2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bazen diyorum ben çok şey beklıyorum herhalde şu doktorların söyledikleriyle kolay kolay tatmin olmuyorum , sorma canım bende çok sinirlendim ama rencide etmek istemedim . Tıkanma olasılığını düşündüğüm için götürdüm zaten. Bakalım bu gece yine takip Edicem yarın kötü olursa yine doktor yolu gözükür bize ...

1000 yil da gecse canimin cekecegini dusunmezdim ama oldu valla
hem de ikisini birden yedim
brokoli ve enginar
afiyet olsun ikisinede bayılırım

Atak, zor emme ,uykusuzluk ve 3.kere regl olmam ! Allahım sabır dayanma gücü versin bu arada A atopikk inan ki regl olmaman çok çok iyi rahatlama değil süt azalmasi ve aşırı yorgunluk oluyor bende
Öyleymiş yahu vazgeçtim bende:) vazgeçtim ya olurum kesin:) arkadaşım bugün adet olunca sütüm kesildi sonra toparlanmadı dedi hatta

sagol canim:)
artik ben de:)

Tesekkur ederim kizlar bende aynen boyle dusundum 6.ayda yavastan baslayacaz bakalim hayirlisiyla bi ozamana qelselerde

Waayyy çok zor benim için yaaa.
Benim de sabitlendi kaldı kilom. 3 kg var doğum öncesine dönmeme ama gram oynamıyor bir aydır. Ama tabi acayip bir iştah açıklığı ve tatlı isteği var.
Umarım başarılı olursun da biz de heveslenir yaparız :)

Waayyy çok zor benim için yaaa.
Benim de sabitlendi kaldı kilom. 3 kg var doğum öncesine dönmeme ama gram oynamıyor bir aydır. Ama tabi acayip bir iştah açıklığı ve tatlı isteği var.
Umarım başarılı olursun da biz de heveslenir yaparız :)

Evet ben de sinir oluyorum o durumda kalmaya, başım ağrıyor kendime gelemeden uyanınca. İnşallah akşam erken yatar da dinlenebilirsin.

Damlikonun kakası temiz cıktı Niye bu kız su gibi yapıyor o zaman. Pef yaa
Üşütmüştür belki ya da yediğin bir şey etkilemistir.

Atak, zor emme ,uykusuzluk ve 3.kere regl olmam ! Allahım sabır dayanma gücü versin bu arada A atopikk inan ki regl olmaman çok çok iyi rahatlama değil süt azalmasi ve aşırı yorgunluk oluyor bende
Ben de 2. kez oldum ve yorgunluğu halsizligi hakikaten yoruyor insanı.

Çok şükür bin şükür en sın ameliyattan çıkmıştı ama ilk 48 saat önemliymiş

Sık sık serum fizyolojik yap cnm. Burnu açık olsun da en önemlisi o. doktor konusunda da haklısın, özel de olsa devlet de olsa onların işi bu; beklentinin yüksek olması çok normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…