2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de 160 ml aldım. Hem küçük biberonları daha çok seviyorum hem de çok uzun süre kullanmayacağım için küçük tercih ettim. Biraz daha büyüyünce büyük daha iyi olabilir. Fiyatı baya uygun gerçekten diğer istemediği biberonlara kıyasla özellikle :)

Her 10 Kasımda, sirenler çalınca,tüylerim diken diken oluyor. Bu 10 Kasımda oğlumla evde saygı duruşu yaptık.:))
Umarım oğlumuda laik,demokrat bir Atatürkçü olarak yetiştirebilirim.
En büyük dileğim öncelikle kızıma Atatürk ü anlatmak fikirlerini benimsetmek sonrasında ise yolundan yürümesini sağlamak

Su yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sabah kahvaltım ve ögle yemegim hep ayakta hızlı hızlı(onu bile yapamadıgım oluyor ya neyse) aksam yemegimizde genelde dönüşümlü hep mama sandalyesinde masada bizimle oturdgu günleri hayal ediyorum ahhh ahhh

Peki o zaman da cisi kalmaz mi? Ben de aynisini düsünüyorum. Bebegim islak mendili sürdügüm gibi gözünü aciyor ama sürmesem de cis kalip pisik yapar diye korkuyorum... Kuru bir bez hazirlayip onunla silsem olur mu ki?

Ben temizleme pamuguyla sıcak suyla ıslatıp yapıyorum uyanmıyor ,bir kac kez su ısıtamadım ıslak mendle yaptım hemen uyandı.
Simdi bi kasesi var kızımın,ona suyunu koyup petegin üzerine koyuyorum ısıtmaklada uğraşmıyorum suyu.su sıcak oldgu icin herhalde uyanmıyor

Olabiliyor dönem dönem maalesef...
Uykuluyken vermeyi denedin mi? Agzında pamukcuk vs yok dimi?

baktim canim yok bir sey.
bu sabah uyaninca aldim hemen kucagima,emdi cok sukur. sonra baya uyudu memede. altini actim utansin emsin diye. uyanir gibi oldu ama tekrar daldi. uyudu biraz. sonra uyandi. bu sefer sol memeyi verdim. onu da 10-15 dk.emdi uyuyakaldi. annemin kucagina verdim,uyuyor simdi. ben de kahvalti yapabiliyorum. acliktan basim döndü .

eveeeet gelsin o gunler gelsin

Bende senin gibi gşydiriyorum ama ev hep 24 derece civarında .bir de corap cıkmıyor bizde. Onun dısında uyanınca yelegini giydiriyorum 10-15 dk sonra da cıkartıyorum
Cok giyinmeye alısmasını istemiyorum hiç

Bizde de tv izler kendini kaptırır asla seni dinlemez yani dinliyormuş gibi yapar ne anlattım dersin pispis güler biraz kızarım özür diler işte herkesin bi huyu var. Umarım boşanma falan olmaz çok üzüldüm dün geceden beri

İlk okuduğumda akşam yemeğinde hep mama sandalyesinde sandım, nasıl yani diyerek afalladım bir kızıma baktım bir mama sandalyesini getirdim gözümün önüne yok uymadı bir türlü. Sonra tekrar okudum da aklimdaki karmaşa çözüldü

Yapıştıkları dönemde çok memnunduk hepimiz hayatımızdan çünkü :)
O da zor ama ikisi arasında tercih yapsam yapışmasını secerdim

sancisi ve cok uykusu oldugu zamanlar da emmek istemiyorlar canim

Canım zor bir durum. Bence telefonları kapatıp Emir'i uyutup öyle konuşun. Sen biraz tatlı sert konuşabilirsin ama kavgaya dönüştürmeden olursa daha iyi olur. Bu durumun artık seni çok üzdüğünü ve en kısa sürede çözüm bulmanız gerektiğinden bahset. Emir'le tek başına ilgilenmenin çok zor olduğundan bahset ve telefona daha az vakit ayırmasını iste. Bütün isteklerini ve rahatsızlıklarını da dile getir bence. Onun bir sıkıntısı varsa onu da sor. Belki o da kendince dertli. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz.

Kızlar biz rota aşımızı da olduk. :) Dün gece beslenme içim çok sık uyandığımız için bu sabah aşırı uykusuzdum. Öğlen 10 dakika uyumuşum o bile ne kadar iyi geldi. Valla enerji doldum. Böyle ufak şeylerle mutlu olmayı öğrendim anne olduğumdan beri :)

Hepinize tatlı bir gün diliyorum :)

Ooo tarife bak ben bile coştum :)
Bebeğim ilk doğduğunda çok sağma biriktir biraz dediler.2 3 saatte bir sağdım bu zamana kadar.hatta 4 saatte bir sağdığımda daha çok geliyodu.
Ama sonra sonra süt azalmaya başladı.
Promalttan eşim bir koli almıştı.aşırı bi artış olmadı sabitti.humanada 5 cc arttırmıştır belki.
Solgarı aldırıcam.şu mevlit telaşım bitsinde.güzel bi kampa giricem.tek işim süt sağmak olucak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…