Oyyy masallah kuzuyaaaCanim benim kayinvalidem bir battaniye almis kundak gibi. Ön kisminin fermuarini cekiyorum ayak kisimlarinda da cit pit larini kapatiyporum eger banyo yapmissa kafa kisminda da citpitlar var, onlari da kapatiyorum cok iyi oluyor. Hic hava falan da girmiyor ben cok begendim. Minnosumun fotosunu da söyle ekleyimburada üstünde bir battaniye daha var o gün cok soguk olmustu ama bir fikir olur..
Hayırlısı olsun cnm sıkma canını
Canım bence Ege'ye de çok geliyor :)) Terliyor sadece bir şey de diyemiyor yavrum. Azaltmaya çalışıyorum canım, normalde üstünü de fazla kalın giydiriyorum galiba, bugün ilk kez incelteyim biraz dedim az önce hapşurdu. Valla gardıroba koşucam bir kez daha hapşırırsa benden bu kadar :))Sanki çok gibi geldi bana 2 penye veya 1 yün yeter gibi. Yavaş yavaş azalt gece emzirmeye kalkınca ensesini sırtını karnını kontrol et, sıcaksa bir kez daha azaltabilirsin. Üşüyeceğini düşünmüyorum 25 derecede 2 battaniyeyle. Bir önceki çocuk doktorumuz bebeği sarmalama çok fazla, erkek bebekler babanın giydiğinden bir kat fazla giyse yeterli olur kız bebekler annenin insafina kalmış demişti. Sen de babayi dinle, onun bir kat fazlasını ört.
Teşekkürler
Ne aşısı canım?Kızlar çok soru sordum arka arkaya ama aklıma takıldı. :) Yarın Ege'nin aşısı var bu aşıdan sonra banyo serbest mi? Ona göre bugün banyo yaptırayım ya da bekleteyim?
Rota aşısı canım.Ne aşısı canım?
Hadi ya, üzüldüm keşke olsaydı. Yine de üzme kendini bunun da artısı bebeginle daha fazla zaman geçirebileceksin. İnşallah aynı rahatlıkta bir iş daha bulabilirsin.benim is meselesi vardi ya,olmadi kizlar
patronun tanidigi biri gelmis,onu almislar.
calismaya karar vermistim. annem de emire bakmak icin emekli olacakti. kismet degilmis. uzuldum ama baya
Geçer inşallah doğuma kadar. Geçmiş olsun.KIzlar gebeliğinde bebeğin beynşnde koroid plexus kisti olan veya bu durumla karşılaşan arkadaşlarım var mı acaba ? Kız katdeşim hamile 16 haftalık doktor bebekte bu kistten teşhis etmiş bizde endişelendik .
Bahçelievler medical park'a kadar gidiyorsan birkaç durak daha gidip doğan hastanesine git derim. Salih Şenli bizim doktorumuz ve cok memnunum. Hangi sigorta belki burada da geçiyordur.Kızlar,
Ege'ye henüz istediğim gibi bir doktor bulamadım. Bahçelievler Medical Park, İncirli Ethica, Ataköy hastanesi ve Nisa hastanesi gidebileceğim hastaneler. ( sigorta kapsamında) Bu hastanelerde iyi bir doktor tavsiyesi olan var mı?
Benim kız doğduğundan beri her gün hapşırır ama ben hiç dert etmiyorum sayısı fazla olmadığı sürece. Bebeklerin hapşırması normaldir. Hem 5 dakikada hasta olup hapşırmaya başlamış olamaz değil miCanım bence Ege'ye de çok geliyor :)) Terliyor sadece bir şey de diyemiyor yavrum. Azaltmaya çalışıyorum canım, normalde üstünü de fazla kalın giydiriyorum galiba, bugün ilk kez incelteyim biraz dedim az önce hapşurdu. Valla gardıroba koşucam bir kez daha hapşırırsa benden bu kadar :))
Rota aşısıysa yasak değil.Kızlar çok soru sordum arka arkaya ama aklıma takıldı. :) Yarın Ege'nin aşısı var bu aşıdan sonra banyo serbest mi? Ona göre bugün banyo yaptırayım ya da bekleteyim?
Çok sağol canım :)))Ay ne tatlı bir bebek ve ne güzel dudakları var maşallah
Bu örtü bebek arabasına da kullanılıyor ihtiyacın olursa tavsiye ederim bugün kullandım memnun kaldım.G gunesli gunler ben kullanmıyorum ama sen yazınca merak edip baktım ne güzel bişeymiş kanguru örtüsü sıcacık tutar inşallah memnun kalırsın bi ben sevemedim sanırım şu kanguru olayını çok rahatsız oluyorum önümde çocuk sırtımda çanta sıkışmış hissediyorum kendimi :)) geçen gün bankada işim vardı hadi dedim vir şans daha veriyim yok ama olmadı geri dönüp bebek arabasıyla çıktım gerçi doğa da pek hoşlanmıyor kasılıp duruyor içinde tek artısı dolaşırken gazı çıkıyor :) ama ben yinede bebek arabası candır diyenlerdenim
Bugün kullandım market alışverişine giderken. Gayet sıcacık tutuyor. Hafif de bir şey ağırlık yapmıyor insana. Içten hiç bir şey giydirmedim bi yelek sadece. Slinge koydum, örtüyü de taktım. Eve geldim baktım çocuk sicacikti.Canım ürünü kullandığında memnun kalırdan banada söylermisin.
Canım bağdat caddesi med amerikan hastanesinde alev özçelik ve ataşehir memorial da ayşe özlen çardak ikisinden de çok memnundum ben
Canım o zaman hava iki gün çok soğumuştu bizim kombimizde bozuktu calistiramamistim ondan sarmıştım. Normalde icine atlet zıbın alt üst giydirip battaniye örtüyorum beline kadar.Allah bağışlasın çok tatlı. Battaniyede kullanışlı bişeye benziyor. Ama üstü fazla kalın değil mi? Ben kısa kollu atlet,alt üst takım veya tulum giydiriyorum.Bir tanede yün battaniye, evin sıcaklığıda 24-25 derece oluyor.
Maşallah minnosaCanim benim kayinvalidem bir battaniye almis kundak gibi. Ön kisminin fermuarini cekiyorum ayak kisimlarinda da cit pit larini kapatiyporum eger banyo yapmissa kafa kisminda da citpitlar var, onlari da kapatiyorum cok iyi oluyor. Hic hava falan da girmiyor ben cok begendim. Minnosumun fotosunu da söyle ekleyimburada üstünde bir battaniye daha var o gün cok soguk olmustu ama bir fikir olur..
Ay beninki obur olacak gibi :)) bir gıdısı var evlere şenlik :))Maşallah kuzuya cok seker ayni benim kızima benziyor tontisliği
Sagol teyzesi. Ay saclar dedin dur su fotoyu da atayim son olsun.. Riki minnosMaşallah minnosaDuruş ve saçlar da yakiyor
aaaa bugün mü aldin? Cok güzellermis.Kizlar Bim'de bu ahşap yapbozlar vardı. Çok hoşuna gittiler henüz bunlarla oynamasına daha çok var ama aliverdim fiyatları da uygun olunca.
Bnm arkadasımın bebeginde de 12.13. Haftalarda cıkmıstı kist ama cinsini
Bilmiyorum sonra geçti.ilk haftalarda bu şekilde kist olması takip gerektiriyormus ama bir cogu gecermis demis dr.kii bnm arkadsımınki de gecti kızı 2 yasında maşallah zehir gibi
Hadi ya, üzüldüm keşke olsaydı. Yine de üzme kendini bunun da artısı bebeginle daha fazla zaman geçirebileceksin. İnşallah aynı rahatlıkta bir iş daha bulabilirsin.
Geçer inşallah doğuma kadar. Geçmiş olsun.
Bahçelievler medical park'a kadar gidiyorsan birkaç durak daha gidip doğan hastanesine git derim. Salih Şenli bizim doktorumuz ve cok memnunum. Hangi sigorta belki burada da geçiyordur.
Benim kız doğduğundan beri her gün hapşırır ama ben hiç dert etmiyorum sayısı fazla olmadığı sürece. Bebeklerin hapşırması normaldir. Hem 5 dakikada hasta olup hapşırmaya başlamış olamaz değil mi
Rota aşısıysa yasak değil.
Ne güzel canim benim kizimin poposunda hafif kizariklik var o yüzden gecede bir defa degistiriyorum ama uykusunu da aciyorum tabii..@Mutlu Mercimek ipek gece kakasını yapmadığı için değiştirmiyorum ben bezini. Yatmadan önce değiştirdiğim sabaha kadar dayanıyor.
Sagol teyzesi. Ay saclar dedin dur su fotoyu da atayim son olsun.. Riki minnos
Evet bugün aldım ama tesadüfen gördüm ne zaman gelmiş bilmiyorumaaaa bugün mü aldin? Cok güzellermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?