2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim qecmis olsun iyi yapmissin israr etmekle insaAllah sonuc iyi cikarda kafanda soru isareti kalmaz

Kötü zamanda denemişler gerçekten. Ben de şuan yarım gün işe başladım ben yokken 1 kez beslenmesi gerekiyor. İlk gün almamıştı biberonu sonraki gün kv iyice acıkıp uykusu da gelmeye başlayınca vermiş içmiş bu defa sütünü düzenini öyle oturttuk

Niye gözyaşlı ağlamazmış oğlum bayağı yaş döküyor ishal değil mi şimdi :) bende kullanıyorum iki gündür malfor maflor neyse inşallah geçer hemen

Kızlar adet olmayan var dmi hala?? Ben olsam sanki rahatlicakmışım gibi geliyo ya göbüşte az daha inerdi sanki
Bende ilk kez oldum ,
canım sizin duymada ne gibi sıkıntı var ? Beta testi yaptırmışmıydınuz? Nöroloji eeg çekiyor kulak ve göz sinirlerinin verdiği sinyale bakıyorlar , biz çektirdik daha önce işitme testini geçtik fakat eeg işitmeyle ilgili bir problem çıktı raporında doktorun söylenmesine göre ufak bebeklerde bazen yanlışlıklar çıkabiliyor 3 ay sonra tekrarlanacak Allah korusun bişey çıkarsa kbb yönlendiriyorlarmış! Şimdi bizde tetikteyiz sürekli Ahmet’e seslenip bizi duyuyormu die tepkilerıne bakıyoruz . İstersen Şen’de götür Allah korusun bişey çıkarsa bile erken teşhis çok önemli diye düşünüyorum .

Geçmiş olsun. Benimde korktuğum başımıza geldi aynı şekilde dün gece hastalandı o öksürdükçe benim içim acıyor bugünde pazar doktorumuzda yok artık pazartesi ilk iş doktora gitmek. Bende prospanı veriyorum size dozunu nasıl kullanın dedı? Öksürdüğünde sırtına ritmik bir şekilde vuruyorum balgam çıkartıyor , deneyebılırsın sende. Gece uykusunu uyumalılar bence acıkınca uyanıyorlar bazen vicdan yapıp uyandırdığım oluyor.
gecmiş olsun canım neden tekrarlıyormuş ben bunu çok merak ettim? Acaba tam kaybolmadan tedavınız mi yarım kalıyor? Alerji olmaması için adınıza çok sevindim.

Aslında en son tahlil temiz çıkmıştı ben de bilmiyorum neden olduğunu. Şimdi takip sürüyor bakalım.

Kardesim de gelir gelmez aaa artık ana kucağında uyumuyor mu dedi ya dedim ne uyumasi kucagimda Bile binbir zorlukla uyuyor gerçekten aslan olduklarını belli ediyorlar

Kardesim de gelir gelmez aaa artık ana kucağında uyumuyor mu dedi ya dedim ne uyumasi kucagimda Bile binbir zorlukla uyuyor gerçekten aslan olduklarını belli ediyorlar
Bir de bana gelince babamlar hep sesli ortamda uyutun çocuğu sessizliğe alışmasın diyor. Sanki uyutmak kolay, uyanmasını göze almak kolay. Bir de ben gündüz evde tek başımayım nasıl gürültü yapacağım tv izlemem bir şey yapmam. Ya kitap okuyorum ya dizi izliyorum pc'den ikisi de sessiz şeyler, benim kafam kaldirmiyor gürültüyü. Çocuk gürültüye alışsın diye davul mu calayim. Her seferinde söylüyorlar her seferinde aynı şeyle cevaplıyorum. Siz gurultude de uyuyordunuz diyor. Sizin evde tv vardı, üst katta annemin erkek kardeşi ve çocukları vardı, gelen giden çok oluyordu bende hiçbiri yok tek gürültü kaynağım hoparlörden anne karni sesi. Onu da beğenmiyorlar
Bak yine dolmuşum

Doğduğundan beri işitme testleriyle uğraşıyoruz canım emisyon ve beraya birkaç kez girdi geçemedi klinik bera yapıldı onda da nöropati dediler bazen duyup bazen duymuyor cihaz kullanacak büyük ihtimal dendi ama hacettepeye götürün ayrıntılı bakılsın dediler Kasım başı gittik emisyon bera yapıldı yine geçemedi kbb doktoru kulak yolunda zarda sorun yok dedi 4 aralıkta tekrar gidecez klinik bera yapılacak onda ne olduğu anlaşılır büyük ihtimal Dr implant takarız normal duyar dert etmeyin dedi rahatlattı ama hiç nörolojiye yönlendirmediler dün çocuk Dr baktı kafayı da kaldıramıyor bu da nörolojik belki kulakta nörolojik birşeydir nörolojiye gidin dedi gerçi klinik bera sonucuna göre belki onlar da yönlendirebilir bakalım 4 aralığı bekliyoruz

Bu hem uykucu hem tembel valla cnm... karnımda da böyleydi,, söylemiştim hep... :)

Ne güZel benim 1. Oğluma kıyasla buda uykucu maşallah. İlk oğlumda 14. Aya kadar en uzun uykusu 3 saatti gece sarp en uzun 8 saati gördü maşallah.

Canım prospanı 8 saatte bir 1 çay kaşığı veriyoruz. Dr o şekilde önerdi burnunuda günde en fazla 4 kez aspiratörle temizliyoruz. Birde eğer buhar makinanız varsa serhm fizyolojiyi soğuk buhar şeklinde verebilirsiniz dedi daha etkili oluyormuş.

Geçmiş olsun. Bugün memeden indirme. İlk defa duydum ishal olan çocuktan gözyaşı gelmediğini.

Geçmiş olsun kilo alımı iyi. Benim aklıma banyo suyu degil ama emzikten mi bulaşıyor diye gelmişti. Gerçi bu ara emzik almıyor demiştin.

Bnmkide geceleri 2-3 saatte bir kalkıyor yalnız değilsin:/
Yatmadan emziriyorum ,biberonla da vereyim diorum ama doyuyor ya,biberonu asla almıyor sonra öğürüyor kusacak gibi oluyor fazla veremiyorum yani,dolayısıyla uzun uyumasını sağlayamıyorum bi an once bende o 5 saatleri görmek istiyorummm

Ya evet çok saçma değil mu ama bence çocuğun uyku hakkına saygı duymak lazım bu arada ben emzirme danismanina başvurdum verecektir parayi alacaktım danismayjamaaaa kadın bana hemen kilosunu sordu kilosunu yeterli bulunca bana dedi ki sizin danismanliga ihtiyacınız yok çünkü bu bir meme reddi degilllllyeterli kiloya daha önce ulaştığı için artık fazla beslenmek istemiyor araları açmak istemiyor siz uyandikca emzirmeye devam edin kontrolleri aksatmayin su kaybı olmadıkça hiçte telaş etmeyin bu aylarda olan şeyler geçecektir dedimoral oldu bana sende benim gibi olduğun için hemen girip yazayım dedim tabi bu durumu yaşayan bebeği doğum kilosunu ikiye katlamis sadece uyku mahmuru emen arkadaşların hepsine de umut olsun istedim En azından bu gaz bana biraz gider

Aslında en son tahlil temiz çıkmıştı ben de bilmiyorum neden olduğunu. Şimdi takip sürüyor bakalım.
İnşallh çabuk geçer .
anladım canım inşallah tehsiş koyulur ve sorun giderilir.

var canım günlük kaç cc dedi. Bugun evde bildiklerimi uygulamam Laz’ım

Çok gecmis olsun cnmm

Aayyyy ne güzeel yazmıssınn valla,insan baskasından duyunca ve kendi gibilerinde oldugunu görünce daha mutlu oluyor:)

İnşallh çabuk geçer .
anladım canım inşallah tehsiş koyulur ve sorun giderilir.

var canım günlük kaç cc dedi. Bugun evde bildiklerimi uygulamam Laz’ım
.

Cc söylemedi benim serum fizyolojik tüpleri 5 ml hepsini koyabilirsin bence. Gerçi ben hiç buhar makinası kullanmadım o yüzden ne kadar koyulur pek tahmin edemiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…