2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Uyku tulumu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Kardeşimden kalan ayaksız uyku tulumunu deneme amaçlı,bir gece oğluma giydirdim. Giymede sıkıntı olmadı ama, gece emmek için uyandığında altını değiştirmem gerekti. Uyku tutumundan çıkar tekrar giydir uykusu açıldı bebenin. Sizede de böyle bir sorun oldumu yada bikaç gün sonra alıştı ve uykuya kolay geçti mi?

Canım ürünü kullandığında memnun kalırdan banada söylermisin.

Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceģiniz cocuk doktoru var mı? Hem tecrübeli hem iletişime açık hemde tıptaki gelişmelerle kendini güncelleyen biri olsa düper olur,? Hepsi birarada zor gibi ama

Canım bağdat caddesi med amerikan hastanesinde alev özçelik ve ataşehir memorial da ayşe özlen çardak ikisinden de çok memnundum ben

nerde oturuyorsun? ben de arastiriyorum. kartala yakin bir yerde. bulursan bana da soyle litfen litfennn

Sorma bende geçen gün ondan bahsediyordum heö bukadar küçük olup hemde bukadar çok eşyaya sahip olmak :)) ailede iki bebek bizim bıdıklar aralarında 6 gün var bir araya gelince battaniyeler pusetler bezler havada uçuşuyor evin içinde ikiz gibi :))))

Ay ne tatlı bir bebek ve ne güzel dudakları var maşallah

Maşallah kuzuya cok seker ayni benim kızima benziyor tontisliği
Özellikle hangi yonlerinden memnundun. Bende bir bakayim canim teşekkürler.

benim is meselesi vardi ya,olmadi kizlar
patronun tanidigi biri gelmis,onu almislar.
calismaya karar vermistim. annem de emire bakmak icin emekli olacakti. kismet degilmis. uzuldum ama baya

Allah bağışlasın çok tatlı. Battaniyede kullanışlı bişeye benziyor. Ama üstü fazla kalın değil mi? Ben kısa kollu atlet,alt üst takım veya tulum giydiriyorum.Bir tanede yün battaniye, evin sıcaklığıda 24-25 derece oluyor.

Kızlar bende bebişe kısa kolku atlet üzerine uzun kollu tulum ve üzerine kolsuz uyku tulumu örtüyorum üzerinede ince bir polar battaniye oda dereceside 20 bizim

Canım bende kolsuz altı torba gibi olan uyku tulumundan kullanıyorum alttan ve üstten fermuarlı ben gece bezini değiştirirken altan fermuarını göğüsüne kadar açıyorum bebeği çıkarmadan bezini değiştirip tekrar kapatıyorum uyanmıyor uyandada sütünü içip uyuyor genelde emzirmeden önce değiştiriyorum zaten rahat uyusın diye.her gece iki kez uyanıyoruz iki kez de değişiyorum bezini çünkğ çok dolu oluyor.

Maşallah kuzuya cok seker ayni benim kızima benziyor tontisliği

Özellikle hangi yonlerinden memnundun. Bende bir bakayim canim teşekkürler.

Canım en güzeli ilaç yanlısı doktorlar değilller ateşi var hasta diye hemen antibiyotiği dayamıyorlar atıyorum test yapıyorlar gerçekten gerekli ise ilaca başlanıyor. Hastalık ateş durumunda çok yüksek değilse ateşi evde 3 gün takip öneriyorlar düşmezse kontrole götürüyordum.

benim is meselesi vardi ya,olmadi kizlar
patronun tanidigi biri gelmis,onu almislar.
calismaya karar vermistim. annem de emire bakmak icin emekli olacakti. kismet degilmis. uzuldum ama baya

Hayırlısı olsun canım üzme kendini inşallah daha güzel kapılar açılır.

amin canim insallah,sagol.
calisma saatleri falan cok rahatti. o yuzden uzuldum canim ama napalim hayirlisi.

Hiiiiç takma cnm,bizimki de 600 gr almış...
Başka bi saglık problemi var mı? Gelişimi , tepkileri ,göz teması ne bilim 3.ayda yapması gerekenleri yapıyor mu? Evetse gerisini boşveerrr tabii boşver dediğim hiç kg almasa kg verse ya da 200 300 gr alsa neyse ama yarım kg almış.bizim dr o konuda cok sükür iyi ya,kadın moral veriyor valla bana:) onun gazıyla takmıyorum 500 ya da 600 gr ı.sende takma kafana cnm,bol bol emzirmeye devam et...

Uyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi

Bİzimki battaniye ama cok kalın deil,banyo yapmışşa biraz daha kalını var onu örtüyorum,cunku ev sıcak 24 derece oluyor,ince mi bilmiyorum ama bana normal geliyor.

KIzlar gebeliğinde bebeğin beynşnde koroid plexus kisti olan veya bu durumla karşılaşan arkadaşlarım var mı acaba ? Kız katdeşim hamile 16 haftalık doktor bebekte bu kistten teşhis etmiş bizde endişelendik .

Buzluktan cıkan süt çözüldükten 24 saat içinde verilmeliymiş

Eklentiler

• IMG_6435.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 43

Bnm arkadasımın bebeginde de 12.13. Haftalarda cıkmıstı kist ama cinsini
Bilmiyorum sonra geçti.ilk haftalarda bu şekilde kist olması takip gerektiriyormus ama bir cogu gecermis demis dr.kii bnm arkadsımınki de gecti kızı 2 yasında maşallah zehir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…