2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayır 2 dakika keyifle emdin, sonra ne olmuş olabilir ki ağlayıp feryat ediyorsun be çocuğum. Ne yaptı bu memeler sana niye yanına yaklaşınca kendini kasıp kıpkırmızı oluncaya kadar ağlıyorsun
Ya sana bi sorum olacak bende de tazyik sorunu var yavrum çok yoruluyor sürekli kafasını geri çekiyor sanırım bunun da etkisi var memeden uzaklasmasinda zora sadece bugün bile tıkandı 2 kere sen neler yapıyorsun bunun icin

Gece başka ya duruyorsa istediği kadar dursun tabi ama durmuyorsa yapacak bir şey yok.
Bizim baba da işte anneye kaldı, benim ağrıdı kucakta evde gezmekten ya, neyin ağlaması bu boğazın da mı ağrımıyor onca çığlığa

Aynısı bizde de var. Onu yaparken bir de vücudunu yay gibi gerip kıpkırmızı suratla yüzüme bakarak ağlıyor benimki. Çözemediğim gizemlerden biri :)
Evet evet yay gibi geriyor kendini böööğ diye ağlıyor bagira çağıra. Çok merak ediyorum derdi ne.

Öncelikle sürekli sağman gerekmiyorsa sağmayı bırak. Ben sağmayınca normale dönüyor saginca birkaç gün daha tazyik yapıyor. Emzirirken bebeği yukarıda tutmaya çalış yani sen arkana iyice yaslan en az dik üçgenin hipotenüsü kadar yaslan arkana bebek de mümkün olduğunca üstünde olsun. Bir de memeyi makas gibi sık emzirirken, özellikle emmeye yeni başladığında süt akışı sakinleyene kadar sıkmak yardimci olur. Çok zor bir şey ya, inşallah geçer ben de emerken boğulunca çok üzülüyorum salak gibi kendimi suçluyorum ne alakası varsa, Allah sütün eksikliğini de tazyikini de uzak etsin evlerden.

Doğanın öyle ağlamalarının sebebi genelde midedeki gaz oluyor büyük insan gibi geğirince rahatlıyor

Doğanın öyle ağlamalarının sebebi genelde midedeki gaz oluyor büyük insan gibi geğirince rahatlıyor
Bu sefer gaz yok çünkü her seferinde emmek istemediğinde yapıyor bunu ben de hep sakinleştirmek için gaz çıkartır gibi ovalıyorum sırtını ama çıkmıyor gaz ya da karnında varlığını hissetmiyorum gazı olduğunda elimin altında hareket ettiğini hissediyorum genelde.

Valla canim bizde 3 4 saat bekleyemeyiz. Max 2.5 saat bekledi. Ona da ac kaldi diye dusunmekten kendimi yedim bitirdim biz hep memedryiz

Kızlar tüm bebelerin aynı anda organize olup memeyi reddetmesinin ve aynı hareketlerle bunu belli etmesinin nedenini buldum Bebeğimi emzirirken birden emmeyi bırakıp ağlaması sonra can havliyle memeye sarılması ve sonra aklına aniden gelmiş gibi yeniden ağlamasıyla keşfettim. Bu kararsızlığının arkasında gruba ihanet etme korkusu ve en kıymetlisi memeden uzak kalma endişesi yatıyor. Ve size o büyük nedeni açıklıyorum;
2017 Ağustos Bebekleri Paylaşım Alanı sayfasinda karar alıyorlar ve hep birlikte yürürlüğe koyuyorlar. Nasıl ki biz aynı zamanlarda çoğunlukla aynı marka oyun halısı veya aynı siteden kehribar kolye alıyoruz organize olup, bebeler de doğmadan önce her neredelerse iletişim kurmuşlar ve aynı şeyleri yapıyorlar. Bu büyük gizemi çözen kişi olarak takdirleri toplamaya başlayabilirim, şimdi ilk iş iletişim ağlarını koparmak

oluyor canim gecen haftalarda biz de yasadik. geciyor merak etme. moral bozma yanindaki birine ver sakinlesince tekrar al. sen stres yapip gerilirsen daha cok ters tepiyor.

Interneti kes sen evdeki en iyisi

Hahahaa... Olur mu olur, bunlar herşeyi hissettiğine göre, telepati yoluyla anlaşmış da olabilirler...

oluyor canim gecen haftalarda biz de yasadik. geciyor merak etme. moral bozma yanindaki birine ver sakinlesince tekrar al. sen stres yapip gerilirsen daha cok ters tepiyor.

evet evet canim. zorlayinca iyice cildiriyor. sakinlesince daha iyi oluyor. alma ihtimali artiyor. ay bizimki de gecsin bir an once insallah.

belli olmuyor. ama ortalama 2.5 saat. bazen 3 oluyor bazen de 1.5 :))

evet evet canim. zorlayinca iyice cildiriyor. sakinlesince daha iyi oluyor. alma ihtimali artiyor. ay bizimki de gecsin bir an once insallah.
bide mesela gecen gun cildirdi meme istiyor biliyorum ama tutmuyor. en sonunda yatirdim yataga ben de yanina uzandim. yapisti memeye. farkli pozisyonlar deneyebilirsin

Içime bir şüphe düşmüştü ama bu kadarına ihtimal veremedim. Nasıl cökertecez bu şebekeyi var mı fikri olan?

Bu ara hiç sagmiyorum yaslanarak denedim ama öyle zor emziriyorum ki durmuyor sadece makas yapabiliyorum o da tek elimle kafasını tutup diğer elimle yapmaya çalışıyorum çünkü başını kolumda da tutmuyor çok zorlanıyorum duana da bolca amin

Hanımefendiye bir hafta mühlet verdim o zaman bakalım uzar mı aralar siz üç aylıksınız sizin nasıl?
bizim ortalama 2.5 saat suan. ama geniz akintisi var 1.5 saatte bir de emdigi oluyor o yuzden. eger cok oyun oynar oyalarsam 3 saate kadar cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…