Altına battaniye seriyorum üstünede kollarının altına kadar ince yorganını örtüyorum bizim yatak odası çok sıcakUyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi
Tuniko'dan aldığım kanguru örtüsü geldi. Sanki biraz ince gibi hissettim ama içi tavşan tüyü dışı polyester su geçirmez. Yarın bir giyip deneyelim bakalım. Inşallah sıcak tutar yoksa o kadar parayı boşa vermiş olacağım. Kullanan varsa nasıl sizce?
Arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceģiniz cocuk doktoru var mı? Hem tecrübeli hem iletişime açık hemde tıptaki gelişmelerle kendini güncelleyen biri olsa düper olur,? Hepsi birarada zor gibi ama
nerde oturuyorsun? ben de arastiriyorum. kartala yakin bir yerde. bulursan bana da soyle litfen litfennn
Sorma bende geçen gün ondan bahsediyordum heö bukadar küçük olup hemde bukadar çok eşyaya sahip olmak :)) ailede iki bebek bizim bıdıklar aralarında 6 gün var bir araya gelince battaniyeler pusetler bezler havada uçuşuyor evin içinde ikiz gibi :))))Sagol canim :) Ben bunun ici kadife pelus gibi olanlarini gördüm nette onlardan almayi düsünüyorum üstüne de bir battaniye daha örtersem sicacik yatar kisin soguklarda. Ev bir tek battaniye dolsa iyi, etraf hep onlarin minik minik esyalari
Ay ne tatlı bir bebek ve ne güzel dudakları var maşallahCanim benim kayinvalidem bir battaniye almis kundak gibi. Ön kisminin fermuarini cekiyorum ayak kisimlarinda da cit pit larini kapatiyporum eger banyo yapmissa kafa kisminda da citpitlar var, onlari da kapatiyorum cok iyi oluyor. Hic hava falan da girmiyor ben cok begendim. Minnosumun fotosunu da söyle ekleyimburada üstünde bir battaniye daha var o gün cok soguk olmustu ama bir fikir olur..
Bende de var buna benzer bişey bi de bunu deneyeyim :)Canım altında tutacak yeri olan tırnak makasıyla kesmek bana daha kolay geliyor. Anlatınca tam olmadı bak böyle bir şey yani :)
Maşallah kuzuya cok seker ayni benim kızima benziyor tontisliğiCanim benim kayinvalidem bir battaniye almis kundak gibi. Ön kisminin fermuarini cekiyorum ayak kisimlarinda da cit pit larini kapatiyporum eger banyo yapmissa kafa kisminda da citpitlar var, onlari da kapatiyorum cok iyi oluyor. Hic hava falan da girmiyor ben cok begendim. Minnosumun fotosunu da söyle ekleyimburada üstünde bir battaniye daha var o gün cok soguk olmustu ama bir fikir olur..
Özellikle hangi yonlerinden memnundun. Bende bir bakayim canim teşekkürler.Canım ürünü kullandığında memnun kalırdan banada söylermisin.
Canım bağdat caddesi med amerikan hastanesinde alev özçelik ve ataşehir memorial da ayşe özlen çardak ikisinden de çok memnundum ben
Allah bağışlasın çok tatlı. Battaniyede kullanışlı bişeye benziyor. Ama üstü fazla kalın değil mi? Ben kısa kollu atlet,alt üst takım veya tulum giydiriyorum.Bir tanede yün battaniye, evin sıcaklığıda 24-25 derece oluyor.Canim benim kayinvalidem bir battaniye almis kundak gibi. Ön kisminin fermuarini cekiyorum ayak kisimlarinda da cit pit larini kapatiyporum eger banyo yapmissa kafa kisminda da citpitlar var, onlari da kapatiyorum cok iyi oluyor. Hic hava falan da girmiyor ben cok begendim. Minnosumun fotosunu da söyle ekleyimburada üstünde bir battaniye daha var o gün cok soguk olmustu ama bir fikir olur..
Uyku tulumu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Kardeşimden kalan ayaksız uyku tulumunu deneme amaçlı,bir gece oğluma giydirdim. Giymede sıkıntı olmadı ama, gece emmek için uyandığında altını değiştirmem gerekti. Uyku tutumundan çıkar tekrar giydir uykusu açıldı bebenin. Sizede de böyle bir sorun oldumu yada bikaç gün sonra alıştı ve uykuya kolay geçti mi?
Maşallah kuzuya cok seker ayni benim kızima benziyor tontisliği
Özellikle hangi yonlerinden memnundun. Bende bir bakayim canim teşekkürler.
benim is meselesi vardi ya,olmadi kizlar
patronun tanidigi biri gelmis,onu almislar.
calismaya karar vermistim. annem de emire bakmak icin emekli olacakti. kismet degilmis. uzuldum ama baya
Canım bende kolsuz altı torba gibi olan uyku tulumundan kullanıyorum alttan ve üstten fermuarlı ben gece bezini değiştirirken altan fermuarını göğüsüne kadar açıyorum bebeği çıkarmadan bezini değiştirip tekrar kapatıyorum uyanmıyor uyandada sütünü içip uyuyor genelde emzirmeden önce değiştiriyorum zaten rahat uyusın diye.her gece iki kez uyanıyoruz iki kez de değişiyorum bezini çünkğ çok dolu oluyor.
Canım en güzeli ilaç yanlısı doktorlar değilller ateşi var hasta diye hemen antibiyotiği dayamıyorlar atıyorum test yapıyorlar gerçekten gerekli ise ilaca başlanıyor. Hastalık ateş durumunda çok yüksek değilse ateşi evde 3 gün takip öneriyorlar düşmezse kontrole götürüyordum.
Hayırlısı olsun canım üzme kendini inşallah daha güzel kapılar açılır.
İyiyiz şükür canım Efe'yle birbirimize alıştık annelik çok güzelmiş ama aynı zamanda çok zormuş baya afalladım ben. Sürekli evde olmak, dışarı çıkamamak psikolojimi bozdu eve hapsolmuş gibi hissediyorumÜstüne bugün 3. Ay kontrolümüz vardı kilo alımı sınırda çıktı, sütüm yetmiyor psikolojisi de başladı aç bu çocuk mama verin baskıları gelmeye başlar artık
Uyku tulumu kullanmayanlar pıtırcıkların üstünü gece neyle örtüyorsunuz kalın battaniyeye geçtiniz mi
Yook anacımm bnmki var ,2 saat bazen iki memeyi de alırsa şansa o da:) 3-3,5 saat olabiliyor:/Bebislerin uyku suresi uzadi heralde kimse yok artik qeceleribi ben miyim ya
( yalnizim dostlarim yalnizim yalniz ) diyesim qeldi
Buzluktan cıkan süt çözüldükten 24 saat içinde verilmeliymişKızlar dün akşam bebeğe annem baktı buzluktan bir poşet sütü normal buzdolabına koymuş sonra vermemiş bebeğe şu an süt hala buzdolabında ve erimiş tabi.. O süt bozulmuş mu oluyor şimdi verilmez mi??
KIzlar gebeliğinde bebeğin beynşnde koroid plexus kisti olan veya bu durumla karşılaşan arkadaşlarım var mı acaba ? Kız katdeşim hamile 16 haftalık doktor bebekte bu kistten teşhis etmiş bizde endişelendik .
Hayırlısı olsun cnm sıkma canınıbenim is meselesi vardi ya,olmadi kizlar
patronun tanidigi biri gelmis,onu almislar.
calismaya karar vermistim. annem de emire bakmak icin emekli olacakti. kismet degilmis. uzuldum ama baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?