2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ah canım keşke süt dolsa göğüslerim.5 10 cc anca çıkarabiliyorum.durumum çok vahim
Emzirme kampi veyahut pompa kampi yaparsan sutun artar. Bebis bolca uyuduguna gore pompa kampi sana daha uygun olur merak edersen aciklarim ne yapman gerektigini

Emzirme kampi veyahut pompa kampi yaparsan sutun artar. Bebis bolca uyuduguna gore pompa kampi sana daha uygun olur merak edersen aciklarim ne yapman gerektigini

Ay lütfen çok isterim açıklamanı.
Acil arttırmam lazım yoksa tamamen biticek.beni emmiyo bebeğim.memeyi verdiğim an yüzü buruşuyo öğürüyor.
Hep sağıp verdim bugüne kadar

Bizim kiz aniden korkup sicrayip aqliyo nefes nefese kalio kizlar cok korktum noluyoki boyle acayip moralim bozuldu uyku tutmuyo basinda bekliyorum bisey olur die

Doğum yaptığın hastaneden bahsetmedim canım.yanlış hatırlamıyosam sende memorialde yaptırmıştın tüp.
O yüzden aynı hastane dedim.açıklayamamışım biraz :)

sagabildigin kadar sagsan belki sonradan gelir. bazen benim de az geliyor ama sagmaya devam edince artiyor.
Valla şuan sağıyorum.10 cc gelmiştir en fazla.dahada gelmiyor.
Bi ara tamamen kessemmi süt vermeyi diye düşündüm.çocuğun nesine yeticek bu süt.
İnsan utanıyo verirken.
Ama şifa niyetine sağıyorum yinede

Canım Facebooktaki emzirme sanatı grubuna üye olup da yazsan durumunu. Orada çok yardımcı oluyorlar, birçok kişi yeniden emzirmeye başladı. İnşallah sana da faydası olur ki bence olur, az da olsa süt varsa umut var demektir.

Tamam bi soruyum inşaalah çare bulurlar derdime.sağol

3 gun boyunca en hafif ilactan baslayip dogumun baslamasini beklediler canim. suni vermedik dediler. fitil verdiler.
hatirlamak bile istemiyorum.
Anneme kız kardeşmin doģumunda fitil vermisler fransada ama görevi sancıýmıs galiba demek farkli ceşitleri var. Banada sabah ilk muayenede duruma göre fitil verebiliriz dediler ama vermediler direk suni verdiler. Iyiki olmamis o zaman. Ćok gećmis olsun birdahaki doğumların kolay olur umarım

Bizde eşimle böyle yıkıyoruz kafayı yıkarken hafif kaldırıyorum yan tutuyor çünkü kafayı kulağa su kaçar yoksa tek yıkarsam kafayı nasıl yapacam onu bilmiyorum hem tut hem su dök zor mu oluyor ki diğer kısımlar kolay zaten eşim sinir ediyor su dökmeyi bile beceremez mi bi insan ya :) geçen dedi zaten tek yıka artk diye onu da ben yapim sen ne işe yarayacan o zaman dedim artk :)

oyle dusunme canim. son damlasina kadar ver. ne kadar icerlerse kardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…