2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar şu ayaklı hoppalalar hakkında me düşünüyorsunuz kullanan varmı yada etrafında kullanan arkadaşlarınız oldumu kaç aydan itibaren kullanılır sizce

Canım önce meme sonra biberon veriyorum. Şu anda sol meme reddi yaşıyorum.

Ya bu elleri birleştirip ağzına götürmeyi öğrendiğinden beri iyice zor uykuya dalmaya başladı bizim kız
Aynı bizde de var gece vock vock sesiyle uyanıyorum bir de bakıyorum ki uyanmış elini emiyor. Bazen de öğürme sesine koşuyorum onda da elini ağzına fazla soktuğu için oluyor. Yapma bibiyim etme şöyle şeyler diyorum ama vock sesinden beni duymuyor

Nane ya da okaliptus yağı canım.
Nane de işe yariyorsa ondan mi alsam acaba okaliptus çok keskin olur mu diye düşünüyorum akşamdan beri, sen ne dersin? Mavi olips'ten korkan biri olarak soruyorum bunu
Ben mesajı gönderene kadar gittim aldım okaliptus yağı
Gretchen Grundler bir de buhar banyosu mu denesen acaba?
Yağı alayım onu da yapacağım eski entrylerini şöyle bir karıştırıp

Bulursam yöntem paylaşacağım.

Daha dün gece düşündüm bunu, bu çocuğun okulu var geleceği var ilgi ve imkan gerektiren bir şey acaba ikinci çocuğu yapmak hayalperestlik mi diye. Bir yandan da insanın kardeşi olması önemli hayatta hep destek olacak biri, dert ortağı, oyun arkadaşı lazım. Yapmamak mı bencillik yapmak mi diye kurdum kafamda.

Tek başına nasıl yikiyorsun? Yıkama yöntemin ne?

Ama o emme sesi aşırı sevimli ya kabul edelim
Ya ben kardeş olmalı diye düşünüyorum en azından bir tane dediğin sebeplerden dolayı ama tek çocuk bile zorken iki... Şimdiden birikime başlamak gerek diye düşünüyorum. Her ay bir çeyreklik atıyoruz kenera okul masrafları için mesela.

Okaliptus iyidir ya, daha etkili bence. Sonuçları da yazar mısın? Sıcak suya mı soğuk suya mı damlatacaksın?

Canim zaten kuvetin filesi varya once yatiriyorum bana bakiyo konusarak sarki vs soyleyerek vucudunu yikiyorum ortam sicak oluyo ama yinede bi yandan su bi yandanda yumusak sungeriyle suruyorum sonra sirtinida ayni sekilde en sonda kafasini 2 kez yikayip hemen cikariyorum.Kafasini yikarken korkuyorum hala nefessiz kalmasin diye suyu hizli bi sekilde birden dokuyorum.Doqrumu yikama yontemim bilmiyorum ama sknti yasamadim insaAllah yasamamda :) bide bizimki suyu cok seviyo hatta yikarken deilde uzerini qiyerken aqlamaya basliyo

Biz de bu aksam eşimle yıkadık Kendi basima yikamak için senin tuyolarini yazıyorum kafama.

Kızlar oğlumun kakasında mukus var diye tahlil istemişti doktor, alerjiden şüphelenmiştik. Kakasında bol lökosit çıktı. Alerji olmadığına sevindim ama iki üç gündür çok huzursuz, gece uykuları bozuldu, benim de enerjim çok düştü tabi o huzursuz, hırçın olunca. Bebekler, çocuklar hasta olmasın ya

Geçmiş olsun. Amin hiç hasta olmasınlar

Biz de bu aksam eşimle yıkadık Kendi basima yikamak için senin tuyolarini yazıyorum kafama.
Ilk esinle yikaman iyi olmus canim :) zaten bikere yikayinca onlarada ihtiyacimiz kalmiyo o beni strese sokuyo usuyecek usuyecek hadi diye baska yaptiqi bisey yok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…