- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Ben de 160 ml aldım. Hem küçük biberonları daha çok seviyorum hem de çok uzun süre kullanmayacağım için küçük tercih ettim. Biraz daha büyüyünce büyük daha iyi olabilir. Fiyatı baya uygun gerçekten diğer istemediği biberonlara kıyasla özellikle :)Buraya yazdıktan sonra bende nette baktım en uygun ordaydı ayni satıcıdan sipariş vermişim ama sonradan farkettim 160 ml acaba büyüğünü mu alsaydım? Elime ulaşmasını bekliyordum ama madem seninki sorunsuz geldi kargo bedava ve yuzde 40larda bir indirim vardi çok uyguna geldi ihtiyacı olan varsa bir göz atsın bence.
En büyük dileğim öncelikle kızıma Atatürk ü anlatmak fikirlerini benimsetmek sonrasında ise yolundan yürümesini sağlamakHer 10 Kasımda, sirenler çalınca,tüylerim diken diken oluyor. Bu 10 Kasımda oğlumla evde saygı duruşu yaptık.:))
Umarım oğlumuda laik,demokrat bir Atatürkçü olarak yetiştirebilirim.
Kizlar Bim'de bu ahşap yapbozlar vardı. Çok hoşuna gittiler henüz bunlarla oynamasına daha çok var ama aliverdim fiyatları da uygun olunca.
kizlaaaar emir oglenden beri memeyi almiyor. ciglik cigliga bagiriyor yatirinca. meme reddi mi bu
Su yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sabah kahvaltım ve ögle yemegim hep ayakta hızlı hızlı(onu bile yapamadıgım oluyor ya neyse) aksam yemegimizde genelde dönüşümlü hep mama sandalyesinde masada bizimle oturdgu günleri hayal ediyorumKızlar yemek yiyebiliyor musunuz? Benim en büyük problemlerimden biri yemek yiyebilmek. Genelde Ege tam çatalı elime almışken uyanıyor (yeni uyutsam bile). Kahvaltı saatleri zaten en altif olduğu saatler, bölünmeyen bir kahvaltım hiç olmadı desem yeridir. Öğle yemeklerim de hep boğazıma takılıyor :) Akşam yemeklerini de eşimle dönüşümlü yiyebiliyoruz. Tabi hızlı hızlı :) Hep böyle mi gidecek bu :)
Peki o zaman da cisi kalmaz mi? Ben de aynisini düsünüyorum. Bebegim islak mendili sürdügüm gibi gözünü aciyor ama sürmesem de cis kalip pisik yapar diye korkuyorum... Kuru bir bez hazirlayip onunla silsem olur mu ki?
Olabiliyor dönem dönem maalesef...
Uykuluyken vermeyi denedin mi? Agzında pamukcuk vs yok dimi?
Zaman ne kadar cabuk geciyor,kontrollere gidip,ultrason heyecanı yasadıgımız günler dün gibi...2018 Ağustos anaları konusu açılmış vay be okadar oldumu
Su yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sabah kahvaltım ve ögle yemegim hep ayakta hızlı hızlı(onu bile yapamadıgım oluyor ya neyse) aksam yemegimizde genelde dönüşümlü hep mama sandalyesinde masada bizimle oturdgu günleri hayal ediyorumahhh ahhh
Cözülmüs olan süt 24 saat kalıyormus bilgine cnm,bende 3 gün biliyordum.3 gün kalabiliyor diye biliyorum.
Bende senin gibi gşydiriyorum ama ev hep 24 derece civarında .bir de corap cıkmıyor bizde. Onun dısında uyanınca yelegini giydiriyorum 10-15 dk sonra da cıkartıyorumYa giydirme falan konusulmus ya size gore benim oglan bayagi ciplak korktum su an
Gunduz 22 dereceyi gecirmemeye calisiyorum altinda badi ustune alt ust bi takim oyun halisina koyucaksam(yerler soguk altimiz bos)yelek giydiriyorum.Gece 19a iniyo bi tek uzun kollu badi ustune 2.5tog uyku tulumu.Gece gunduz uyurken coraplar cikicak .Takintiliyim bu konuda.Hatta kizimi ole alistirmisim ki gecen sene krese giderken etek giymek istemiyodu cici annesi uyurken kulotlu corabini cikamadigi icin
Bizde de tv izler kendini kaptırır asla seni dinlemez yani dinliyormuş gibi yapar ne anlattım dersin pispis güler biraz kızarım özür diler işte herkesin bi huyu var. Umarım boşanma falan olmaz çok üzüldüm dün geceden beriBikaç yıldır bu şekilde konuşurken elinde telefon dinliyor ama anlamıyor çoğu şeyi tekrarlatıyor eğer ilgisini çeken konuysa yoksa cevap bile vermiyor direk böyle giderse boşanalım şeklimde konuşmam lazım ama anlarsa
Yapıştıkları dönemde çok memnunduk hepimiz hayatımızdan çünkü :)illa olacak diye bir sey var mi bilmiyorum ama belki de olmaz sizde. evrene oyle mesaj gondermeyelim
insallah hicbirimiz yasamayalim bu durumu. tüm bebisler memelere yapışsin
Uyku da önemli ama eğer acıkmadığını düşünüyorsan uyandırma ama çok acıktı diyorsan bezle gitsinaltini acip uyandirsam mi acaba emmeye devam etsin diye?
İlk okuduğumda akşam yemeğinde hep mama sandalyesinde sandım, nasıl yani diyerek afalladımSu yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm sabah kahvaltım ve ögle yemegim hep ayakta hızlı hızlı(onu bile yapamadıgım oluyor ya neyse) aksam yemegimizde genelde dönüşümlü hep mama sandalyesinde masada bizimle oturdgu günleri hayal ediyorumahhh ahhh
O da zor ama ikisi arasında tercih yapsam yapışmasını secerdimYapıştıkları dönemde çok memnunduk hepimiz hayatımızdan çünkü :)
sancisi ve cok uykusu oldugu zamanlar da emmek istemiyorlar canimo da geldi aklima ama hic boyle bir sey olmamisti. hic biberon vermeyen arkadaslar da yasiyor bu durumu,o yuzden onunla ilgisi yok mu acaba diyorum. bir de dün biberonu da zor aldi. hep agzinda geveledi. karnı agriyordu. cok agladi. acaba agridan dolayi mi boyle yapti dün bilemiyorum..
Canım zor bir durum. Bence telefonları kapatıp Emir'i uyutup öyle konuşun. Sen biraz tatlı sert konuşabilirsin ama kavgaya dönüştürmeden olursa daha iyi olur. Bu durumun artık seni çok üzdüğünü ve en kısa sürede çözüm bulmanız gerektiğinden bahset. Emir'le tek başına ilgilenmenin çok zor olduğundan bahset ve telefona daha az vakit ayırmasını iste. Bütün isteklerini ve rahatsızlıklarını da dile getir bence. Onun bir sıkıntısı varsa onu da sor. Belki o da kendince dertli. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz.Bikaç yıldır bu şekilde konuşurken elinde telefon dinliyor ama anlamıyor çoğu şeyi tekrarlatıyor eğer ilgisini çeken konuysa yoksa cevap bile vermiyor direk böyle giderse boşanalım şeklimde konuşmam lazım ama anlarsa
Pompa kampi yapacaksin gunduzleri yarim saatte bir 5 dakika sag gogus 5dk sol gogus aksamlari 2 saatte bir 15 dk sag 15 dk sol gogus 3 gun bunu yap sutun artacak ve tabiki 3 litre su icmelisin extra olarak istegine bagli olarak ister yap ister yapma e- bebek promalt icecek humana still tea ve solgarin bir vitamini var ondan edin brewers yeast with b12 adı bunu sabah ogle aksam ikiser tablet aliyorsun sutun cosuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?