Söylersin söylersin. Niye söylemiycen senin çocuğunsa onların da torunu. Senin kadar dikkat etmeleri gerekiyor. Kucağına alıp öpüp koklamaya gelince 'senin çocuğunsa bizim de torunumuz' ise eğer, buyursunlar
İyice sorayım bugün vermek/ vermemek olayını. Yalnız bizim aşılar yalan olucak sanırım, Duru’nun burun falan tıkalı hep ((( ne oluyo bu çocuklara bir günde ya
Kızlar bizde salı günü ameliyat olacağız doğuştan yumurtalıklarımızda su fıtığı vardı normalden baya büyüktü doktorumuz 1 yaşına kadar bekleyelim demişti ama 10 gündür kasıktan aşağı doğru şişlik arttı ve sertleşti doktorumuz çocuk cerrahına yönlendirdi ultrasonla bakıldı bizimki kendiliğinden geçmeyen türdenmiş maalesef göbek bağı ve yumurtalık arasında bir boşluk varmış o boşluk zamanla kapanırmış ama bizimki kapanmadığından içine sürekli karından sıvı doluyor Allah korusun ilerleyen zamanlarda bağırsaklar bile düşüp düğümlenebilirmiş birde içindeki sıvı yumurtalarına baskı yapıp spermlere vs zarar verebilirmiş o yüzden ne kadar erken düzeltilirse o kadar iyi dedi hem sünnette olucak oda arada kaynayacak tehlikeli bir operasyon değilmiş narkoz vs verilmeyecek ayyy minicik yavrum nasıl dayanacak düşündükçe üzülüyorum ama bu onun sağlığı için gerekli sizlerden de dua istiyorum tehlikeli olmasa bile insan tedirgin oluyor oğluşum için dua edin kızlar sağ sağlim geçer gider inşallah (((
Geçmiş olsun canm. Bizde de var su fıtığı yoksa 3 aylıkken sünnet olacaktı. Düzelmesini bekliyoruz sanki iniyor gbi biraz. Eğer inmezse ikisini birlkte yaparz demişti bize de
canm benimm allah razı olsun bende arada giriyorum sizin yazdıklarınıza bakıyorum sen nasılsın iyimisin bebekleriniz büyümüştür hepinizin . bende tekrar tedaviye başladım bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var.
SSUU
bende arada senin mesajlarına bakıp okunuyordum,sormaya cesaret edemedim nasıl oldugunu.
Zaman herseyin ilacı bak bnmde 2 tane kayıbım vardı onun üzerine oldu cok sükür ki,inan herseyin bir zamanı var.sende vakti zamanı gelince hayırlısıyla bebegini kucagına alacaksın insallah
Inan dualarımdasın.
Bugün rotavirusun ilk dozunu yaptırdım da sormayı unuttum. Ateş yapar mi? Dikkat edilecek bir şey var mi?
Bir de tadı nasıldı acaba yalana yalana yedi resmen esek
Bugün rotavirusun ilk dozunu yaptırdım da sormayı unuttum. Ateş yapar mi? Dikkat edilecek bir şey var mi?
Tadı çok güzel sanırım ateş falan olmadı canım bizimkinin karni gurul guruldu ve Asabi huysuzdu ilk akşam ondan sonra bir şey olmadı tabu herkeste farklimi oldu etkileri bilmiyorum :)
Kızlar tv konusundaki düşüncelerinizi merak ettim? Nasıl davranacaksınız. Iki yaşına kadar önerilmiyor biliyorum ama mesela bir yerde bir kaç dakika bakmasının zararı olur mu? Çok mu katı olacaksınız yoksa biraz esnek mi olacaksınız? Cep telefonu mesela. Görüntülü konuşma olayı zararlı değil diyorlar ama mesela bu konuda taviz verir mısınız vermez mısınız? Bu konuda sohbet edelim biraz. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Ben cok katı olamayacagım ama söyle ki,tv derken normal tv programı ciZgi film vs yerine kendi aldgım egitici dvdleri,ya da internetten seçtiğim videoları izletirim,tabii bu da saatlerce deil günde atıyorum 15-15 dk iki bölüm seklinde olabilir.
Telefon konusunda ise mumkun oldgunca o bilince varınca yanında elime almayacağım,sonucta cocuk ne görürse onu kapıyor.
Umarım hersey bu kadar söylendigi kdar kolay olur:)
canm benimm allah razı olsun bende arada giriyorum sizin yazdıklarınıza bakıyorum sen nasılsın iyimisin bebekleriniz büyümüştür hepinizin . bende tekrar tedaviye başladım bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var.
Nasılsınız? Sizlere arka plandaki süpürge sesi eşliğinde yazıyorum :) Yeni bir huyumuz oldu, süpürge sesi olmadan uyuyamıyoruz:))
Kitap tavsiyeleri için çok teşekkürler. Ben de böyle bir liste arıyordum. Almak için sabırsızlanıyorum. Özellikle iş bankası hareketli kitaplarla başlıcam sanırım :) ellerinize sağlık kızlar. @MutellaGgunesli gunler
Tadı çok güzel sanırım ateş falan olmadı canım bizimkinin karni gurul guruldu ve Asabi huysuzdu ilk akşam ondan sonra bir şey olmadı tabu herkeste farklimi oldu etkileri bilmiyorum :)
tv 2:))
keçeden sadece canta gormustum.
ceket,yelek,eldiven,şapka,şal yapmislar. ne becerikli insanlar var ya. internetten de satıp para kazaniyorlar,ne guzel.