gecmis olsun kac cikti deger? bir de doktorunuz ne dedi?Kızlar oğlumun kakasında mukus var diye tahlil istemişti doktor, alerjiden şüphelenmiştik. Kakasında bol lökosit çıktı. Alerji olmadığına sevindim ama iki üç gündür çok huzursuz, gece uykuları bozuldu, benim de enerjim çok düştü tabi o huzursuz, hırçın olunca. Bebekler, çocuklar hasta olmasın ya
Sağol canım benimGeçmiş olsun. Amin hiç hasta olmasınlar
Sağol canım, doktorla telefonda görüştüm, değerini sormak hiç aklıma gelmedi. Bi ilaç verdi, 1 hafta kullanıp tekrar tahlil yaptıracakmışız. Bir dahaki görüşmemizde sormayı düşünüyorum, neden nasıl oluyor bu diye.gecmis olsun kac cikti deger? bir de doktorunuz ne dedi?
Benim kızımda Hümeyra Zümra tesadüfe bak hem akran hem adaşlar. Biz birdaha tup bebek işlerine girmek istemediģimiz icin tek cocuk düşünüyorduk bu yüzden isimde mutabakat saģlayamadık ikinciye koyarız diye kandıramadım baya uzun oldu ismi
Bizimde 3 tane dondurulmuşumuz var ama ben kendimi bire odakladım niyeyse. Benim eşime kalsa her sene birini transfer edelim diyor bende seninle ayni duygulaı paylaşıyorum. Tedavi surecide hamilelikte dogumda cok zorluklu gecti benim o yüzden kprkuyorum galiba. Ama herkes büyüyünce bebek özlüyorsun falan diyor bilemiyorum. Hakkımizda hayırlısi bakalım nasipte ne varmıs
Ah canım keşke süt dolsa göğüslerim.5 10 cc anca çıkarabiliyorum.durumum çok vahimGece degil de zaten 1.30 da emip uyudugu icin sabaha karsi sagarsan 6.30 gibi bence daha makbul olur enazindan bebek uyanana kadar sut dolar gogsun
Ayneen canim insanin kendi annesi ailesi daha farkli Allah basimizdan eksik etmesinbizimkiler yarim saat uzaklikta skldikca gidiyorum
Aynı bizde de var gece vock vock sesiyle uyanıyorum bir de bakıyorum ki uyanmış elini emiyor. Bazen de öğürme sesine koşuyorum onda da elini ağzına fazla soktuğu için oluyor. Yapma bibiyim etme şöyle şeyler diyorum ama vock sesinden beni duymuyor
Nane de işe yariyorsa ondan mi alsam acaba okaliptus çok keskin olur mu diye düşünüyorum akşamdan beri, sen ne dersin? Mavi olips'ten korkan biri olarak soruyorum bunu
Ben mesajı gönderene kadar gittim aldım okaliptus yağı
Yağı alayım onu da yapacağım eski entrylerini şöyle bir karıştırıp
Bulursam yöntem paylaşacağım.
Daha dün gece düşündüm bunu, bu çocuğun okulu var geleceği var ilgi ve imkan gerektiren bir şey acaba ikinci çocuğu yapmak hayalperestlik mi diye. Bir yandan da insanın kardeşi olması önemli hayatta hep destek olacak biri, dert ortağı, oyun arkadaşı lazım. Yapmamak mı bencillik yapmak mi diye kurdum kafamda.
Tek başına nasıl yikiyorsun? Yıkama yöntemin ne?
Canim zaten kuvetin filesi varya once yatiriyorum bana bakiyo konusarak sarki vs soyleyerek vucudunu yikiyorum ortam sicak oluyo ama yinede bi yandan su bi yandanda yumusak sungeriyle suruyorum sonra sirtinida ayni sekilde en sonda kafasini 2 kez yikayip hemen cikariyorum.Kafasini yikarken korkuyorum hala nefessiz kalmasin diye suyu hizli bi sekilde birden dokuyorum.Doqrumu yikama yontemim bilmiyorum ama sknti yasamadim insaAllah yasamamda :) bide bizimki suyu cok seviyo hatta yikarken deilde uzerini qiyerken aqlamaya basliyo
Ilk esinle yikaman iyi olmus canim :) zaten bikere yikayinca onlarada ihtiyacimiz kalmiyoo beni strese sokuyo usuyecek usuyecek hadi diye baska yaptiqi bisey yok sinir oluyorum
Ah canım keşke süt dolsa göğüslerim.5 10 cc anca çıkarabiliyorum.durumum çok vahim
ilacin ismi neSağol canım, doktorla telefonda görüştüm, değerini sormak hiç aklıma gelmedi. Bi ilaç verdi, 1 hafta kullanıp tekrar tahlil yaptıracakmışız. Bir dahaki görüşmemizde sormayı düşünüyorum, neden nasıl oluyor bu diye.
Ters çevirince yüzü fileye getirmeden nası yapıyosun ben yüzü fileye gelir tek yaptramam gibi geliyoCanim zaten kuvetin filesi varya once yatiriyorum bana bakiyo konusarak sarki vs soyleyerek vucudunu yikiyorum ortam sicak oluyo ama yinede bi yandan su bi yandanda yumusak sungeriyle suruyorum sonra sirtinida ayni sekilde en sonda kafasini 2 kez yikayip hemen cikariyorum.Kafasini yikarken korkuyorum hala nefessiz kalmasin diye suyu hizli bi sekilde birden dokuyorum.Doqrumu yikama yontemim bilmiyorum ama sknti yasamadim insaAllah yasamamda :) bide bizimki suyu cok seviyo hatta yikarken deilde uzerini qiyerken aqlamaya basliyo
Benimkide oyle cnmBende bisey farkettim ne zaman kundak yapsam daha uzun uyuyo kizim.Eli kolu oynamadiqi icin sicramiyo ondan mi sizce yoksa tesadufmu ?
Sagol deneyecektim ama sagmaya vakit kalmadan benim tospağ mee meee diye baģirmaya başladı. Yarın akşam denerim artık. Insallah su meme reddi olaylarıda biter yaaCanım önce meme sonra biberon veriyorum. Şu anda sol meme reddi yaşıyorum.
Birkac kişi ikisini diyor bazıları bir onu bir onu diyor bir grup insan da ikincisi neydi diye soruyor. Ben hep iki ismim olsun isterdim kızimda genç kızlığında aynı şeyi düşunebilir diye iki oldu uzun oldu ama duya duya alışıliyor. Bu sene zümralar senesi herhalde etafimda baya duydum.Bizdede Naz'i soylemiyolarsizinki bayaqi uzun olmus ama belki oyuzdendir canim aslinda ikisinide soyleseler cocuklarda oyle alisir demi
Emseyde mi doğum yaptın canım? Benimle aynı saatlerde doğum yapan iki kişi vardı hemde kız bebek. Yan odamda hatta Ayşe zümra diye kapı süsü vardı demek ötekide hümeyraymış ben isimleri toplamışımAy çok sevindim canım ya adaşlarmış :)
Aynı hastanede, aynı ayda, aynı günde doğup aynı ismi koymuşuz :)
Bunları arkadaş yapalım ilerde :)
Bizim daha 6 tane dondurulmuş kardeşimiz var :)
Gönlünüzce olsun insallah. Suni sancıyla doğum yapmıştın degil mi çünkü ben senden sonra yaptım ve gözüm cok korkmustu bende suniyle yaptımda.benim de ayni sekilde canim. tedaviler ve dogum zordu ama iste emirimi de bi dunyada yalniz birakmaya gonlum razi degil. yas da gidiyor,oyle yillarca karar verme lüksüm de yok. bakalim nasip.
Canim bebeqin kollarinin altindan kolumla destekliyorum fileye yatirmiyorum eqimli duruyo yani kafasi yukardaTers çevirince yüzü fileye getirmeden nası yapıyosun ben yüzü fileye gelir tek yaptramam gibi geliyo
Bende senin gibi yıkıyorum ama doğa ters çevirince ayaklarıyla kendini ittiriyor kayıcak düşürücem diye ödüm patlıyorCanim bebeqin kollarinin altindan kolumla destekliyorum fileye yatirmiyorum eqimli duruyo yani kafasi yukardaanlatabildimmi bilmiorumda
Sagol deneyecektim ama sagmaya vakit kalmadan benim tospağ mee meee diye baģirmaya başladı. Yarın akşam denerim artık. Insallah su meme reddi olaylarıda biter yaa
Birkac kişi ikisini diyor bazıları bir onu bir onu diyor bir grup insan da ikincisi neydi diye soruyor. Ben hep iki ismim olsun isterdim kızimda genç kızlığında aynı şeyi düşunebilir diye iki oldu uzun oldu ama duya duya alışıliyor. Bu sene zümralar senesi herhalde etafimda baya duydum.
Emseyde mi doğum yaptın canım? Benimle aynı saatlerde doğum yapan iki kişi vardı hemde kız bebek. Yan odamda hatta Ayşe zümra diye kapı süsü vardı demek ötekide hümeyraymış ben isimleri toplamışımSizin maşallah baya kardes varmış umarım gönlünuzce olur devamı da.
Gönlünüzce olsun insallah. Suni sancıyla doğum yapmıştın degil mi çünkü ben senden sonra yaptım ve gözüm cok korkmustu bende suniyle yaptımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?