2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kaynak istememin sebebi gerçekten fazlaca bilgi kirliliği var, bir de ben direk dr. Sears gelir önüme diye düşünmüştüm bu konuda en net o çünkü, ironik bi durum yaratmaya çalışmadım yani.
Tabiki bilgiyi sorgulayacağız kaynağını da kesinlikle haklısın ama ordaki yazında sanki üstune gidip gidip sonra kestirip attın gibi olmuştu ya da bana oyle geldi öyle olmadığınıda yazdın zaten. Severek takip ediyorum burayı ama sosyal medya işte iletişimde pek sagliklı olamayabiliyor bilgi de dikkat etmek lazim.
Tv 2 de hilal mocan var bebege sarilmak bağışıklık sistemi ni gelistirirmis
Bizim kız demek bagışıklık geliştiriyormuş bende huysuzluk yapiyor sanıyordum2

15 tatilde anneme gitmek istiyorum İstanbula ama bir yandanda düzeni şaşar yerini yadırgar diyede çok korkuyorum

ben olsam giderdim. evde uyguladigim yaptigim her seyin aynisini orda da yapardim. 15 gun kisa bir sure degil. yadirgasa bile bir iki gune alisir.
kafa dagitma acisindan kesinlikle gitmelisin,yani bence
git mutlaka

Benim bu uyku eğitimi konusunda naçizane tavsiyem şu yönde bir köşede dursun. tabiki okumakta fayda var bir çok yöntem okuyabilirsiniz ama yöntemlerin birebir aynısı her çocukta tutmaz nasıl beş parmak birbirini tutmuyorsa her bebekte aynı değil. Bebeklerkmizi tanıyarak onlarında kendimizinde mutlu olacağı rahat olacağı yöntemleri harmanlayarak birşeyler yapmak en doğrusu. Yani bence.

Ya evet ben tarhana çok severim ama.eşim sevmiyor evde çok yapmıyordum oyuzden ama ek gıdaya geçelim bol bol yapicam

kokusunu mu sevmiyor?
yapilirken cok fena koktu hakikaten. salona giremedik uzun sure:)
ama sifa kaynagi.
sen yap bosver kocayi
bebisine sifa olsun,kocan da burnunu kapativersin

kokusunu mu sevmiyor?
yapilirken cok fena koktu hakikaten. salona giremedik uzun sure:)
ama sifa kaynagi.
sen yap bosver kocayi
bebisine sifa olsun,kocan da burnunu kapativersin
Annem çok güzel yapar. Sanirim eşim küçükken bi yerde yemiş sevmemiş on yargılı tarhana karsı. Kv de hiç yapmaz. Alismamis çocuklar bizde tarhanayla büyüdük peynirli yumurtalı kıymalı

Var canım resim ekliyorum

canim cigdemselvi ye kim west metodunda cok aglaniyor demissin,@Simge 84 e de kim west i deneyecegim demissin ama isimleri mi yanlis yazdin acaba? pinar sibirsky mi diyecektin?
ona gore izleyecegim:)

Yatır kaldırda çok ağlamıştı canım benim önerdiğim kim west yöntemi

Kızlar ikinizide çok seviyor fikirlerinize saygı duyuyoruz ve çoğu zamanda bilgilerinizden faydalanıyoruz . Lütfen yapmayın böyle burası samimi bir ortam lütfen kalın bizimle paylaşalım fikirlerimizi.

FarahFarah bir de gerek yok dediğim şey karşılıklı kaynak atışması. Hani dedim ya orda 'ben de faydalarını anlatan kaynak mı bulayım?' diye. Ondan bahsediyorum. Gerek yok böyle bir atışmaya.

Kızlar bencede hiç gerek yok böyle tartışmalara ikinizide çok seviyoruz muti ana.

Eklentiler

• IMG_5976.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 77
Yeni gördüm ben de bir hoşgeldin deyim :)

Ya valla ben de seviyorum.

Evet, ben de eğitimi uygulayacak annelerin kendini kötü hissedeceğini düşündüm aslında bu konu konuşulurken taaa en başta. Ama bence öyle bir şey hissetmeye gerek yok. Sonuçta bu bir yöntem ve çocuğu için her şeyin en doğrusunu araştırıp bulan aileler bu yöntemi uygulamakta beis görmüyor. Kimileri de dibine kadar doğal ebeveynligi uyguluyor ki ona da ne diyebiliriz? Bir tarafta yıllarca çocukla birlikte uyumak diğer tarafta uyumayı öğrenmesi için ağlatmak. Ikisi de bir yöntem ve artıları eksileri ikisinin de var.

Makalenin özü bence şurada saklı.
İhtiyaçları hemen karşılanmayan, aglamasina izin verilen bebek farelerde anksiyete geni aktif hale geliyor ve bu bütün hayatı boyunca devam edip anksiyete sahibi bir birey olmasina sebep oluyor. Bunun insanlarda da boyle oldugunu soylemis makale.

Hepsini çevirecek terminolojiye sahip değilim ne yazıkki. Çeviri yapmak için oturup sözlükten tek tek bakmak lazım zaten.

Yine de dediğim gibi birbirimize karşı üstünümüzü biraz yumuşak tutalım bence Hepimiz birbirimizin görüşünden faydalanıyoruz burada. Iyiki varsınız.

Ergonomik bir model aslında
Problem olacağını düşünmüyorum
Zaten günde kaç saat kullanacaksın ona bağlı biraz da
Sürekli içinde tutmamak lazım her halükarda
İşlerimi 1 saatte bitiririm bıraksa, o zamanlarda kullanmayı düşünüyorum. 3 aylık bebek kaç dk durabilr bunu bilmem lazım aslında. Kalça tipine zarar vermeden kullanmak lazım

Annem çok güzel yapar. Sanirim eşim küçükken bi yerde yemiş sevmemiş on yargılı tarhana karsı. Kv de hiç yapmaz. Alismamis çocuklar bizde tarhanayla büyüdük peynirli yumurtalı kıymalı

ben de sevmezdim. yeni yeni iciyorum.

hatun eli degince tatli gelir esine,yap bence

Yanlış anlama canım sadece seni kast ederek söylemedim. Bir kaç kişi daha dedi. Hatta yöntem konuşulurken taa en basında ben de dedim "Aglatamam ben." diye. O yüzden alınmış olabilir uygulayacak olan anneler diye dedim. Tabiki burada bunu tartisacagiz. Sekerin obezite genini aktif hale getirdiğini kabul edip belirli bir yasa kadar seker vermemeye hepimiz tarafsak bu da aynı yerden girmiş olaya, buna da bir bakmak, incelemek gerekir elbette zararı var mı yok mu diye.
Lütfen sen de alınma. Senin tecrübelerinden de çok faydalandık burada ve sen de çok değerlisin. Kırılmani istemem.

sagol canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…