- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Gündüz mu 3-4 saat? Yoksa gece mi?ben de anne kokusu alsin kendini guvende hissetsin diye indirmek istemiyorum kucagimdan ama sanki derin uyumuyor gibi geliyor.iyice dalip 3 4 saat uyusun istiyorum.
Emzik ve ilaç verdiğim diğer şeyleri de kaynatarak kullanıyorum kaynatamadığım zaman kaynar sudan geçiriyorum mutlaka. Bir önceki sefer ben de onlardan şüphelenmiştim ama artık dikkat ediyorum buna da.Geçmiş olsun kilo alımı iyi. Benim aklıma banyo suyu degil ama emzikten mi bulaşıyor diye gelmişti. Gerçi bu ara emzik almıyor demiştin.
Baba sabah 8'de aldı çocuğu ben uyudum, 10'da emzirmek için uyandırdı sonra da ben emzirirken mutfağı pür-i pak etti. Sağolsun hiç eksik etmiyor yardımını ama gece onu uyandirmaya ben kıyamıyorum haftaiçi de az uyuyor diye.Baba nerdee babaaaaaaaaaa:)
Benim kız daha ikiye katlamadı doğum kilosunu ama az kaldı. 6100 şu an, 6800 olunca katlanmış olacak. Ben de artık çok sorun yasamiyorum ya, yine deli ediyor bazen aç olduğu halde emmeyince onun dışında daha uzun aralıklarla emzirip yarım yada bir saatte bir teklif ediyorum almazsa zorlamıyorum. Zorlamayınca inat da etmiyor.Ya evet çok saçma değil mu ama bence çocuğun uyku hakkına saygı duymak lazım bu arada ben emzirme danismanina başvurdum verecektir parayi alacaktım danismayjamaaaa kadın bana hemen kilosunu sordu kilosunu yeterli bulunca bana dedi ki sizin danismanliga ihtiyacınız yok çünkü bu bir meme reddi degilllll yeterli kiloya daha önce ulaştığı için artık fazla beslenmek istemiyor araları açmak istemiyor siz uyandikca emzirmeye devam edin kontrolleri aksatmayin su kaybı olmadıkça hiçte telaş etmeyin bu aylarda olan şeyler geçecektir dedi moral oldu bana sende benim gibi olduğun için hemen girip yazayım dedim tabi bu durumu yaşayan bebeği doğum kilosunu ikiye katlamis sadece uyku mahmuru emen arkadaşların hepsine de umut olsun istedim En azından bu gaz bana biraz gider
Ben sezaryen olduğum için doktorum 6 ay yürüyüş ve yüzme hariç spor onermedi bana. Süt için ne olur bilmiyorum sen yine de 2 saat emzirme spordan sonra.kizlar gobek icin mekik cekmek sütü etkiler mi?
Gretchen Grundler 6 ayi bekleyecegim demistin,daha yorucu spor icin mi gecerli bu?
Çok pahalı bir ilaç değilse sırf damlası için bile alırım. Şimdi ilaç sayısı günde 5'e çıktı 3 reflü 2 amip için. Neredeyse 2 saat zaman alıyor ilaçlarGretchen Grundler Bu arada bu malflorun içinden bir damlalık cıktı. Çok rahat veriliyor bununla bebeğe. Bunu bi dene istersen. Yalnız ayrı satılmıyor sanırım. Damla ile birlikte satılıyormuş. Çok pratik bir şey ama. Ben bunu saklarım ilerde başka ilaç vermek gerekirse bunla vermek çok daha kolay çünkü.
Merak ettim baktım ilacın fiyatı 25 tl:)) Alınabilir yada sağlık ocağına gidip yazdırılabilir. Baya yoruluyorsun.Emzik ve ilaç verdiğim diğer şeyleri de kaynatarak kullanıyorum kaynatamadığım zaman kaynar sudan geçiriyorum mutlaka. Bir önceki sefer ben de onlardan şüphelenmiştim ama artık dikkat ediyorum buna da.
Baba sabah 8'de aldı çocuğu ben uyudum, 10'da emzirmek için uyandırdı sonra da ben emzirirken mutfağı pür-i pak etti. Sağolsun hiç eksik etmiyor yardımını ama gece onu uyandirmaya ben kıyamıyorum haftaiçi de az uyuyor diye.
Benim kız daha ikiye katlamadı doğum kilosunu ama az kaldı. 6100 şu an, 6800 olunca katlanmış olacak. Ben de artık çok sorun yasamiyorum ya, yine deli ediyor bazen aç olduğu halde emmeyince onun dışında daha uzun aralıklarla emzirip yarım yada bir saatte bir teklif ediyorum almazsa zorlamıyorum. Zorlamayınca inat da etmiyor.
Ben sezaryen olduğum için doktorum 6 ay yürüyüş ve yüzme hariç spor onermedi bana. Süt için ne olur bilmiyorum sen yine de 2 saat emzirme spordan sonra.
Çok pahalı bir ilaç değilse sırf damlası için bile alırım. Şimdi ilaç sayısı günde 5'e çıktı 3 reflü 2 amip için. Neredeyse 2 saat zaman alıyor ilaçlar
Zaten doğum kilosunu 6.ayda ikiye katlamasini bekleriz dedi seninki zaten ondan önce katlayacak o yüzden Defne kuzu için de aynısı geçerli :)Emzik ve ilaç verdiğim diğer şeyleri de kaynatarak kullanıyorum kaynatamadığım zaman kaynar sudan geçiriyorum mutlaka. Bir önceki sefer ben de onlardan şüphelenmiştim ama artık dikkat ediyorum buna da.
Baba sabah 8'de aldı çocuğu ben uyudum, 10'da emzirmek için uyandırdı sonra da ben emzirirken mutfağı pür-i pak etti. Sağolsun hiç eksik etmiyor yardımını ama gece onu uyandirmaya ben kıyamıyorum haftaiçi de az uyuyor diye.
Benim kız daha ikiye katlamadı doğum kilosunu ama az kaldı. 6100 şu an, 6800 olunca katlanmış olacak. Ben de artık çok sorun yasamiyorum ya, yine deli ediyor bazen aç olduğu halde emmeyince onun dışında daha uzun aralıklarla emzirip yarım yada bir saatte bir teklif ediyorum almazsa zorlamıyorum. Zorlamayınca inat da etmiyor.
Ben sezaryen olduğum için doktorum 6 ay yürüyüş ve yüzme hariç spor onermedi bana. Süt için ne olur bilmiyorum sen yine de 2 saat emzirme spordan sonra.
Çok pahalı bir ilaç değilse sırf damlası için bile alırım. Şimdi ilaç sayısı günde 5'e çıktı 3 reflü 2 amip için. Neredeyse 2 saat zaman alıyor ilaçlar
44 lira sanırım fiyatı. Müsait olunca fotoğrafını atayım bi bak. Anlıyorum seni ya hele bebek huysuzluk yapıyorsa çok zor.Emzik ve ilaç verdiğim diğer şeyleri de kaynatarak kullanıyorum kaynatamadığım zaman kaynar sudan geçiriyorum mutlaka. Bir önceki sefer ben de onlardan şüphelenmiştim ama artık dikkat ediyorum buna da.
Gündüz valla benimki de yarim saat uyuyor uyanıyor. Burada herkesinki öyle olunca artık çok dert etmedim . Gece için de şunu söyleyeyim. Doymuyordur uyuya kalıyordur. Sen hemen kaldır onu gazını çıkar o sıra uyanıp tekrar istiyor. Öyle öyle doyana kadar devam et. Bi yerden sonra derin uykuya dalıyor doyunca zaten. Ben öyle yapıyorum. Ilk uykusu nispeten uzun oluyor üç saat kadar filan uyuyor eğer bir derdi yoksa. Bir de emerken ben çenesini gidikliyorum devam etsin diye.gunduz de gece de:)
ananemize geldik makınayı eve gidip alabılırsem denıcem . Çok huysuzlandı yatırıyorum ağlıyor kucagımda uyuyor bakalım ne kadar rahatlıcak.
Cc söylemedi benim serum fizyolojik tüpleri 5 ml hepsini koyabilirsin bence. Gerçi ben hiç buhar makinası kullanmadım o yüzden ne kadar koyulur pek tahmin edemiyorum canım.
canım aynı durumdayızbizim sorunumuz emirin memede uyumasi. bitirmeden uyuyor. kucaktan indirince uyaniyor. tekrar emziriyorum tekrar uyuyor falan falan. kesintisiz emip bitirmiyor. saat 11.30da kalkti. hala uyumadi.
Yanlış mı biliyormusumMerak ettim baktım ilacın fiyatı 25 tl:)) Alınabilir yada sağlık ocağına gidip yazdırılabilir. Baya yoruluyorsun.
Çok geçmiş olsun ya hemen iyileşir inşallah.Çok sağ olun kızlar. Valla bir haftadan fazladir sivi kaka. Daha önce götürdük sadece emzir demişti. Bugün hala geçmeyince yine goturduk. Sıvı kaybı olsa gözyaşı akmaz ağlayınca. Bingildagina bakti. Çökme filan olursa, aşırı huysuzluk, fazla kaka, ağlama olursa gelin dedi tekrar. Su kaybı yok bu ishal değil dedi.
Bu arada maflor baktım 4-10 yaş yazıyordu. Eşim dediki zaten bu yaş için bu tarz probiyotikler yok, genelde 4 yaşında başlandığı için bakanlık yönetmenliğine göre geneline 4 yaş olarak etiket basılıyor. Bebeklerin kullanmasında sorun yokmuş yani.
44 lira sanırım fiyatı. Müsait olunca fotoğrafını atayım bi bak. Anlıyorum seni ya hele bebek huysuzluk yapıyorsa çok zor.
Gündüz valla benimki de yarim saat uyuyor uyanıyor. Burada herkesinki öyle olunca artık çok dert etmedim . Gece için de şunu söyleyeyim. Doymuyordur uyuya kalıyordur. Sen hemen kaldır onu gazını çıkar o sıra uyanıp tekrar istiyor. Öyle öyle doyana kadar devam et. Bi yerden sonra derin uykuya dalıyor doyunca zaten. Ben öyle yapıyorum. Ilk uykusu nispeten uzun oluyor üç saat kadar filan uyuyor eğer bir derdi yoksa. Bir de emerken ben çenesini gidikliyorum devam etsin diye.
ananemize geldik makınayı eve gidip alabılırsem denıcem . Çok huysuzlandı yatırıyorum ağlıyor kucagımda uyuyor bakalım ne kadar rahatlıcak
canım aynı durumdayız
Çok sağ ol inşallahÇok geçmiş olsun ya hemen iyileşir inşallah.
Ben sağ elle tenis oynuyorum. Normalde sağ kolum çok kuvvetlidir. Ona rağmen ilk zamanlar cok agriyordu. Ama sanki zamanla agirliga alistim baya. Zamanla yavaş yavaş arttığından sanırım kaslar ona gore ayarlıyor kendini.gidiklama emirde ise yaramiyor:))
ama ben de dedigin gibi yapiyorum. altini aciyorum uyansin diye. dedigin gibi doymadan uyuyakaliyor. zaten boynumda duzlesme var,iyice agriyorsaatlerce kolda yattigi icin.
Alışkanlıklarından etkisi var tabi. Ben de hep anne sütünü, biberonla destekleyerek verdiğim için, sadece memeden beslendiğinde kısa uyuyor.ben de anne kokusu alsin kendini guvende hissetsin diye indirmek istemiyorum kucagimdan ama sanki derin uyumuyor gibi geliyor.iyice dalip 3 4 saat uyusun istiyorum.
Çok sağ ol inşallah
Ben sağ elle tenis oynuyorum. Normalde sağ kolum çok kuvvetlidir. Ona rağmen ilk zamanlar cok agriyordu. Ama sanki zamanla agirliga alistim baya. Zamanla yavaş yavaş arttığından sanırım kaslar ona gore ayarlıyor kendini.
Bilmiyorumki canım, googledan baktım. Belki benimki yanlıştır. Şimdi eczacı eşine ilaç konusunda bişey diyemem:))Yanlış mı biliyormusumbu arada bu tarz ilaç olmayan probiyotikleri devlet karşılamıyor. Yazdırmaya gerek yok yani.
Alışkanlıklarından etkisi var tabi. Ben de hep anne sütünü, biberonla destekleyerek verdiğim için, sadece memeden beslendiğinde kısa uyuyor.
Çok sağ olun kızlar. Valla bir haftadan fazladir sivi kaka. Daha önce götürdük sadece emzir demişti. Bugün hala geçmeyince yine goturduk. Sıvı kaybı olsa gözyaşı akmaz ağlayınca. Bingildagina bakti. Çökme filan olursa, aşırı huysuzluk, fazla kaka, ağlama olursa gelin dedi tekrar. Su kaybı yok bu ishal değil dedi.
Bu arada maflor baktım 4-10 yaş yazıyordu. Eşim dediki zaten bu yaş için bu tarz probiyotikler yok, genelde 4 yaşında başlandığı için bakanlık yönetmenliğine göre geneline 4 yaş olarak etiket basılıyor. Bebeklerin kullanmasında sorun yokmuş yani.
Değil mi bende duyunca çok mutlu oldum inan eşimi aramadan buraya girip yazdım ki belki bunalmis biri olurda rahatlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?