2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
gecmis olsun kac cikti deger? bir de doktorunuz ne dedi?

gecmis olsun kac cikti deger? bir de doktorunuz ne dedi?
Sağol canım, doktorla telefonda görüştüm, değerini sormak hiç aklıma gelmedi. Bi ilaç verdi, 1 hafta kullanıp tekrar tahlil yaptıracakmışız. Bir dahaki görüşmemizde sormayı düşünüyorum, neden nasıl oluyor bu diye.

Ay çok sevindim canım ya adaşlarmış :)
Aynı hastanede, aynı ayda, aynı günde doğup aynı ismi koymuşuz :)
Bunları arkadaş yapalım ilerde :)
Bizim daha 6 tane dondurulmuş kardeşimiz var :)

benim de ayni sekilde canim. tedaviler ve dogum zordu ama iste emirimi de bi dunyada yalniz birakmaya gonlum razi degil. yas da gidiyor,oyle yillarca karar verme lüksüm de yok. bakalim nasip.

ben de bencillik mi yapiyorum diye dusunuyorum.aslinda bizim niyetimiz emir 1 yasina gelmeden yeniden denemeyr baslamakti ama bu zor gunleri yeniden yasamak da beni dusunduruyor.
teyzem gecenlerde hemen seneye yap bi tane daha dedi. ben de yok falan dedim,bir tane yeter(allahin gucune gitmesin),o da bencilce dusumme,kardesinle iliskin cokguzel,emirin de boyle iliskisi olsun istemez misin dedi,beni can evimden vurdu

ayni sekilde yikiyoruz:))

ilacin ismi ne

Ters çevirince yüzü fileye getirmeden nası yapıyosun ben yüzü fileye gelir tek yaptramam gibi geliyo

Canım önce meme sonra biberon veriyorum. Şu anda sol meme reddi yaşıyorum.
Sagol deneyecektim ama sagmaya vakit kalmadan benim tospağ mee meee diye baģirmaya başladı. Yarın akşam denerim artık. Insallah su meme reddi olaylarıda biter yaa
Bizdede Naz'i soylemiyolar sizinki bayaqi uzun olmus ama belki oyuzdendir canim aslinda ikisinide soyleseler cocuklarda oyle alisir demi
Birkac kişi ikisini diyor bazıları bir onu bir onu diyor bir grup insan da ikincisi neydi diye soruyor. Ben hep iki ismim olsun isterdim kızimda genç kızlığında aynı şeyi düşunebilir diye iki oldu uzun oldu ama duya duya alışıliyor. Bu sene zümralar senesi herhalde etafimda baya duydum.
Ay çok sevindim canım ya adaşlarmış :)
Aynı hastanede, aynı ayda, aynı günde doğup aynı ismi koymuşuz :)
Bunları arkadaş yapalım ilerde :)
Bizim daha 6 tane dondurulmuş kardeşimiz var :)
Emseyde mi doğum yaptın canım? Benimle aynı saatlerde doğum yapan iki kişi vardı hemde kız bebek. Yan odamda hatta Ayşe zümra diye kapı süsü vardı demek ötekide hümeyraymış ben isimleri toplamışım Sizin maşallah baya kardes varmış umarım gönlünuzce olur devamı da.
benim de ayni sekilde canim. tedaviler ve dogum zordu ama iste emirimi de bi dunyada yalniz birakmaya gonlum razi degil. yas da gidiyor,oyle yillarca karar verme lüksüm de yok. bakalim nasip.
Gönlünüzce olsun insallah. Suni sancıyla doğum yapmıştın degil mi çünkü ben senden sonra yaptım ve gözüm cok korkmustu bende suniyle yaptımda.

3 gun boyunca en hafif ilactan baslayip dogumun baslamasini beklediler canim. suni vermedik dediler. fitil verdiler.
hatirlamak bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…