2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Fotoğraf atarsan çok memnun olurum, bir bakayım benim kızın kabul edebileceği gibi bir şey miymiş
Seni çok destekliyorum tebrik ederim. Darısı hepimizin başına

Ben de aynı durumdayım canım resmen 7aylık hamile gibi göbeğim son bir ayda arttı iyice deli gibi yiyorum iştahım çok açık canım sürekli tatlı istiyor. Bir de diyet programı mı yapsak isteyenlerle birlikte?? Hani tabi süt azalmasın diye çok azaltmadan ama daha insan gibi yiyerek zayıflama? Tek başına yapamıyor insan birlik olup günlük takip olursa iyi olabilir

Süper ya keşke ben de yapabilsem ama çok zor Püf noktaların varsa paylaşırsan harika olur.

Merhaba kızlar haftasını giremedim misafirim vardı şimdi okuyorum hepsini, bebekl timiz hangi motor mental duyusal becerilere sahip? Neleri yapabiliyor?

Teşekkürler bilgiler için not aldim yarın hemen deneyeyim bu saatlere göre :) ama bizdeki sorun gece uykusuna geçemiyoruz saat 11 daha yeni yeni uyuyor, babası hala uğraşıyor

4 aylık kontrolumuzu olduk her şey iyi şükür sadece bu ay 620 gram almış sınırda dedi doktor ona moralim bozuldu çok mu az almış sizce, sadece anne sütüyle besleniyoruz ?
Az değil bence canın ilk 3 ay 600-900 arası alması bekleniyor bebeklerin 3-6 ay 400-600 arası alsalar yetiyor, kilo alımı hep aynı hızda değil yani, telaşlanmaya gerek yok :)

Kızlar adet olmayan var dmi hala?? Ben olsam sanki rahatlicakmışım gibi geliyo ya göbüşte az daha inerdi sanki
Ben de olmadım canım.. 20gün önce birkaç gün kahverengi kanamam oldu az miktarda lekelenme gibi, burda biri fazla prolaktinden olabilir adet değil o demiştir daha da olmadım

Bende olmadım memnunum gayet ama bu ara hamile kalırsam doğurana kadar haberim olmaz diye de korkmuyor değilim :)
Ben de aynı İEÜ’den korkuyorum canım yumurtlama adetten önce oluyor ya bilemiyoruz ne zaman yumurtlama olacağını, Allah korusun bir kaza falan olsa nasıl anlaşılacak arada hormon mu baktırmak şazım ne yapsak ki

Kızlar 3aylık bebeğin uyku penceresi için ne kadar uyanık kalması gerekiyor 75-90 mı uzadı mı o süre biraz daha

Ya yavrumu çok özlüyorum ama insan içine çıkmak çok iyi geldi yarım gün olduğu için de hemen geçiveriyor hem çok ayrı kalmamış oluyoruz hem bana iyi geliyor giyiniyorum saçımı yapıyorum makyaj yapıyorum yarım saat gecikip alışveriş bile yapabilirim :) eskinin olağan şeyleri nasıl da tatlı geliyor şuan:)

Geçmiş olsun canım, neden tekrarlamış doktor bişey dedi mi? Hiç su veriyor Muş’un defne kıza? Banyo suyunu nasıl kullanıyorsun

Az değil bence canın ilk 3 ay 600-900 arası alması bekleniyor bebeklerin 3-6 ay 400-600 arası alsalar yetiyor, kilo alımı hep aynı hızda değil yani, telaşlanmaya gerek yok :)
Sağol canım ben de araştırınca ve burayı okuyunca anladım ki öyleymiş :) doktor moralimi bozmuştu ya tartinca yüzü bozuldu direk sınırda kilo almış dedi ilk defa gece 1 defa mama verebilirsin falan dedi..

Kızlar bebeklerinizin gündüz beslenmesi nasıl? Kaş saatte bir emiyorlar? Bir de benim kızın emme süresi kısaldı sizde de öyle oldu mu? Daha hızlı çektiği için mi acaba yoksa doymadan mı bırakıyor anlamadım

inciitanesi
Ben şuradan takip ediyorum aylık gelişimini
https://www.anneysen.com/ay-ay-bebek-gelisimi/4-aylik
Uyanık kalma süresini S sakyuz yazmış 2bucuk saat diye.
Uyanıkken neler yapıyorum
Oyun halısına koyuyorum
Spor yaptırıyorum
Balkona çıkıyoruz
Gezmeye çıkıyoruz dışarı
Konuşuyoruz
Şarkı söylüyoruz
Çıngırağı ile oynatıyorum
Değişik desenli yastıklarım var onlara bakıp oyalanıyor
Genelde böyle geçiyor vakit

Kızlar bebeğiniz uyanıkken nasıl vakit geçiriyorsunuz beler yapıyorsunuz
Canim biz oyun halısında oynuyoruz, her gün bir bölüm kitap okuyorum o da dinliyor kitabı inceliyor, cingirak veya ışıklı oyuncaklardan biriyle oynuyoruz inceliyor tutuyor falan. Bir haftada bu tur oyuncaklardan sadece bir tanesini vermeye özen gösteriyorum mesela geçen hafta kırmızı cingirakla oynadi bu hafta mavi cingirakla oynayacak diğer hafta ışıklı aynalı yuvarlak bi oyuncak var onunla gibi. Uyanikken Böyleyiz bazen de mutfakta yanımda ana kucağında oluyor ben yemek yaparken onunla konuşuyorum ne yaptığımı falan anlatıyorum şimdi soğanları dogruyoruz gibi böyle böyle aksami buluyoruz :)

Kızlar ben Dr birkaç haftaya işe başlıcam inşallah, sütümü sağıp bırkıcam bir öğün için kaç cv yeterli olur sizce?

canim ilk cumleyi anlayamadim:)

hastalik zor ya,allahim sifa versin de gecsin bir an once.
2 cocugu olanlara hayranim. 3ü soylemiyorum zaten:)
inşallah
İyi olunda öyle kalın demıstım
Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin kuzum çom şükür bize iyi geldi ilaçlar düzeldi bugünl.

Canım size de çok geçmiş olsun.
Amin canım hepimizin evlatlarına rabbim şifa . İyki bugün havadan bahsettın izotonik serum vardı onunla 3 ml buhar verdim 3 kez baya toparladı maşallah .ağzından baloncuk çıkartıyor oda balgam belırtısı dıe düşünüyorum , sizdede varmı?

Çıngırağı elinde tutabiliyor mu canım? Ne zamandan itibaren tutmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…