- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Ben başlarsa yorgunluktan falan diyordum ama bildigin meme reddi çıkti bizimki. Insallah sizinki oyle degildir çünku gercekten zor evde hadi bir sekilde hallediyorsunda dısarıdakizlaaaar emir oglenden beri memeyi almiyor. ciglik cigliga bagiriyor yatirinca. meme reddi mi bu
Her çocuğun cilt tipi farklı,iyi gelen kremlerde farklı. Deneye deneye doğruyu buluyoruz.Ben de Unibaby pişik kremini önerebilirim. Defne geçen gün inatlı bir ağlama krizine girdi ve kaç defa yeltendiysem de bezini degistirmeme izin vermedi. Uyurken de denedim uyanıkken de sonuç olarak 12 saat aynı bezle kaldı ve poposu kıpkırmızı olmuştu. Birkaç sefer sudocrem denedim ise yaramadı ben de unibaby'yi açtım, reklamları yarım saatte etkili diyor diye ona bel bağladım yarım saatte geçirmedi ama 3 seferde azalarak bitirmek üzere, cok az kaldı.
Hem tip olarak benziyor gözler falan hem de geleceğimi gördüm sanırım ilaç konusunda
Fotoğrafı kaydettim kullanabilirim ileride zora düşersem.
Bizde de küçük pisiklerde işe yarıyor ama büyük pisikte hiç faydasını görmedim Sudocrem'in, ilk kez bu kadar kızardığı için ancak gözlemleme şansı buldum.
Tulumun kollari var mi?benimki kolsuz ayaksiz torba gibi.yandan fermuarli yandan actim cikarmadan uyku tulumunun icine alt degistirme ortusunu serdim degistirdim acilmadi uykusu ama kizima kullandigim bi tane vardi mothercare cok guzeldi.sadece alttan fermuari var cok rahat alt degistiriodun.Valla pespembe ama ogluma sakliyorumUyku tulumu kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Kardeşimden kalan ayaksız uyku tulumunu deneme amaçlı,bir gece oğluma giydirdim. Giymede sıkıntı olmadı ama, gece emmek için uyandığında altını değiştirmem gerekti. Uyku tutumundan çıkar tekrar giydir uykusu açıldı bebenin. Sizede de böyle bir sorun oldumu yada bikaç gün sonra alıştı ve uykuya kolay geçti mi?
Benim su anda kullandigim da yandan asagiya kadar aciliyo canim slumbersac markasiKolları yok torba gibi ama alttan açılan yeride yoktu. O tulumu zaten kullanmıyacaktım,deneme için giydirmiştim. O zaman alttan açılan tercihen mathercare tulum bakmam gerekiyor.
merhaba ben de agustos annesiyim ve aynı sorun bizde de var.. agzına süt gelince çıglık cıglıga başını geri itmeler çırpınmalar... sebebini bulabildiniz mi acaba ya da bir çözüm yolu...Olmaz mı bayağıdır var bizim ağlıyor ağzına süt gelince :)
Canim ben simdi uyku zamanini kolluyorum. O durumda kucagima emzirir gibi aliyorum emzik veriyorum ve biraz gogsume bastirip hafif sallaniyorum. Normal sallanmadan kurtulduk sayilir. Bi dene istersen. Tumden kurtulmayi uyku egitimine yani 4. Aya biraktim. Insallah yaniBu bebeleri sallanmaktan nasıl vazgeçircez ya
Canım çok haklısın ama konuşmayı denedin mi? Belki onunda istediği başka bişey vardır yada işle sıkıntısı falan olabilir hemen öyle kötü düşünmeYa ben çok bunaldım artk eşimden bi insan bu kadar mı ilgisiz olur çocukla günde en fazla yarım saat ilgileniyor onda da bi elinde telefon yalandan seviyor işte hiç yardımcı olmuyor bişey isteyince tamam deyip erteleyip geçiştiriyor az önce tuvalete girdim çocuk ağlıyor hiç seslenmedim bakacak mı diye bayağı ağladı oturduğu oda bebeğe benden daha yakın duymama şansı Yok artk susmayınca kalkıp bana seslendi emziriyorum sanmış bahane tamamen öyle olsa bile sor yardıma ihtiyaç var mı diye neyse çocuğun altını değiştim karnı tok zaten emzikle uyuyacak kucağımda al sen uyut dedim tamam geliyorum su içip dedi bayağı süre geçti yine baktım tv karşısına yayılmış yineters ters bakıp geçtim odama çok bunalttı artk ya yardım etmiyor tamam yapacam deyip işten kaçıyor bide bişey biliyor gibi şunu şöyle yap diye konuşuyor sürekli telefon elinden düşmüyor çocuktan çok ona sinirlenmek yordu yıprattı beni artk boşanmayı düşünüyorum çocuğu tek bğyüttükten sonra evli kalmanın bi anlamı Yok sanki var mı başka önerisi olan telefonu tv i mi kırsam önce
Telefon konusunda seni cok ii anliyorum canim. Bizim evlendigimizden beri en buyuk sorunumuz bu. Cocuktan sonra degisir dedim ama yok hala ayni. Ben cok konustum nerdeyse 3 yil boyunca hergun. Kelimenin tam anlamiyla basinin etini yedim. Simdi en azindan aksamlari biraz birakiyo. Bizimkinde de var o durum. Yani 5 dk lavaboya gidiyom sen surda yat diyo ogluma. Bana da soylemiyo dusun artik. Kotu bi niyeti yok biliyorum. Ama gidis o gidis yarim saat gelmiyo. Benim cocuga gozum gibi baktigimi biliyo cunku. Bence sende iyi sozlerle konus bol bol. Olumsuz cumleler yerine olumlama yaparak basla cumlelerine. Su anda bıkkınligindan dolayi boyle kotu dusunuyosun. Ama o da emin ol senin kadar cok seviyo cocugunu. Sadece babalar hala sorumluluktan kacmaya calisiyolar bence. O yuzden mumkun oldugunca pozitif ol canim. Emin ol hersey guzel olacak ins.Ya ben çok bunaldım artk eşimden bi insan bu kadar mı ilgisiz olur çocukla günde en fazla yarım saat ilgileniyor onda da bi elinde telefon yalandan seviyor işte hiç yardımcı olmuyor bişey isteyince tamam deyip erteleyip geçiştiriyor az önce tuvalete girdim çocuk ağlıyor hiç seslenmedim bakacak mı diye bayağı ağladı oturduğu oda bebeğe benden daha yakın duymama şansı Yok artk susmayınca kalkıp bana seslendi emziriyorum sanmış bahane tamamen öyle olsa bile sor yardıma ihtiyaç var mı diye neyse çocuğun altını değiştim karnı tok zaten emzikle uyuyacak kucağımda al sen uyut dedim tamam geliyorum su içip dedi bayağı süre geçti yine baktım tv karşısına yayılmış yineters ters bakıp geçtim odama çok bunalttı artk ya yardım etmiyor tamam yapacam deyip işten kaçıyor bide bişey biliyor gibi şunu şöyle yap diye konuşuyor sürekli telefon elinden düşmüyor çocuktan çok ona sinirlenmek yordu yıprattı beni artk boşanmayı düşünüyorum çocuğu tek bğyüttükten sonra evli kalmanın bi anlamı Yok sanki var mı başka önerisi olan telefonu tv i mi kırsam önce
Ayni durum bizde de var.Bende çok sinirleniyorum.ise gidiyor ama aksama kadar oturuyor rahat bir kurumda yani.Ben yoruldum diyor .Çocuğu tutuyor ben yemek yerken bir saatte yiyorsun diyo bide.Normalde çok anlayışlıdir oglumuzuda çok seviyor biliyorum ama bizde mi sorun var acaba anlayamadım.oda bana telefonla çok ugrasiyosun diyor ama ben bebegimizle ilgili şeylere bakıyorum sonuçta.Çok sinir bozucular gerçekten.Ya ben çok bunaldım artk eşimden bi insan bu kadar mı ilgisiz olur çocukla günde en fazla yarım saat ilgileniyor onda da bi elinde telefon yalandan seviyor işte hiç yardımcı olmuyor bişey isteyince tamam deyip erteleyip geçiştiriyor az önce tuvalete girdim çocuk ağlıyor hiç seslenmedim bakacak mı diye bayağı ağladı oturduğu oda bebeğe benden daha yakın duymama şansı Yok artk susmayınca kalkıp bana seslendi emziriyorum sanmış bahane tamamen öyle olsa bile sor yardıma ihtiyaç var mı diye neyse çocuğun altını değiştim karnı tok zaten emzikle uyuyacak kucağımda al sen uyut dedim tamam geliyorum su içip dedi bayağı süre geçti yine baktım tv karşısına yayılmış yineters ters bakıp geçtim odama çok bunalttı artk ya yardım etmiyor tamam yapacam deyip işten kaçıyor bide bişey biliyor gibi şunu şöyle yap diye konuşuyor sürekli telefon elinden düşmüyor çocuktan çok ona sinirlenmek yordu yıprattı beni artk boşanmayı düşünüyorum çocuğu tek bğyüttükten sonra evli kalmanın bi anlamı Yok sanki var mı başka önerisi olan telefonu tv i mi kırsam önce
Ben de aynı şeyi düşünüyorum Can'ım, ayakta sallayarak uyutuyorum bizim kızıBu bebeleri sallanmaktan nasıl vazgeçircez ya
Valla ben bazen bulamıyorum :) Özellikle gündüz koşuşturması arasında bazen erteliyorum. :))
Evet bakalım inşallah yaza bi baston alacağımOzaman sizin için yazın daha çok lazım tabi yazın dışarda daha çok vakit harcıyor insan kafe çay bahçesi gibi yerlerde dediğin gibi bebek uyuyor içinde rahat rahat sende yemeğini yiyip kahveni içebiliyorsun
Akşam yemeğinde mutfakta anakucagina koyuyoruz yaklaşık bir 10 gündür. O oyalanirken yiyoruz. Kahvalti filanKızlar yemek yiyebiliyor musunuz? Benim en büyük problemlerimden biri yemek yiyebilmek. Genelde Ege tam çatalı elime almışken uyanıyor (yeni uyutsam bile). Kahvaltı saatleri zaten en altif olduğu saatler, bölünmeyen bir kahvaltım hiç olmadı desem yeridir. Öğle yemeklerim de hep boğazıma takılıyor :) Akşam yemeklerini de eşimle dönüşümlü yiyebiliyoruz. Tabi hızlı hızlı :) Hep böyle mi gidecek bu :)
ya banyo şöyle geniş geniş ağlıyor hadi lafını duymadan
Tabi paylasayim.Örtünün linkini paylaşabilir misin canım. Ben de incelemek istiyorum. Ya da marka ve nereden aldığını
Oy inşallah o seviyeye gelmeyiz. Siz de bir an önce atlatırsınız umarım.aç Kalacan başka çaren Yok işte ne bu inat anlamıyorum bende çabuk geçer inşallah bizim zorla emme bir ay kadar önce başladı damla kadarken yani hala devam ama o zamanki bişey değilmiş :) inşallah sen rahat atlatırsın ya
Hayır canım olur mu öyle şey lütfen bu şekilde düşünüp sütünün etkilenmesine izin verme. Şu an birçoğumuz eminim az ya da çok yaşıyoruz bu durumu. Geçen gün emzirme danışmanına da sordum. Geçecek dedi o da. Olur bu aylarda normal dedi. Sana tavsiyem emmese bile sağ sütünü. Sağ ki üretim etkilenmesin. Bi de üzülme. Geçecek.kizlar sagolun hepiniz. sanirim bu meme reddi. cok üzücü bir durum bu. kucagima aldigimda da agliyor
beni mi istemiyor acaba
bir daha ya hic emmezse
Hayır canım olur mu öyle şey lütfen bu şekilde düşünüp sütünün etkilenmesine izin verme. Şu an birçoğumuz eminim az ya da çok yaşıyoruz bu durumu. Geçen gün emzirme danışmanına da sordum. Geçecek dedi o da. Olur bu aylarda normal dedi. Sana tavsiyem emmese bile sağ sütünü. Sağ ki üretim etkilenmesin. Bi de üzülme. Geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?