2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
tv 2:))
keçeden sadece canta gormustum.
ceket,yelek,eldiven,şapka,şal yapmislar. ne becerikli insanlar var ya. internetten de satıp para kazaniyorlar,ne guzel.

@Gretchen Grundler
Bende gaza gelip keçe aldım. Aktivite kitabı,birde sayılar şekiller kitabı yapacağım. Eşim ışıklı sesli aktivite panosu yapacak ama hazır satılan aktivite masalarından da alsam mı acaba bilemedim. Kullanan varsa öneride bulunabilir mi?Gerçi bunlarla oynamak için daha çok küçük ama şimdiden yapmaya başlarsak anca biter. Bugün bim'den çakma oyuncağını aldı eşim hatta bir tanede hediye aldık. G gunesli gunler haber verdiğin için teşekkürler.

aaaa sahi o vardi,ben unuttum bak ona bakmayi. kalmamistir herhalde bu saatte
nasil guzel mi?

keçeden her sey yapilabiliyormus hakkaten. sen de iyi yapmissin canim. simdiden hazir olsun,sonra oynama zamani geldiginde hazir olmus olur:)

Hanımlar doktora gittik, geldik. Burnu için normalde göz damlası olan bir damla verdi yine, hastalığa çevirmesin 5 gün damlat dedi. Aşılara engel bir durum yok dedi, aşıları da olduk. Allahtan fazla ağlamadı. Yıkanabiliyormuşuz bu aşılardan sonra. Başında hafif egzama (konak gibi) var, 4 gün sızma zeytinyağı (ısıtmadan) sürüp bir saat sonra yıkanacak. Arkasından da löcoderm ve nizoral sürülecek dedi. Kafası 1,5 boyu 3,5 cm büyümüş. 1200 gr almış. Doktoru az almış diyen arkadaşlar için özellikle sordum, 3. ay 400 gr almasını istiyoruz, sınır o dedi. Bu ay da 200-250 gr alsa yeter dedi. Demir için marka söyledi, parabenden ötürü tedirginim dedim. Ben parabensiz seçtim o yüzden dedi. Purferro ismi. Dudaklarında saldırarak hırslı emdiği için ufak su kabarcıkları var hala ama onlar dökülür korkmayın dedi... başka da bir sorun yok şükür.. bu arada gece uyandırmamıza gerek yokmuş cnm S sakyuz :) bizde durumlar böyle :)

masallah duru ya

en cok 3.ayda 400 gramin sınır olmasina sevindim:)

Biz 3,5 ayda 7300 gr olmuşuz. Gıdılı göbekli bir bebek oldu. Sizin bebek kaç gr, biz çok mu kiloluyuz bilemedim. Bebem doymak bilmiyor.:))

Kızlar bu arada doktor sütünüz protein ağırlıklı muhtemelen dedi. et, balık ve onları fazla yemesem bile bol miktarda yumurta yiyorum. Sanırım yarıyor çocuğa. Ve yine vardığımız nokta şu ki kimi çocuk 500 gr aldığında doymuş oluyor kimi çocuk 1500 gr.. yani kilo alımı sınırı geçmiş diye doyduğunu düşünmemek lazım, uyusunlar istiyorsak bolca emzirmeye devam yani :)

Biz 3,5 ayda 7300 gr olmuşuz. Gıdılı göbekli bir bebek oldu. Sizin bebek kaç gr, biz çok mu kiloluyuz bilemedim. Bebem doymak bilmiyor.:))
Yok cnm çok değil bence. Biz de 7600’üz. Mama almadığı için çok demedi. Katı gıda başlayınca azalıcak kilo alımı zaten dedi.

masallah duru ya

en cok 3.ayda 400 gramin sınır olmasina sevindim:)
Evet ya,, 500 falan aldı diye mama verebilirsiniz diyen doktorlar olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Hiç de gerek yok demek ki. Sınırı geçmişse, ağlaması yoksa ve sağlıklıysa sorun yok demek ki. Doyduğundan emin olalım gerisi önemli değil bence..

Ohh ohh masaAllah

Cok cok gecmis olsun. Insaalah güzel geçer annesi üzülme Rabbim şifa versin

Rica ederim ben de aldım bugün. Güzelmiş ama çakması zor zaten 18+ yazıyor uzerinde. Daha vakit var :)
Bim takibi bende
Keçeden değişik güzel şeyler bulursan paylaşır mısın?
Benim de elimde keçelerim var. Belki yaparım.

Maşallah Duruya. :)

Ooyy masallah tombişşş Duru kuzumuza...
Ben önceden takıyordum kiloyu ama artık takmıyorum valla,cok düsük olmasın da yüksek olmasa da olur,saglıgı yerinde olsun yeter:) hem bir gruba bi tombiş yeter:)

Dualarımızdasın canım.

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. Duru prensese de maşallah çok güzel büyümüş. Uyku eğitimi konusunda ne dedi peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…