Paketli olup da sağlıklı olan bişey görmedim dahaYuh ya tuz nedir dicem de koruyucu olarak raf ömrü uzatmak için koymuşlardır ama öyleyse almam tabi
Bunların kullanılmasını sağlık acısından önermiyorlar diye biliyorum.Kızlar şu ayaklı hoppalalar hakkında me düşünüyorsunuz kullanan varmı yada etrafında kullanan arkadaşlarınız oldumu kaç aydan itibaren kullanılır sizce
Ne gibi sakıncası varmış acaba yürüteçle aynı sakıncalar mıBunların kullanılmasını sağlık acısından önermiyorlar diye biliyorum.
Kocaman bir masallahh biz emzikten kaybediyoruz galiba bir de cadılıktan
Masallah gıptayla okuyorum. Bizimki kundakta çıldırıyor emzikde tutuyor denemez. Biberonu denemek istiyorum ama korkuyorum meme reddi yaşadıgımız için bu ara. Sen nasıl veriyorsun önce biberon sonra meme mi? Hic meme resdi yasadin mı,?
Omurga ve kas gelişimi için önerilmiyor diye biliyorum ben. hoppala örümcek ve türevleri.Ne gibi sakıncası varmış acaba yürüteçle aynı sakıncalar mı
Bizdede Naz'i soylemiyolarBen çok direndim zümra için hala da unutanlar söyleyemeyenler varsizde durumlar nasıl?
Aynı bizde de var gece vock vock sesiyle uyanıyorum bir de bakıyorum ki uyanmış elini emiyor. Bazen de öğürme sesine koşuyorum onda da elini ağzına fazla soktuğu için oluyor. Yapma bibiyim etme şöyle şeyler diyorum ama vock sesinden beni duymuyorYa bu elleri birleştirip ağzına götürmeyi öğrendiğinden beri iyice zor uykuya dalmaya başladı bizim kız
Nane de işe yariyorsa ondan mi alsam acaba okaliptus çok keskin olur mu diye düşünüyorum akşamdan beri, sen ne dersin? Mavi olips'ten korkan biri olarak soruyorum bunuNane ya da okaliptus yağı canım.
Yağı alayım onu da yapacağım eski entrylerini şöyle bir karıştırıpGretchen Grundler bir de buhar banyosu mu denesen acaba?
Bulursam yöntem paylaşacağım.Bende ayni sekilde hissediyorum. Kimselere vermek istemiyorum. Cocugumun esyalarina birilerinin dokunmasina bile katlanamiyorum. Bitek ben mi boyleyim diye endiseleniyodum. Yalniz olmadigima sevindm
Evde kalmana da cok sevindm canm.
Canim tracy hoggun bebek bakim sorunlarina mucize cozumler kitabini okumani oneririm. Okudugum bircok yazardan en begendigim tracy oldu. Olayin temelinde anneyle bebek bagini kuvvetlendiriyosun. Sonra uyku egitimi veriyosun. Hic aglatmadan uzmeden guven kirmadan. Ben pskolojik olarak oglumun zarar gorecegi hic bise razi olmam. Bu egitimde de bi sıkıntı olacagini sanmiyorum. Ama deneyip gorucez. Bide tracynin yatir kaldirini mi uyguladin? O 4aydan 2 yasa kadar oneriyo cunku
Benim oglum aspiratoru gorunce katila katila agliyo. Cidden caresi varsa bana da soyleyin. Sakinlestiremiyorum
Daha dün gece düşündüm bunu, bu çocuğun okulu var geleceği var ilgi ve imkan gerektiren bir şey acaba ikinci çocuğu yapmak hayalperestlik mi diye. Bir yandan da insanın kardeşi olması önemli hayatta hep destek olacak biri, dert ortağı, oyun arkadaşı lazım. Yapmamak mı bencillik yapmak mi diye kurdum kafamda.Demek ki zerre karıştırmamak lazım. Illa dedigini yapmış olmak için yapmis resmen.
Bazen kayinvalidem diyor ki işte 4 çocuk yapın filan. Kolay mı dört çocuğa bakmak. Tabi bir aylık bebeğe daya muhallebiyi sabaha kadar uyusun. O zaman 10 çocuk da yaparsın.Hayır bir de kızları sadece ortaokula kadar okutmuslar. Oğlanlar da kendi çabaları ile ne yapmışsa işte biri eczacı biri avukat olmuş neyseki. Abisini de benim esim okuttu yani bir de. Ben simdidén çocuğun okul masraflarını düşünüyorum. Hele bu yeni sistemle özel okul kacinilmazken... Dört çocuğa nasıl bakar insan. Alakasız oldu ama içimi döktüm.
Tek başına nasıl yikiyorsun? Yıkama yöntemin ne?Aman aman bununla qecmis olsin insaAllahbide kucucuk bebeqi liflemek ne ya sanki koskoca insanmi bu kirlenmiyolarki zaten hem temiz olsunlar hemde rahatlasinlar diye yikiyoruz ben kendi annemi bile biraktim elektrikli sobayi acip kendim yikiyorum 10 dklik bi is bence sende karistirma artik herseye mudahale etmeseler sasarim
Evet canım aynı o nedenlerden dolayı. Bacak kaslarının gelişimini de etkiliyormuş. Kendi başına ayakta durmaya çalışması daha iyiymiş ayrıca.Ne gibi sakıncası varmış acaba yürüteçle aynı sakıncalar mı
Ama o emme sesi aşırı sevimli ya kabul edelimAynı bizde de var gece vock vock sesiyle uyanıyorum bir de bakıyorum ki uyanmış elini emiyor. Bazen de öğürme sesine koşuyorum onda da elini ağzına fazla soktuğu için oluyor. Yapma bibiyim etme şöyle şeyler diyorum ama vock sesinden beni duymuyor
Nane de işe yariyorsa ondan mi alsam acaba okaliptus çok keskin olur mu diye düşünüyorum akşamdan beri, sen ne dersin? Mavi olips'ten korkan biri olarak soruyorum bunu
Ben mesajı gönderene kadar gittim aldım okaliptus yağı
Yağı alayım onu da yapacağım eski entrylerini şöyle bir karıştırıp
Bulursam yöntem paylaşacağım.
Daha dün gece düşündüm bunu, bu çocuğun okulu var geleceği var ilgi ve imkan gerektiren bir şey acaba ikinci çocuğu yapmak hayalperestlik mi diye. Bir yandan da insanın kardeşi olması önemli hayatta hep destek olacak biri, dert ortağı, oyun arkadaşı lazım. Yapmamak mı bencillik yapmak mi diye kurdum kafamda.
Tek başına nasıl yikiyorsun? Yıkama yöntemin ne?
Okaliptus iyidir ya, daha etkili bence. Sonuçları da yazar mısın? Sıcak suya mı soğuk suya mı damlatacaksın?Aynı bizde de var gece vock vock sesiyle uyanıyorum bir de bakıyorum ki uyanmış elini emiyor. Bazen de öğürme sesine koşuyorum onda da elini ağzına fazla soktuğu için oluyor. Yapma bibiyim etme şöyle şeyler diyorum ama vock sesinden beni duymuyor
Nane de işe yariyorsa ondan mi alsam acaba okaliptus çok keskin olur mu diye düşünüyorum akşamdan beri, sen ne dersin? Mavi olips'ten korkan biri olarak soruyorum bunu
Daha dün gece düşündüm bunu, bu çocuğun okulu var geleceği var ilgi ve imkan gerektiren bir şey acaba ikinci çocuğu yapmak hayalperestlik mi diye. Bir yandan da insanın kardeşi olması önemli hayatta hep destek olacak biri, dert ortağı, oyun arkadaşı lazım. Yapmamak mı bencillik yapmak mi diye kurdum kafamda.
Canim zaten kuvetin filesi varya once yatiriyorum bana bakiyo konusarak sarki vs soyleyerek vucudunu yikiyorum ortam sicak oluyo ama yinede bi yandan su bi yandanda yumusak sungeriyle suruyorum sonra sirtinida ayni sekilde en sonda kafasini 2 kez yikayip hemen cikariyorum.Kafasini yikarken korkuyorum hala nefessiz kalmasin diye suyu hizli bi sekilde birden dokuyorum.Doqrumu yikama yontemim bilmiyorum ama sknti yasamadim insaAllah yasamamda :) bide bizimki suyu cok seviyo hatta yikarken deilde uzerini qiyerken aqlamaya basliyoAynı bizde de var gece vock vock sesiyle uyanıyorum bir de bakıyorum ki uyanmış elini emiyor. Bazen de öğürme sesine koşuyorum onda da elini ağzına fazla soktuğu için oluyor. Yapma bibiyim etme şöyle şeyler diyorum ama vock sesinden beni duymuyor
Biz de bu aksam eşimle yıkadıkCanim zaten kuvetin filesi varya once yatiriyorum bana bakiyo konusarak sarki vs soyleyerek vucudunu yikiyorum ortam sicak oluyo ama yinede bi yandan su bi yandanda yumusak sungeriyle suruyorum sonra sirtinida ayni sekilde en sonda kafasini 2 kez yikayip hemen cikariyorum.Kafasini yikarken korkuyorum hala nefessiz kalmasin diye suyu hizli bi sekilde birden dokuyorum.Doqrumu yikama yontemim bilmiyorum ama sknti yasamadim insaAllah yasamamda :) bide bizimki suyu cok seviyo hatta yikarken deilde uzerini qiyerken aqlamaya basliyo
Şuan emzik ağzında ve müziğini açtım inşallah kendi dalar lütfen dalsınnnEl kol oynaması kendini guvende hissetmediği içindir sen onu kucağına aldığında kokunu sıcaklığını hissedip sakinler annesi
Geçmiş olsun. Amin hiç hasta olmasınlarKızlar oğlumun kakasında mukus var diye tahlil istemişti doktor, alerjiden şüphelenmiştik. Kakasında bol lökosit çıktı. Alerji olmadığına sevindim ama iki üç gündür çok huzursuz, gece uykuları bozuldu, benim de enerjim çok düştü tabi o huzursuz, hırçın olunca. Bebekler, çocuklar hasta olmasın ya
Ilk esinle yikaman iyi olmus canim :) zaten bikere yikayinca onlarada ihtiyacimiz kalmiyoBiz de bu aksam eşimle yıkadıkKendi basima yikamak için senin tuyolarini yazıyorum kafama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?