2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya ne güzel oldu bunu duymak :) zorlamaya grrrk yok o zaman kendi hallerine bırakıyoruz bebişleri:)

Tesekkurler canim deniyecem tam gözumde canlandiramasamda silikon kaşık alıp pratik olarak uygulayınca anlarım diye düşünüyorum. Belki böylelikle cesaret edip sinemaya da giderim

Aslinda benim alıştırmam lazım çünkü benimkiler laftan anlamıyorlar. Tok desem aç gibi diyorlar aç desem uykusu var. Tamam da bunun anası benim 24 saat benimle bu cocuk ben onun gık demesinden artik ac mı olduğunu gazlı mı oldugunu anlıyorum. Tabi bazen hepsi karışıyor ama benden iyi km tanıyabilir yavrumu. Meme reddimiz dışaridayken ve cok yoruldugu zaman oluyor artık sadece bu yüzden birkac gün sonra düzene girerse yine denerim hem biberonu hem de arch2401 ın anlattığı gibi kaşığı. O zaman da olmazsa alıştırma bardağıni denerim.

Sevindim senin bıdığın biberonu kabul etmesine. Hayırlı olsun nasıl peki tekrar çalışmak?

Niye gözyaşlı ağlamazmış oğlum bayağı yaş döküyor ishal değil mi şimdi :) bende kullanıyorum iki gündür malfor maflor neyse inşallah geçer hemen

Geçmiş olsun. Bugün memeden indirme. İlk defa duydum ishal olan çocuktan gözyaşı gelmediğini.

Çok gecmis olsun cnmm
Çok sağ olun kızlar. Valla bir haftadan fazladir sivi kaka. Daha önce götürdük sadece emzir demişti. Bugün hala geçmeyince yine goturduk. Sıvı kaybı olsa gözyaşı akmaz ağlayınca. Bingildagina bakti. Çökme filan olursa, aşırı huysuzluk, fazla kaka, ağlama olursa gelin dedi tekrar. Su kaybı yok bu ishal değil dedi.

Bu arada maflor baktım 4-10 yaş yazıyordu. Eşim dediki zaten bu yaş için bu tarz probiyotikler yok, genelde 4 yaşında başlandığı için bakanlık yönetmenliğine göre geneline 4 yaş olarak etiket basılıyor. Bebeklerin kullanmasında sorun yokmuş yani.

gecmis olsun canim

Oy maşallah maşallah :) bol bol söyleyelim çünkü ben dün buraya yazdım ya gece mışıl mışıl uyuyan çocuk kırk kere uyandı :))))) en çok ananın babanın nazarı değer diye boşuna dememişler valla :))

Geçmiş olsun cnm. Maflor kullanmadan büyüyen bebek yok galiba korkma, eşinin söylediği gibi pediatrik şurupların çocuğunda (peditusta bile) öyle yazıyor. Hatta onda 6 yaş falan yazıyordu sanırım. Ama malesef daha erken tanışıyoruz bu dozlar için mühim birşey olmadığı belli çok şükür,, kısa sürede toparlar inşallah

Bende 4 yaşa takıldım acilde Dr aynen böyle demiş eşime kullan gitsin probiyotik sonuçta sorun olmaz

canim sadece emzirdigin zamanlarda kac saat uyuyor duru?
uyuyakalmadan emip bitiriyor mu?
Evet cnm tamamen bitirip uyuyor. Dokuz buçukta yatıyor, bir gibi kalkıyor, sonra da dört gibi kalkıyor. Çok kısa emip tekrar uyuyor. Sabah altı buçukta tekrar kalkıyor; bu defa altını da değiştiriyorum, emziriyorum, biraz oyalanıyor, ben de o sırada kendime kahve kıza da kahvaltı hazırlayıp tekrar uyutuyorum. Biberon da verdiğimiz zaman biraz daha uzuyor aralıklar.

bizim sorunumuz emirin memede uyumasi. bitirmeden uyuyor. kucaktan indirince uyaniyor. tekrar emziriyorum tekrar uyuyor falan falan. kesintisiz emip bitirmiyor. saat 11.30da kalkti. hala uyumadi.

gecmis olsun canim
Teşekkürler
Çok sağ ol. Bakalım inşallah toparlar. Uzayınca endişelendik valla.
Tesekkurler
kizlar gobek icin mekik cekmek sütü etkiler mi?
Gretchen Grundler 6 ayi bekleyecegim demistin,daha yorucu spor icin mi gecerli bu?
Laktikasit süte geçiyor diye biliyorum. Spor yaptirdiktan en az 2 saat sonra mi emzirmek gerekiyormus.
Bende 4 yaşa takıldım acilde Dr aynen böyle demiş eşime kullan gitsin probiyotik sonuçta sorun olmaz
Eşim diyor ki biz deyince (eczacilar) kullanmıyorsunuz ama doktor yazınca paşa paşa kullanıyorsunuz:)))

Gretchen Grundler Bu arada bu malflorun içinden bir damlalık cıktı. Çok rahat veriliyor bununla bebeğe. Bunu bi dene istersen. Yalnız ayrı satılmıyor sanırım. Damla ile birlikte satılıyormuş. Çok pratik bir şey ama. Ben bunu saklarım ilerde başka ilaç vermek gerekirse bunla vermek çok daha kolay çünkü.

bizim sorunumuz emirin memede uyumasi. bitirmeden uyuyor. kucaktan indirince uyaniyor. tekrar emziriyorum tekrar uyuyor falan falan. kesintisiz emip bitirmiyor. saat 11.30da kalkti. hala uyumadi.
Bebeklerimizin bu aylarda güven duygusu oluşuyor o yüzden emmek bahane kucak şahane modunda geziyorlar. Ben kucağımda uyumak istiyorsa uyutuyorum. Onu ne olursa olsun bırakmayacak anne babası olduğu güvenini kazansın diye. Zaten sosyalleştikten sonra istesekte koynumuzda durmayacaklar. Seni çok yormuyorsa müdahale etme yada babasının kucağına ver orda uyusun.

ben de anne kokusu alsin kendini guvende hissetsin diye indirmek istemiyorum kucagimdan ama sanki derin uyumuyor gibi geliyor.iyice dalip 3 4 saat uyusun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…