2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
canim benimde düğüm düğüm olmuştu emzirirken elimle masaj yaptim agriyan yerlere ve neredeyse 10 dk. bir emzirdim ...yara oldu..sutumle sildim surekli birde kalkan kullandim gecti şükür...cok gecmis olsun...
Saqol canim Allah razi olsun... bende elimden qeleni yapacam insaAllah duzelir

9 ekimde kontrolümüz vardı. O günden beri yapıyorum. Neredeyse 1 ay olmuş. Peynir,süt,yoğurt hiç yemiyorum. Sütlü tatlılarıda yemiyorum. Ama mesela kek yiyorum. Sendemi yapıyorsun?
benim de 1 hafta oldu henuz bi degisiklik yok kakada

Ay nasıl güzel anlattın öyle ya sırtım ısındı resmen
Bu hafta eşim evde diye uyudum ya. Yoksaa uyutur mu benim kız

Saqol canim Allah razi olsun... bende elimden qeleni yapacam insaAllah duzelir
anlatırken ,benimde oldu gecti gitti demek cok kolay canim ama gerçekten zor o aciyi sürekli yasamak ...sadece emerken acisa neyse 24 saat aciyor gececek insallah senin kide...Allah sifa versin

Aslında aynı şeyleri onlar da yaşamış ama şimdi söyleyince yenş icat çıkardınız diyorlar :) gülüyor ama hep ağlıyor sinirim bozuldu derdinin ne olduğunu anlamamak büyük sıkıntı

:) o kadar uzun mu ya ben en fazla bir hafta diye düşünmüştüm gerçi iki hafta önce başlayan devam ediyor olabilir arada düzelip tekrar bozuluyor hemen geçsin ya karnı doymuyor gibi hissediyorum böyle sevmedim bu işi
Bende geçen ten teması denedim işe yaramadı hiç cins çocuklar :)

Islerin yoluna girmeye baslamasina sevindim cnm. Kisisel gorusum Aslinda anne babalar teknik bir detayi kaciriyorlar nasil bir detay dersen cogunlukla cocuklara bir kardes isteyip istemediklerini hic sormadan cocuk yapiyorlar. Mesela bundan 30 kusur sene once annem bana bunu sormustu benden olumlu yanit aldi ve kardesimi dunyaya getirdi. Inan bir kere bile kiskanmadim onu cunku basindan beri cok istemistim. Mesela benim bir musterim var islerini hep ben yaparim haliyle ahbap olduk artik tek cocugu var ve 12 yasinda ve cocuk kesinlikle kardes istemiyor onlar da bu sebeple yapmamislar. Ben kardes konusunun ilk cocukla cok baglantili oldugunu dusunuyorum. Belki cogu kişiye tuhaf gelecektir ama...

Mutella oğlum bugün kusunca yeşilimsi balgam çıktı iyi bişey mi İpek’te de olmuştu diye hatırlıyorum

Evdeysek ve banyo yapmamışsa tek çıtçıtlı body ve tulum yada alt üst takım ayağına çorap ama benim evim sıcak gece uyurken bit battaniyeye sarıyorum üstüne bir battaniyeyle örtüyorum bu akşam banyo yaptırdım altına bir kat daha pijama giydirdim dışarı çıkarken de altına bit kat pijama giydiriyorum hava çok soğuksa astronot tulum normalse hırka yada kapşonlu kalın swet uykudan kalkınca yelek giydiriyorum

Ben molfix kullanıyorum ilk günden beri 1 kere bile sizdirmadi çok da memnunum :)
İlk bezimiz molfixdi sızdırma yaşamadım ama sonra e bebeğin bezine geçtim hem daha uygun hemde molfix le aynı kalitedeydi ama 3 numarada bi indirimi yok hugges le aynı fiyat oyüzden huggese geçtim açıkçası hangisi indirimliyse onu kullanıyorum :)

Yazık olmuş.çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum hemen süzülüyolar.
Ben kesin yaptırıcam.

Mutella
Demek bi ben çekiniyomuşum :)
Bende söyliyim bari ortalık hastalık kaynıyor.ben bebeğimden öncede el hijyenime çok dikkat ederdim.heleki başkasının bebeğini kucağıma alıcaksam elimi defalarca yıkardım.nefesimi çocuğa doğru vermezdim.
İstiyorum ki benim çocuğumada aynı hassasiyet gösterilsin.
Büyük çoğunluk gösteriyor ama bazen arada çıkıyor dikkatsiz tipler :)

Ay kız emmeyi bırakmıştı ama telefonda bir şey okuyorum diye bir on dakika filan öyle durdu kucağımda. O sırada gazı cıktı ağzından ve ben devam ediyorum tabi okumaya. Sonra bi baktım yakalamış memeyi tekrar emiyor Resmen kendim ettim kendim buldum.

Her gece kafaya bişey takıyorum.
Bu gecenin konusu astronot tulum :)
Malum havalar soğudu dışarı çıkarken astronot tulum giydirmem lazım ama hangi marka? Hangi özelliklere dikkat etmeliyim? Bu konuda hiç bilgim yok.
Yarın bi avm yapmak gerekir.biraz alt üst takım alıyım kıyafetlerimiz küçük gelmeye başladı :)

Çocuk mis gibi uyuyor ben neler düşünüyorum :)

Ay ben çok mu giydiriyorum bu çocugu hep elleri buz gibi olduğundan üşüyor gelıyor. Askılı çıtçıtlı üstüne uzun kol çıtçıtlı patikli alt. Üstüne tulum yada alt üst giydiriyorum ama tulumlarımız ve alt üstlerimiz ince penye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…