2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Zaten şu an anladığım kadarıyla iki farklı ekol var cnm. Doktorlar da biraz bölünmüş durumda.. bir kısmı daha bir kendine bırakmak taraftarı, haliyle daha rahatlar; bir kısmı da çok detaycı, kontrolü elden bırakmamaktan yana.. bizimki detaycı tarafta. hem zihinsel hem fiziksel gelişimini çok önemsiyor. Bir de hastalık durumunda müdahele etmek/etmemek arasındaki düşüncelerini sesli paylaştığı için içimiz rahat ediyor tabi. Ama şu noktada zaten en iyisini yapıyorsun,, çünkü gelişimini en verimli şekilde takip eden ve yönlendiren yine anne oluyor aslında.. artık çok fazla bilgi paylaşımı yapılıyor internet ortamında ve teşhis/tedavi yöntemleri hariç bu bilgilerin kendmizce bir karmasını uygulayabilmek bile çocuklarımız için çok büyük nimet bence..

Cnm hiç küf yapmadı benim ikisi de. Ama ben yıkar yıkamaz kuruluyorum o yüzden olabilir. Boyalar meyve püresi olduğu için küf yapıyor heralde

Eklentiler

• D21278AD-D130-4301-8FD8-EE93908B91EF.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 33
A AysheDuru canım bugün de her şeyi soruyorum ama doktorunuz kimdi? Ben de güvenebileceğim bir doktor bulamadım henüz. :)
Sor tabi cnm,, bunun için buradayız :) İstanbul pediatri kliniğine gidiyoruz biz. Benimkileri Yıldıray Bey takip ediyor. Bir de Hasan Bey var. Hem ortak hem bacanaklar :) ikisi de muhteşem doktorlar. İkisi için de efsunlu diyorlar zaten :))) istediğinden randevu alıp dene bir bence. Göz doktoru, çocuk cerrahı, pedagog, labaratuar vs de aynı ortamda olunca büyük kolaylık oluyor bir de.

Buhar makinesini demo yapmadan asla vermemesi lazım bence. Ayrıca geçene kadar diye bir cevap kabul edilemez. Olur mu öyle şey.. 5 gün kullanın tekrar bakalım gibi birşey söylemesi lazım. Sözde özel hastane bir de.. insanı dehşete düşürüyorlar. Yine de ciğere inebilir demesini dikkate alarak başka bir doktora daha götür bence cnm. Allah korusun bizim gibi tıkanma boyutuna gelirse acilde daha da tecrübesiz doktorlar oluyor çok geçmiş olsun

Canım benim böyle bir yerden hiç haberim yoktu :) Hem de burnumuzun dibindeymiş. Bizim Türk Telekom sigorta (eşim çalışıyor) burada geçmiyor ama büyük kısmını karşılıyormuş. Aradım konuştum hemen :) Göz ve ortopedi için yakın zamanda götürmeyi düşünüyorum canım. Memnun kalırsam normal kontroller için de devam edebiliriz. Çok saol. Bir kez daha aydınlandık sayende :)

Rica ederim cnm, ne demek :) yeri çok kolay, tahmin etmiştim sana yakın olduğunu da :) park yeri bulamazsanız da Hacı Bozan’ın otoparkı var hemen karşısında, alıyorlar oraya, aklında olsun.

Yaa evettt ben kendimi kaybediyorum fisher price ları görünce :)) en yakın zamanda bi gidip bakacagım bende

He kg alımına göre yanii,bizimki cok almıyor kg ayda 600-660civarı o zmn biz 6.nın basında baslarız herhalde,tabii doktoruna da bi soracagım.

Rica ederim cnm, ne demek :) yeri çok kolay, tahmin etmiştim sana yakın olduğunu da :) park yeri bulamazsanız da Hacı Bozan’ın otoparkı var hemen karşısında, alıyorlar oraya, aklında olsun.
Canım ah şu park yeri sıkıntısı :) Valla süper tavsiye, özellikle eşimin hoşuna gideceğine eminim. :)

Cnm hiç küf yapmadı benim ikisi de. Ama ben yıkar yıkamaz kuruluyorum o yüzden olabilir. Boyalar meyve püresi olduğu için küf yapıyor heralde
Sağol canım, senşn bilgi ve tavsiyelerine çok güveniyorum , teşekkürler.İkinci çocuğun olduğu için tecrübelisin, ne gerçekten gerekli ne değil verdiğin fikirler,ya da aklımıza takılan ya da yaşanılan durumlar ve konular üzerindeki kendi doktorundan ya da Ayşe de yaşadıklarının üzerinden cevaplar vererek yaptığın paylaşımların bana iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…