Bu aralar bizde de oluyor aynısı. Solu almıyor. Ben de yatarak emziriyorum, zorlamıyorum. Yatıyoruz öpüyorum kokluyorum oynuyoruz sonra teklif ediyorum genelde kabul ediyor. Etmezse ten teması denerdim. Sen de dene istersen belki işe yarar.hayirlisi canim.
oglen 1de kalkti. sag memeyi 15 dk.falan emdi. sola aldim. solu hic almadi. ciglik cigliga bagirdi hep. sonra tekrar saga gecirdim. zorla bagira bagira sagi aldi ama ben hapsurunca birakti ve bir daha almadi. bu saat oldu hala almiyor. uyumadigi icin uyku arasinda vermeyi deneyemedim.
alsin diye zorlasam daha da uzaklasir mi ki?
İnşallah değildir ama öyle gibi duruyor birkaç haftadır sürüyor bizim ağlıyor sütün tadını alınca ağlarken emzikle susturup sakinleşince veriyorum süt içtiğini anlayana kadar biraz emmiş oluyor en azından bide bacak arasından elimi geçirip popo ve sırta vuruyorum biraz sevdiğinden midir sakinleşip emiyor biraz çok ağlarsa zorlama zaten almıyor ben denedim onu :) uyku basınca daha rahat oluyor stres yapma en kötü gece uyku aralarında emerhayirlisi canim.
oglen 1de kalkti. sag memeyi 15 dk.falan emdi. sola aldim. solu hic almadi. ciglik cigliga bagirdi hep. sonra tekrar saga gecirdim. zorla bagira bagira sagi aldi ama ben hapsurunca birakti ve bir daha almadi. bu saat oldu hala almiyor. uyumadigi icin uyku arasinda vermeyi deneyemedim.
alsin diye zorlasam daha da uzaklasir mi ki?
Aynı tempo devam anlaşılan sizde de sana yazacaktım n’aptın diye yazmışsın
Doktora gittik baktı idrar dışında bir problem yok dedi daha vermedik idrari dedimki idrarda temizse ne yapayım donemseldir sabredin zorlamayın dedi genelde uyutabilirsem uyaninca veriyorum gündüz uykularina hala çok zor dalıyor bu ara pusette uyutuyorum biraz da sorunu fark ettim ben sık teklif ediyorum memeyi eğer 2 saat falan gecmisse daha kolay alıyor tabi bendeniz memede uyuttugum için uyusun diye dayiyorum o da artık aç olmadan almıyor :) sizde aynen devam sanirimAynı tempo devam anlaşılan sizde de sana yazacaktım n’aptın diye yazmışsın
Ben genelde battaniye örtüyorum üstüne rüzgar varsa oda bebek arabasının ayak örtüsünü örtüyoruz baya koruyor bebel arabası lazım ya ilk kızımda bende hemen almamıştım pişman oldum bunda ilk aldığım şey bebek arabasıydıBu örtü bebek arabasına da kullanılıyor ihtiyacın olursa tavsiye ederim bugün kullandım memnun kaldım.
Bebek arabası lazım oluyormuş ya arada. Biz almadık ama birinin olsa isteyeceğim valla. Arada bir yere oturmaya filan gidince kafe tarzı, bebeği ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bebek arabası olsa koy icine uyusun. Ya da alışveriş merkezi dolaşırken hadi yemek yiyelim diyoruz yine bebek öyle yersiz yurtsuz kalıyor. Kanguru yürürken iyi hoş da oturmaya sıra gelince sıkıntı:)
Bugün kullandım market alışverişine giderken. Gayet sıcacık tutuyor. Hafif de bir şey ağırlık yapmıyor insana. Içten hiç bir şey giydirmedim bi yelek sadece. Slinge koydum, örtüyü de taktım. Eve geldim baktım çocuk sicacikti.
Çok saol tavsiye için canım. Benim safa hastanesiyle alakalı kötü bir anım olduğu için gidebileceğimi pek sanmıyorumBen nisa hastanesinde doğum yaptım ve çocuğumu boşu boşuna 3 gece yoğun bakımda yatırdılar safa hastanesinde zuhal hanıma gidiyorum çok memenunum çok ilgileniyo
Ben bu olayı biksç hafta önce farkettim yazmıştım buraya da eskiden sürekli emmesine alışmışım artk iki saat olmadan istemiyor kesinlikle hatta bi ara üç saati de buldu sonra hiç almıyor sayılır zaten :) bayağı zorlayarak veriyorum bugün sağdım biberonla verdim 60cc içti galiba kakası da yeşil hep açlıktan diye üzülüyorum bende kkaka ne renk normal miDoktora gittik baktı idrar dışında bir problem yok dedi daha vermedik idrari dedimki idrarda temizse ne yapayım donemseldir sabredin zorlamayın dedi genelde uyutabilirsem uyaninca veriyorum gündüz uykularina hala çok zor dalıyor bu ara pusette uyutuyorum biraz da sorunu fark ettim ben sık teklif ediyorum memeyi eğer 2 saat falan gecmisse daha kolay alıyor tabi bendeniz memede uyuttugum için uyusun diye dayiyorum o da artık aç olmadan almıyor :) sizde aynen devam sanirim
Sabah uyaninca yapıyor kakasini onun rengi normal çünkü gece emiyor ama gün içinde yapınca yeşil ya da yeşile yakın oluyor bende vermiştim bi kaç kere şimdi kavga ediyoruz hele o salı gecesi faciaydi bu sefer emiyor ama süt gelmiyor sinirlendi sırf bu yüzden inat ettim normalden 2 saat sonra uyudu inşallah geçer ve bir an önce bir daha evimize ugramaz bu red ama tamamen çıplak kalıp vermeyi de dene denemediysenBen bu olayı biksç hafta önce farkettim yazmıştım buraya da eskiden sürekli emmesine alışmışım artk iki saat olmadan istemiyor kesinlikle hatta bi ara üç saati de buldu sonra hiç almıyor sayılır zaten :) bayağı zorlayarak veriyorum bugün sağdım biberonla verdim 60cc içti galiba kakası da yeşil hep açlıktan diye üzülüyorum bende kkaka ne renk normal mi
Biberona alışır diye vermek istemedim ama aç kalmasın diye verdim biraz napim :) aynı ya hep yeşil az emdiği için oluyor normal sende de varsa tek bende mi demiştim :) bide 5.5-6 ay gibi varmış onu da atlatırsak tamamdırSabah uyaninca yapıyor kakasini onun rengi normal çünkü gece emiyor ama gün içinde yapınca yeşil ya da yeşile yakın oluyor bende vermiştim bi kaç kere şimdi kavga ediyoruz hele o salı gecesi faciaydi bu sefer emiyor ama süt gelmiyor sinirlendi sırf bu yüzden inat ettim normalden 2 saat sonra uyudu inşallah geçer ve bir an önce bir daha evimize ugramaz bu red ama tamamen çıplak kalıp vermeyi de dene denemediysen
Biberona alışır diye vermek istemedim ama aç kalmasın diye verdim biraz napim :) aynı ya hep yeşil az emdiği için oluyor normal sende de varsa tek bende mi demiştim :) bide 5.5-6 ay gibi varmış onu da atlatırsak tamamdır
Denedim sayılır da oğlan çıplak değildi :) yarın yapim gece yaklaştı emer artk inşallah
Islak mendil kullanmasan belki daha az açılır uykusuNe güzel canim benim kizimin poposunda hafif kizariklik var o yüzden gecede bir defa degistiriyorum ama uykusunu da aciyorum tabii..
sorma ya aynen yenidogan donemi gibiyiz biz de. geniz akintisi yuzunden uyandigini dusunuyorum ben de. biz hastayken nasil kalkip su icme ihtiyaci hissediyorsak o da hissediyordur bence :)Şüphe ediyorsan battaniyeyi kalinlaştır istersen. Çift kat penye battaniye varsa onlara geçebilirsin. Ben yünlü ve orgulere geçmedim çok terler diye. Biz battaniyeye geçmeden onu da yunlulere gecirmem diye düşünüyorum.
Ben 5 günde bir kesmeye başladım çok çabuk uzuyor. Bir de sivri yer birakmamaya çalışıyorum çünkü ikinci günde bile çizebiliyor yüzünü.
Bizim kız yemiyor artık parmağımı verip aspire etme olayını
Defne komik ya, ağlayıp inletse de hareketleri beni gulduruyor bir bacağını kaldırıyor dudaklarını sıkıp dudak çevresini karartiyor ıkınmaktan, kaşlar zaten kırmızı; 3. sınıf komedi filmi gibi oluyor ama ben seviyorum filmde kızım oynayinca
Yazarım tabi, inşallah işe yarar da kurtuluruz şu tıkanıklıktan, 1 haftadır uyku kalmadı bende ya, hirpalandım resmen. Yenidoğanlığa dönüş yaptık. Gece 20 dk-40 dk-1 saat aralıklarla uyandım hep. Şimdi de uyusa da uyusam diye gözlerine bakıyorum
Olmaz mı bayağıdır var bizim ağlıyor ağzına süt gelince :)sende de mi vardi canim red?
Evet ya şimdiden nasıl birakirimin düşüncesi sardıİyi yapmışsın valla bence yazı geçirirsin kesin insan alıştıkça beraber olmayı o kadar istiyor
Ben de seviyorum bir de ahşap olması çok hoşuma gidiyor. Evimiz baya büyük iki buçuk kişi için:)) Sorun olmuyorSaklayacak yer varsa güzel yapmışsın gördükçe kenara koyulabilir böyle faydali oyuncaklar.
Ben de cok oynuyorum saciyla, apaçi, emekli öğretmen, son mohikan, inek öğrenci elimden geldiğince değiştiriyorum saçını çok keyifli oluyor
24 ay ücretsiz izin hakkı varmış devlet memurluğunda. Onun 12 ayını kullanıyorum şu an. Herkes evde sıkılırsın diyor. Insan çocuğundan sikilir miİşe baslamadan 1 yil izin verdiler mi? Ay ne güzel. Neden daha önce başlarmışsın?
Ay inşallah değildir ama belirtiler o yönde
Üstüne bir şey giyme evde gezdir biraz kucağında, yüzü yukarı baksin ama ağız memeye yakın olsun arada yanlışlıkla döndürmüşsün gibi memeye döndür birkaç saniye tutup emmezse geri yukarı baksın. Tabi o pozisyonda durursa. Kolay gelsin sana, stres yapmamaya çalış mümkün olduğunca çünkü süt gidiverir birden.
7.5du tanesiYolum düşerse bakayım canım. Ne kadara aldın
Heralde ben de ikinci bebeğim olursa alırımBen genelde battaniye örtüyorum üstüne rüzgar varsa oda bebek arabasının ayak örtüsünü örtüyoruz baya koruyor bebel arabası lazım ya ilk kızımda bende hemen almamıştım pişman oldum bunda ilk aldığım şey bebek arabasıydı
Tanesi 7.5 tlydi. Hepsi tek tek satiliyordu set değildi yani. Arkasinda +18ay yazıyor. Ama belki hayvanli olan daha erken ilgisini çekebilir. :)G gunesli gunler canım oyuncaklar öok güzelmiş tanesini kaça aldın hepsi set gibi mi sarılıyorsunyoksa? Bunları çocuk be kadarlıkkken oynamaya başlar sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?