3 ay civarı oluyormuş bu durum dönemsel yani çözüm de sabır :) emzikle sakinleştirip veriyorum ne içerse kar diye uykuluykn emiyor uyumasını bekliyorum çoğu zaman başka da çözüm Yok inşallah hemen geçermerhaba ben de agustos annesiyim ve aynı sorun bizde de var.. agzına süt gelince çıglık cıglıga başını geri itmeler çırpınmalar... sebebini bulabildiniz mi acaba ya da bir çözüm yolu...
Bikaç yıldır bu şekilde konuşurken elinde telefon dinliyor ama anlamıyor çoğu şeyi tekrarlatıyor eğer ilgisini çeken konuysa yoksa cevap bile vermiyor direk böyle giderse boşanalım şeklimde konuşmam lazım ama anlarsaCanım çok haklısın ama konuşmayı denedin mi? Belki onunda istediği başka bişey vardır yada işle sıkıntısı falan olabilir hemen öyle kötü düşünme
Umarım öyle olur ya yalandan seviyor çocuğu gibi hissediyorum artk kaç kere laf saydım birilerinin yanında laf soktum yok yine aynı Yok işim var Yok çalışmam lazım tez dönemindeydi zaten herşeyi ben yapmaya çalıştım ders çalışsın diye ama ders çalışmam lazım diye gidiyor odasına bakıyorum yine almış telefonla konuşuyor veya maç izlemeye geliyor madem ders yüzünden çocuğa bakamam diyorsun bınlara nasıl vakit oluyor onu anlamadımTelefon konusunda seni cok ii anliyorum canim. Bizim evlendigimizden beri en buyuk sorunumuz bu. Cocuktan sonra degisir dedim ama yok hala ayni. Ben cok konustum nerdeyse 3 yil boyunca hergun. Kelimenin tam anlamiyla basinin etini yedim. Simdi en azindan aksamlari biraz birakiyo. Bizimkinde de var o durum. Yani 5 dk lavaboya gidiyom sen surda yat diyo ogluma. Bana da soylemiyo dusun artik. Kotu bi niyeti yok biliyorum. Ama gidis o gidis yarim saat gelmiyo. Benim cocuga gozum gibi baktigimi biliyo cunku. Bence sende iyi sozlerle konus bol bol. Olumsuz cumleler yerine olumlama yaparak basla cumlelerine. Su anda bıkkınligindan dolayi boyle kotu dusunuyosun. Ama o da emin ol senin kadar cok seviyo cocugunu. Sadece babalar hala sorumluluktan kacmaya calisiyolar bence. O yuzden mumkun oldugunca pozitif ol canim. Emin ol hersey guzel olacak ins.
İşten yorgun gelince sesimi çıkarmadım hiç yemeği o yesin diye bekledim onda da oyalanıyor hızlı ol da bende yiyeyim deyince eh biraz hızlanıyor çocuğun yanında tv telefon kullanmıyorum artk ilgisini çekip bakıyor çünkü dikkat et diyorum kucağında çocuk diğer elinde telefon tamam az kaldı bişey yazıp bırakıyorum diyor yaklaşık yarım saat boyunca:) oğlanı alıp başka odada takılacaz artk galiba Eminim farketmez bile olmadığımızı :)Ayni durum bizde de var.Bende çok sinirleniyorum.ise gidiyor ama aksama kadar oturuyor rahat bir kurumda yani.Ben yoruldum diyor .Çocuğu tutuyor ben yemek yerken bir saatte yiyorsun diyo bide.Normalde çok anlayışlıdir oglumuzuda çok seviyor biliyorum ama bizde mi sorun var acaba anlayamadım.oda bana telefonla çok ugrasiyosun diyor ama ben bebegimizle ilgili şeylere bakıyorum sonuçta.Çok sinir bozucular gerçekten.
Kucagimda o şekilde durmuyor ya tepiniyo illa beşikte sallanacakCanim ben simdi uyku zamanini kolluyorum. O durumda kucagima emzirir gibi aliyorum emzik veriyorum ve biraz gogsume bastirip hafif sallaniyorum. Normal sallanmadan kurtulduk sayilir. Bi dene istersen. Tumden kurtulmayi uyku egitimine yani 4. Aya biraktim. Insallah yani
Benimki ayakta sallanmayi bilmiyor bi kaç defa denedim olmadı bizimkinin olayı beşikte sallanmak. Sallanmayi kesince direk kipirdaniyorBen de aynı şeyi düşünüyorum Can'ım, ayakta sallayarak uyutuyorum bizim kızı
Titreşim sağlayan aletler varmış canım ondan al istersen sallanmayı bırakmazsa rahat edersin en azındanBenimki ayakta sallanmayi bilmiyor bi kaç defa denedim olmadı bizimkinin olayı beşikte sallanmak. Sallanmayi kesince direk kipirdaniyor
Seni o kadar ii anliyorum ki. Bizimde brbek dogduktan sonraki 25 gun oyleydi. Sinava hazirlaniyodu aynen soyledigin gibi odaya gidip telefonla ilgileniyodu. Bikac kez meyve falan goturdum oyle gorunce tepem atti. Yani ayni seyleri yasiyoruz nerdeyse. Insallah toparlar merak etme. Seviyodur tabiki neden yalanciktan sevsin. Sonucta onun da bi parcasi. Sen rahat ol. Yerinde olsam kimsenin yaninda rencide etmezdim. Erkekler disarda her zaman evin reisi olarak gorulmek ister. Esi tarafindan kirilmaya razi olmazlar. Gurur yaparlar. Yani yine ayni seyi soylicem ama pozitif olmaya calis sen canim. Cocugunu sevmemesi ilgilenmemesi icin hic bir sebep yok. Sadece sorumluluktan kaciyolar. Ona da alisacaklar yavas yavasUmarım öyle olur ya yalandan seviyor çocuğu gibi hissediyorum artk kaç kere laf saydım birilerinin yanında laf soktum yok yine aynı Yok işim var Yok çalışmam lazım tez dönemindeydi zaten herşeyi ben yapmaya çalıştım ders çalışsın diye ama ders çalışmam lazım diye gidiyor odasına bakıyorum yine almış telefonla konuşuyor veya maç izlemeye geliyor madem ders yüzünden çocuğa bakamam diyorsun bınlara nasıl vakit oluyor onu anlamadım
Valla tepinmesin diye gogsume bastiriyom. Bir iki kez tuttu. Bilmiyom devam eder mi?Kucagimda o şekilde durmuyor ya tepiniyo illa beşikte sallanacak
Canim gececek merak etme. Her sey kafamizda bitiyor. Sen umutsuz olma. Sut esittir pskoloji demekmis. O yuzden denemeye devam. Su an en sevdikleri sey rahatladiklari yer orasi. Hatasini anlayip evine yurduna donecek emir bey.kizlar sagolun hepiniz. sanirim bu meme reddi. cok üzücü bir durum bu. kucagima aldigimda da agliyor
beni mi istemiyor acaba
bir daha ya hic emmezse
n11 den aldım ben canm cuma aldım pztsi elimdeydi bebehits yanlış hatırlamıyorsam satıcının adıpurpleworld bugün ebebeke baktım lansinoh biberon satmıyorlarmış başka yere gitme fırsatım da olmadı. Sen nereden aldın internetten mi?
Buraya yazdıktan sonra bende nette baktım en uygun ordaydı ayni satıcıdan sipariş vermişim ama sonradan farkettim 160 ml acaba büyüğünü mu alsaydım? Elime ulaşmasını bekliyordum ama madem seninki sorunsuz geldi kargo bedava ve yuzde 40larda bir indirim vardi çok uyguna geldi ihtiyacı olan varsa bir göz atsın bence.n11 den aldım ben canm cuma aldım pztsi elimdeydi bebehits yanlış hatırlamıyorsam satıcının adı
Deme öyle şey, hiç vazgeçer mi tamamen, dönemsel bir şey bu sadece. Biberonu çok zorda kalmadikca verme, emzik de verme reddettiği süre içinde zaten Emir almıyordu sanırım emzik ama yazayım dedim yine de. Senin kucağında ağlıyorsa yanında biri varken koltukalti pozisyonda tutsun acıkınca, öyle emzirmeyi dene. Seni seviyor bebeğin sevmez mi hiç?! Sadece onun da bilmediği bir nedenden emmek istemiyor. Senin kokundan uzak kalamaz yoksa bebeğin merak etme hiç, geçecek hepsi. Yıllarca emzirebiliriz istediğimiz sürecekizlar sagolun hepiniz. sanirim bu meme reddi. cok üzücü bir durum bu. kucagima aldigimda da agliyor
beni mi istemiyor acaba
bir daha ya hic emmezse
Aynen biz deHalinize şükredin 3. Süt nöbetinde olanlar varyanlız yenidoğanken bu kadar sık kalkmıyorduk oha!
3 ay civarı oluyormuş bu durum dönemsel yani çözüm de sabır :) emzikle sakinleştirip veriyorum ne içerse kar diye uykuluykn emiyor uyumasını bekliyorum çoğu zaman başka da çözüm Yok inşallah hemen geçer
Canim gececek merak etme. Her sey kafamizda bitiyor. Sen umutsuz olma. Sut esittir pskoloji demekmis. O yuzden denemeye devam. Su an en sevdikleri sey rahatladiklari yer orasi. Hatasini anlayip evine yurduna donecek emir bey.
Artık kaldırma bence de onlar yemeleri gereken zamanları kendileri biliyor. Memeler terbiye oluyordur ihtiyacı kadar üretip. Darısı benim terbiyesizlerin başınaGünaydın kızlar önceleri geceleri süt sızmış bişekilde uyanırdım iki üç akşamdır sızma filan yok normalmi acaba sanırım gece bir kere kalkıyor diye ona göre süt üretimi oluyor eşimde kaldır emzir diyor ama bence kaldırmak ta artık olmaz 3aylık olacak 16 sında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?