2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Olmaz mı bayağıdır var bizim ağlıyor ağzına süt gelince :)
B bursa_83 Bizim kız da arada ağlaya ağlaya emmeye başladı tekrardan ama tabi emiyor. Emmiyor degil. Üçüncü ay böyle gıcık geçecek sanırım. Bizim ilk ay da çok zordu. Bu bebeleri de anlamıyorum. Başka seçeneğin yok. Em geç Yok ben sağ memeyi almam, yok sol bana dokunuyor. Yatarak alayım, anne amuda kalk ver
...

Yazın elin ayağın olucak buna emin ol :) gerçi benim için şu anda bile öyle çarşı pazar her iş bende olduğu için :)

Evde sıkılmaya fırsat bulan damı varmış

Yazın elin ayağın olucak buna emin ol :) gerçi benim için şu anda bile öyle çarşı pazar her iş bende olduğu için :)
Ya biz çarşıya pazara kullanamayız zaten yollar bozuk, kaldirim yok dogru duzgun. Puset kullanan hiç yok burada. O yuzden lazim olmaz diye almamıştık. Ama bir yere gidince oturma vs işi hiç aklıma gelmemişti

Çok saol tavsiye için canım. Doğan hastanesini biri daha tavsiye etti, iyi bir hastane olduğunu duymuştum. Ben Yenibosna'da oturuyorum. İncirli'yle Doğan hastanesi aynı mesafede aslında ama nedense bana o yön çok ters geliyor. Alışkanlık herhalde :) ama bakıcam eğer sigorta geçerse Ege için alışkanlıkları değiştirebiliriz sanırım :)

Ya biz çarşıya pazara kullanamayız zaten yollar bozuk, kaldirim yok dogru duzgun. Puset kullanan hiç yok burada. O yuzden lazim olmaz diye almamıştık. Ama bir yere gidince oturma vs işi hiç aklıma gelmemişti
Ozaman sizin için yazın daha çok lazım tabi yazın dışarda daha çok vakit harcıyor insan kafe çay bahçesi gibi yerlerde dediğin gibi bebek uyuyor içinde rahat rahat sende yemeğini yiyip kahveni içebiliyorsun

Kızlar yemek yiyebiliyor musunuz? Benim en büyük problemlerimden biri yemek yiyebilmek. Genelde Ege tam çatalı elime almışken uyanıyor (yeni uyutsam bile). Kahvaltı saatleri zaten en altif olduğu saatler, bölünmeyen bir kahvaltım hiç olmadı desem yeridir. Öğle yemeklerim de hep boğazıma takılıyor :) Akşam yemeklerini de eşimle dönüşümlü yiyebiliyoruz. Tabi hızlı hızlı :) Hep böyle mi gidecek bu :)

Çok saol tavsiye için canım. Benim safa hastanesiyle alakalı kötü bir anım olduğu için gidebileceğimi pek sanmıyorum ( Bu arada ben de Nisa'da Doğum yaptım. 2 gün arayla doğurmuşuz:)
Aaa hangi doktor ben derya hanıma gittim çok tatlı bi kadın

Atıştırıyorum yemek yemekten daha çok ben hatta şu anda tabak kucağımda doğada ana kucağında

Ya evet kaka yapıyorsa değiştir zaten de kızarıklık için bişey kullanıyor musun?
Evet, önce zeytinyagi sürüyorum sonra da mustelanin pisik kremi var onu kullaniyorum ama sanki gecirmiyor. Gelecek hafta da gecmezse sebamed in pisik kremini almayi planliyorum. Pisik olmadan kurtarmaya calisiyorum bakalim..

Örtünün linkini paylaşabilir misin canım. Ben de incelemek istiyorum. Ya da marka ve nereden aldığını

Ay ben de her gün yeni bir still le cikiyor hayranlarinin karsina minnosum

aç Kalacan başka çaren Yok işte ne bu inat anlamıyorum bende çabuk geçer inşallah bizim zorla emme bir ay kadar önce başladı damla kadarken yani hala devam ama o zamanki bişey değilmiş :) inşallah sen rahat atlatırsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…