2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bu hışır hışır kumaş kitabı çok sevdi Duru. Üzerindeki hayvanlardan bahsediyorum dinliyor. Tabi max 10 dk sonra yemeye başlıyor ama olsun :))) almak isteyen varsa ufaktan alınabilir.

Eklentiler

• image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 71

cogu gitti azi kaldi:)
ulasacagiz o gunlere inaniyorum:)))

cogu gitti azi kaldi:)
ulasacagiz o gunlere inaniyorum:)))
Valla dün bebek kıyafetlerine bakıyorduk. Yenidoğanları görünce “aaa ne kadar küçük” dedim. Ve öyle anlarda tekrar tekrar zamanın ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum. O yüzden de inan ikisinin de aynı anda aşırı çıldırdığı anlar hariç çok fazla şikayet etmemeye çalışıyorum. Hepsi geçecek çünkü.. ve şimdiki süt kokan hallerini özleyeceğiz :) çılgınca ama gerçek :)

Ben ekmek tüketmedim canım, tam buğday ekmeğinin glisemik indeksi beyaz unlu ekmekten daha fazla, vücut ikisini de şeker olarak algılıyor. Yani beynine şekeri unutturmaya çalışırken ekmek, işi zorlaştırabilir. Bitter çikolatada da ne kadar yüksek kakao oranıyla yersen ye şeker var, bu 21 günde tüketmesen daha iyi sanki. Sonrasında çok canın çekerse yersin.
Meyve yiyordum ben hurma hala en büyük kurtarıcım. Canın çok tatlı çekerse yiyebilirsin meyve ya da kuru meyve ama kendini şartlama, öğün olarak yemek zorunda değilsin. Ne kadar az yersen o kadar iyi, dediğim gibi amacımız beyne şekeri unutturmak.
Bir de bana çok faydası olan bir bilgiyi söyleyeyim, yani herkese faydası var da uygulayınca gerçekten hızlı sonuç alıyorum. Leptin hormonunu duydun mu bilmiyorum, Karatay bahseder hep, açlık hormonu. 4-5 saat bir şey yemezsen o hormon salgılanmaya başlıyor, sonrasında da yememeye devam edersen sendeki glikoz depolarından yakmaya başlıyor. Gündüz bir şey yemeden durmak zor, o yüzden akşam erken yiyip sonrasında sabaha kadar bir şey yemezsen göbeğinin hemen erimeye başladığını fark edebilirsin sabahları. Yani ara öğünlerin yârardan çok zararı var aslında, leptinimizi bozuyor.
Çok yazdım, bildiğim her şeyi hemen yüklemek istiyorum sanırım:)) neyse, 21 güne başlayarak çok güzel bir adım attın zaten canım gerisini halledersin her türlü

ayy evet biz de bakiyoruz emirin kiyafetlerine,hele o prematureler o kadar kucuk ki:))
haklisin aslinda bu gunler gelmeyecek,tadini cikarmak lazim

Çok teşekkürler yorumlar için canım. Egzersiz videosunu da izledim, onları da denicem canım :)

Çok saol canım :) bundan da alabilirim. Soğan pırasa ben de denemicem bu yorumlardan sonra.

Bu arada o hışır hışır kitap çok güzel duruyor canım. Onu da nereden alabileceğimizi yazabilir misin canım :)

https://www.babil.com/uyku-zamani-kitabi-justine-smith
Kızlar ben uyku rutini için bunu almayı planlıyorum ama elinde olan varsa ya da inceleyen nasıl olduğunu söyleyebilir mi?
Iyi Geceler diye bir kitabı daha var serinin bunu mu alsam onu mu karar veremedim:)
Iyi Geceler kitabının videosu var. Diğerinin bulamadım içeriğini.

Bizde elimizden geleni yaptık inan babasıda bende sürekli oyunlar oynuyoruz. Kendi başınada çok oynuyor ama illa ilgilenmek istiyor. Hayırlısı ikiside büyüyecek güleren hatırlayacağız bu günleri.

Canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Daha önce karatay diyeti ile 14 kg verdim canım. Bahsettiğin bir çok şeyi biliyorum aslında ama geçen hafta ara öğünsüz karatay denedim hem emzirme döneminden dolayı inanılmaz acıkıyordum bayılacak gibi oluyordum hemde sütüm azaldı bende bıraktım. En azımdan akşam altıdan sonra yemeyeceğim gece çalışır leptin. Ekmeği kesiyorum canım hemen.

Yavrucuk ya kıyamam. İnşallah ameliyat iyi geçer, sağlıklı bir bebek olarak hayatına devam eder. Çok zor gerçekten minicik beden, o kadar büyük ameliyat. Organ bağışı çok önemli.
Amiiinn insallah,onun gibi organ bekleyen tüm cocuklara organ bulunur da saglıgına kavuşurlar insallah.
Dedigin gibi cok onemli ama maalesef ulkemizde pek onemi bilinmiyor ancak insanın başına gelince anlıyoruz:

Kızlar bu hışır hışır kumaş kitabı çok sevdi Duru. Üzerindeki hayvanlardan bahsediyorum dinliyor. Tabi max 10 dk sonra yemeye başlıyor ama olsun :))) almak isteyen varsa ufaktan alınabilir.
Fisher price mı bu? Yaa gitmem lazım benimde en yakın zamanda jokere fln

Yaa bende dün kızımın kücülmüşlerini ayırdım,düşünsene büyümüşte kıyafetleri küçülmüş onlara bakınca bende vay beee dedimmm ,el kadardı daha dün bugün koca kız olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…