Bende gaza gelip keçe aldım. Aktivite kitabı,birde sayılar şekiller kitabı yapacağım. Eşim ışıklı sesli aktivite panosu yapacak ama hazır satılan aktivite masalarından da alsam mı acaba bilemedim. Kullanan varsa öneride bulunabilir mi?Gerçi bunlarla oynamak için daha çok küçük ama şimdiden yapmaya başlarsak anca biter. Bugün bim'den çakma oyuncağını aldı eşim hatta bir tanede hediye aldık. G gunesli gunler haber verdiğin için teşekkürler.tv 2:))
keçeden sadece canta gormustum.
ceket,yelek,eldiven,şapka,şal yapmislar. ne becerikli insanlar var ya. internetten de satıp para kazaniyorlar,ne guzel.
@Gretchen Grundler
Bende gaza gelip keçe aldım. Aktivite kitabı,birde sayılar şekiller kitabı yapacağım. Eşim ışıklı sesli aktivite panosu yapacak ama hazır satılan aktivite masalarından da alsam mı acaba bilemedim. Kullanan varsa öneride bulunabilir mi?Gerçi bunlarla oynamak için daha çok küçük ama şimdiden yapmaya başlarsak anca biter. Bugün bim'den çakma oyuncağını aldı eşim hatta bir tanede hediye aldık. G gunesli gunler haber verdiğin için teşekkürler.
Hanımlar doktora gittik, geldik. Burnu için normalde göz damlası olan bir damla verdi yine, hastalığa çevirmesin 5 gün damlat dedi. Aşılara engel bir durum yok dedi, aşıları da olduk. Allahtan fazla ağlamadı. Yıkanabiliyormuşuz bu aşılardan sonra. Başında hafif egzama (konak gibi) var, 4 gün sızma zeytinyağı (ısıtmadan) sürüp bir saat sonra yıkanacak. Arkasından da löcoderm ve nizoral sürülecek dedi. Kafası 1,5 boyu 3,5 cm büyümüş. 1200 gr almış. Doktoru az almış diyen arkadaşlar için özellikle sordum, 3. ay 400 gr almasını istiyoruz, sınır o dedi. Bu ay da 200-250 gr alsa yeter dedi. Demir için marka söyledi, parabenden ötürü tedirginim dedim. Ben parabensiz seçtim o yüzden dedi. Purferro ismi. Dudaklarında saldırarak hırslı emdiği için ufak su kabarcıkları var hala ama onlar dökülür korkmayın dedi... başka da bir sorun yok şükür.. bu arada gece uyandırmamıza gerek yokmuş cnm S sakyuz :) bizde durumlar böyle :)
Biz 3,5 ayda 7300 gr olmuşuz. Gıdılı göbekli bir bebek oldu. Sizin bebek kaç gr, biz çok mu kiloluyuz bilemedim. Bebem doymak bilmiyor.:))Hanımlar doktora gittik, geldik. Burnu için normalde göz damlası olan bir damla verdi yine, hastalığa çevirmesin 5 gün damlat dedi. Aşılara engel bir durum yok dedi, aşıları da olduk. Allahtan fazla ağlamadı. Yıkanabiliyormuşuz bu aşılardan sonra. Başında hafif egzama (konak gibi) var, 4 gün sızma zeytinyağı (ısıtmadan) sürüp bir saat sonra yıkanacak. Arkasından da löcoderm ve nizoral sürülecek dedi. Kafası 1,5 boyu 3,5 cm büyümüş. 1200 gr almış. Doktoru az almış diyen arkadaşlar için özellikle sordum, 3. ay 400 gr almasını istiyoruz, sınır o dedi. Bu ay da 200-250 gr alsa yeter dedi. Demir için marka söyledi, parabenden ötürü tedirginim dedim. Ben parabensiz seçtim o yüzden dedi. Purferro ismi. Dudaklarında saldırarak hırslı emdiği için ufak su kabarcıkları var hala ama onlar dökülür korkmayın dedi... başka da bir sorun yok şükür.. bu arada gece uyandırmamıza gerek yokmuş cnm S sakyuz :) bizde durumlar böyle :)
Yok cnm çok değil bence. Biz de 7600’üz. Mama almadığı için çok demedi. Katı gıda başlayınca azalıcak kilo alımı zaten dedi.Biz 3,5 ayda 7300 gr olmuşuz. Gıdılı göbekli bir bebek oldu. Sizin bebek kaç gr, biz çok mu kiloluyuz bilemedim. Bebem doymak bilmiyor.:))
Evet ya,, 500 falan aldı diye mama verebilirsiniz diyen doktorlar olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Hiç de gerek yok demek ki. Sınırı geçmişse, ağlaması yoksa ve sağlıklıysa sorun yok demek ki. Doyduğundan emin olalım gerisi önemli değil bence..masallah duru ya
en cok 3.ayda 400 gramin sınır olmasina sevindim:)
Ohh ohh masaAllahHanımlar doktora gittik, geldik. Burnu için normalde göz damlası olan bir damla verdi yine, hastalığa çevirmesin 5 gün damlat dedi. Aşılara engel bir durum yok dedi, aşıları da olduk. Allahtan fazla ağlamadı. Yıkanabiliyormuşuz bu aşılardan sonra. Başında hafif egzama (konak gibi) var, 4 gün sızma zeytinyağı (ısıtmadan) sürüp bir saat sonra yıkanacak. Arkasından da löcoderm ve nizoral sürülecek dedi. Kafası 1,5 boyu 3,5 cm büyümüş. 1200 gr almış. Doktoru az almış diyen arkadaşlar için özellikle sordum, 3. ay 400 gr almasını istiyoruz, sınır o dedi. Bu ay da 200-250 gr alsa yeter dedi. Demir için marka söyledi, parabenden ötürü tedirginim dedim. Ben parabensiz seçtim o yüzden dedi. Purferro ismi. Dudaklarında saldırarak hırslı emdiği için ufak su kabarcıkları var hala ama onlar dökülür korkmayın dedi... başka da bir sorun yok şükür.. bu arada gece uyandırmamıza gerek yokmuş cnm S sakyuz :) bizde durumlar böyle :)
Cok cok gecmis olsun. Insaalah güzel geçer annesi üzülme Rabbim şifa versinKızlar bizde salı günü ameliyat olacağız doğuştan yumurtalıklarımızda su fıtığı vardı normalden baya büyüktü doktorumuz 1 yaşına kadar bekleyelim demişti ama 10 gündür kasıktan aşağı doğru şişlik arttı ve sertleşti doktorumuz çocuk cerrahına yönlendirdi ultrasonla bakıldı bizimki kendiliğinden geçmeyen türdenmiş maalesef göbek bağı ve yumurtalık arasında bir boşluk varmış o boşluk zamanla kapanırmış ama bizimki kapanmadığından içine sürekli karından sıvı doluyor Allah korusun ilerleyen zamanlarda bağırsaklar bile düşüp düğümlenebilirmiş birde içindeki sıvı yumurtalarına baskı yapıp spermlere vs zarar verebilirmiş o yüzden ne kadar erken düzeltilirse o kadar iyi dedi hem sünnette olucak oda arada kaynayacak tehlikeli bir operasyon değilmiş narkoz vs verilmeyecek ayyy minicik yavrum nasıl dayanacak düşündükçe üzülüyorum ama bu onun sağlığı için gerekli sizlerden de dua istiyorum tehlikeli olmasa bile insan tedirgin oluyor oğluşum için dua edin kızlar sağ sağlim geçer gider inşallah(((
Rica ederim ben de aldım bugün. Güzelmiş ama çakması zor zaten 18+ yazıyor uzerinde. Daha vakit var :)Bende gaza gelip keçe aldım. Aktivite kitabı,birde sayılar şekiller kitabı yapacağım. Eşim ışıklı sesli aktivite panosu yapacak ama hazır satılan aktivite masalarından da alsam mı acaba bilemedim. Kullanan varsa öneride bulunabilir mi?Gerçi bunlarla oynamak için daha çok küçük ama şimdiden yapmaya başlarsak anca biter. Bugün bim'den çakma oyuncağını aldı eşim hatta bir tanede hediye aldık. G gunesli gunler haber verdiğin için teşekkürler.
Maşallah Duruya. :)Hanımlar doktora gittik, geldik. Burnu için normalde göz damlası olan bir damla verdi yine, hastalığa çevirmesin 5 gün damlat dedi. Aşılara engel bir durum yok dedi, aşıları da olduk. Allahtan fazla ağlamadı. Yıkanabiliyormuşuz bu aşılardan sonra. Başında hafif egzama (konak gibi) var, 4 gün sızma zeytinyağı (ısıtmadan) sürüp bir saat sonra yıkanacak. Arkasından da löcoderm ve nizoral sürülecek dedi. Kafası 1,5 boyu 3,5 cm büyümüş. 1200 gr almış. Doktoru az almış diyen arkadaşlar için özellikle sordum, 3. ay 400 gr almasını istiyoruz, sınır o dedi. Bu ay da 200-250 gr alsa yeter dedi. Demir için marka söyledi, parabenden ötürü tedirginim dedim. Ben parabensiz seçtim o yüzden dedi. Purferro ismi. Dudaklarında saldırarak hırslı emdiği için ufak su kabarcıkları var hala ama onlar dökülür korkmayın dedi... başka da bir sorun yok şükür.. bu arada gece uyandırmamıza gerek yokmuş cnm S sakyuz :) bizde durumlar böyle :)
Saol cnmMaşallah Duruya. :)
Hanımlar doktora gittik, geldik. Burnu için normalde göz damlası olan bir damla verdi yine, hastalığa çevirmesin 5 gün damlat dedi. Aşılara engel bir durum yok dedi, aşıları da olduk. Allahtan fazla ağlamadı. Yıkanabiliyormuşuz bu aşılardan sonra. Başında hafif egzama (konak gibi) var, 4 gün sızma zeytinyağı (ısıtmadan) sürüp bir saat sonra yıkanacak. Arkasından da löcoderm ve nizoral sürülecek dedi. Kafası 1,5 boyu 3,5 cm büyümüş. 1200 gr almış. Doktoru az almış diyen arkadaşlar için özellikle sordum, 3. ay 400 gr almasını istiyoruz, sınır o dedi. Bu ay da 200-250 gr alsa yeter dedi. Demir için marka söyledi, parabenden ötürü tedirginim dedim. Ben parabensiz seçtim o yüzden dedi. Purferro ismi. Dudaklarında saldırarak hırslı emdiği için ufak su kabarcıkları var hala ama onlar dökülür korkmayın dedi... başka da bir sorun yok şükür.. bu arada gece uyandırmamıza gerek yokmuş cnm S sakyuz :) bizde durumlar böyle :)
canm benimm allah razı olsun bende arada giriyorum sizin yazdıklarınıza bakıyorum sen nasılsın iyimisin bebekleriniz büyümüştür hepinizin . bende tekrar tedaviye başladım bana dua edin olurmu çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?