorum geveliyor sürekli
aç olsa durmadan aglar...zaten bagirsaklari dolu burnu tikali ve gazi çok ken zor emiyorlar...

Moralim çok bozuk bizimki yine basladi emmeme durumlarına çok zorlanıyorum yalnız miyim var mı benim gibi olan
Ben tabi ki :) iki gündür coştu yine gerçi annemlere geldik ondan da olabilir ama ağlıyor emmiyor emzikle sakinleştirip veriyorum memeyi az emip yine ağlıyor sonsuz döngüye girdik yine bugün yordu bayağı gezmeye gitmiştik hiç bişey anlamadım bide bol gazı vardı bugün çık çık bitmedi

Dr koku ile ilgili bir şey söylemedi. Internetten okuduğum kadarıyla biliyorum.

bagirsaklarda bir problem olduguna

yani iste ben de bunu merak ediyorum. kaka zaten gul kokan bisey degil kotu kokudan kasit ne :))
Bizde kusmada var. Dr'a dediğimde kusma ve mukuslu kakayı, bana sadece kan görürsen gel dedi. Kusmada fışkırır gibi olmadığı için önemli değil dedi. Bana süt ürünlerini önlem amaçlı kes demişti. Bende mümkün olduğunca kestim. Şu an mukuslu kaka baya azaldı ama 3 aylık kontrolde yine sorarım.

3 ay civarı meme reddi oluyor diyorlar zaten ben iki hafta önceki sanmıştım ama bu daha fena bişey farklı bişey yedim de tadını mı sevmedi diyorum öyle ağlıyor
zaten bu bebeklerin 3 ayda bir sendromu oluyor...oda bitmiyor her yaş sendromlari devam ediyor...
ilk kizim sagolsun her sendroma girdi çıktı...
annemde diyor ki..cocuk yetistirmek te bile yeni moda çıkıyor..biz sizi sendromlami büyüttük. şuna huy değiştirme desene diyor ...cocugun genel durumu iyiyse icigini bicigini ...karıştırma diyor...banada doktor dediki, arada bir de olsa bebek gülüyor sa sorun yoktur ..

ne kadar suredir diyet yapiyorsun peki?

3 ay civarı meme reddi oluyor diyorlar zaten ben iki hafta önceki sanmıştım ama bu daha fena bişey farklı bişey yedim de tadını mı sevmedi diyorum öyle ağlıyor
Kader arkadaşı olduk resmen :) evet bu başka mız mız sürekli emmiyor durmuyor da bu farklı umarım daha kötü olmaz bu durumu da bi an once atlatiriz yaşayan arkadaşlarımla görüştüm hep 3.5 ay civarı başlamış kiminin 1.5 ay kiminin 2 3 hafta kiminin 3 ay sürmüş umarım bizler bu süreci en kisa zamanda atlatiriz olmadı bi emzirme danismanindan yardım isteyecegim bir arkadaşım öyle yapmış bu arada ten teması denedim bizim ki sevmeyi durmadı ben mi yanlış yaptım acaba :))

Ben uzun kollu çıtçıtlı body, çorap, kulotlu çorap ve ayaksiz alt giydiriyorum. Uykudan kalkınca da ya yelek ya penye üst giydiriyorum. Gece de aynısını giydirip penye kundak ve penye battaniye örtüyorum. Birkaç gündür hava serin diye uzun kollu çıtçıtlı body, çorap, kulotlu çorap ve uyku tulumu giydiriyorum gece gündüz.

Bi turlu beceremiyorum ben bu canta pozisyonunu ya
Koltuğun uç kısmına doğru dik otur, varsa emzirme yastığını orta kısmı beline gelecek şekilde koy, bebeği ayakları sırtına doğru olacak sekilde yatır ve bir elinle poposunu destekle diğer elinle başını destekle, biraz zor doğru ama işe yarıyor. Emzirme yastığı yoksa da yüksek bir minderi ya da kırlenti kullanabilirsin.

Eve geldik bi uyumuşum bi uyumuşum çok yorucu avm. Tüm enerjimi çekiyor
Ay gündüz uykusu ne güzel şey ya, nasıl da özledim nasıl da özledim bugün Defne uyurken sıcacık peteğe dayadim sirtimi tam uyuyacaktim uyandı bizim kız. Dedim 'kızım ne olur uyu az daha, gece de uyumadım' ama dinlemedi ve o an gündüz uykusunu hele de soğuk havada hele de peteğe yapisip sıcacık uyunan gündüz uykusunu ne çok sevdiğimi anladım
Maşallah senin de bol olsun gündüz uykun

Dediğin tersten yazma disleksi belirtisidir. Ama Ayşe daha çok küçük neden harfleri yazdırıyorsunuz. Bu yaşta tersten yazması çok normal. Ama harf yazdırmaya devam edersen öğrenmesi gereken yaşta yanlış öğrenilmişi düzeltmek zor olır. Benim nacizane tavsiyem okula hazırlık için en fazla çizgi çalışması yapman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…