İnstagramdan takip ediyorum ben de canım yv açmayalı aylar oldu :)
Yani bizim epey farketti aslında bu ay cnm. Ama ben daha çok katı gıdaya konsantre olmaya çalışıyorum aslına bakarsan. Çünkü tahıl akşam çok güzel destek oluyor doymasına, o yüzden de gece uykusu daha çok artıyor.
Markası nedir?Kızlar bu hışır hışır kumaş kitabı çok sevdi Duru. Üzerindeki hayvanlardan bahsediyorum dinliyor. Tabi max 10 dk sonra yemeye başlıyor ama olsun :))) almak isteyen varsa ufaktan alınabilir.
Valla dün bebek kıyafetlerine bakıyorduk. Yenidoğanları görünce “aaa ne kadar küçük” dedim. Ve öyle anlarda tekrar tekrar zamanın ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum. O yüzden de inan ikisinin de aynı anda aşırı çıldırdığı anlar hariç çok fazla şikayet etmemeye çalışıyorum. Hepsi geçecek çünkü.. ve şimdiki süt kokan hallerini özleyeceğiz :) çılgınca ama gerçek :)cogu gitti azi kaldi:)
ulasacagiz o gunlere inaniyorum:)))
Bright Stars cnm. Teethe and read diye geçiyor. Tutma yerini dişlik gibi tasarlamışlar.Markası nedir?
Ben ekmek tüketmedim canım, tam buğday ekmeğinin glisemik indeksi beyaz unlu ekmekten daha fazla, vücut ikisini de şeker olarak algılıyor. Yani beynine şekeri unutturmaya çalışırken ekmek, işi zorlaştırabilir. Bitter çikolatada da ne kadar yüksek kakao oranıyla yersen ye şeker var, bu 21 günde tüketmesen daha iyi sanki. Sonrasında çok canın çekerse yersin.Canım bebeğin 4. Atında doğum kilosunu ikiye katlaması beklenir.
Kuralım yaa ben bufün başladım bakalım. Ben 1. Çocuk sonrası 3 arkadaş karatay dyeti yaptık watsapp tam grup kurduk hergün yeidğimz herşeyi patlaştık yaptığımız sporu paylaştık ve ben 14 kg vermiştim. Şimdide başarırız hep birlikte istersek.
Ayy canım bizimkide kardeş kıskançlığı ve 3. Yaş sendromu Yaşıyor resmen. Her istediğini ağlayarak istiyor çok huysuz ve agresif . İki kuzumun uyku saati aynı saat 19:00-19:30 gibi ben sarpı yatırmak emzirmek istediğimde babasına baba sen beni uyutma annem uyutsun diye ağlıyor uyumamak için binbir numaralar. Yok 2 dk daha aynayacağım annem uyutsun ıhlamur içmek istiyorum çilim geldi bu liste uzarda gider. Yarım saat gecikmeli uyuyoruz yani.
İnşallah canım fir oluruz kızlar biriniz öncülük yapında 2017 ağustos anaları diyet grubu kurun.bizde katılalım.
Oturur ağlardım herhalde.
Katılıyorum sana canım. Bana özellikle önermek istediğin birşey varmı canım. Meyve tüketiyormuydun mesale veya ekmek.
Çok mutlu oldum çok şükür rabbime kurtarsın allah kartal bebeği.
Valla dün bebek kıyafetlerine bakıyorduk. Yenidoğanları görünce “aaa ne kadar küçük” dedim. Ve öyle anlarda tekrar tekrar zamanın ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum. O yüzden de inan ikisinin de aynı anda aşırı çıldırdığı anlar hariç çok fazla şikayet etmemeye çalışıyorum. Hepsi geçecek çünkü.. ve şimdiki süt kokan hallerini özleyeceğiz :) çılgınca ama gerçek :)
Dişleri kaşınmaya başladığından beri emmiyor. Emmekten ziyade diş etlerini kaşımaya çalışıyor her şeyle, meme ucu dahil.
Rota virüsü ishal yapar ama kan yapmaz dedi, eğer aşıdan olsaydı ishal olurdu ama aşının zayıf virüsleri hasta etmez dedi. Aklima yattı benim.
Gazı çoksa masaj da işe yaramıyorsa ilacını ver ama bitki çayı falan verme o çaylar bebeklere uygun değil hatta anne sütü hariç hiçbir şey bebeklere uygun değil aslında.
Amip kendiliğinden geçen bir şey değil ki ama, antibiyotik gerekiyor. Bence bir doktora daha görün.
Senin kız içeride aldı gereken kiloyu o yüzden şimdi yavaş yavaş gidiyordur
Ergobaby original bizimki. Ben daha çok sling kullanıyorum şimdilik o yüzden çok yorum yapamam ama eşim çok seviyor. Mesafe çok uzamadigi sürece ağrı da yapmıyor ama süre uzayinca tabi ne kadar korusa ve destek olsa da ağırlık etkisini gösteriyor.
Gömlekle falan giydiğimde çok rahat tek başıma giyebildim ben de ama deri montla sırtını kapatamadim. Normal montla daha denemediğim için yorum yapamam. Bir de biz hala yenidoğan minderiyle kullaniyoruz onunla olan kullanimi benim yorumlarim, bugün yarın ondan da vazgeçeceğiz ama artık ihtiyaç yok ona.
Ben ikinci periyodumu da oldum ve keşke söyle 6-7 ay olmasaydım diyorum,daha once hiç olasim gelmemişti
Kendiliğinden de elinden tutunca da kaldırıyor kafasını ama bu kıyas gerektiren bir şey değil bence. Benim kız neredeyse oturacak ama yan dönme veya oyuncak tutma gibi şeyleri daha yapamıyor. Her bebek kendi gelişimini gösteriyor, nörolojik bir sorun değildir bence. Yine de için rahat olsun diye görünebilirsin bir doktora.
Bir de ben şu egzersizleri yaptırıyorum her gün, sen de yap güçlendirir kaslarını.
Ya ben o ellerinden tutup kaldırma hareketini yaparken daha erken midir diye korkuyorum hep, bir iki denedim ama bıraktım. Acaba zamanı geldi mi?
Çok saol canım :) bundan da alabilirim. Soğan pırasa ben de denemicem bu yorumlardan sonra.la rosa bu Sophie’nin sulu olanı. Hem tutması çok rahat hem serfikalı hem de soğuk uygulamada daha da çok seviyor bebikler :) G gunesli gunler nin söylediğini ben de duymuştum yalnız. Çok faydalı olmakla beraber taze soğan ve pırasanın zarları boğaza yapışabiliyormuş. Ne kadar sık rastlanıyor bilmiyorum ama ben de vermedim o yüzden.
Neyse iyi geceler olanı almaya karar verdim. Sanırım uyku zamanı eski basım olanı.https://www.babil.com/uyku-zamani-kitabi-justine-smith
Kızlar ben uyku rutini için bunu almayı planlıyorum ama elinde olan varsa ya da inceleyen nasıl olduğunu söyleyebilir mi?
Iyi Geceler diye bir kitabı daha var serinin bunu mu alsam onu mu karar veremedim:)
Iyi Geceler kitabının videosu var. Diğerinin bulamadım içeriğini.
Demek ki normal süreç buelimden geleni yapıyorum kendini yalnız hissetmesin diye ama yetmiyor işte.. eşim de annemler de en yakın arkadaşım da onun yaşındaki çocuklar kendi kendilerine oynuyor biz senin kadar çocukla oynayan anne görmedik, kendini kötü hissetme boşuna diyorlar. Belki de o yüzden böyle oldu.. yanlış alıştırdım belki... bilemiyorum mütemadiyen anne oynayalım anne seni özledim falan diyor işin aksi tarafı ben de onu çok özlüyorum aslında okuldayken bile... sanırım hem onlar bize bağımlı hem de biz onlara bağımlı anneleriz ve ikinci çocuk bu dengeyi çok aniden sarsmış oluyor
Ben ekmek tüketmedim canım, tam buğday ekmeğinin glisemik indeksi beyaz unlu ekmekten daha fazla, vücut ikisini de şeker olarak algılıyor. Yani beynine şekeri unutturmaya çalışırken ekmek, işi zorlaştırabilir. Bitter çikolatada da ne kadar yüksek kakao oranıyla yersen ye şeker var, bu 21 günde tüketmesen daha iyi sanki. Sonrasında çok canın çekerse yersin.
Meyve yiyordum ben hurma hala en büyük kurtarıcım. Canın çok tatlı çekerse yiyebilirsin meyve ya da kuru meyve ama kendini şartlama, öğün olarak yemek zorunda değilsin. Ne kadar az yersen o kadar iyi, dediğim gibi amacımız beyne şekeri unutturmak.
Bir de bana çok faydası olan bir bilgiyi söyleyeyim, yani herkese faydası var da uygulayınca gerçekten hızlı sonuç alıyorum. Leptin hormonunu duydun mu bilmiyorum, Karatay bahseder hep, açlık hormonu. 4-5 saat bir şey yemezsen o hormon salgılanmaya başlıyor, sonrasında da yememeye devam edersen sendeki glikoz depolarından yakmaya başlıyor. Gündüz bir şey yemeden durmak zor, o yüzden akşam erken yiyip sonrasında sabaha kadar bir şey yemezsen göbeğinin hemen erimeye başladığını fark edebilirsin sabahları. Yani ara öğünlerin yârardan çok zararı var aslında, leptinimizi bozuyor.
Çok yazdım, bildiğim her şeyi hemen yüklemek istiyorum sanırım:)) neyse, 21 güne başlayarak çok güzel bir adım attın zaten canım gerisini halledersin her türlü
Canım çok beğendim. Hepsiburada'da buldum aldım bile :) inşallah sever bizimki.Bright Stars cnm. Teethe and read diye geçiyor. Tutma yerini dişlik gibi tasarlamışlar.
Doktorumuzda öyle demişti canimBen 4-5ayda katlar diye biliyorum
Amiiinn insallah,onun gibi organ bekleyen tüm cocuklara organ bulunur da saglıgına kavuşurlar insallah.Yavrucuk ya kıyamam. İnşallah ameliyat iyi geçer, sağlıklı bir bebek olarak hayatına devam eder. Çok zor gerçekten minicik beden, o kadar büyük ameliyat. Organ bağışı çok önemli.
Fisher price mı bu? Yaa gitmem lazım benimde en yakın zamanda jokere flnKızlar bu hışır hışır kumaş kitabı çok sevdi Duru. Üzerindeki hayvanlardan bahsediyorum dinliyor. Tabi max 10 dk sonra yemeye başlıyor ama olsun :))) almak isteyen varsa ufaktan alınabilir.
Valla dün bebek kıyafetlerine bakıyorduk. Yenidoğanları görünce “aaa ne kadar küçük” dedim. Ve öyle anlarda tekrar tekrar zamanın ne kadar çabuk geçtiğini düşünüyorum. O yüzden de inan ikisinin de aynı anda aşırı çıldırdığı anlar hariç çok fazla şikayet etmemeye çalışıyorum. Hepsi geçecek çünkü.. ve şimdiki süt kokan hallerini özleyeceğiz :) çılgınca ama gerçek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?