2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebislerin uyku suresi uzadi heralde kimse yok artik qeceleri bi ben miyim ya
( yalnizim dostlarim yalnizim yalniz ) diyesim qeldi
Yok ya ben de en az 2 kere kalkıyorum ama eskisi gibi dayanamıyorum. Koyuyorum kafayı o emerken yatıyorum öyle

Peki o zaman da cisi kalmaz mi? Ben de aynisini düsünüyorum. Bebegim islak mendili sürdügüm gibi gözünü aciyor ama sürmesem de cis kalip pisik yapar diye korkuyorum... Kuru bir bez hazirlayip onunla silsem olur mu ki?
Çiş pişik yapmıyor pek kaka daha çok yapıyor. Üstelik ıslak mendil ya da ıslak pamukla sildikçe derinin üst yüzeyi tahriş olup pişiğe açık hale geliyor. Ben evdeyken kaka yaptığında yıkamayı tercih ediyorum. Çiş yaptığında da 2 bezde bir siliyorum. Pişik de olmuyor koku da olmuyor. Bir de bu aralar poposu kızarıyor. Hiç hoşlanmasam da sebamedin pişik kremini sürdüm akşam. Sabaha geçmişti.

Son düzenleme:
Var var bizde de yalnız değilsin sanırım salmaktan başka caremiz de yok yalnız olmadığımı bilmek bana iyi geliyor daha sakin yaklasabiliyorum

meme reddi demeyin kizlar,nolur. zaten zor alismisti memeye.
3.ayda olur demistiniz sanki. insallah gecicidir.hepinizin dediklerini deneyecegim.
Canim bende 1 ay silikonla emzirdim 2.ayda kısa süreli bi red yaşadık bu sefer ki daha uzun sürdü inşallah değildir ama öyleyse bile illa 3.ayda olacak niye daha önce oldu deyip kendini üzme olabiliyor ama geçiyor inşallah

Evet, önce zeytinyagi sürüyorum sonra da mustelanin pisik kremi var onu kullaniyorum ama sanki gecirmiyor. Gelecek hafta da gecmezse sebamed in pisik kremini almayi planliyorum. Pisik olmadan kurtarmaya calisiyorum bakalim..
Sebamed pişik kremini eşim almış işe yaramıyor.Sudocrem denedin mi? Birde pişik geçene kadar çok sık bez değiştirmeye çalış. Bizim yenidoğan dönemimizde olmuştu pişik, sudocremle kurtulduk.

Sebamed pişik kremini eşim almış işe yaramıyor.Sudocrem denedin mi? Birde pişik geçene kadar çok sık bez değiştirmeye çalış. Bizim yenidoğan dönemimizde olmuştu pişik, sudocremle kurtulduk.
Sebsmed pişik kremi bizde de işe yaramıyor bebek kremi daha etkili
Ben su pamukla temizleyip hatta yıkayıp zeytinyağı sürüp açık bekleterek geçirdim geçenlerde yine olmuş aynı yöntemle geçer inşallah kremi de kullandım arada bir iki günde geçmişti

Evet, önce zeytinyagi sürüyorum sonra da mustelanin pisik kremi var onu kullaniyorum ama sanki gecirmiyor. Gelecek hafta da gecmezse sebamed in pisik kremini almayi planliyorum. Pisik olmadan kurtarmaya calisiyorum bakalim..
Ben de Unibaby pişik kremini önerebilirim. Defne geçen gün inatlı bir ağlama krizine girdi ve kaç defa yeltendiysem de bezini degistirmeme izin vermedi. Uyurken de denedim uyanıkken de sonuç olarak 12 saat aynı bezle kaldı ve poposu kıpkırmızı olmuştu. Birkaç sefer sudocrem denedim ise yaramadı ben de unibaby'yi açtım, reklamları yarım saatte etkili diyor diye ona bel bağladım yarım saatte geçirmedi ama 3 seferde azalarak bitirmek üzere, cok az kaldı.

Gretchen Grundler senin kızın fotosunu izinsiz paylaşıyorum kusura bakmazsan
Hem tip olarak benziyor gözler falan hem de geleceğimi gördüm sanırım ilaç konusunda
Fotoğrafı kaydettim kullanabilirim ileride zora düşersem.

Bizde de küçük pisiklerde işe yarıyor ama büyük pisikte hiç faydasını görmedim Sudocrem'in, ilk kez bu kadar kızardığı için ancak gözlemleme şansı buldum.

3 gün kalabiliyor diye biliyorum.

Ya ben çok bunaldım artk eşimden bi insan bu kadar mı ilgisiz olur çocukla günde en fazla yarım saat ilgileniyor onda da bi elinde telefon yalandan seviyor işte hiç yardımcı olmuyor bişey isteyince tamam deyip erteleyip geçiştiriyor az önce tuvalete girdim çocuk ağlıyor hiç seslenmedim bakacak mı diye bayağı ağladı oturduğu oda bebeğe benden daha yakın duymama şansı Yok artk susmayınca kalkıp bana seslendi emziriyorum sanmış bahane tamamen öyle olsa bile sor yardıma ihtiyaç var mı diye neyse çocuğun altını değiştim karnı tok zaten emzikle uyuyacak kucağımda al sen uyut dedim tamam geliyorum su içip dedi bayağı süre geçti yine baktım tv karşısına yayılmış yine ters ters bakıp geçtim odama çok bunalttı artk ya yardım etmiyor tamam yapacam deyip işten kaçıyor bide bişey biliyor gibi şunu şöyle yap diye konuşuyor sürekli telefon elinden düşmüyor çocuktan çok ona sinirlenmek yordu yıprattı beni artk boşanmayı düşünüyorum çocuğu tek bğyüttükten sonra evli kalmanın bi anlamı Yok sanki var mı başka önerisi olan telefonu tv i mi kırsam önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…