2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Baktırmakta fayda var aslında ben geçen sağlık ocağında baktırdım Demir tsh vs ona da bakıldı biksç ayda bir bakılabilir 6 aydan sonra ek gıdaya geçince oluruz gibi düşünüyorum

Baktırmakta fayda var aslında ben geçen sağlık ocağında baktırdım Demir tsh vs ona da bakıldı biksç ayda bir bakılabilir 6 aydan sonra ek gıdaya geçince oluruz gibi düşünüyorum
9_10aylık çocuou olup da mens olmayanlar da var canım kişiden kişiye değişiyor sanırın

bende yillardir var canim. yillar once gitmistim. egzersiz vermistim. hep yapiyordum ama bu ara aksattim. yapinca cok rahatlatiyor.

bende yillardir var canim. yillar once gitmistim. egzersiz vermistim. hep yapiyordum ama bu ara aksattim. yapinca cok rahatlatiyor.
Aksatmamakta fayda var aslında çünkü hayat kalitesini baya etkileyen bir rahatsızlık Ama bence en önemli şey stresten uzak durmak. Bence en çok o tetikliyor.

Aksatmamakta fayda var aslında çünkü hayat kalitesini baya etkileyen bir rahatsızlık Ama bence en önemli şey stresten uzak durmak. Bence en çok o tetikliyor.

cantami tasiyamadigim zamanlari bilirim
her gun ayni seyleri yapmak,uykusuzluk,yorgunluk daha da arttirdi agrilari. egzersizlere baslayim tekrar en iyisi.

Ben de bire düşürmek istiyorum da istemeyle olmuyor ki canım çocuk kalkıyır gece beslemeyeyim de napayım, sen nasıl düşürdün

Ben de aynı durumdayım canım bir diyet grubu falan mı kursak acaba

Canım doktor randevunuz ne zaman merakla bekliyorum soracağın soruların cevabını ve dr nin uyku ile ilgili önerilerini
Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum cnm. Ben de merak ediyorum önerisi ne olacak. Pedagogu var Ayşe’yi de götürdüğümüz, ona mı yönlendirir acaba uyku düzeni için? Senin büyük ne alemde bu arada? Benimki 4 yaş sendromu ve kardeş/anaokulu karması yüzünden hala biraz dengesiz

Hiç mamaya bulaşma canım alışmasın sütün azalır o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…