2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Öğretmen arkadaşlarımın ogretmenler gününü kutlarım
Evet kızlar, koşturmaktan unuttum sabah, öğretmen arkadaşlarımızın bu güzel günü kutlu olsun,, iyi ki varsınız
Ooyy masallah tombişşş Duru kuzumuza...
Ben önceden takıyordum kiloyu ama artık takmıyorum valla,cok düsük olmasın da yüksek olmasa da olur,saglıgı yerinde olsun yeter:) hem bir gruba bi tombiş yeter:)
Kesinlikle cnm,, bizim doktor hiç sevmiyor fazla kiloyu mesela. şimdi anne sütü diye müdahele etmiyor, ama mama da alıyor olsa çok iyi biliyorum ki azalt mamayı derdi. Genel sağlığı çok daha önemli..

Dualarımızdasın canım.

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. Duru prensese de maşallah çok güzel büyümüş. Uyku eğitimi konusunda ne dedi peki.
İşte onu sokuşturamadım araya cnm randevusuz gittik çünkü.. aradım dolu dediler,, ama burnu akıyor dedim, gelin o zaman dediler :))) baya da yoğundu, çekindim. Ayşe’yi göz için götürücem haftaya, o zaman sorayım dedim.

Tamma canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için merakla bekleyeceğim doktorunun uyku eğitimi konusundaki görüşlerini. Yarında bizim kontrol var bakalım ben sorayım uyku eğitimini ne der acaba ?

Tamma canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için merakla bekleyeceğim doktorunun uyku eğitimi konusundaki görüşlerini. Yarında bizim kontrol var bakalım ben sorayım uyku eğitimini ne der acaba ?
Rica ederim cnm. Soralım hepsine tabi, akıl akıldan üstündür. Hangisi kafamıza yatarsa ona bakarız. Ben şu halinden memnunum zaten de gece beslemesi de kalktığında çok daha iyi olucak tabi :)

Çok şükür cnm.. hep uğraşmaca işte.. valla inanmazsın belki ama aklıma geldikçe dua ediyorum sana zaten, ve çok sık aklıma geliyorsun. Çünkü doğuma girerken ilk sana dua etmiştim, çok istedim iyi haber almak senden. Ama Allah büyük, hakkımızda neyin iyi neyin kötü olduğunu aslında sadece o biliyor. En doğru zamanda harika bir bebekle mükafatlandıracak seni de inşallah

Kesinlikle haklısın. Hem dikkat dağınıklığı hem sosyal problemler hem de dil gelişimini olumsuz etkileme gibi ciddi riskler var. Şimdi kimi kadın var kocası bebek mebek dinlemiyor, temiz ev istiyor, dört dörtlük yemek istiyor, kendine fazla ilgi bekliyor vs vs.. dediğin gibi açıyor tv yi kadın, ütü yemek vs işine bakıyor.. yani aslında tamamen annede de bitmiyor iş.. Bir de cehalet yahut rahatına düşkünlük de eklenirse çocuklar tv bağımlısı olup çıkıyor

Çok fazla bu Şekilde yapan maalesef ve çoğu hamileyken tv izletmem vs diyen kişiler kolaya kaçma bu biraz bugün oğlum delirdi mesela tv açık kalmış ona takıldı biraz sesi kesildi hemen kapatınca ağlamaya başladı tabi ben sussun diye açsaydım tekrar bitmişti benim de kolayıma gelecekti artk hep böyle başlıyor zaten ondan korkuyorum bi başlarsak sonu gelmez aklı erince alıştıktan sonra uzaklaştırmak çok daha zor olacak ne kadar uzak tutarsak o kadar iyi inşallah becerebilirim kendim adına konuşayım :)

bence de daha iyi. can manay
diziden sonra kitabini okuyayim dedim ama izledigim icin mi artik bilmiyorum sarmadı. once okusaydim belki farkli olurdu.
Evet cnm farklı olurdu kesin. Kitap daha başarılıydı çünkü. Dizide olayın insanlık, çevre, toplum, siyaset gibi boyutları es geçilmiş çünkü :) ılıman gidilmiş epey yani.. Özge karakteri çok yetersiz kalmış mesela ki aslında müthiş güçlü bir imajı olmalı normalde.. kitabı kesin daha çok seversin yani özetle :)

Maşallah bebene, kocaman olmuş. Aşı takvimindeki aşıları özelde vuruyorlar mı? Bize yok demişti de doktor o yüzden merak ettim.

özge gazeteci kız mıydı?

Benimki de ya emerek uyuyor ya da pışpışlayarak cnm. Henüz yatakta yahut öyle hiç kıpraşmadan kucakta uyumuyor ama ona fazla takılmıyorum. Uyusun da pışpışlarız napalım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…