Canım Günde kaç öğün ya da kaç saatte bir mama veriyorsun, her öğünde ne kadar mama içiyor bebişAh canım keşke süt dolsa göğüslerim.5 10 cc anca çıkarabiliyorum.durumum çok vahim
Anneme kız kardeşmin doģumunda fitil vermisler fransada ama görevi sancıýmıs galiba demek farkli ceşitleri var. Banada sabah ilk muayenede duruma göre fitil verebiliriz dediler ama vermediler direk suni verdiler. Iyiki olmamis o zaman. Ćok gećmis olsun birdahaki doğumların kolay olur umarım
Çok geçmiş olsun canım doktor ne yapmanı önerdi? Zaten bi düzenleri bozulunca toparlaması zor oluyorKızlar oğlumun kakasında mukus var diye tahlil istemişti doktor, alerjiden şüphelenmiştik. Kakasında bol lökosit çıktı. Alerji olmadığına sevindim ama iki üç gündür çok huzursuz, gece uykuları bozuldu, benim de enerjim çok düştü tabi o huzursuz, hırçın olunca. Bebekler, çocuklar hasta olmasın ya
Benim ilk doğumumda sancı doğum toplam 3 saatti ikincisi daha kolay oluyor bir buçuk saatte doğum haneden çıktım sancı kısmı dahil :)valla normal dogumlarin hepsi zor ki benim sancim saatler surmedi. 3 saatte falan sürdu sancinin baslamasi ve dogumun gerceklesmesi.
amin canim. allah herkese kolay dogumlar nasip etsin.
Sıcak suya da soğuk suya da damlattım. Sıcak suya koyup odanın içine bir kaseye koydum Defne'nin yatağına yakın yere. Soğuk suya da peteğe asılan hazneye koydum. Hiçbir şey değişmedi. Gece saat başı, bazen yarım saatte bir bazen de 2 saatte bir kalktım. Burnu tıkalı nefes almaya çalışıp alamayınca kesik kesik öksürüyor çocuk, çok üzüldüm gece. Çok kötü bir şey ya, nefes alamıyor çocuk, dün akşam 4 gibi bezini değiştirdim, eve geldik yaptırmadan önce tekrar bezleyeyim dedim yatmadı çocuk, çığlık çığlığa bağırdı ne zaman yatay pozisyona geçirsem delirdi. Bezini 12 saat değiştirtmedi bana, pişik olmuş çocuğumun poposu. En son uyurken uyandırmadan degistirebildim öncesinde de denemistim ama uyanıp aglamisti hep. Şimdi yine ayağa dikildi emmiyor yetmiyor oynamıyor ama nasıl olacaksa uyumak istiyor. Takatim kalmadı Muti uyku gözümden akıyor. Bir de bugun rota var, bir de onun cümbüşü katilirsa aramıza yandım ben.Okaliptus iyidir ya, daha etkili bence. Sonuçları da yazar mısın? Sıcak suya mı soğuk suya mı damlatacaksın?
Ben sırtını ve başının arkasını yikarken tek yapamam diye düşünüyorum çünkü Defne de yürümeye çalışıp kendini ittiriyor. Bu arada ben başına ve yüzüne su dokmuyorum. Elime aldığım suyla 6-7 kez sıyırıyorum başını sonra sirtinı çevirip yine başına elimle su döküyorum korkmuyor böylece.Canim zaten kuvetin filesi varya once yatiriyorum bana bakiyo konusarak sarki vs soyleyerek vucudunu yikiyorum ortam sicak oluyo ama yinede bi yandan su bi yandanda yumusak sungeriyle suruyorum sonra sirtinida ayni sekilde en sonda kafasini 2 kez yikayip hemen cikariyorum.Kafasini yikarken korkuyorum hala nefessiz kalmasin diye suyu hizli bi sekilde birden dokuyorum.Doqrumu yikama yontemim bilmiyorum ama sknti yasamadim insaAllah yasamamda :) bide bizimki suyu cok seviyo hatta yikarken deilde uzerini qiyerken aqlamaya basliyo
Kesinlikle ondan, kundakla uzun ve deliksiz uyuyorlar.Bende bisey farkettim ne zaman kundak yapsam daha uzun uyuyo kizim.Eli kolu oynamadiqi icin sicramiyo ondan mi sizce yoksa tesadufmu ?
Tuz lambası var Çankırı civarında o da açıyor burnu annemlerde kullandık biraz bende bebekte rahatladık sanki gece lambası şeklinde bulabilirsen onu mu denesen bide Kaya tuzu limon karışımı bişey var o da rahatlatıyor diyorlar dene istersen çok zor bu tıkanıklık ya inşallah hemen düzelirSıcak suya da soğuk suya da damlattım. Sıcak suya koyup odanın içine bir kaseye koydum Defne'nin yatağına yakın yere. Soğuk suya da peteğe asılan hazneye koydum. Hiçbir şey değişmedi. Gece saat başı, bazen yarım saatte bir bazen de 2 saatte bir kalktım. Burnu tıkalı nefes almaya çalışıp alamayınca kesik kesik öksürüyor çocuk, çok üzüldüm gece. Çok kötü bir şey ya, nefes alamıyor çocuk, dün akşam 4 gibi bezini değiştirdim, eve geldik yaptırmadan önce tekrar bezleyeyim dedim yatmadı çocuk, çığlık çığlığa bağırdı ne zaman yatay pozisyona geçirsem delirdi. Bezini 12 saat değiştirtmedi bana, pişik olmuş çocuğumun poposu. En son uyurken uyandırmadan degistirebildim öncesinde de denemistim ama uyanıp aglamisti hep. Şimdi yine ayağa dikildi emmiyor yetmiyor oynamıyor ama nasıl olacaksa uyumak istiyor. Takatim kalmadı Muti uyku gözümden akıyor. Bir de bugun rota var, bir de onun cümbüşü katilirsa aramıza yandım ben.
Ben sırtını ve başının arkasını yikarken tek yapamam diye düşünüyorum çünkü Defne de yürümeye çalışıp kendini ittiriyor. Bu arada ben başına ve yüzüne su dokmuyorum. Elime aldığım suyla 6-7 kez sıyırıyorum başını sonra sirtinı çevirip yine başına elimle su döküyorum korkmuyor böylece.
Kesinlikle ondan, kundakla uzun ve deliksiz uyuyorlar.
Tüh ya. Hazır okaliptusun varken buhar banyosunu da dene bence. Burnu tıkalı olunca ağzından nefes alıyor o da boğazını kurutuyor tabi. Kıyamam ya. Burnunun açılmaması çok ilginç ama ya acaba yapısal bişey mi diye aklıma geliyor. Tıkayan bişey mi var diye. Dik pozisyonda da mı açılmıyor burnu? O şekilde sakinse aslında demek oluyor ki geniz akıntısı var dik durunca akıp gidiyor. Bilemedim yaSıcak suya da soğuk suya da damlattım. Sıcak suya koyup odanın içine bir kaseye koydum Defne'nin yatağına yakın yere. Soğuk suya da peteğe asılan hazneye koydum. Hiçbir şey değişmedi. Gece saat başı, bazen yarım saatte bir bazen de 2 saatte bir kalktım. Burnu tıkalı nefes almaya çalışıp alamayınca kesik kesik öksürüyor çocuk, çok üzüldüm gece. Çok kötü bir şey ya, nefes alamıyor çocuk, dün akşam 4 gibi bezini değiştirdim, eve geldik yaptırmadan önce tekrar bezleyeyim dedim yatmadı çocuk, çığlık çığlığa bağırdı ne zaman yatay pozisyona geçirsem delirdi. Bezini 12 saat değiştirtmedi bana, pişik olmuş çocuğumun poposu. En son uyurken uyandırmadan degistirebildim öncesinde de denemistim ama uyanıp aglamisti hep. Şimdi yine ayağa dikildi emmiyor yetmiyor oynamıyor ama nasıl olacaksa uyumak istiyor. Takatim kalmadı Muti uyku gözümden akıyor. Bir de bugun rota var, bir de onun cümbüşü katilirsa aramıza yandım ben.
Ben sırtını ve başının arkasını yikarken tek yapamam diye düşünüyorum çünkü Defne de yürümeye çalışıp kendini ittiriyor. Bu arada ben başına ve yüzüne su dokmuyorum. Elime aldığım suyla 6-7 kez sıyırıyorum başını sonra sirtinı çevirip yine başına elimle su döküyorum korkmuyor böylece.
Geçmiş olsun ya neden böyle oldu ki kıyamamSıcak suya da soğuk suya da damlattım. Sıcak suya koyup odanın içine bir kaseye koydum Defne'nin yatağına yakın yere. Soğuk suya da peteğe asılan hazneye koydum. Hiçbir şey değişmedi. Gece saat başı, bazen yarım saatte bir bazen de 2 saatte bir kalktım. Burnu tıkalı nefes almaya çalışıp alamayınca kesik kesik öksürüyor çocuk, çok üzüldüm gece. Çok kötü bir şey ya, nefes alamıyor çocuk, dün akşam 4 gibi bezini değiştirdim, eve geldik yaptırmadan önce tekrar bezleyeyim dedim yatmadı çocuk, çığlık çığlığa bağırdı ne zaman yatay pozisyona geçirsem delirdi. Bezini 12 saat değiştirtmedi bana, pişik olmuş çocuğumun poposu. En son uyurken uyandırmadan degistirebildim öncesinde de denemistim ama uyanıp aglamisti hep. Şimdi yine ayağa dikildi emmiyor yetmiyor oynamıyor ama nasıl olacaksa uyumak istiyor. Takatim kalmadı Muti uyku gözümden akıyor. Bir de bugun rota var, bir de onun cümbüşü katilirsa aramıza yandım ben.
Sağol canım, ilaç verdi sadece 1 hafta kullanın tekrar test yapalım dedi. Biraz rahatladı ama ilacı kullandıktan sonra.Çok geçmiş olsun canım doktor ne yapmanı önerdi? Zaten bi düzenleri bozulunca toparlaması zor oluyor
Allah kolaylık versin ya, tahmin edebiliyorum çok zor. Hemen geçer inşallahSıcak suya da soğuk suya da damlattım. Sıcak suya koyup odanın içine bir kaseye koydum Defne'nin yatağına yakın yere. Soğuk suya da peteğe asılan hazneye koydum. Hiçbir şey değişmedi. Gece saat başı, bazen yarım saatte bir bazen de 2 saatte bir kalktım. Burnu tıkalı nefes almaya çalışıp alamayınca kesik kesik öksürüyor çocuk, çok üzüldüm gece. Çok kötü bir şey ya, nefes alamıyor çocuk, dün akşam 4 gibi bezini değiştirdim, eve geldik yaptırmadan önce tekrar bezleyeyim dedim yatmadı çocuk, çığlık çığlığa bağırdı ne zaman yatay pozisyona geçirsem delirdi. Bezini 12 saat değiştirtmedi bana, pişik olmuş çocuğumun poposu. En son uyurken uyandırmadan degistirebildim öncesinde de denemistim ama uyanıp aglamisti hep. Şimdi yine ayağa dikildi emmiyor yetmiyor oynamıyor ama nasıl olacaksa uyumak istiyor. Takatim kalmadı Muti uyku gözümden akıyor. Bir de bugun rota var, bir de onun cümbüşü katilirsa aramıza yandım ben.
Doktora mı götürsen acaba çok zor inşallah biran önce atlatırsınızSıcak suya da soğuk suya da damlattım. Sıcak suya koyup odanın içine bir kaseye koydum Defne'nin yatağına yakın yere. Soğuk suya da peteğe asılan hazneye koydum. Hiçbir şey değişmedi. Gece saat başı, bazen yarım saatte bir bazen de 2 saatte bir kalktım. Burnu tıkalı nefes almaya çalışıp alamayınca kesik kesik öksürüyor çocuk, çok üzüldüm gece. Çok kötü bir şey ya, nefes alamıyor çocuk, dün akşam 4 gibi bezini değiştirdim, eve geldik yaptırmadan önce tekrar bezleyeyim dedim yatmadı çocuk, çığlık çığlığa bağırdı ne zaman yatay pozisyona geçirsem delirdi. Bezini 12 saat değiştirtmedi bana, pişik olmuş çocuğumun poposu. En son uyurken uyandırmadan degistirebildim öncesinde de denemistim ama uyanıp aglamisti hep. Şimdi yine ayağa dikildi emmiyor yetmiyor oynamıyor ama nasıl olacaksa uyumak istiyor. Takatim kalmadı Muti uyku gözümden akıyor. Bir de bugun rota var, bir de onun cümbüşü katilirsa aramıza yandım ben.
Benim ilk doğumumda sancı doğum toplam 3 saatti ikincisi daha kolay oluyor bir buçuk saatte doğum haneden çıktım sancı kısmı dahil :)
Sanki ruya qibiydi ewet biseyden korkmus qibiydi bu donemde ruya qormeye basladilarmi ki acaba ?rüya görüyordur canim belki.
Sanki ruya qibiydi ewet biseyden korkmus qibiydi bu donemde ruya qormeye basladilarmi ki acaba ?
Favoriye attım fırsatım olunca araştıracağım.Tuz lambası var Çankırı civarında o da açıyor burnu annemlerde kullandık biraz bende bebekte rahatladık sanki gece lambası şeklinde bulabilirsen onu mu denesen bide Kaya tuzu limon karışımı bişey var o da rahatlatıyor diyorlar dene istersen çok zor bu tıkanıklık ya inşallah hemen düzelir
Gündüz yatsa da sorun değil ama gece saat 2'de tıkanıyor hep, her gece aynı saatlerde uyanıyor. Gündüz evi havalandırabiliyorum belki o yüzdendir. Buhar banyosu için eski mesajlarını karıştırdım ama bulamadım tekrar yazabilir misin zahmet olmazsaTüh ya. Hazır okaliptusun varken buhar banyosunu da dene bence. Burnu tıkalı olunca ağzından nefes alıyor o da boğazını kurutuyor tabi. Kıyamam ya. Burnunun açılmaması çok ilginç ama ya acaba yapısal bişey mi diye aklıma geliyor. Tıkayan bişey mi var diye. Dik pozisyonda da mı açılmıyor burnu? O şekilde sakinse aslında demek oluyor ki geniz akıntısı var dik durunca akıp gidiyor. Bilemedim ya
Öğleden sonra rota aşısı icin hastaneye gideceğiz, doktor tekrar bir incelesin bakalım neyini bozdum kurcalarken acabaDoktora mı götürsen acaba çok zor inşallah biran önce atlatırsınız
Bişeyden mi korktu acaba canım.bazen ufacık şeyden bile korkuyolar.ondan etkilenmiş olabilirmi?
Ani bi ses olunca cok korkuyo ama dun hic olmamisti bole biseyAni bir ses oldumu senin için normal bike olsa onun için korkutucu olabilir doğa anş ve yüksek seslerden çok korkuyor
Tabi ki yazarım :)Favoriye attım fırsatım olunca araştıracağım.
Gündüz yatsa da sorun değil ama gece saat 2'de tıkanıyor hep, her gece aynı saatlerde uyanıyor. Gündüz evi havalandırabiliyorum belki o yüzdendir. Buhar banyosu için eski mesajlarını karıştırdım ama bulamadım tekrar yazabilir misin zahmet olmazsa
Serum fizyolojik damlatiyorum ama aspiratör kullanamıyorum 2 gündür, cok huysuz. İlacını da veremiyorum zaten ağlıyor, püskürtüyor ya da kusuyor ağlamaktan. Çocukumun içinden cenavar çıktı anneleeeer
Öğleden sonra rota aşısı icin hastaneye gideceğiz, doktor tekrar bir incelesin bakalım neyini bozdum kurcalarken acaba
Reflüden demişti burun tıkanıklığına ama ilacını içmiyor ki velet, biberon emziğiyle denedim, kaşıkla denedim, ilacın ölçeğiyle denedim, şırıngayla denedim, içine süt katıp kokusunu bastırmayı denedim ama yok yok yok içmiyor. Babası da hiç ilaç İçmez içtiğini kusarmış küçücükken bile, hala Gaviscon hariç hiçbir şey İçmez. Galiba ona çekti
Son kontrolde doktora sordum rüya görmeye başladıkları için gece uyanıp ağlayabileceklerini ve yanlarında anne istediklerini söyledi.Sanki ruya qibiydi ewet biseyden korkmus qibiydi bu donemde ruya qormeye basladilarmi ki acaba ?
Öksürük sadece nefes alamadığı zaman var. Geçen hafta da hep karnında gazı hissettiğim zaman oluyordu çok fazla gazı ağzından çıkartmaya çalışırken öksürüp öğürüyordu. Doktor buna da reflüden dedi. Tüm sorunlarımızın kaynağı reflüGretchen Grundler canım çok geçmiş olsun banyomu yaptırsanız hem çocuk rahatlar hem burnu temizlenir . Çok geçmiş olsun öksürük ne kadar süredir var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?