2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

evet ben de istanbulda olsam A AysheDuru nun doktoruna giderdim:)

daha coooook sey var ogrenecegimiz:))
neyseki sizler varsiniz da tecrubelerden faydalaniyoruz

Yok cnm hiç dinleme sen. Evet annenin yükünü hafifletiyor katı gıda ama çocuk için öyle erken alışsın gibi elzem bir durum yok demek ki. Doktorumuzdan ben de çok memnunum. Ailenin bütün çocukları onda büyüdü.. katı gıda için verdiği listeyi de paylaşırım burada mutlaka. Önümde yazılı olunca çok rahat etmiştim ben. Aslında her şehirde vardır çok iyi doktorlar ama bulmak gerçekten referans ve şans işi

Tamam canım bekliyoruz o tür bilgileri, senin aracılığınla faydalanalım en azından o doktordan:) canım küçük şehirlerde alternatif az, bebeği olan herkes tüm doktorları deneyimlemiş oluyor. Kötünün iyisiyle idare etmeye çalışıyoruz. Kendim takip ediyorum daha doğrusu gelişimini, beslenmesini. Sadece hastalık olunca doktorun fikrine önem veriyorum. Biz daha büyük bir şehre geçene kadar da bebek büyümüş olur artık, kendi kendimize takılmaya devam yani:)

madem uzun sure kullanacaksiniz babyjörn oneririm bel destegi var

Kızlar sinir oldum oğlum malum öksürüyor hastaneyi aradım randevusu yokmuş kendi doktorumuzun nöbetten çıkmış vs. Benim içim rahat etmedi karşımızda özel hastane var oradaki çocuk doktoruna götürdüm neyse muayene etti grip olmuş dedı ciğerlerine inebilir dedı ee verdiğim ilaçları kullanın ne kadar süre geçene kadar , peki gelişimi nasıl dedım boyu kilosu çok düşük dedı önündeki presentebil listesınden 9 ay gelımıne baktığını fark ettım dr bey 4 aylık ve prematureyız dedım ooo Ozaman iyi dedı sizden önceki hastanın ekranı açık kalmış kafam ona gitti dedı halbuki ekranda bizim adımız yazıyor neyse dedım kontrole ne zaman gelelim gerek yok ama getirebilirsiniz dedi çıktım valla hep beni buluyorlar . Yazdıği ilaçta astım tedavısınde kullanılan rahat nefes almayı sağlayan bir ilaç bide hava makınan varsa ventolin ver dedı yane gaf üstüne gaf . Çocuklara acıyorum ya bide tecrubelı yası başını almış bir doktor. verdiğim parayla kaldım geldim

CAnım aklında bulunsun bizim doktor jimerde demet alagöz ihtiyaç duyduğunda gönül rahatlığı ile randevu alabilirsin ben çok memnunum . Geçmiş olsun canım .

Sadece birazcık şekerleme yapmak istemiştim. Dün gece ne olduysa uykum kaçtı bir türkü uyuyamadım. Şimdi Onu uyuturken bende uyku moduna geçtim. Yatağına koydum tam gözlerimi kapattım dalacakken uyandı. En sevmediğim şey bu işte. Hiç uyumasam daha iyiydi. Şuan sersem gibiyim. Ve en kötüsüde uyanınca yeleğini giydirdim pusette duruyorken kendi kendine tekrar uyudu. Tekrar bir denesemmi uyumayı dedim ama güvenemedim uyanır diye. Off akşam olsada yatsam ya

Çok saol canım :) bundan da alabilirim. Soğan pırasa ben de denemicem bu yorumlardan sonra.

Bu arada o hışır hışır kitap çok güzel duruyor canım. Onu da nereden alabileceğimizi yazabilir misin canım :)
Sophie nin sulu olanı nasıl bişey ben kaçırdım sanırım, foto paylaştıysan tekrar gönderiri misin, geçmişe baktım ama göremedim . Ben de sophie aşmayı düşünüyordum ama içinde küf yaptığını falan paylaşmıştı burda bir arkadaş, vazgeçmiştim. A AysheDuru

CAnım aklında bulunsun bizim doktor jimerde demet alagöz ihtiyaç duyduğunda gönül rahatlığı ile randevu alabilirsin ben çok memnunum . Geçmiş olsun canım .
canım bizde aynı hastanede Soner beye gidiyoruz ama bugun kabul etmedi işte randevular doluymuş , watsaptan yardımcı oluyor mu Demet hanımda . Neyseki Soner beyle ilaçları konuştum prospan ve Brun spreyi kullanın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…