Bebege hiç birşey olmaz sen nasıl mutlu olcaksan onu yap o zaten nerde olursan ol seninke mutlu . Mutlu anne mutlu bebek15 tatilde anneme gitmek istiyorum İstanbula ama bir yandanda düzeni şaşar yerini yadırgar diyede çok korkuyorum
Ya evet ben tarhana çok severim ama.eşim sevmiyor evde çok yapmıyordum oyuzden ama ek gıdaya geçelim bol bol yapicambi de tarhana
neyseki ananesi butün kis yetecek tarhanayi yapti oglusuma
Tabiki bilgiyi sorgulayacağız kaynağını da kesinlikle haklısın ama ordaki yazında sanki üstune gidip gidip sonra kestirip attın gibi olmuştu ya da bana oyle geldi öyle olmadığınıda yazdın zaten. Severek takip ediyorum burayı ama sosyal medya işte iletişimde pek sagliklı olamayabiliyor bilgi de dikkat etmek lazim.Kaynak istememin sebebi gerçekten fazlaca bilgi kirliliği var, bir de ben direk dr. Sears gelir önüme diye düşünmüştüm bu konuda en net o çünkü, ironik bi durum yaratmaya çalışmadım yani.
Bizim kız demek bagışıklık geliştiriyormuş bende huysuzluk yapiyor sanıyordumTv 2 de hilal mocan var bebege sarilmak bağışıklık sistemi ni gelistirirmis
Bende filede yıkıyorum kulaklarını nasıl kapatıyorsun tek başıma yıkıyorum ben ve resmen bende yıkanıyorum baştan aşağıya
15 tatilde anneme gitmek istiyorum İstanbula ama bir yandanda düzeni şaşar yerini yadırgar diyede çok korkuyorum
Ya evet ben tarhana çok severim ama.eşim sevmiyor evde çok yapmıyordum oyuzden ama ek gıdaya geçelim bol bol yapicam
Tabiki bilgiyi sorgulayacağız kaynağını da kesinlikle haklısın ama ordaki yazında sanki üstune gidip gidip sonra kestirip attın gibi olmuştu ya da bana oyle geldi öyle olmadığınıda yazdın zaten. Severek takip ediyorum burayı ama sosyal medya işte iletişimde pek sagliklı olamayabiliyor bilgi de dikkat etmek lazim.
Bizim kız demek bagışıklık geliştiriyormuş bende huysuzluk yapiyor sanıyordum2
Annem çok güzel yapar. Sanirim eşim küçükken bi yerde yemiş sevmemiş on yargılı tarhana karsı. Kv de hiç yapmaz. Alismamis çocuklar bizde tarhanayla büyüdük peynirli yumurtalı kıymalıkokusunu mu sevmiyor?
yapilirken cok fena koktu hakikaten. salona giremedik uzun sure:)
ama sifa kaynagi.
sen yap bosver kocayi
bebisine sifa olsun,kocan da burnunu kapativersin
bebek bakımına mucizevi çözümler kitabını okudum yatır kaldır metodunu uyguladım.
inşallah size uygun yolu bulup başarılı bir şekilde uygulayabılırsınız,
kim west in uygulamasıyla ilgili bir kitap var mı?
canimcigdemselvi ye kim west metodunda cok aglaniyor demissin,@Simge 84 e de kim west i deneyecegim demissin ama isimleri mi yanlis yazdin acaba? pinar sibirsky mi diyecektin?
ona gore izleyecegim:)
Ben kesinlikle kimsenin anneliğini eleştirmedim cnm. Hatta S sakyuz için bence çok başarılı uygulamış demiştim uyku eğitimini. Danışmanının ismini sormuştum daha önce vs. Yani herhangi birşeye karşı olduğum bile yok üstelik. Böyle de diyenler var,, acaba daha ılıman bişey bulabilir miyiz vs diye danışarak yazdım üstelik. Ayrıca aylardır içimizden biri kendini suçlayan birşey yazdığında hiç atlamadan hep telkin etmeye çalışan şeyler yazdım. Kendini üzme de şöyle de böyle de biz de ne hatalar yaptık da vs vs diye... sadece sürekli alttan alarak, her sivri cevaba yumuşak sakin cevap vererek yaklaşırken ısrarla ters üslupla muamele görmek çok kırıcı. Bir kere iki kere olabilir, ki kaç defa minik laf sokmaları ironileri vs görmezden gelmiş olmak da beni aptal yapmaz diye tamamen es geçtim; amma velakin benim tamamen samimi, şeffaf, hatta ve hatta kızımın resimlerini, ismimi cismimi paylaşacak kadar içten bir şekilde paylaşımda bulunduğum bir platformda sürekli azarlanır şekilde muamele edilmeye göz yummak gibi de bir niyetimde yok. Bırak çocuk olmayı yolun yarısı dedikleri yaşta, üstelik de kendimden 10 yaş küçük birinden neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu öğrenmeye de hiç ihtiyacım yok. Hepinize sevgiler, saygılar.
FarahFarah bir de gerek yok dediğim şey karşılıklı kaynak atışması. Hani dedim ya orda 'ben de faydalarını anlatan kaynak mı bulayım?' diye. Ondan bahsediyorum. Gerek yok böyle bir atışmaya.
Yeni gördüm ben de bir hoşgeldin deyim :)Kızlar ya ben sizi hamileliğimin başından beri takip ediyorum, yaklaşık 9-10 aydır. Neden bilmiyorum aylarca yazma gereği duymadım sadece takip ettim, hatta üye bile değildim birkaç ay öncesine kadar. Hemen hemen her yazdığınızı da okudum manyak gibi, taktığıma takıyorum:)
Sürekli yazan arkadaşları bayağı tanıyorum ben de artık, bebeklerinize uzaktan maşallah diyorum falan:) sizlerden de epey bilgi edindim her konuda, tüm süreç boyunca. Yani haberiniz yok ama uzun zamandır hayatımın içindesiniz:) birkaç defa yazdım, bir şeyler sordum ama yine devamı gelmedi.
Bunları neden yazdığıma gelirsek: sanırım ben de size dahil olmak istiyorum artık. Ama damdan düşer gibi bir şeylere yorum yapınca size pek samimi gelmiyor sanırım, siz yüz vermeyince de üzülüyorum gereksiz yere:) arada yorumlar yaparsam ‘nereden çıktı bu kadın’ demeyin diye ön açıklama yapmak istedim:) sizi az çok tanıyorum, uzun zamandır hayatımdasınız, dahil olmak istiyorum sadece:)
Bu arada Elazığ’da yaşıyorum, aslen Konyalıyım, öğretmenin burada. Ücretsiz izne çıktım şimdi, uzun bir süre için. Şu an için tek uğraşım bebeğim işte:)
Bir de bebeklerinizin iyi huylarını anlatınca ters tepiyor ya, valla ben maşallah diyordum hep, demeyen başkaları var herhalde:))
Ya valla ben de seviyorum.Var canım resim ekliyorum
Yatır kaldırda çok ağlamıştı canım benim önerdiğim kim west yöntemi
Kızlar ikinizide çok seviyor fikirlerinize saygı duyuyoruz ve çoğu zamanda bilgilerinizden faydalanıyoruz . Lütfen yapmayın böyle burası samimi bir ortam lütfen kalın bizimle paylaşalım fikirlerimizi.
Kızlar bencede hiç gerek yok böyle tartışmalara ikinizide çok seviyoruz muti ana.
Evet, ben de eğitimi uygulayacak annelerin kendini kötü hissedeceğini düşündüm aslında bu konu konuşulurken taaa en başta. Ama bence öyle bir şey hissetmeye gerek yok. Sonuçta bu bir yöntem ve çocuğu için her şeyin en doğrusunu araştırıp bulan aileler bu yöntemi uygulamakta beis görmüyor. Kimileri de dibine kadar doğal ebeveynligi uyguluyor ki ona da ne diyebiliriz? Bir tarafta yıllarca çocukla birlikte uyumak diğer tarafta uyumayı öğrenmesi için ağlatmak. Ikisi de bir yöntem ve artıları eksileri ikisinin de var.Sanırım tam olarak bu yüzden olaya dahil oldum ben de. Bebek birazcık ağlarsa vicdansızlık gibi görülüyor çoğunlukla. Ben bebeğimi ağlatamam diyor arkadaşlar. Saygı duyarım. Ama bebeğine eğitim vermek isteyenler kendini kötü hissediyor. Bakınız: Ben. Ben bebeğime eğitim vermek istiyorum diye strese sokmuş, vicdansız anne mi oluyorum şimdi? Eminim bu şekilde hisseden başkaları da vardır. Tabi yine belki yanlış kelimeleri kullanmış olabilirim ama işin özü bu.
İşlerimi 1 saatte bitiririm bıraksa, o zamanlarda kullanmayı düşünüyorum. 3 aylık bebek kaç dk durabilr bunu bilmem lazım aslında. Kalça tipine zarar vermeden kullanmak lazımErgonomik bir model aslında
Problem olacağını düşünmüyorum
Zaten günde kaç saat kullanacaksın ona bağlı biraz da
Sürekli içinde tutmamak lazım her halükarda
Annem çok güzel yapar. Sanirim eşim küçükken bi yerde yemiş sevmemiş on yargılı tarhana karsı. Kv de hiç yapmaz. Alismamis çocuklar bizde tarhanayla büyüdük peynirli yumurtalı kıymalı
Yanlış anlama canım sadece seni kast ederek söylemedim. Bir kaç kişi daha dedi. Hatta yöntem konuşulurken taa en basında ben de dedim "Aglatamam ben." diye. O yüzden alınmış olabilir uygulayacak olan anneler diye dedim. Tabiki burada bunu tartisacagiz. Sekerin obezite genini aktif hale getirdiğini kabul edip belirli bir yasa kadar seker vermemeye hepimiz tarafsak bu da aynı yerden girmiş olaya, buna da bir bakmak, incelemek gerekir elbette zararı var mı yok mu diye.Ben kesinlikle kimsenin anneliğini eleştirmedim cnm. Hatta S sakyuz için bence çok başarılı uygulamış demiştim uyku eğitimini. Danışmanının ismini sormuştum daha önce vs. Yani herhangi birşeye karşı olduğum bile yok üstelik. Böyle de diyenler var,, acaba daha ılıman bişey bulabilir miyiz vs diye danışarak yazdım üstelik. Ayrıca aylardır içimizden biri kendini suçlayan birşey yazdığında hiç atlamadan hep telkin etmeye çalışan şeyler yazdım. Kendini üzme de şöyle de böyle de biz de ne hatalar yaptık da vs vs diye... sadece sürekli alttan alarak, her sivri cevaba yumuşak sakin cevap vererek yaklaşırken ısrarla ters üslupla muamele görmek çok kırıcı. Bir kere iki kere olabilir, ki kaç defa minik laf sokmaları ironileri vs görmezden gelmiş olmak da beni aptal yapmaz diye tamamen es geçtim; amma velakin benim tamamen samimi, şeffaf, hatta ve hatta kızımın resimlerini, ismimi cismimi paylaşacak kadar içten bir şekilde paylaşımda bulunduğum bir platformda sürekli azarlanır şekilde muamele edilmeye göz yummak gibi de bir niyetimde yok. Bırak çocuk olmayı yolun yarısı dedikleri yaşta, üstelik de kendimden 10 yaş küçük birinden neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu öğrenmeye de hiç ihtiyacım yok. Hepinize sevgiler, saygılar.
Var canım resim ekliyorum
Yatır kaldırda çok ağlamıştı canım benim önerdiğim kim west yöntemi
Kızlar ikinizide çok seviyor fikirlerinize saygı duyuyoruz ve çoğu zamanda bilgilerinizden faydalanıyoruz . Lütfen yapmayın böyle burası samimi bir ortam lütfen kalın bizimle paylaşalım fikirlerimizi.
Kızlar bencede hiç gerek yok böyle tartışmalara ikinizide çok seviyoruz muti ana.
neden geriden geldiğini düşün diyor canım orayı anlayamadımhaftaya carsamba 90 gunluk olacak insallah emir ama doktor 1 ay geriden geldigini dusun dedi. yani 3 degil 2 ay tamamlanmis olacak. bize daha erken ama yine de aklimda olsun yontemler. sagol canim:)
ben dizimde yıkıyorum canım bir elimle şampuanlıyorum babası da suyunu döküyorkulaklarini kapatarak yapmaya calisiyoruz canim ama ilk defa duydum. sagol. dikkat ederim.
herkes elinde mi yikiyor kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?