2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anladim canm Sağol tırnak kesmek gerçekten en zor işlerden biri gibi geliyor bana

Kızlar dün akşam bebeğe annem baktı buzluktan bir poşet sütü normal buzdolabına koymuş sonra vermemiş bebeğe şu an süt hala buzdolabında ve erimiş tabi.. O süt bozulmuş mu oluyor şimdi verilmez mi??

Anladim canm Sağol tırnak kesmek gerçekten en zor işlerden biri gibi geliyor bana
Canım altında tutacak yeri olan tırnak makasıyla kesmek bana daha kolay geliyor. Anlatınca tam olmadı bak böyle bir şey yani :)

Eklentiler

• IMG_8829.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 65
Bence verilir. Buzdolabında çıkmamış sonuçta

Kızlar merhaba kızım 50 günlük oldu çok şükür problemli bi bebek değil uyku düzeni yerinde ama kucağımdayken kendini kasıp arkaya atmaya çalışıyor gözüme bakmıyor sürekli etrafı seyrediyor yalnız yere yatınca sürekli gözüme bakıyor konuşuyorum bana karşılık veriyor sizin bebeklerinizdede oluyor mu böyle şeyler

Tırnak kesme işi bizde babanın görevi. Dikkatli dikkatli kesiyor. Yan taraflarını hafif yuvarlayınca çizemiyor sanki. Bizde alttan tutma yeri olan tırnak makaslarından kullanıyoruz.

Bence hiç canını sıkma canım sonuçta yarım kilo almış sütün yaramasa hiç almaz eşimin amca kızıyla aramızda bir hafta var o bebeğine mama veriyor ama anne sütüyle hiç kilo almadığı için başlandı mamaya gelişimi ve kilo alması devam ediyorsa bence sıkıntı yok[/QUOTE]
İlk 2 ay çok iyiydi birinci ay 1350 gram ikinci ay 1550 gram almıştı. Şimdi böyle olunca kendimi suçlu gibi hissettim. Şimdi sabah kalkınca sütümü sağdım 80 ml çıktı bakalım sağdığım sütleri de vereceğim inşallah işe yarar canım

Buzdolabından çıkmadığına göre verilir heralde. Birde ben mukuslu kaka yüzünden, süt ürünleri diyeti yapıyordum.Dün deneme amaçlı, yemekte yoğurt yedim. Ayrıca lactamilin anne sütü arttırıcı içeceğide süt tozlu onuda içtim. Şimdilik kakada mukuslanma yok ama akşama doğru olur mu bilmiyorum. Sütü az gelen arkadaşlar lactamilin toz içeceği bana sanki yaradı. Bu sabah 7:30 da sağdım 130 ml çıktı,9:30 sağdım 90 ml çıktı. Gece 2 kerede emzirdim.

Açıklamalarına hayranım greçin :) meraj etme ben seni anlıyorum :)

Aynen benimkinin eli de profesyonel kundak kaçkını. Ne kadar sararsam sarayım illa o eli çıkarıp cork cork emicek :))
Kundak kaçkını doğru tabir, kolunu cikartamasa da elleri ağzında oluyor mutlaka engel olamıyorum. Bir yandan da büyüdü artık kundaklamasam mı diye düşündüm ama kundaklamadığım zaman çok kısa sürüyor uykuları. Uyku tulumu da kolsuz, ben alsam kolunu içinde tutanlardan alırdım ama hediye geldi. Bir de elini ağzına sokup öğürüyor dün hatta kusturdu kendini. Ellerini koluna düğümleyeceğim en son
Elini komple sokun ağzına o zaman gözüne girmezler
Ben kısa kollulari bıraktım artık sadece uzun kollu giydiriyorum. Üşüduğünü düşünmezsem uzun kollu çıtçıtlı ve kulotlu çorap giydiriyorum gece gündüz. Uykudan kalkınca da bolerosu var örgü, onu takıyorum üstüne. Ben kısa kollu tişörtle geziyorum onu 30 kat giydirmeyeyim bari diye insafa geldim yine de üstünü iyice örtüyorum.
Küçük Casper kızın annesine kolaylık olması için kalın giyince renk mi değiştiriyooor? Hayırlı evlat

Mantıklı
Yani tek kat uzun kollu mu? Biz de kısa kolluyla dolaşıyoruz evin içinde. Aynen benim kızım derisinin rengini değiştiriyor eğer sıcak olursa

Sanki çok gibi geldi bana 2 penye veya 1 yün yeter gibi. Yavaş yavaş azalt gece emzirmeye kalkınca ensesini sırtını karnını kontrol et, sıcaksa bir kez daha azaltabilirsin. Üşüyeceğini düşünmüyorum 25 derecede 2 battaniyeyle. Bir önceki çocuk doktorumuz bebeği sarmalama çok fazla, erkek bebekler babanın giydiğinden bir kat fazla giyse yeterli olur kız bebekler annenin insafina kalmış demişti. Sen de babayi dinle, onun bir kat fazlasını ört.

Açıklamalarına hayranım greçin :) meraj etme ben seni anlıyorum :)
Teşekkürler

Uyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi
Canim benim kayinvalidem bir battaniye almis kundak gibi. Ön kisminin fermuarini cekiyorum ayak kisimlarinda da cit pit larini kapatiyporum eger banyo yapmissa kafa kisminda da citpitlar var, onlari da kapatiyorum cok iyi oluyor. Hic hava falan da girmiyor ben cok begendim. Minnosumun fotosunu da söyle ekleyim burada üstünde bir battaniye daha var o gün cok soguk olmustu ama bir fikir olur..

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-11-09 at 12.53.04.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 97
Maşallah minnoşuna :) evde okadar çok battaniye varki yenisini almak istemiyorum ya ama güzel kullanışlı bişeymiş

Maşallah minnoşuna :) evde okadar çok battaniye varki yenisini almak istemiyorum ya ama güzel kullanışlı bişeymiş
Sagol canim :) Ben bunun ici kadife pelus gibi olanlarini gördüm nette onlardan almayi düsünüyorum üstüne de bir battaniye daha örtersem sicacik yatar kisin soguklarda. Ev bir tek battaniye dolsa iyi, etraf hep onlarin minik minik esyalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…