2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçmiş olsun canm. Bizde de var su fıtığı yoksa 3 aylıkken sünnet olacaktı. Düzelmesini bekliyoruz sanki iniyor gbi biraz. Eğer inmezse ikisini birlkte yaparz demişti bize de

S SUU bende arada senin mesajlarına bakıp okunuyordum,sormaya cesaret edemedim nasıl oldugunu.
Zaman herseyin ilacı bak bnmde 2 tane kayıbım vardı onun üzerine oldu cok sükür ki,inan herseyin bir zamanı var.sende vakti zamanı gelince hayırlısıyla bebegini kucagına alacaksın insallah
Inan dualarımdasın.

Bugün rotavirusun ilk dozunu yaptırdım da sormayı unuttum. Ateş yapar mi? Dikkat edilecek bir şey var mi?
Bir de tadı nasıldı acaba yalana yalana yedi resmen esek
Tadı çok güzel sanırım ateş falan olmadı canım bizimkinin karni gurul guruldu ve Asabi huysuzdu ilk akşam ondan sonra bir şey olmadı tabu herkeste farklimi oldu etkileri bilmiyorum :)

Ben cok katı olamayacagım ama söyle ki,tv derken normal tv programı ciZgi film vs yerine kendi aldgım egitici dvdleri,ya da internetten seçtiğim videoları izletirim,tabii bu da saatlerce deil günde atıyorum 15-15 dk iki bölüm seklinde olabilir.
Telefon konusunda ise mumkun oldgunca o bilince varınca yanında elime almayacağım,sonucta cocuk ne görürse onu kapıyor.
Umarım hersey bu kadar söylendigi kdar kolay olur:)

İnşallah gönlüne göre olur her şey ve alırsın yavrunu kucağına.

Reactions: SUU
Bugün rotavirusun ilk dozunu yaptırdım da sormayı unuttum. Ateş yapar mi? Dikkat edilecek bir şey var mi?
Bir de tadı nasıldı acaba yalana yalana yedi resmen esek
Yapmaz korkma. Sadece bizde biraz huzursuzluk yaptı. Bizimki de şat yaptı kuzum resmen.:)) yanında tuz limon olsa onlarıda götürürdü.:))

Ben kaçırdım galiba kitap listesini tekrar paylaşır mısınız :)

Tadı çok güzel sanırım ateş falan olmadı canım bizimkinin karni gurul guruldu ve Asabi huysuzdu ilk akşam ondan sonra bir şey olmadı tabu herkeste farklimi oldu etkileri bilmiyorum :)

Yapmaz korkma. Sadece bizde biraz huzursuzluk yaptı. Bizimki de şat yaptı kuzum resmen.:)) yanında tuz limon olsa onlarıda götürürdü.:))

ohh sifa olsun:)
emirde olmadi caniim.
Hahah hepsi sevdiğine göre tadi güzel:) belki de seker var.
Iyi o zaman ateş yapmaması süper. Sağ olun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…