2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
peki canim uyurken de almazsa ki emir hic almadi uykuluyken dogdugundan beri,biberonla mi verecegiz hep?
Uyurken değil de uyku iyice bastırınca aldı dün hatta uyurken çeneyi açtım öyle emdi normalde açmaz gerçi bende çok zorlamamıştım ama mecbur kalınca uğraştım aldı

Uyuyorsa kaldırma canım büyüme hormonlarının salgılandıgı saatler var.uyusunda büyüsün.öyle takmada neden süt sızmıyor diye beyne sinyal gönderme

Arkadaştan alıp denedim canım titreşim kesmedi benimkini illa o hamak gibi beşikte bir o yana bir bu yana savrulacak
Baya sallanmaya alışmış canım ozaman kademeli olarak azalt bence birden kesmek imkansız önce yavaş sallnmaya alıştır sonra sallanma hızını bir tık daha düşür böyle böyle belki normale döner

Arkadaştan alıp denedim canım titreşim kesmedi benimkini illa o hamak gibi beşikte bir o yana bir bu yana savrulacak
Ayakta sallamayı denedin mi? Bir iki sallıyordum hemen dalıyordu. Sonra duruyordum öyle sallamadan. Uyanacak gibi olursa hafif sallıyordum. Bir de son zamanlarda Plates topunda zipliyoruz. Onu da bir dene.

cok sagol canim. huzursuz yatip huzursuz uyandim ama yazin moral oldu. uyandi emir. uykulu oldugu icin emdi. simdi de memede uyuyakaldi. insallah birakmaz.

Haklısın cnm baya alıştı eşim yüzünden. Çocuk uzun uyusun diye evde olduğu her zaman salladı çocuğu kaç defa uyardim. Ben tam azaltiyorum gündüz o alsam gelip savuruyor yine çocuğu önce o işi halletmem lazım

benim esim de pek hevesli sallamaya
ama ben izin vermiyorum sallamasina.

Sen hem meme hem biberon veriyosunya canim belki oyuzden biberona alismis olabilir bence illada sutunu saqip vereceksen ya siringayla ver ya kasikla

o da geldi aklima ama hic boyle bir sey olmamisti. hic biberon vermeyen arkadaslar da yasiyor bu durumu,o yuzden onunla ilgisi yok mu acaba diyorum. bir de dün biberonu da zor aldi. hep agzinda geveledi. karnı agriyordu. cok agladi. acaba agridan dolayi mi boyle yapti dün bilemiyorum..

Ozaman normal demekki canim cogu kisi yasiyo bu durumu donemsel bisey demekki canini skma ne olursa olsun emzirmeye dewam uzmesin minik Emir annesini benim kiz acayip inat sinirli kimbilir biz nasil atlatacaz bu meme reddini dusunmeye basladim simdiden

illa olacak diye bir sey var mi bilmiyorum ama belki de olmaz sizde. evrene oyle mesaj gondermeyelim
insallah hicbirimiz yasamayalim bu durumu. tüm bebisler memelere yapışsin

Ayakta sallamayı denedin mi? Bir iki sallıyordum hemen dalıyordu. Sonra duruyordum öyle sallamadan. Uyanacak gibi olursa hafif sallıyordum. Bir de son zamanlarda Plates topunda zipliyoruz. Onu da bir dene.
Ayakta sallanmayı pek beceremiyor bi kaç denedik şaşkın şaşkın bakindi etrafa diğeri çok çılgıncaymiş denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…