hiç sesini çıkartma öyle kalın iyi kodunda düşün bide bizim bugun hastalık eklendi mahvoldum . Bırıncı çocuktan sırt agtım kalmıştı çok emmesınden bundan sonra ne kalır bilmemmemede uyumayi seviyor anacım bizim bebeler:)
e ona da kol lazim,boyun lazim:)
Önce altini degistirip sonra beslesen yemek yediginde hemen uykusu gelmiyor mu? Ya da gece yatarken bir defa degistir sabaha kadar idare etsin. Gece benim bebegim cok altina yapmiyor mesela. Bir de gece beslenmesini bir defaya düsürdüm sen de düsür daha az cis yapar.Ya ben onu denedim ama benim kız altı açıldığı an hemen cin gibi oluyor.
Duru da ya uyuyor ya da doyunca bırakıyor memeyi cnm. Ama ne zaman o emdikten sonra sağsam hiçbir şey çıkmıyor. Yalnız memede uyuduğunda kucaktan hemen indirirsem benimki de uyanıyor. Ayağa kalkıp biraz yaylana yaylana bekliyorum dalmasını, kendini iyice bırakınca yatırıyorum. Ne zaman acele etsem mutlaka 10-15 dk sonra uyanıyor. Uzun uyuması için iyice dalmadan yatırmıyorumbizim sorunumuz emirin memede uyumasi. bitirmeden uyuyor. kucaktan indirince uyaniyor. tekrar emziriyorum tekrar uyuyor falan falan. kesintisiz emip bitirmiyor. saat 11.30da kalkti. hala uyumadi.
Duru da ya uyuyor ya da doyunca bırakıyor memeyi cnm. Ama ne zaman o emdikten sonra sağsam hiçbir şey çıkmıyor. Yalnız memede uyuduğunda kucaktan hemen indirirsem benimki de uyanıyor. Ayağa kalkıp biraz yaylana yaylana bekliyorum dalmasını, kendini iyice bırakınca yatırıyorum. Ne zaman acele etsem mutlaka 10-15 dk sonra uyanıyor. Uzun uyuması için iyice dalmadan yatırmıyorum
hiç sesini çıkartma öyle kalın iyi kodunda düşün bide bizim bugun hastalık eklendi mahvoldum . Bırıncı çocuktan sırt agtım kalmıştı çok emmesınden bundan sonra ne kalır bilmem
Canim cok sevindim tekrardan dönüsüneDuru da ya uyuyor ya da doyunca bırakıyor memeyi cnm. Ama ne zaman o emdikten sonra sağsam hiçbir şey çıkmıyor. Yalnız memede uyuduğunda kucaktan hemen indirirsem benimki de uyanıyor. Ayağa kalkıp biraz yaylana yaylana bekliyorum dalmasını, kendini iyice bırakınca yatırıyorum. Ne zaman acele etsem mutlaka 10-15 dk sonra uyanıyor. Uzun uyuması için iyice dalmadan yatırmıyorum
Bu aydan sonra daha iyi düzene girer canım.. yalnız şöyle bir şey de var, Duru’nun yatağı sallanan beşik. Bazen uyanır gibi olduğunda hemen biraz sallıyorum ben ve tekrar uyuyor. Onun da etkisi olabilir. Önceden ık mık dese hemen alıyordum acıkmıştır diye ama şimdi önce uyutmayı deniyorum. Direnirse alıyorum. Ama ağlamasını beklemiyorum,, çünkü ağlamaya başlarsa uykuya döndürmek zor oluyor; baktım gözler açık, gülüyor yahut vıkırdanıyor o zaman hemen kaldırıp emziriyorum daha çabuk uyuyor. Ayrıca kaka yapmadığı müddetçe altını açmıyorum çünkü çiş pişirmiyor. Dün uzun zamandır ilk kez kaka yapmış uykusunda mesela. Yine birde uyandı; pişmesin diye altını değiştirdim ve üç buçuğa kadar uyumadı... sonra da hep kısa kısa uyudu.. rutini bir kez bozulduğu zaman gün dönmeden toparlayamıyor bir dahauzun da beklesem canim yatirinca uyaniyor emir. su 3 ayda 3 kere olmustur belki sadece meme emerek uzun uyumasi.
yapacak bir sey yok napalim. her bebenin huyu farkli.
Saol cnm benimCanim cok sevindim tekrardan dönüsüne
Git tabi mutlu anne =mutlu bebekTesekkurler canim deniyecem tam gözumde canlandiramasamda silikon kaşık alıp pratik olarak uygulayınca anlarım diye düşünüyorum. Belki böylelikle cesaret edip sinemaya da giderim
ananemize geldik makınayı eve gidip alabılırsem denıcem . Çok huysuzlandı yatırıyorum ağlıyor kucagımda uyuyor bakalım ne kadar rahatlıcak
canım aynı durumdayız
Yanlış mı biliyormusumbu arada bu tarz ilaç olmayan probiyotikleri devlet karşılamıyor. Yazdırmaya gerek yok yani.
Canım doktor randevunuz ne zaman merakla bekliyorum soracağın soruların cevabını ve dr nin uyku ile ilgili önerileriniSaol cnm benimvalla çok stresli bir haftaydı, yüzüm hala egzama dolu beynimin içi zonkluyordu resmen... kimseyi de sıkmak istemedim... geçti bitti çok şükür :)
Şöyle oluyor; emmek için uyanıyor. Emmenin sonuna doğru kaka yapıyor. Yanı çiş yapınca açmıyorum zaten ama kaka olunca mecburen açıyorum. Gece beslenmesini nasıl düşürdün? Benim kız en az kalktığı gece 2 kere kalkıyor yani. Gece 11de emiyor uyuyorsa 2de 4de 6da kalkıyor. Ilk uykusu 3 saat sonra hep 2 saat olacak şekilde uyanıyor.Önce altini degistirip sonra beslesen yemek yediginde hemen uykusu gelmiyor mu? Ya da gece yatarken bir defa degistir sabaha kadar idare etsin. Gece benim bebegim cok altina yapmiyor mesela. Bir de gece beslenmesini bir defaya düsürdüm sen de düsür daha az cis yapar.
Çok sağ ol. Aşırı sıvı kaybı olursa bıngıldak bile çöküyormuş.İlk defa duydum valla sıvı kaybı olsa gözyası akmaması olayını.birsey daha ögrenmis olduk.
Bu arada tekrar gecmis olsun cnm
Canım boyun düzleşmesi bende de vardı mutlaka bir fizyoterapiste görün ve vereceği hareketleri yap. Çok faydası olmuştu bana.benimki baya agriyor canim ya. koprucuk kemigim boynum komple agriyor. egzersiz yapiyorum surekli acilsin diye.
en sevdigim spordur tenis ama bir turlu oynamak nasip olmadi.
Yok belki ben biogaianin fiyatı ile karıştırmış olabilirim:)Bilmiyorumki canım, googledan baktım. Belki benimki yanlıştır. Şimdi eczacı eşine ilaç konusunda bişey diyemem:))
Yazdıralıp yazdırılmadığınıda bilmiyorum tabiki:)))
Çok sağ ol .Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin kuzum çom şükür bize iyi geldi ilaçlar düzeldi bugünl.
Canım size de çok geçmiş olsun.
Ahahah ne seker ya yerim :)Bizimki çığlık atmayı öğrendi ! Yarım saattir çığlık atıp atıp gülüyor koptum ya komşular toplanacak birazdan
Bizimki çığlık atmayı öğrendi ! Yarım saattir çığlık atıp atıp gülüyor koptum ya komşular toplanacak birazdan
Teşekkürler, evet alınabilir işe yarayacaksa alırım tabi ki.Merak ettim baktım ilacın fiyatı 25 tl:)) Alınabilir yada sağlık ocağına gidip yazdırılabilir. Baya yoruluyorsun.
Wellcare sprey kullanıyorum bitince onu da kullanmayı planlıyorum ölçüsünü tutturursam. Ocean'ın aparatı nasıl?Canım o aparattan ocean’ın d vitamini kutusunun içinden de çıktı. D vitamini alırsan hem kullanmış olursun hem de o aparattan edinmiş olursunGretchen Grundler
Kızımı biraz bilsen bunu demezdinBu arada G gunesli gunler nin dediği gibi çok kolay oluyor ilacı vermesi onunla. Bir de bizim doktor bir yöntem söylemişti, şırıngayı ya da o damlalığı dilinin iyice arka tarafına boğazına doğru (tabi kusturmayacak kadar) sıkarsan püskürtemiyor bebek, ne olduğunu anlayana kadar yutmuş oluyor ama sonrasında sitemli sesler çıkarıyor tabi:))Gretchen Grundler
Hahahaha yeriiim onu yaaaaBizimki çığlık atmayı öğrendi ! Yarım saattir çığlık atıp atıp gülüyor koptum ya komşular toplanacak birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?