2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim kasikla verirken puskurtmemesi icin bir taktik var ama ben yaziyla anlatabilir miyim bilmiyorum simdi oncelikli olarak biz irem in iki damaginin arasina dogru kasigin ucunu yerlestirip ( kasik silikon oldugundan cani yanmaz merak etme) onun emme hareketi gibi bir hareket yapmasina olanak vererek (kasigi da yarim doldurarak veriyoruz tabi) azar azar dokuyoruz bunu bir deneyin kasikla ister istemez bir miktar agzin kenarlarindan dokulme olabiliyor ama bu sekil 100 cc sutten 10 cc civari bir kayipla sonuca ulasiyoruz biz

Çok geçmiş olsun canım.
Özellikle anne için yıpratıcı bir hastalık ama Allah dermansız dert vermesin. Umarım en kısa zamanda geçer gider.

Onu ben de gördüm ama emin olamadım o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.

Saol cnm,, ikinci için şimdiden strese girmeyelim boşuna o zaman :)
Gerek yok gibi. Yani en azından rota hastalığından daha kötü değildir.

benim kız da doktor verince içti ilacı bana her daim inat kaldı

S sakyuz mesela bu aksam 7de uyandi emir ve hala uyumadi. memeyle savasirken saatler geciyoe ve uykusuz kaliyor. nasil olacak bu isler,deyiver bana
Arada biberon takviyesi yap o zaman tam doyar be uzun uyut.

Bencede iyi doyduğu içinde güzel uyuyor. Tabi bazı bebeklerde uykucu olur.

Geçmiş olsun canım bu amip belasından kurtulamadık salgın var galiba inş iyileşir biran önce

İşte tam olarak ben sadece zeytin yiyebiliyorum alerjiden dolayı süt ürünleri yasak onu yeme gaz yapar ben ne yiyeceğim acaba

Denedim canm. Aarada biberonla da veryorm. Ama hç bişe değşmedi uyku saatlerinde. Neyse en azından normaldede doyuyor demekki diye düşünüp teselli buluyorum:))
Bardağın dolu tarafını görmek diye buna denir işte :))) bazı çocuğun yapısı böyle oluyor işte cnm, aç tok, gazı var yok farketmiyor... ben de iyi bilirim uyumayan bebenin zorluğunu :)))))

Saat daha 8 ve ben 3 saattir ayaktayım Dün de böyleydi, yorgunluktan ölüyorum. Bir de bugun arkadaşlarımız geliyor bebek ziyaretine, mutfak keşmekeş... Dertler derya olmuş ben de bir sandal
Bu gece coştuk bizde gözleri bir açtı kapatmadi boynumda fıtık olduğu için çok zor zamanlar geçiriyorum kız kardeşim i çağırdım yardım için yoksa error vereceğim yakinda

Diyet yapınca kakası kaç günde düzelmişti canım?
Net şu gün düzeldi diyemem. Yavaş yavaş toparladı. Günde yaptığı kakanın önce 1 tanesinde mukus azalmaya başladı. Sonra diğerlerinede de azaldı. Ama mesela arada bir gün yine mukus oldu. Nedeni ne bilemiyorum belki o günler üşüttü. Belki farketmeden sütlü bişeyler yedim. Belkide süt alerjisi yok ama vücut daha tolere edemiyor. Biraz büyüyünce düzeleceğine inanıyorum,inanmak istiyorum :))))
.

allah kolaylik versin canim. babasina devredip biraz uyu bari.
Öyle yaptım 2 saat uyudum daha iyiyim şimdi.
İşte tam olarak ben sadece zeytin yiyebiliyorum alerjiden dolayı süt ürünleri yasak onu yeme gaz yapar ben ne yiyeceğim acaba
Bal da alerjik ama yasak değilse yiyebilirsin. Ceviz enerji verir. Biber kizartabilirsin az yağda. Domates yasak değilse domates ye, gerçi mevsimi değil artik. Tam buğday ekmeği daha doyurucu beyaz ekmekten, özellikle Uno'nun ekmekleri çok lezzetli tavsiye ederim.
Onun dışında yediğim hee şey yasak listesinde. Bir de yine yüksek alerjen ama yasak değilse fıstık ezmesi hem protein verir hem enerji hem de çok lezzetli.
Bu gece coştuk bizde gözleri bir açtı kapatmadi boynumda fıtık olduğu için çok zor zamanlar geçiriyorum kız kardeşim i çağırdım yardım için yoksa error vereceğim yakinda
Çok geçmiş olsun. Geçen hafta kardeşim geldi benim de yardıma. Eve gidince annemlere anlatmış Defne'yi: '40 dk uyutuyorsun 4 dakika uyuyor' demiş. Babam bana anlatıyor gülerek. Dedim bana gülme, ben gülüyor muyum geçince gulersin dedi, siz de aynıydınız dedi bir de

Bugün Damla'yi tekrar doktora götürdük hala geçmedi ishali diye. Doktor baktı ishal olan çocuk böyle gözyaşli ağlayamaz dedi. Tekrar gönderiyordu bizi ama bu sefer ısrar ettik. O zaman test yapalım dedi. Biraz fazla ilaç ve test karşıtı ya da biz mi abartıyoruz nedir. Ishal olan bebek günde 3 kere yapmaz daha fazla yapar dedi kakasini. Neyse tüplerimizi aldık eve dönüyoruz kaka bekleyeceğiz. Bir de malfror mu ne yazdırdık ısrarla:) bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…