2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benim is meselesi vardi ya,olmadi kizlar
patronun tanidigi biri gelmis,onu almislar.
calismaya karar vermistim. annem de emire bakmak icin emekli olacakti. kismet degilmis. uzuldum ama baya
Canım inşallah çok daha güzel işler çıkar karşına üzülme vardır bir hayır diyelim

kizlaaaar emir oglenden beri memeyi almiyor. ciglik cigliga bagiriyor yatirinca. meme reddi mi bu

Hayırlısı böyleymiş demek ya iş konusunda, üzülme.
İnşallah meme reddi değildir, uykusunun arasında emzirmeyi denedin mi?

hayirlisi canim.
oglen 1de kalkti. sag memeyi 15 dk.falan emdi. sola aldim. solu hic almadi. ciglik cigliga bagirdi hep. sonra tekrar saga gecirdim. zorla bagira bagira sagi aldi ama ben hapsurunca birakti ve bir daha almadi. bu saat oldu hala almiyor. uyumadigi icin uyku arasinda vermeyi deneyemedim.
alsin diye zorlasam daha da uzaklasir mi ki?

Kizlar Bim'de bu ahşap yapbozlar vardı. Çok hoşuna gittiler henüz bunlarla oynamasına daha çok var ama aliverdim fiyatları da uygun olunca.
Saklayacak yer varsa güzel yapmışsın gördükçe kenara koyulabilir böyle faydali oyuncaklar.
Sagol teyzesi. Ay saclar dedin dur su fotoyu da atayim son olsun.. Riki minnos
Ben de cok oynuyorum saciyla, apaçi, emekli öğretmen, son mohikan, inek öğrenci elimden geldiğince değiştiriyorum saçını çok keyifli oluyor

Ben önümüzdeki yıl Ekim ayına kadar aldım iznimi ama herkes daha önce başlarsın diyor. Bakalım ne yapacağım belli değil:)
İşe baslamadan 1 yil izin verdiler mi? Ay ne güzel. Neden daha önce başlarmışsın?

kizlaaaar emir oglenden beri memeyi almiyor. ciglik cigliga bagiriyor yatirinca. meme reddi mi bu
Ay inşallah değildir ama belirtiler o yönde

Üstüne bir şey giyme evde gezdir biraz kucağında, yüzü yukarı baksin ama ağız memeye yakın olsun arada yanlışlıkla döndürmüşsün gibi memeye döndür birkaç saniye tutup emmezse geri yukarı baksın. Tabi o pozisyonda durursa. Kolay gelsin sana, stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca çünkü süt gidiverir birden.

Bir de söylemeyi unuttum zorlama, arada birkaç saniyeligine emzirmeye çalış sonra çek ağlamaya devam ediyorsa. Bir de yatar pozisyonda tutarken bacaklarının arasından elini geçir popoya patpat vur hafifçe, inşallah işe yarar birinden biri.

Ben nisa hastanesinde doğum yaptım ve çocuğumu boşu boşuna 3 gece yoğun bakımda yatırdılar safa hastanesinde zuhal hanıma gidiyorum çok memenunum çok ilgileniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…