Ben de aynı durumdayım canım resmen 7aylık hamile gibi göbeğim son bir ayda arttı iyice deli gibi yiyorum iştahım çok açık canım sürekli tatlı istiyor. Bir de diyet programı mı yapsak isteyenlerle birlikte?? Hani tabi süt azalmasın diye çok azaltmadan ama daha insan gibi yiyerek zayıflama? Tek başına yapamıyor insan birlik olup günlük takip olursa iyi olabilir
Kızlar birlikte yapabiliriz 21 gün şekersiz diyete ben bugün itibari şle başladım. Rafine şeker yok beyaz un yok beyaz makarna pirinç kızartma yok pakryli hiçbir gıda yok. Sabah 9!da kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği 2 yumurta biraz fındık veya ceviz 1 büyük dilim peynir 8-10 adet zeytin salatalık domates yeşillil biber aklına ne gelirse yiyebilirsin. 11 de ara öğün (bir avuç sarı leblebi veya 2 kare %85 üzeri olan bitter çikolata' 1 adet meyve veya fındık fıstık ceviz badem kuru meyveler bunlardan birini yiyebilirain. Ve 1 fincan sade türk kahvesi içiyorum. Öğlen 13-13:30 gibi öğle yemeği. 16:00 da ara öğün 18:00 akşam yemeği yerim en son çok acıkırsam saat 8 gibi ayran süt içerim günü kapatırım ama 8 den sonra giçbirşey yememek en güzeli. Günde iki adet meyve yeme hakkın var .
Süper ya keşke ben de yapabilsem ama çok zorPüf noktaların varsa paylaşırsan harika olur.
Üst te paylaştım canım.
Merhaba kızlar haftasını giremedim misafirim vardı şimdi okuyorum hepsini, bebekl timiz hangi motor mental duyusal becerilere sahip? Neleri yapabiliyor?
Canım bizimki iki elini birleştirip ağzına sokuyor. Çınğırağı tutuyor ama bilinçli tutup sallamıyor. Ellerinden tutunca başını kaldırıyor. Kucağımda turunca oturmaya çalışıyor.iki gündür de çığlık atıyor.
Teşekkürler bilgiler için not aldim yarın hemen deneyeyim bu saatlere göre :) ama bizdeki sorun gece uykusuna geçemiyoruz saat 11 daha yeni yeni uyuyor, babası hala uğraşıyor
İnşallah geçersiniz canım hergün aynı saatlerde ofaya girip uyku ritülleri yaparsan uyku mesajı verirsin bebeğine oda uyku saati olduğunu anlar canım.
Kızlar 3aylık bebeğin uyku penceresi için ne kadar uyanık kalması gerekiyor 75-90 mı uzadı mı o süre biraz daha
Canım 3-4 ay arası 1.5 -2 saat arası.
Kızlar bebeğiniz uyanıkken nasıl vakit geçiriyorsunuz beler yapıyorsunuz
Çıngırakla oynuyoruz bol bol abisini izliyor bol bol konuşuyorum egzersiz harrketleti yapıyoruz. Resimli kartlar gösteriyorum.
inşallah
İyi olunda öyle kalın demıstım
Amin canım hepimizin evlatlarına rabbim şifa . İyki bugün havadan bahsettın izotonik serum vardı onunla 3 ml buhar verdim 3 kez baya toparladı maşallah .ağzından baloncuk çıkartıyor oda balgam belırtısı dıe düşünüyorum , sizdede varmı?
Bizde balgam yok canım. Rahatlamasına sevindim bebişin.
Çıngırağı elinde tutabiliyor mu canım? Ne zamandan itibaren tutmaya başladı
Bizimki tutuyor ama bilinçli değil.sallayamıyor.
uyku penceresi?
Bebeğin en çok uyanık kalabileceği süre.