2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kizlaaaar emir oglenden beri memeyi almiyor. ciglik cigliga bagiriyor yatirinca. meme reddi mi bu
Ben başlarsa yorgunluktan falan diyordum ama bildigin meme reddi çıkti bizimki. Insallah sizinki oyle degildir çünku gercekten zor evde hadi bir sekilde hallediyorsunda dısarıda
Bizim 2 aydan sonra hafif hafif başladı ki her geçen gun level atlıyoruz. Arkadaslarin dediği taktikleri dene pes etme ama üstune fazla gitme ara ara ilgisini dağitarak falan ve uyku sersemliğiyle alabiliyor.

Her çocuğun cilt tipi farklı,iyi gelen kremlerde farklı. Deneye deneye doğruyu buluyoruz.

Tulumun kollari var mi?benimki kolsuz ayaksiz torba gibi.yandan fermuarli yandan actim cikarmadan uyku tulumunun icine alt degistirme ortusunu serdim degistirdim acilmadi uykusu ama kizima kullandigim bi tane vardi mothercare cok guzeldi.sadece alttan fermuari var cok rahat alt degistiriodun.Valla pespembe ama ogluma sakliyorum

Kolları yok torba gibi ama alttan açılan yeride yoktu. O tulumu zaten kullanmıyacaktım,deneme için giydirmiştim. O zaman alttan açılan tercihen mathercare tulum bakmam gerekiyor.

Ya giydirme falan konusulmus ya size gore benim oglan bayagi ciplak korktum su an
Gunduz 22 dereceyi gecirmemeye calisiyorum altinda badi ustune alt ust bi takim oyun halisina koyucaksam(yerler soguk altimiz bos)yelek giydiriyorum.Gece 19a iniyo bi tek uzun kollu badi ustune 2.5tog uyku tulumu.Gece gunduz uyurken coraplar cikicak .Takintiliyim bu konuda.Hatta kizimi ole alistirmisim ki gecen sene krese giderken etek giymek istemiyodu cici annesi uyurken kulotlu corabini cikamadigi icin

Kolları yok torba gibi ama alttan açılan yeride yoktu. O tulumu zaten kullanmıyacaktım,deneme için giydirmiştim. O zaman alttan açılan tercihen mathercare tulum bakmam gerekiyor.
Benim su anda kullandigim da yandan asagiya kadar aciliyo canim slumbersac markasi

Olmaz mı bayağıdır var bizim ağlıyor ağzına süt gelince :)
merhaba ben de agustos annesiyim ve aynı sorun bizde de var.. agzına süt gelince çıglık cıglıga başını geri itmeler çırpınmalar... sebebini bulabildiniz mi acaba ya da bir çözüm yolu...

Bu bebeleri sallanmaktan nasıl vazgeçircez ya
Canim ben simdi uyku zamanini kolluyorum. O durumda kucagima emzirir gibi aliyorum emzik veriyorum ve biraz gogsume bastirip hafif sallaniyorum. Normal sallanmadan kurtulduk sayilir. Bi dene istersen. Tumden kurtulmayi uyku egitimine yani 4. Aya biraktim. Insallah yani

Canım çok haklısın ama konuşmayı denedin mi? Belki onunda istediği başka bişey vardır yada işle sıkıntısı falan olabilir hemen öyle kötü düşünme

Telefon konusunda seni cok ii anliyorum canim. Bizim evlendigimizden beri en buyuk sorunumuz bu. Cocuktan sonra degisir dedim ama yok hala ayni. Ben cok konustum nerdeyse 3 yil boyunca hergun. Kelimenin tam anlamiyla basinin etini yedim. Simdi en azindan aksamlari biraz birakiyo. Bizimkinde de var o durum. Yani 5 dk lavaboya gidiyom sen surda yat diyo ogluma. Bana da soylemiyo dusun artik. Kotu bi niyeti yok biliyorum. Ama gidis o gidis yarim saat gelmiyo. Benim cocuga gozum gibi baktigimi biliyo cunku. Bence sende iyi sozlerle konus bol bol. Olumsuz cumleler yerine olumlama yaparak basla cumlelerine. Su anda bıkkınligindan dolayi boyle kotu dusunuyosun. Ama o da emin ol senin kadar cok seviyo cocugunu. Sadece babalar hala sorumluluktan kacmaya calisiyolar bence. O yuzden mumkun oldugunca pozitif ol canim. Emin ol hersey guzel olacak ins.

Ayni durum bizde de var.Bende çok sinirleniyorum.ise gidiyor ama aksama kadar oturuyor rahat bir kurumda yani.Ben yoruldum diyor .Çocuğu tutuyor ben yemek yerken bir saatte yiyorsun diyo bide.Normalde çok anlayışlıdir oglumuzuda çok seviyor biliyorum ama bizde mi sorun var acaba anlayamadım.oda bana telefonla çok ugrasiyosun diyor ama ben bebegimizle ilgili şeylere bakıyorum sonuçta.Çok sinir bozucular gerçekten.

sertk60 canım telefon bizde de sıkıntı ben o uyuduğu zaman gece ona tv telefon ve ilgisizlikle ilgili mektup yazdım sabah okumuş duygulanmis çünkü telefon olunca konuşunca seni anlamıyor bile hem tam anlamıyla içimi dökmek beni de rahatlattı bir dene istersen birde arkadaşlarımda bu sorunu çok yaşadı ama bebek büyüdükçe daha ilgili ve yardımsever olmuş eşleri sanırım erkekler gerçekten geç anlıyor baba olduğunu sen benim taktiği de bi dene şak diye yüzüne vurmak lazım bazen konuşmak en güzeli ama bazen her şey gelmiyor aklımıza birde erkekler gerçekten dinlemiyor GECİSTİRİYOR!

Valla ben bazen bulamıyorum :) Özellikle gündüz koşuşturması arasında bazen erteliyorum. :))
aynen
Evet bakalım inşallah yaza bi baston alacağım
Akşam yemeğinde mutfakta anakucagina koyuyoruz yaklaşık bir 10 gündür. O oyalanirken yiyoruz. Kahvalti filan O da ne
ya banyo şöyle geniş geniş ağlıyor hadi lafını duymadan

Örtünün linkini paylaşabilir misin canım. Ben de incelemek istiyorum. Ya da marka ve nereden aldığını
Tabi paylasayim.
https://www.tuniko.com/sling-ve-puset-ortusu
buradan aldım
Oy inşallah o seviyeye gelmeyiz. Siz de bir an önce atlatırsınız umarım.

Kitap önerisi isteyen vardı sanirim. Böyle bir liste buldum

Eklentiler

• Screenshot_20171109-204914.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20171109-204853.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20171109-204922.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20171109-204929.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20171109-204933.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20171109-204939.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 55
kizlar sagolun hepiniz. sanirim bu meme reddi. cok üzücü bir durum bu. kucagima aldigimda da agliyor
beni mi istemiyor acaba
bir daha ya hic emmezse

kizlar sagolun hepiniz. sanirim bu meme reddi. cok üzücü bir durum bu. kucagima aldigimda da agliyor
beni mi istemiyor acaba
bir daha ya hic emmezse
Hayır canım olur mu öyle şey lütfen bu şekilde düşünüp sütünün etkilenmesine izin verme. Şu an birçoğumuz eminim az ya da çok yaşıyoruz bu durumu. Geçen gün emzirme danışmanına da sordum. Geçecek dedi o da. Olur bu aylarda normal dedi. Sana tavsiyem emmese bile sağ sütünü. Sağ ki üretim etkilenmesin. Bi de üzülme. Geçecek.

sagip surekli biberonla verirsem de tamamen unutursa memeyi???
ayy canim insallah dedigin gibi olur. cok moralim bozuldu ne yalan soyleyim.

sadece sagmakla sut azalir mi peki? bebek emdikce artar demistiniz ya daha once baska konularla ilgili konusuldugunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…