2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
sancisi ve cok uykusu oldugu zamanlar da emmek istemiyorlar canim

neyi oldugunu da anlamiyoruz ki canim. karnini ovuyoruz,sirtina pit pit vuruyoruz. yatirinca kucagima agliyor. zorlamiyorum. babasina ya da anneme veriyorum. biraz zaman gecince yine aliyorum. boyle olunca emiyor. hayirlisiyla 6 ayi tamamlayip ek gidaya gecseydik:)

Canim sanilanin aksine memeler depo degil uzun sure sutu memede tutmaya calismak beyine sute ihtiyaç yok sen az uret mj ini veriyor... memeler depo degil musluk :)

Canim sanilanin aksine memeler depo degil uzun sure sutu memede tutmaya calismak beyine sute ihtiyaç yok sen az uret mj ini veriyor... memeler depo degil musluk :)

Tamamdır bundan sonra herşey daha farklı olucak.inşaallah geç kalmamışımdır :)

merhaba ağustos anneleri. benim de ciddi uyku sorunları var bebeğimle. gece uykuları çok bölük bölük. günden güne değişiyor. bir rutini olamadı. bir de ilk başlarda kucağımda sallayarak uyutuyordum. sonra yorucu olmaya başlayınca hamakta uyutmaya başladım. hamakta uyuyor az da olsa ama hamak da yatak gibi değil hamakta uyuması sağlıklı mıdır. hamaktan alıp yatağa aktarınca uyanıyor. yatağında uyusun istiyorum. benim gibi hamakta uyutanlar var mı. ne yapıyorsunuz hamaktan alabiliyor musunuz nasıl bıraktıracaz hamağı bebeklerimize. yardımlarınızı bekliyorum.

Sizde sadece sagipta veriyorsunuz de mi ? Ya da ben mi öyle hatırlıyorum. Konuyu biraz kaçırmış olabilirim :) bende sagiyorum sürekli

Bizimde hamagimiz var ama sorun olmuyor pek. Besiktede uyuyor hamakta da. Sadece yorgun olduğumda koyuyorum hamaga uyumaya yakinken. Dalınca da fark etmiyor.

Ahh ah aynı dertten muzdaribiz. Benimki de hamakta sallanarak uyuyor gündüzleri. Geceleri de son çare yanıma alıyorum. Hata üstüne hata.

Ahh ah aynı dertten muzdaribiz. Benimki de hamakta sallanarak uyuyor gündüzleri. Geceleri de son çare yanıma alıyorum. Hata üstüne hata.

evet hata üstüne hata. şimdilik günü kurtarıyoruz yatağında uyutmaya çalışyıorum şş pat yaparak olmayınca hamağa alıyorum pes edip. şimdilik neyse de 4.aydan sonra mudahale edilmezse böyle alışır 2 3 yaşına kadar diye korkuyorum

Arkadaşlar sizin bebişler gunduz kaç saatte bir emiyor? Bana 3 4 saatte bir dendi ama benim kız 1.5 saatte bir istiyor bazen daha az nadirende 2 saate kadar bekletebiliyorum. Kademeli olarak araları açmaya çalıştım ama pek işe yaramadı. Var mi bi oneriniz?

4 saat mümkün değil emmeden durmaz benim kızım gerekirse iki fırt çeker yine de emer. 4 saat cokmuş.

Bir buçuk saatte bir uyanıksa ki gündüz genelde uyanık zaten bence sorun yok emebilir :)

4 saat mümkün değil emmeden durmaz benim kızım gerekirse iki fırt çeker yine de emer. 4 saat cokmuş.
4 saat bana da çok uzak ama 3 saat olsa fena olmazdı yani hadi gunduz neyse de gece olsa bariiiii
Hayır 2 dakika keyifle emdin, sonra ne olmuş olabilir ki ağlayıp feryat ediyorsun be çocuğum. Ne yaptı bu memeler sana niye yanına yaklaşınca kendini kasıp kıpkırmızı oluncaya kadar ağlıyorsun
Benim kız size ugramış bugün herhalde şuan aynı durumdayız baba gezdiriyo ara verdik birazdan birdaha denicez
Bir buçuk saatte bir uyanıksa ki gündüz genelde uyanık zaten bence sorun yok emebilir :)
Genelde söyle oluyor emiyor uyuyor 40 dkdan fazla deil bazen 5 10 tabi tekrar tekrar yatırıyorum sonra biraz oynatıyorum ve hemen yemek istiyor. Uyku dahil 1.5 saat. Sanki fazla yese fazla uyur bende birseyler yaparım gibi geliyor bana çünkü hicbirsey yapamıyorum

hamakta uyuduktan sonra alıp yatağına koyabiliyor musunuz. kendi yatağında hiç sallanmadan uyuabiliyor mu
Derin uyursa beşiğe koyunca sallamadan uyuyabiliyor. Bazen sürekli uyanabiliyor o zamanda hafif sallıyorum beşikte sonra bırakıyorum. Uykular düzene girse daha da iyi olacak inşallah ya gündüz çok değişken oluyor. Bazen sürekli uyaniyor hiçbir iş yapamıyorum bazende tam tersi oluyor

Hayır 2 dakika keyifle emdin, sonra ne olmuş olabilir ki ağlayıp feryat ediyorsun be çocuğum. Ne yaptı bu memeler sana niye yanına yaklaşınca kendini kasıp kıpkırmızı oluncaya kadar ağlıyorsun
Aynısı bizde de var. Onu yaparken bir de vücudunu yay gibi gerip kıpkırmızı suratla yüzüme bakarak ağlıyor benimki. Çözemediğim gizemlerden biri :)

Bizim de aynı canım ne yapabiliyorsam uyku zamanın da okadar

Çok geçmiş olsun canım. Umarım kötü birşey değildir. Hemen moralinizi bozmayın. Başka doktora da gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…