Anladim canm Sağol tırnak kesmek gerçekten en zor işlerden biri gibi geliyor banaTorpulemiyorum çünkü bebeğin tırnakları nasıl torpulenir hayal edemiyorum sivri yerlerini sununla kesiyorum. Hepsi bittikten sonra elimle kontrol edip sivri yer kaldiysa duzeltiyorum. Evet uyurken kesiyorum. Kucağıma emzirme yastığını koyuyorum bacaklarını bir yanimdan uzatıyorum başı yastıkta kalıyor. Uyanır gibi olduğunda dizimi sağa sola sallayıp dalmasıni bekliyorum öyle devam ediyorum. Bazen 3-4 uyku sürüyor tırnaklarını kesmek. Benim kızımı anlattığım kadariyla azıcık anlamışsındır uyanikken mümkün değil izin vermez, keserim etini diye korkuyorum.
Canım altında tutacak yeri olan tırnak makasıyla kesmek bana daha kolay geliyor. Anlatınca tam olmadı bak böyle bir şey yani :)Anladim canm Sağol tırnak kesmek gerçekten en zor işlerden biri gibi geliyor bana
Bence verilir. Buzdolabında çıkmamış sonuçtaKızlar dün akşam bebeğe annem baktı buzluktan bir poşet sütü normal buzdolabına koymuş sonra vermemiş bebeğe şu an süt hala buzdolabında ve erimiş tabi.. O süt bozulmuş mu oluyor şimdi verilmez mi??
İki penye battaniye bir yün battaniyeyle örtüyorum ama haftasonu uyku tulumunu ben de alacağım canımUyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi
Buzdolabından çıkmadığına göre verilir heralde. Birde ben mukuslu kaka yüzünden, süt ürünleri diyeti yapıyordum.Dün deneme amaçlı, yemekte yoğurt yedim. Ayrıca lactamilin anne sütü arttırıcı içeceğide süt tozlu onuda içtim. Şimdilik kakada mukuslanma yok ama akşama doğru olur mu bilmiyorum. Sütü az gelen arkadaşlar lactamilin toz içeceği bana sanki yaradı. Bu sabah 7:30 da sağdım 130 ml çıktı,9:30 sağdım 90 ml çıktı. Gece 2 kerede emzirdim.Kızlar dün akşam bebeğe annem baktı buzluktan bir poşet sütü normal buzdolabına koymuş sonra vermemiş bebeğe şu an süt hala buzdolabında ve erimiş tabi.. O süt bozulmuş mu oluyor şimdi verilmez mi??
Açıklamalarına hayranım greçin :) meraj etme ben seni anlıyorum :)Sağından solundan iyice altına sıkıştırıyorum ben açmıyor üstünü. Uyku tulumunu alana kadar iyice altına sıkıştırıp üstünü açmamasını sağla. Anlamı okuyunca uyku tulumunu alma gibi görünüyor biraz ama öyle demedim aldığın vakte kadar dedim gece gece farklı anlama gelecek alternatif bulamadı uykulu kafam
Günaydın deme, ben daha uyumadım doğru dürüst, lütfen gunaydin deme
Kundak kaçkını doğru tabir, kolunu cikartamasa da elleri ağzında oluyor mutlaka engel olamıyorum. Bir yandan da büyüdü artık kundaklamasam mı diye düşündüm ama kundaklamadığım zaman çok kısa sürüyor uykuları. Uyku tulumu da kolsuz, ben alsam kolunu içinde tutanlardan alırdım ama hediye geldi. Bir de elini ağzına sokup öğürüyor dün hatta kusturdu kendini. Ellerini koluna düğümleyeceğim en sonAynen benimkinin eli de profesyonel kundak kaçkını. Ne kadar sararsam sarayım illa o eli çıkarıp cork cork emicek :))
Elini komple sokun ağzına o zaman gözüne girmezlerBen de tırnaklarını kestikten sonra törpülüyorum çünkü parmak emiyor baş parmağını emerken diğer parmaklar gözlerine giriyor
Ya bizim ev 24 derece, ben uyku tulumu giydirirsem içine bir kat kosa kollu bir kat uzun kollu giydiriyorum altına da tayt. Üstüne ince penye battaniye örtüyorum ama yine de içim rahat etmiyor nasılsa açıyor üstünü diye ama dün gece kısa kollu zıbın üstüne içi penye dışı polar tulum giydirip üstüne 2 katlı penye battaniyeye eş değer bi tarafı peluş bi tarafı kumaş pikesini örttüm. İnce mi diye düşünmüyorum çünkü kalın gelirse her tarafı kabarıyor casper kızımın
MantıklıKundak kaçkını doğru tabir, kolunu cikartamasa da elleri ağzında oluyor mutlaka engel olamıyorum. Bir yandan da büyüdü artık kundaklamasam mı diye düşündüm ama kundaklamadığım zaman çok kısa sürüyor uykuları. Uyku tulumu da kolsuz, ben alsam kolunu içinde tutanlardan alırdım ama hediye geldi. Bir de elini ağzına sokup öğürüyor dün hatta kusturdu kendini. Ellerini koluna düğümleyeceğim en son
Elini komple sokun ağzına o zaman gözüne girmezler
Ben kısa kollulari bıraktım artık sadece uzun kollu giydiriyorum. Üşüduğünü düşünmezsem uzun kollu çıtçıtlı ve kulotlu çorap giydiriyorum gece gündüz. Uykudan kalkınca da bolerosu var örgü, onu takıyorum üstüne. Ben kısa kollu tişörtle geziyorum onu 30 kat giydirmeyeyim bari diye insafa geldim yine de üstünü iyice örtüyorum.
Küçük Casper kızın annesine kolaylık olması için kalın giyince renk mi değiştiriyooor? Hayırlı evlat
Sanki çok gibi geldi bana 2 penye veya 1 yün yeter gibi. Yavaş yavaş azalt gece emzirmeye kalkınca ensesini sırtını karnını kontrol et, sıcaksa bir kez daha azaltabilirsin. Üşüyeceğini düşünmüyorum 25 derecede 2 battaniyeyle. Bir önceki çocuk doktorumuz bebeği sarmalama çok fazla, erkek bebekler babanın giydiğinden bir kat fazla giyse yeterli olur kız bebekler annenin insafina kalmış demişti. Sen de babayi dinle, onun bir kat fazlasını ört.Ben uzun süre 2 yün battaniye örttüm, sonra baktım çok terliyor bire düşürdüm. :) Ben çok üşüyen biri olduğum için o da üşüyor gibi geliyor bana, ama eşim kendini değil beni baz al diyerek duruma el koydu.:) Dün gece 2 penye 1 yün battaniye örttüm. Ev 25 derece, bilmiyorum hala fazla mı örtüyorum diye düşünüyorum:)
TeşekkürlerAçıklamalarına hayranım greçin :) meraj etme ben seni anlıyorum :)
Evet tek kat uzun kollu. Bu ara sıcak havalar, ondan yüz buldum yoksa 3 kat giydirdiğimi de bilirim benMantıklı
Yani tek kat uzun kollu mu? Biz de kısa kolluyla dolaşıyoruz evin içinde. Aynen benim kızım derisinin rengini değiştiriyor eğer sıcak olursa
Canim benim kayinvalidem bir battaniye almis kundak gibi. Ön kisminin fermuarini cekiyorum ayak kisimlarinda da cit pit larini kapatiyporum eger banyo yapmissa kafa kisminda da citpitlar var, onlari da kapatiyorum cok iyi oluyor. Hic hava falan da girmiyor ben cok begendim. Minnosumun fotosunu da söyle ekleyimUyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi
Bir pazen battaniye ve ince pamuk yorganUyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi
Maşallah minnoşuna :) evde okadar çok battaniye varki yenisini almak istemiyorum ya ama güzel kullanışlı bişeymişCanim benim kayinvalidem bir battaniye almis kundak gibi. Ön kisminin fermuarini cekiyorum ayak kisimlarinda da cit pit larini kapatiyporum eger banyo yapmissa kafa kisminda da citpitlar var, onlari da kapatiyorum cok iyi oluyor. Hic hava falan da girmiyor ben cok begendim. Minnosumun fotosunu da söyle ekleyimburada üstünde bir battaniye daha var o gün cok soguk olmustu ama bir fikir olur..
Sagol canim :) Ben bunun ici kadife pelus gibi olanlarini gördüm nette onlardan almayi düsünüyorum üstüne de bir battaniye daha örtersem sicacik yatar kisin soguklarda. Ev bir tek battaniye dolsa iyi, etraf hep onlarin minik minik esyalariMaşallah minnoşuna :) evde okadar çok battaniye varki yenisini almak istemiyorum ya ama güzel kullanışlı bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?