biz anneler kendimize hep bir düşünecek konu bulup uyumayız :) ben araçla çıktığım için dışarı hiç astronot tulum kullanmadım , üzerine hırka yada kapüşonlu gıydırıyorum yeterli oluyorHer gece kafaya bişey takıyorum.
Bu gecenin konusu astronot tulum :)
Malum havalar soğudu dışarı çıkarken astronot tulum giydirmem lazım ama hangi marka? Hangi özelliklere dikkat etmeliyim? Bu konuda hiç bilgim yok.
Yarın bi avm yapmak gerekir.biraz alt üst takım alıyım kıyafetlerimiz küçük gelmeye başladı :)
Çocuk mis gibi uyuyor ben neler düşünüyorum :)
Elleri ağzındaysa hep üşümesi normal değil mi? Ben de kısa kollu zıbın, üstüne uzun kollu üst ve bazen patikli bazen patiksiz alt ve çorap giydiriyorum gündüz. Gece de bunların üstüne uyku tulumu giydiriyorum ve üstünü örtmüyorum. Mesela şu an oda 24 derece ve bu şekilde giyimli. Ama biz anneyiz, yeri geldiğinde, ihtiyacı olduğunda giydirmek bizde iç güdüsel diye düşünüyorum. Bi şekilde üşüyüp üşümediğini hissediyoruz bence.Ay ben çok mu giydiriyorum bu çocugu hep elleri buz gibi olduğundan üşüyor gelıyor. Askılı çıtçıtlı üstüne uzun kol çıtçıtlı patikli alt. Üstüne tulum yada alt üst giydiriyorum ama tulumlarımız ve alt üstlerimiz ince penye
Ya dr burnuna bi sprey verdi hırıltı kesilsin diye ondan olduğunu düşünüyorum sorayım biBunu doktora söylemelisin bence. İpekte hiç yeşil balgam olmadı. Olsaydı da mutlaka doktora sorardım.
canım ağzında oldunda zaten soguk onu önemsemıyorum . Normalde uyanıkken ellerını oynattıgında buz gibi oluyor , sizdede öylemi ?Elleri ağzındaysa hep üşümesi normal değil mi? Ben de kısa kollu zıbın, üstüne uzun kollu üst ve bazen patikli bazen patiksiz alt ve çorap giydiriyorum gündüz. Gece de bunların üstüne uyku tulumu giydiriyorum ve üstünü örtmüyorum. Mesela şu an oda 24 derece ve bu şekilde giyimli. Ama biz anneyiz, yeri geldiğinde, ihtiyacı olduğunda giydirmek bizde iç güdüsel diye düşünüyorum. Bi şekilde üşüyüp üşümediğini hissediyoruz bence.
Ünv doktor mu verdi sana zincoyu ?Mutella canim zinco hakkinda yorum yapmayim demistin,ben de yap demistim ama gormedin sanirim. 5 dk. araliklarla kusturdu cocugumu.
daha once de ilactan sonra kusmustu ama acaba denk mi geldi dediydik,simdi ondan oldugunu dusunuyorum
Ya biliyorsun ben anne sütü dışında hüç bişey vermeyen, verilmesini de önermeyen biriyim. Bazı bebeklerde işe yaramış olması -ki bence denk geliyor ilacın işe yaradığı falan yok - bebeklere ilaç takviyesi yapmanın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Doktor vermiş dahi olsa -özel durumlar dışında - bebeğe anne sütü dışında bişey vermek yanlış. D vitamini hariç. Bak bebeğine dokunmuş mesela. Benim bebeğime de probiyotik içerikli d vitamini dokunmuştu sırf d vitaminine geçtim bu yüzden. Ondan yani :) bir de görmedim cidden afedersin :)0Mutella canim zinco hakkinda yorum yapmayim demistin,ben de yap demistim ama gormedin sanirim. 5 dk. araliklarla kusturdu cocugumu.
daha once de ilactan sonra kusmustu ama acaba denk mi geldi dediydik,simdi ondan oldugunu dusunuyorum
Tabi tabi. Eller ve ayaklar vücudun en uç noktaları olduğu için kan en son dolaşıyor oralarıcanım ağzında oldunda zaten soguk onu önemsemıyorum . Normalde uyanıkken ellerını oynattıgında buz gibi oluyor , sizdede öylemi ?
Ünv doktor mu verdi sana zincoyu ?
Vakikide var bence bir uğraHer gece kafaya bişey takıyorum.
Bu gecenin konusu astronot tulum :)
Malum havalar soğudu dışarı çıkarken astronot tulum giydirmem lazım ama hangi marka? Hangi özelliklere dikkat etmeliyim? Bu konuda hiç bilgim yok.
Yarın bi avm yapmak gerekir.biraz alt üst takım alıyım kıyafetlerimiz küçük gelmeye başladı :)
Çocuk mis gibi uyuyor ben neler düşünüyorum :)
Evet gördüm model olarak hoşuma gitti ama kalite olarak nasıl bilmiyorum.Vakikide var bence bir uğra
biz anneler kendimize hep bir düşünecek konu bulup uyumayız :) ben araçla çıktığım için dışarı hiç astronot tulum kullanmadım , üzerine hırka yada kapüşonlu gıydırıyorum yeterli oluyor
Ah ah üşüyor bu çocukYa biliyorsun ben anne sütü dışında hüç bişey vermeyen, verilmesini de önermeyen biriyim. Bazı bebeklerde işe yaramış olması -ki bence denk geliyor ilacın işe yaradığı falan yok - bebeklere ilaç takviyesi yapmanın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Doktor vermiş dahi olsa -özel durumlar dışında - bebeğe anne sütü dışında bişey vermek yanlış. D vitamini hariç. Bak bebeğine dokunmuş mesela. Benim bebeğime de probiyotik içerikli d vitamini dokunmuştu sırf d vitaminine geçtim bu yüzden. Ondan yani :) bir de görmedim cidden afedersin :)0
Tabi tabi. Eller ve ayaklar vücudun en uç noktaları olduğu için kan en son dolaşıyor oralarısoğuk yani hareketli olunca. Gece bak sıcacık.
Ben vakikinin ürünlerini beğenirim kalite olarak evet bazen arada kötüsü de çıkıyor tabi zaten böyle şeyleri kısa dönem kullanıyorsun 3-6 ay alıcaksın maksimum 3 ay kullanılan bişey okadar süre içindede zaten eskimeyecek bile :)Evet gördüm model olarak hoşuma gitti ama kalite olarak nasıl bilmiyorum.
canım ağzında oldunda zaten soguk onu önemsemıyorum . Normalde uyanıkken ellerını oynattıgında buz gibi oluyor , sizdede öylemi ?
Ünv doktor mu verdi sana zincoyu ?
Bence rahatlık gerçi ben kışın yürüyerek de çıkıyorum benim için çok gerekliydi herhangi bir mağazadan aldım onu giydirip arabaya koyuyorum arabanın ayak örtüsünü kapatıp rahatlıkla dışarda vakit geçirebiliyoruz yanlız avm gibi sıcak ortamlarda fazla geliyor çıkarmak gerekiyorBizde hep araçla çıkıyoruz dışarı.amatnede arabada üşüyo sanki :) o tontiş yanaklar buz gibi oluyor hemen arabayı ısıttırıyorum :)
Bide kışlık hiç almadım çocuğa.doğmadan önce ne aldıysam onları giydiriyorum.üzerinede örgü yelek şapka giydiriyorum.battaniyesini örtüp arabaya koyuyorum.mont gibi bişey olsa daha iyi olur
Ya biliyorsun ben anne sütü dışında hüç bişey vermeyen, verilmesini de önermeyen biriyim. Bazı bebeklerde işe yaramış olması -ki bence denk geliyor ilacın işe yaradığı falan yok - bebeklere ilaç takviyesi yapmanın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Doktor vermiş dahi olsa -özel durumlar dışında - bebeğe anne sütü dışında bişey vermek yanlış. D vitamini hariç. Bak bebeğine dokunmuş mesela. Benim bebeğime de probiyotik içerikli d vitamini dokunmuştu sırf d vitaminine geçtim bu yüzden. Ondan yani :) bir de görmedim cidden afedersin :)0
Tabi tabi. Eller ve ayaklar vücudun en uç noktaları olduğu için kan en son dolaşıyor oralarısoğuk yani hareketli olunca. Gece bak sıcacık.
Benicali bize veren de bir doktordu :)rica ederim canim:)
kutunun uzerind yazana gore verdik. dun gece bi daha icindeki prospektuse baktik,megerse verdigimiz olcu fazlaymis,belki de ondan kustu. amaaan ben de vermek istemiyorum aslinda da iste doktor verince de ikilemde kaliyorum.
Dün ne duydum?
Kv bi yere gitti dün orda konuşulmuş. İpekten 20 gün küçük torunu olan biri varmış. Kakasını yapmayınca şırıngayla pekmez enjekte ediyorlarmış bebeğin poposundan
Bunu duyunca kv şok kv iptal
Geldi sinirli sinirli bana anlattı ben şok ben iptal
Bir diğeri de ağzında veriyormuş pekmezi sulandırıp 1 buçuk aylık bebeğe.
Popoyu hiç bir şekilde uyarmamak gerekiyor canım.popodan mi
konusu acilmisken sorayim popoya zeytinyagi surulmesi de uyariyor diye sakincali miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?