Ben de aynı İEÜ’den korkuyorum canım yumurtlama adetten önce oluyor ya bilemiyoruz ne zaman yumurtlama olacağını, Allah korusun bir kaza falan olsa nasıl anlaşılacak arada hormon mu baktırmak şazım ne yapsak ki
Baktırmakta fayda var aslında ben geçen sağlık ocağında baktırdım Demir tsh vs ona da bakıldı biksç ayda bir bakılabilir 6 aydan sonra ek gıdaya geçince oluruz gibi düşünüyorum
Spor yapınca laktik asit birikiyor ya o süte de geçiyormuş canım spor yaptıktan sonra 1saat Bebek emzirmeyin diyorlar , mekik de bundan sayılır mı acaba
Baktırmakta fayda var aslında ben geçen sağlık ocağında baktırdım Demir tsh vs ona da bakıldı biksç ayda bir bakılabilir 6 aydan sonra ek gıdaya geçince oluruz gibi düşünüyorum
Spor yapınca laktik asit birikiyor ya o süte de geçiyormuş canım spor yaptıktan sonra 1saat Bebek emzirmeyin diyorlar , mekik de bundan sayılır mı acaba
Şöyle oluyor; emmek için uyanıyor. Emmenin sonuna doğru kaka yapıyor. Yanı çiş yapınca açmıyorum zaten ama kaka olunca mecburen açıyorum. Gece beslenmesini nasıl düşürdün? Benim kız en az kalktığı gece 2 kere kalkıyor yani. Gece 11de emiyor uyuyorsa 2de 4de 6da kalkıyor. Ilk uykusu 3 saat sonra hep 2 saat olacak şekilde uyanıyor.
Çok sağ ol. Aşırı sıvı kaybı olursa bıngıldak bile çöküyormuş.
Canım boyun düzleşmesi bende de vardı mutlaka bir fizyoterapiste görün ve vereceği hareketleri yap. Çok faydası olmuştu bana.
Yok belki ben biogaianin fiyatı ile karıştırmış olabilirim:)
Aksatmamakta fayda var aslında çünkü hayat kalitesini baya etkileyen bir rahatsızlık Ama bence en önemli şey stresten uzak durmak. Bence en çok o tetikliyor.
Bebeğin uykusunun geldiği uykuya dalmasının kolay olduğu aralık, uyku penceresini kaçırırsan çocuk daha huysuzlaşıyır ağlıyor sürekli uyutmak zorlaşıyor
Aksatmamakta fayda var aslında çünkü hayat kalitesini baya etkileyen bir rahatsızlık Ama bence en önemli şey stresten uzak durmak. Bence en çok o tetikliyor.
cantami tasiyamadigim zamanlari bilirim
her gun ayni seyleri yapmak,uykusuzluk,yorgunluk daha da arttirdi agrilari. egzersizlere baslayim tekrar en iyisi.
Önce altini degistirip sonra beslesen yemek yediginde hemen uykusu gelmiyor mu? Ya da gece yatarken bir defa degistir sabaha kadar idare etsin. Gece benim bebegim cok altina yapmiyor mesela. Bir de gece beslenmesini bir defaya düsürdüm sen de düsür daha az cis yapar.
Bebeğin uykusunun geldiği uykuya dalmasının kolay olduğu aralık, uyku penceresini kaçırırsan çocuk daha huysuzlaşıyır ağlıyor sürekli uyutmak zorlaşıyor
Kızlar yarın 21 günlük şeker diyetine başlıyorum hayatımdan rafine şeker makarna un kızlarma paketli tüm gıdalar makarma pirinç çıkarıyorum. İştah aldı başını gitti acilen kilo vermem lazım.
Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum cnm. Ben de merak ediyorum önerisi ne olacak. Pedagogu var Ayşe’yi de götürdüğümüz, ona mı yönlendirir acaba uyku düzeni için? Senin büyük ne alemde bu arada? Benimki 4 yaş sendromu ve kardeş/anaokulu karması yüzünden hala biraz dengesiz
Kızlar yarın 21 günlük şeker diyetine başlıyorum hayatımdan rafine şeker makarna un kızlarma paketli tüm gıdalar makarma pirinç çıkarıyorum. İştah aldı başını gitti acilen kilo vermem lazım.
Sağol canım ben de araştırınca ve burayı okuyunca anladım ki öyleymiş :) doktor moralimi bozmuştu ya tartinca yüzü bozuldu direk sınırda kilo almış dedi ilk defa gece 1 defa mama verebilirsin falan dedi..