2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oyyy masallah kuzuyaaa

Kızlar,

Ege'ye henüz istediğim gibi bir doktor bulamadım. Bahçelievler Medical Park, İncirli Ethica, Ataköy hastanesi ve Nisa hastanesi gidebileceğim hastaneler. ( sigorta kapsamında) Bu hastanelerde iyi bir doktor tavsiyesi olan var mı?

Canım bence Ege'ye de çok geliyor :)) Terliyor sadece bir şey de diyemiyor yavrum. Azaltmaya çalışıyorum canım, normalde üstünü de fazla kalın giydiriyorum galiba, bugün ilk kez incelteyim biraz dedim az önce hapşurdu. Valla gardıroba koşucam bir kez daha hapşırırsa benden bu kadar :))

Kızlar çok soru sordum arka arkaya ama aklıma takıldı. :) Yarın Ege'nin aşısı var bu aşıdan sonra banyo serbest mi? Ona göre bugün banyo yaptırayım ya da bekleteyim?

benim is meselesi vardi ya,olmadi kizlar
patronun tanidigi biri gelmis,onu almislar.
calismaya karar vermistim. annem de emire bakmak icin emekli olacakti. kismet degilmis. uzuldum ama baya
Hadi ya, üzüldüm keşke olsaydı. Yine de üzme kendini bunun da artısı bebeginle daha fazla zaman geçirebileceksin. İnşallah aynı rahatlıkta bir iş daha bulabilirsin.

Geçer inşallah doğuma kadar. Geçmiş olsun.
Bahçelievler medical park'a kadar gidiyorsan birkaç durak daha gidip doğan hastanesine git derim. Salih Şenli bizim doktorumuz ve cok memnunum. Hangi sigorta belki burada da geçiyordur.

Benim kız doğduğundan beri her gün hapşırır ama ben hiç dert etmiyorum sayısı fazla olmadığı sürece. Bebeklerin hapşırması normaldir. Hem 5 dakikada hasta olup hapşırmaya başlamış olamaz değil mi
Kızlar çok soru sordum arka arkaya ama aklıma takıldı. :) Yarın Ege'nin aşısı var bu aşıdan sonra banyo serbest mi? Ona göre bugün banyo yaptırayım ya da bekleteyim?
Rota aşısıysa yasak değil.

Bu örtü bebek arabasına da kullanılıyor ihtiyacın olursa tavsiye ederim bugün kullandım memnun kaldım.
Bebek arabası lazım oluyormuş ya arada. Biz almadık ama birinin olsa isteyeceğim valla. Arada bir yere oturmaya filan gidince kafe tarzı, bebeği ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bebek arabası olsa koy icine uyusun. Ya da alışveriş merkezi dolaşırken hadi yemek yiyelim diyoruz yine bebek öyle yersiz yurtsuz kalıyor. Kanguru yürürken iyi hoş da oturmaya sıra gelince sıkıntı:)
Bugün kullandım market alışverişine giderken. Gayet sıcacık tutuyor. Hafif de bir şey ağırlık yapmıyor insana. Içten hiç bir şey giydirmedim bi yelek sadece. Slinge koydum, örtüyü de taktım. Eve geldim baktım çocuk sicacikti.

Canım o zaman hava iki gün çok soğumuştu bizim kombimizde bozuktu calistiramamistim ondan sarmıştım. Normalde icine atlet zıbın alt üst giydirip battaniye örtüyorum beline kadar.

Maşallah minnosa Duruş ve saçlar da yakiyor

Kızlar cevap için hepşnize teşekkür ederim inşallah bizim bebrğimizin de geçici bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…