2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
merhaba ben de agustos annesiyim ve aynı sorun bizde de var.. agzına süt gelince çıglık cıglıga başını geri itmeler çırpınmalar... sebebini bulabildiniz mi acaba ya da bir çözüm yolu...
3 ay civarı oluyormuş bu durum dönemsel yani çözüm de sabır :) emzikle sakinleştirip veriyorum ne içerse kar diye uykuluykn emiyor uyumasını bekliyorum çoğu zaman başka da çözüm Yok inşallah hemen geçer

Canım çok haklısın ama konuşmayı denedin mi? Belki onunda istediği başka bişey vardır yada işle sıkıntısı falan olabilir hemen öyle kötü düşünme
Bikaç yıldır bu şekilde konuşurken elinde telefon dinliyor ama anlamıyor çoğu şeyi tekrarlatıyor eğer ilgisini çeken konuysa yoksa cevap bile vermiyor direk böyle giderse boşanalım şeklimde konuşmam lazım ama anlarsa

Umarım öyle olur ya yalandan seviyor çocuğu gibi hissediyorum artk kaç kere laf saydım birilerinin yanında laf soktum yok yine aynı Yok işim var Yok çalışmam lazım tez dönemindeydi zaten herşeyi ben yapmaya çalıştım ders çalışsın diye ama ders çalışmam lazım diye gidiyor odasına bakıyorum yine almış telefonla konuşuyor veya maç izlemeye geliyor madem ders yüzünden çocuğa bakamam diyorsun bınlara nasıl vakit oluyor onu anlamadım

İşten yorgun gelince sesimi çıkarmadım hiç yemeği o yesin diye bekledim onda da oyalanıyor hızlı ol da bende yiyeyim deyince eh biraz hızlanıyor çocuğun yanında tv telefon kullanmıyorum artk ilgisini çekip bakıyor çünkü dikkat et diyorum kucağında çocuk diğer elinde telefon tamam az kaldı bişey yazıp bırakıyorum diyor yaklaşık yarım saat boyunca:) oğlanı alıp başka odada takılacaz artk galiba Eminim farketmez bile olmadığımızı :)

Kucagimda o şekilde durmuyor ya tepiniyo illa beşikte sallanacak

Benimki ayakta sallanmayi bilmiyor bi kaç defa denedim olmadı bizimkinin olayı beşikte sallanmak. Sallanmayi kesince direk kipirdaniyor
Titreşim sağlayan aletler varmış canım ondan al istersen sallanmayı bırakmazsa rahat edersin en azından

Seni o kadar ii anliyorum ki. Bizimde brbek dogduktan sonraki 25 gun oyleydi. Sinava hazirlaniyodu aynen soyledigin gibi odaya gidip telefonla ilgileniyodu. Bikac kez meyve falan goturdum oyle gorunce tepem atti. Yani ayni seyleri yasiyoruz nerdeyse. Insallah toparlar merak etme. Seviyodur tabiki neden yalanciktan sevsin. Sonucta onun da bi parcasi. Sen rahat ol. Yerinde olsam kimsenin yaninda rencide etmezdim. Erkekler disarda her zaman evin reisi olarak gorulmek ister. Esi tarafindan kirilmaya razi olmazlar. Gurur yaparlar. Yani yine ayni seyi soylicem ama pozitif olmaya calis sen canim. Cocugunu sevmemesi ilgilenmemesi icin hic bir sebep yok. Sadece sorumluluktan kaciyolar. Ona da alisacaklar yavas yavas

kizlar sagolun hepiniz. sanirim bu meme reddi. cok üzücü bir durum bu. kucagima aldigimda da agliyor
beni mi istemiyor acaba
bir daha ya hic emmezse
Canim gececek merak etme. Her sey kafamizda bitiyor. Sen umutsuz olma. Sut esittir pskoloji demekmis. O yuzden denemeye devam. Su an en sevdikleri sey rahatladiklari yer orasi. Hatasini anlayip evine yurduna donecek emir bey.

n11 den aldım ben canm cuma aldım pztsi elimdeydi bebehits yanlış hatırlamıyorsam satıcının adı
Buraya yazdıktan sonra bende nette baktım en uygun ordaydı ayni satıcıdan sipariş vermişim ama sonradan farkettim 160 ml acaba büyüğünü mu alsaydım? Elime ulaşmasını bekliyordum ama madem seninki sorunsuz geldi kargo bedava ve yuzde 40larda bir indirim vardi çok uyguna geldi ihtiyacı olan varsa bir göz atsın bence.

kizlar sagolun hepiniz. sanirim bu meme reddi. cok üzücü bir durum bu. kucagima aldigimda da agliyor
beni mi istemiyor acaba
bir daha ya hic emmezse
Deme öyle şey, hiç vazgeçer mi tamamen, dönemsel bir şey bu sadece. Biberonu çok zorda kalmadikca verme, emzik de verme reddettiği süre içinde zaten Emir almıyordu sanırım emzik ama yazayım dedim yine de. Senin kucağında ağlıyorsa yanında biri varken koltukalti pozisyonda tutsun acıkınca, öyle emzirmeyi dene. Seni seviyor bebeğin sevmez mi hiç?! Sadece onun da bilmediği bir nedenden emmek istemiyor. Senin kokundan uzak kalamaz yoksa bebeğin merak etme hiç, geçecek hepsi. Yıllarca emzirebiliriz istediğimiz sürece

sertk60 çok sinir bozucu gerçekten, sabretmek çok zor. Ama çözüm konuşmak başka yolu yok, hiç konusmadan boşanmak, bu sürece girmek sadece acaba'larını arttırır. Anlat kocana, kapat tv'yi, al telefonu öyle başla anlatmaya; anlatırken sen şöyle yapıyorsun böyle yapıyorsun demekten ziyade ben kırılıyorum yalnız hissediyorum demeye çalış. Bebeğinizin ilgili bir babayi hak ettiğini söyle ve içinde kalan şeyleri anlat. Yıkıcı değil yapıcı olmaya çalış çünkü kavga vs. olması daha kötü olur.
Eğer bunlar işe yaramazsa o zaman sayılarla konuş. İçinde tatil günlerinin de olduğu 3 gün hiç çocukla ilgili bir şey önerme. Senin için çok zor ve yorucu biliyorum ama net rakamlar olsun elinde, inkar edemesin. Çocuğu ne zaman almak istiyor, ne zaman ilgileniyor, bu sürenin ne kadarında tv/telefonla ilgileniyor hepsini not al sonunda çık karşısına çocuğu tek yapmadığın gibi tek bakmayacağını anlat, işin içine dahil olmasını, bez değiştirme uyutma biberonla besleme gibi şeylere dahil olmasını söyle. Bilmiyorum ne kadar işe yarar ama yıkmadan önce elinden geleni yapman lazım yıkmak çok kolay. İnşallah düzelir bir an önce ve mutlu mutlu büyütürsünüz minik Emir'i

peki canim uyurken de almazsa ki emir hic almadi uykuluyken dogdugundan beri,biberonla mi verecegiz hep?

Canim gececek merak etme. Her sey kafamizda bitiyor. Sen umutsuz olma. Sut esittir pskoloji demekmis. O yuzden denemeye devam. Su an en sevdikleri sey rahatladiklari yer orasi. Hatasini anlayip evine yurduna donecek emir bey.

allah iyiligini versin canim,sabah sabah guldurdun beni
insallah gecicidir canim.

Günaydın kızlar önceleri geceleri süt sızmış bişekilde uyanırdım iki üç akşamdır sızma filan yok normalmi acaba sanırım gece bir kere kalkıyor diye ona göre süt üretimi oluyor eşimde kaldır emzir diyor ama bence kaldırmak ta artık olmaz 3aylık olacak 16 sında

Artık kaldırma bence de onlar yemeleri gereken zamanları kendileri biliyor. Memeler terbiye oluyordur ihtiyacı kadar üretip. Darısı benim terbiyesizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…