- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Ah onlar ne canavar, her şey beklenirIçime bir şüphe düşmüştü ama bu kadarına ihtimal veremedim. Nasıl cökertecez bu şebekeyi var mı fikri olan?
Senin bebek tüm yolları kapatmışBu ara hiç sagmiyorum yaslanarak denedim ama öyle zor emziriyorum ki durmuyor sadece makas yapabiliyorum o da tek elimle kafasını tutup diğer elimle yapmaya çalışıyorum çünkü başını kolumda da tutmuyor çok zorlanıyorum duana da bolca amin
Pardon ilk mesajda da yazmışsın da ben onu okumamışım. Maşallah demek oyalanınca baya arttırilabiliyor. Bende oynatıyorum sohbet muhabbet derken en fazla 10 dakika oyalanıyo benim kız sabırsız galibabizim ortalama 2.5 saat suan. ama geniz akintisi var 1.5 saatte bir de emdigi oluyor o yuzden. eger cok oyun oynar oyalarsam 3 saate kadar cikiyor
Sorma ya allahım uyutmak bile işkence oldu inşallah geçer bir an önceAh onlar ne canavar, her şey beklenir
Senin bebek tüm yolları kapatmış
Yastıkla desteklersen makas daha kolay olabilir. Aklıma bir şey gelirse yine yazarım. Bu arada şikayet de edeyim hemen, her konuda derya olan internet bu konuda ketum mu ketum hiçbir şey bulunmuyor tek bir makale hariç.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım kötü birşey değildir. Hemen moralinizi bozm
ayın. Başka doktora da gidin
her seferinde biraz daha uzuyor durma suresi. pes etme :))Pardon ilk mesajda da yazmışsın da ben onu okumamışım. Maşallah demek oyalanınca baya arttırilabiliyor. Bende oynatıyorum sohbet muhabbet derken en fazla 10 dakika oyalanıyo benim kız sabırsız galiba
Yarım saat en fazla uykusu gündüz genelde 15-20 dakikalık kısa şekerlemeler yapıyor :) uyanık kalma süresi baya uzadı kalkmak bakınmak istiyorGündüz uykuları nasıl peki? Biz bı aralar derin uyuyamıyoruz gündüzleri. Yarım saat kadar falan uyuyor, o da hepi topu iki kere falan. Uyku sürelerinin kısalması hatta bu kadar kısalması normal mi sizce?
Bizimkide gündüzleri kısa uyuyor. Emiyor kısa bir şekerleme yapıyor,uyanıyor. Artık dünyayı keşfetmeye başladılar. Bundan sonra bizim işimiz daha zorlaşacak. İlgisini çekecek oyunlar,şarkılar, aktiviteler başlıyor.Gündüz uykuları nasıl peki? Biz bı aralar derin uyuyamıyoruz gündüzleri. Yarım saat kadar falan uyuyor, o da hepi topu iki kere falan. Uyku sürelerinin kısalması hatta bu kadar kısalması normal mi sizce?
Kirk dakikada bir, en fazla bir buçuk saat dayanıyor. Çok sık yani. Hiç 3 4 saati bulmadıArkadaşlar sizin bebişler gunduz kaç saatte bir emiyor? Bana 3 4 saatte bir dendi ama benim kız 1.5 saatte bir istiyor bazen daha az nadirende 2 saate kadar bekletebiliyorum. Kademeli olarak araları açmaya çalıştım ama pek işe yaramadı. Var mi bi oneriniz?
Hahaha çok güldüm ya bunun üzerin e iyi geyik yapardım ama misafirlerim var.Kızlar tüm bebelerin aynı anda organize olup memeyi reddetmesinin ve aynı hareketlerle bunu belli etmesinin nedenini buldumBebeğimi emzirirken birden emmeyi bırakıp ağlaması sonra can havliyle memeye sarılması ve sonra aklına aniden gelmiş gibi yeniden ağlamasıyla keşfettim. Bu kararsızlığının arkasında gruba ihanet etme korkusu ve en kıymetlisi memeden uzak kalma endişesi yatıyor. Ve size o büyük nedeni açıklıyorum;
2017 Ağustos Bebekleri Paylaşım Alanı sayfasinda karar alıyorlar ve hep birlikte yürürlüğe koyuyorlar. Nasıl ki biz aynı zamanlarda çoğunlukla aynı marka oyun halısı veya aynı siteden kehribar kolye alıyoruz organize olup, bebeler de doğmadan önce her neredelerse iletişim kurmuşlar ve aynı şeyleri yapıyorlar. Bu büyük gizemi çözen kişi olarak takdirleri toplamaya başlayabilirim, şimdi ilk iş iletişim ağlarını koparmak
Kırmızı balık şarkısını ona uyarlayıp söylüyorum ben çok gülüyor ne anlıyorsa. Damliko balık golde kıvrıla kıvrıla yuzuyorrrBizimkide gündüzleri kısa uyuyor. Emiyor kısa bir şekerleme yapıyor,uyanıyor. Artık dünyayı keşfetmeye başladılar. Bundan sonra bizim işimiz daha zorlaşacak. İlgisini çekecek oyunlar,şarkılar, aktiviteler başlıyor.
Hadi insallahhhher seferinde biraz daha uzuyor durma suresi. pes etme :))
Okuduğum yerlerde hep gündüz bir yatısta iki saatten fazla uyutmayın ki gece iyi uyusun falan yazıyorGündüz uykuları nasıl peki? Biz bı aralar derin uyuyamıyoruz gündüzleri. Yarım saat kadar falan uyuyor, o da hepi topu iki kere falan. Uyku sürelerinin kısalması hatta bu kadar kısalması normal mi sizce?
Aramızda bir hafta varmıs sadece benim senin kiz benimkinden de fenaymış kolay gelsin. Peki sen biberon denedin mi? Ben yeni sipariş verdim gelmesini bekliyorum gece uykusuna geçiste vermek icin.Kirk dakikada bir, en fazla bir buçuk saat dayanıyor. Çok sık yani. Hiç 3 4 saati bulmadı
Hahaha çok güldüm ya bunun üzerin e iyi geyik yapardım ama misafirlerim var.
Aaa bu bizKırmızı balık şarkısını ona uyarlayıp söylüyorum ben çok gülüyor ne anlıyorsa. Damliko balık golde kıvrıla kıvrıla yuzuyorrr
Balıkçı Adem gole oltasini atiyorr
(Adem de balık tutmayı seven amcasi)
Damliko balık dinleee
Sakin yemi yeme
Adem amca tutacak
Sepetine atacak
Damliko balık kaç kaç
Evet sakin bu aralarBugün burası çok sessiz...
Çok geçmiş olsun ya inşallah bir an önce toparlarKızlar iyi geceler hepinize biz maalesef grip olduk
O kadar sakınmamıza dikkat etmemize rağmen şimdi nöbetteyim ateşi çıkıyor yavrumun öksürüyor ve burnu tıkalı nasıl canım acıyor o öksürdükçe ahhh ahhh
Doktora götürdük iki kez ilkinde sadece prospan diye bir bitkisel öksürük şurubu verdi birde sık sık burnunu temizle dedi ilaç vermek istemiyorum dedi ki bizde istemedik ama öksürüğü şiddetlenirse göreyim tekrar dedi bugün çok şiddetlendi tekrar götürdük antibiyotik kullanmayalım daha çok küçük dedi nefesi rahatlaması için buhar verdi sanki işe yarıyor gibi daha rahat nefes alıyor. Ama bugün tekrar ateşi çıkmaya başladı bir çay kaşığı calpol veriyorum maalesef inşallah biran önce iyileşir çok üzülüyorum Allah daha kötüsünden korusun tabi ama bu bile çok zor
İnşallah canımÇok geçmiş olsun ya inşallah bir an önce toparlar
Yok ben sağım yapmıyorum hiç zaten. O yüzden de biberon kullanmıyorum. Zaten bizim kız başta memeyi zor tutmuştu. Mem reddi korkusuyla hiç biberon emzik vermedim. Emziği denediğimde de çok geç olmuştu almadi. Ben de ısrarcı olmadım.Hadi insallahhh
Okuduğum yerlerde hep gündüz bir yatısta iki saatten fazla uyutmayın ki gece iyi uyusun falan yazıyorşaka gibi. Bizimki 40 dakika süruyor o da al yatır falan başta derine dalana kadar ohoo. Bugün perdeyi biraz daha çektim genelde loş ışık yapıyordum daha koyu oldu. 40 dk sonra gozlerini açtı hatta güldü onu alıyorum diye ama kucağıma alıp pışpış ninni az gezinme derken tekrar uyudu. Uykusu açılmadan hemen müdahale edersek belki daha uzun uykular elde ederiz ama bunun için erken teşhis lazim ama ben aç kurt gibi hangi ise saldıracağımi şaşırdığım icin zor.
Aramızda bir hafta varmıs sadece benim senin kiz benimkinden de fenaymış kolay gelsin. Peki sen biberon denedin mi? Ben yeni sipariş verdim gelmesini bekliyorum gece uykusuna geçiste vermek icin.
Gecmis olsun canim insaAllah atlatir hemen uzulmeKızlar iyi geceler hepinize biz maalesef grip olduk
O kadar sakınmamıza dikkat etmemize rağmen şimdi nöbetteyim ateşi çıkıyor yavrumun öksürüyor ve burnu tıkalı nasıl canım acıyor o öksürdükçe ahhh ahhh
Doktora götürdük iki kez ilkinde sadece prospan diye bir bitkisel öksürük şurubu verdi birde sık sık burnunu temizle dedi ilaç vermek istemiyorum dedi ki bizde istemedik ama öksürüğü şiddetlenirse göreyim tekrar dedi bugün çok şiddetlendi tekrar götürdük antibiyotik kullanmayalım daha çok küçük dedi nefesi rahatlaması için buhar verdi sanki işe yarıyor gibi daha rahat nefes alıyor. Ama bugün tekrar ateşi çıkmaya başladı bir çay kaşığı calpol veriyorum maalesef inşallah biran önce iyileşir çok üzülüyorum Allah daha kötüsünden korusun tabi ama bu bile çok zor
Al benden de o kadar, bir an önce uyusunda işimi yapayım diyeheyecanla bekliyorum, o yüzden mi böyle oluyor acaba diyorum bir de hissediyor olabilir mi?Okuduğum yerlerde hep gündüz bir yatısta iki saatten fazla uyutmayın ki gece iyi uyusun falan yazıyorşaka gibi. Bizimki 40 dakika süruyor o da al yatır falan başta derine dalana kadar ohoo. Bugün perdeyi biraz daha çektim genelde loş ışık yapıyordum daha koyu oldu. 40 dk sonra gozlerini açtı hatta güldü onu alıyorum diye ama kucağıma alıp pışpış ninni az gezinme derken tekrar uyudu. Uykusu açılmadan hemen müdahale edersek belki daha uzun uykular elde ederiz ama bunun için erken teşhis lazim ama ben aç kurt gibi hangi ise saldıracağımi şaşırdığım icin zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?