2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hem kaynak isyeyip hem de gerek yok boyle şeylere demen çok ironik. Burada hepimiz birseyler paylaşıyoruz kimine göre dogru kimine gore yanlış herkes istedigini bebeğine uygulayabilir burada bir zorlama ya da baskı sezmedim ben. Fikrine katildıgım icin yorum yapıyorum bende bebeği biraz ağlatmanın kaygılı bir birey olmasına sebep olacağını düşünmuyorum çünku bebek dediğin zaten aglar. Tabi umarım fazla ağlamazlarda dilediğimiz egitimi verebiliriz.

Kızlar gerilmeye gerek yok bence. Herkesin kendi bebesi ve zarar vermediği sürece istediği yaklaşımı uygular. Burada eğrilerini doğrularını hep birlikte tartışmak güzel oluyor. Bundan mahrum kalmayalım bence tartışma çıkmasın korkusu ile. Herkesin bildiğini ortaya dökmesi hepimiz için faydalı. Ama bir diğerimizin uyguladığı şeyi de eleştirirken anneligine laf vurmamaliyiz diye düşünüyorum.

sen hangi modeli uyguladin canim?
bebek bakımına mucizevi çözümler kitabını okudum yatır kaldır metodunu uyguladım.

inşallah size uygun yolu bulup başarılı bir şekilde uygulayabılırsınız,

kim west in uygulamasıyla ilgili bir kitap var mı?

Bence de gereksiz münakaşaya gerek yok. Herkes kendi yöntemini kendi belirlesin. Şahsıma söylenen şeyleri de es geçiyorum. Üstelik sinirli de değilim :)

Kaynak istememin sebebi gerçekten fazlaca bilgi kirliliği var, bir de ben direk dr. Sears gelir önüme diye düşünmüştüm bu konuda en net o çünkü, ironik bi durum yaratmaya çalışmadım yani.

Aslında çok yöntem var sana hangisi hitap ediyorsa onu seçiyorsun ben tracy hogg önce pışpış patpat yapıp ağlama devam ederse yatır/kaldır olan yöntemi yapmaya çalıştım canım

haftaya carsamba 90 gunluk olacak insallah emir ama doktor 1 ay geriden geldigini dusun dedi. yani 3 degil 2 ay tamamlanmis olacak. bize daha erken ama yine de aklimda olsun yontemler. sagol canim:)

Aynen canim 2 qun bile olsa sanki 2 ay dinlenmisim qibi qeliyo keske hep yanimizda destek olsalar bize skldikca qidecem ama napiyim zorlaniyorum qercejten uykusuzluktan... sen qectinmi kendi evine

ana gibi yar olmaz
uzak mi oturuyor annen?
git git canim. biz ne kadar dinc olursak bebislere o kadar faydali oluruz.
yok canim annemdeyiz hala.

Sanırım tam olarak bu yüzden olaya dahil oldum ben de. Bebek birazcık ağlarsa vicdansızlık gibi görülüyor çoğunlukla. Ben bebeğimi ağlatamam diyor arkadaşlar. Saygı duyarım. Ama bebeğine eğitim vermek isteyenler kendini kötü hissediyor. Bakınız: Ben. Ben bebeğime eğitim vermek istiyorum diye strese sokmuş, vicdansız anne mi oluyorum şimdi? Eminim bu şekilde hisseden başkaları da vardır. Tabi yine belki yanlış kelimeleri kullanmış olabilirim ama işin özü bu.

canim cigdemselvi ye kim west metodunda cok aglaniyor demissin, Simge 84 e de kim west i deneyecegim demissin ama isimleri mi yanlis yazdin acaba? pinar sibirsky mi diyecektin?
ona gore izleyecegim:)

Ben kesinlikle kimsenin anneliğini eleştirmedim cnm. Hatta S sakyuz için bence çok başarılı uygulamış demiştim uyku eğitimini. Danışmanının ismini sormuştum daha önce vs. Yani herhangi birşeye karşı olduğum bile yok üstelik. Böyle de diyenler var,, acaba daha ılıman bişey bulabilir miyiz vs diye danışarak yazdım üstelik. Ayrıca aylardır içimizden biri kendini suçlayan birşey yazdığında hiç atlamadan hep telkin etmeye çalışan şeyler yazdım. Kendini üzme de şöyle de böyle de biz de ne hatalar yaptık da vs vs diye... sadece sürekli alttan alarak, her sivri cevaba yumuşak sakin cevap vererek yaklaşırken ısrarla ters üslupla muamele görmek çok kırıcı. Bir kere iki kere olabilir, ki kaç defa minik laf sokmaları ironileri vs görmezden gelmiş olmak da beni aptal yapmaz diye tamamen es geçtim; amma velakin benim tamamen samimi, şeffaf, hatta ve hatta kızımın resimlerini, ismimi cismimi paylaşacak kadar içten bir şekilde paylaşımda bulunduğum bir platformda sürekli azarlanır şekilde muamele edilmeye göz yummak gibi de bir niyetimde yok. Bırak çocuk olmayı yolun yarısı dedikleri yaşta, üstelik de kendimden 10 yaş küçük birinden neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu öğrenmeye de hiç ihtiyacım yok. Hepinize sevgiler, saygılar.

FarahFarah bir de gerek yok dediğim şey karşılıklı kaynak atışması. Hani dedim ya orda 'ben de faydalarını anlatan kaynak mı bulayım?' diye. Ondan bahsediyorum. Gerek yok böyle bir atışmaya.

emir de tüp bebek. 2 tane de dondurulmus embriyomuz var. yani kardesleri var:)
esime kalsa hemen 2.yi yapalim diyor
hazir uykusuz kaliyorken 2.sini de büyütürüz diyor
yaşım 34 oldugu icin cok beklememem gerek. yumurta rezervim az benim. ama hala 2.yi gozum kesmiyor allahin gucune gitmesin. ama bencillik mi yapiyorum diyorum,emiri bu dunyada yalniz kardessiz birakmak da istemiyorum. esim belki de dogal yoldan olur diyor.
boyle cok ornek var. belki sizin de dogal yoldan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…