2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Içime bir şüphe düşmüştü ama bu kadarına ihtimal veremedim. Nasıl cökertecez bu şebekeyi var mı fikri olan?
Ah onlar ne canavar, her şey beklenir

Senin bebek tüm yolları kapatmış
Yastıkla desteklersen makas daha kolay olabilir. Aklıma bir şey gelirse yine yazarım. Bu arada şikayet de edeyim hemen, her konuda derya olan internet bu konuda ketum mu ketum hiçbir şey bulunmuyor tek bir makale hariç.

bizim ortalama 2.5 saat suan. ama geniz akintisi var 1.5 saatte bir de emdigi oluyor o yuzden. eger cok oyun oynar oyalarsam 3 saate kadar cikiyor
Pardon ilk mesajda da yazmışsın da ben onu okumamışım. Maşallah demek oyalanınca baya arttırilabiliyor. Bende oynatıyorum sohbet muhabbet derken en fazla 10 dakika oyalanıyo benim kız sabırsız galiba

Sorma ya allahım uyutmak bile işkence oldu inşallah geçer bir an önce

Pardon ilk mesajda da yazmışsın da ben onu okumamışım. Maşallah demek oyalanınca baya arttırilabiliyor. Bende oynatıyorum sohbet muhabbet derken en fazla 10 dakika oyalanıyo benim kız sabırsız galiba
her seferinde biraz daha uzuyor durma suresi. pes etme :))

Gündüz uykuları nasıl peki? Biz bı aralar derin uyuyamıyoruz gündüzleri. Yarım saat kadar falan uyuyor, o da hepi topu iki kere falan. Uyku sürelerinin kısalması hatta bu kadar kısalması normal mi sizce?

Gündüz uykuları nasıl peki? Biz bı aralar derin uyuyamıyoruz gündüzleri. Yarım saat kadar falan uyuyor, o da hepi topu iki kere falan. Uyku sürelerinin kısalması hatta bu kadar kısalması normal mi sizce?
Yarım saat en fazla uykusu gündüz genelde 15-20 dakikalık kısa şekerlemeler yapıyor :) uyanık kalma süresi baya uzadı kalkmak bakınmak istiyor

Bizimkide gündüzleri kısa uyuyor. Emiyor kısa bir şekerleme yapıyor,uyanıyor. Artık dünyayı keşfetmeye başladılar. Bundan sonra bizim işimiz daha zorlaşacak. İlgisini çekecek oyunlar,şarkılar, aktiviteler başlıyor.

Kirk dakikada bir, en fazla bir buçuk saat dayanıyor. Çok sık yani. Hiç 3 4 saati bulmadı
Hahaha çok güldüm ya bunun üzerin e iyi geyik yapardım ama misafirlerim var.

Kırmızı balık şarkısını ona uyarlayıp söylüyorum ben çok gülüyor ne anlıyorsa. Damliko balık golde kıvrıla kıvrıla yuzuyorrr
Balıkçı Adem gole oltasini atiyorr
(Adem de balık tutmayı seven amcasi)
Damliko balık dinleee
Sakin yemi yeme
Adem amca tutacak
Sepetine atacak
Damliko balık kaç kaç

her seferinde biraz daha uzuyor durma suresi. pes etme :))
Hadi insallahhh
Okuduğum yerlerde hep gündüz bir yatısta iki saatten fazla uyutmayın ki gece iyi uyusun falan yazıyor şaka gibi. Bizimki 40 dakika süruyor o da al yatır falan başta derine dalana kadar ohoo. Bugün perdeyi biraz daha çektim genelde loş ışık yapıyordum daha koyu oldu. 40 dk sonra gozlerini açtı hatta güldü onu alıyorum diye ama kucağıma alıp pışpış ninni az gezinme derken tekrar uyudu. Uykusu açılmadan hemen müdahale edersek belki daha uzun uykular elde ederiz ama bunun için erken teşhis lazim ama ben aç kurt gibi hangi ise saldıracağımi şaşırdığım icin zor.
Kirk dakikada bir, en fazla bir buçuk saat dayanıyor. Çok sık yani. Hiç 3 4 saati bulmadı

Hahaha çok güldüm ya bunun üzerin e iyi geyik yapardım ama misafirlerim var.
Aramızda bir hafta varmıs sadece benim senin kiz benimkinden de fenaymış kolay gelsin. Peki sen biberon denedin mi? Ben yeni sipariş verdim gelmesini bekliyorum gece uykusuna geçiste vermek icin.

Aaa bu biz balıkçı hasan geliyor oltasını atıyor

Kızlar iyi geceler hepinize biz maalesef grip olduk
O kadar sakınmamıza dikkat etmemize rağmen şimdi nöbetteyim ateşi çıkıyor yavrumun öksürüyor ve burnu tıkalı nasıl canım acıyor o öksürdükçe ahhh ahhh
Doktora götürdük iki kez ilkinde sadece prospan diye bir bitkisel öksürük şurubu verdi birde sık sık burnunu temizle dedi ilaç vermek istemiyorum dedi ki bizde istemedik ama öksürüğü şiddetlenirse göreyim tekrar dedi bugün çok şiddetlendi tekrar götürdük antibiyotik kullanmayalım daha çok küçük dedi nefesi rahatlaması için buhar verdi sanki işe yarıyor gibi daha rahat nefes alıyor. Ama bugün tekrar ateşi çıkmaya başladı bir çay kaşığı calpol veriyorum maalesef inşallah biran önce iyileşir çok üzülüyorum Allah daha kötüsünden korusun tabi ama bu bile çok zor

Çok geçmiş olsun ya inşallah bir an önce toparlar

Yok ben sağım yapmıyorum hiç zaten. O yüzden de biberon kullanmıyorum. Zaten bizim kız başta memeyi zor tutmuştu. Mem reddi korkusuyla hiç biberon emzik vermedim. Emziği denediğimde de çok geç olmuştu almadi. Ben de ısrarcı olmadım.

Gecmis olsun canim insaAllah atlatir hemen uzulme

Al benden de o kadar, bir an önce uyusunda işimi yapayım diyeheyecanla bekliyorum, o yüzden mi böyle oluyor acaba diyorum bir de hissediyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…